2022. január 16., vasárnap

Új Cobra interjú a Tachyon kamrákról

Eredeti bejegyzés itt:

https://tachyonetvie.blogspot.com/2022/01/cobra-interview-sur-les-chambres.html?fbclid=IwAR3vRzZijz_HUaYerfOXFmBThICPzMYjNjBPQ1tWEK6dCvi7awHGTFsM8Lc

Fordította: MCCS

Az angol nyelvű youtube videó az interjúval itt érhető el:

https://www.youtube.com/watch?v=dmIX7ioMNjU


Új Cobra interjú a Tachyon kamrákról 

Rhona: Csodálatos. Köszönöm, hogy elvállaltad ezt az interjút a Tachyon Kamrákkal kapcsolatosan, amely több célt is szolgál majd. Az egyik, hogy segítsen megérteni a tachyon energiával és a Tachyon Kamrákkal kapcsolatos múltunkat és kapcsolatunkat, valamint, hogy növelje a kamra őrzői és a kezelésre érkező emberek megértését a Tachyon Kamrával történő energiagyógyításra vonatkozóan. Két részből állna tehát, a története és ennek háttere, valamint az, hogy hogyan működik a gyógyító alkalmak során. Ez így rendben van számodra?

Cobra: Igen. Rendben van.

Rhona: Csodálatos. Először is, hogy megteremtsük a kereteket, el tudnád magyarázni, mi is a tachyon energia? Honnan származik? És mi a szerepe?

Cobra: A tachyon energia közvetlenül a Forrásból származik. A tachyonok voltak az első részecskék, amelyek akkor jöttek létre, amikor ez az univerzum létrejött. Tehát pontosan ez az oka annak, hogy ők a mi közvetlen kapcsolataink a Forrással. A tachyonok olyan részecskék, amelyek gyorsabban haladnak a fénynél, és így összekötnek minket a magasabb dimenziókkal.

Rhona: Úgy gondoljuk, hogy a Tachyon kamrák megtalálhatóak az univerzum különböző Galaktikus civilizációiban. Mi a célja ezeknek a Tachyon Kamráknak?

Cobra: Úgy érted a Galaktikus Tachyon Kamráknak?

Rhona: Igen, igen.

Cobra: Oké. A kamrák, amelyekkel ők rendelkeznek, néhány nagyon fejlett fajnak, sokkal fejlettebb kamrák, mint amilyenek nekünk vannak itt ezen a bolygón. És azok a kamrák, már szinte csodába illő gyógyulásokra képesek. Képesek az anyagot elmozdítani. Képesek az anyagot a tökéletes archetípusokhoz igazítani. Tehát léteznek nagyon fejlett technológiák, amelyeket az Esemény után valamikor, ezen a bolygón is be fognak vezetni.

Rhona: Léteztek már Tachyon kamrák a Földön, mielőtt 26 000 évvel ezelőtt karantént állítottak volna fel?

Cobra: Igen, természetesen. Atlantisz idején, a Föld bolygón voltak Tachyon Kamrák.

Rhona: Az egész világon felfedeztek piramisokat, nem csak Egyiptomban. Van kapcsolat a piramisok és a Tachyon Kamrák között?

Cobra: Természetesen van egy bizonyos kapcsolat, hiszen a piramis szerkezet egy szakrális geometriai struktúra, amelynek nagyon érdekes képességei vannak. És ez a technológia egyik aspektusa, amely segít a Tachyon energia hasznosításában.

Rhona: Még mindig a piramisok témájánál maradva, mi a különbség egy beavatási kamra és egy Tachyon Kamra között?

Cobra: Beavatási kamra - A beavatási kamra célja, hogy kvantumugrást generáljon a tudatosságban. És erre néhány fejlett Tachyon Kamra képes. De a Föld bolygón ezek a kamrák nem állnak rendelkezésre. Ennek biztonsági okai is vannak, mert az emberi lények nem képesek... nem állnak készen arra még ezen a ponton, hogy egy ilyen fejlett technológiát működtessenek. Nem elég tiszták spirituálisan egy ilyen dologhoz.

Rhona: Oké, rendben. A mátrix fátyla elnyeli a tachyon energia nagy részét. E fátyol nélkül mindannyian tachyonokban fürödnénk. Milyen változások várnak mindannyiunkra, miután a fátyol lehullik?

Cobra: Amikor a fátyol lehull, a tachyon energia elkezdi átitatni az emberi testeket, és elkezdi helyreállítani az egészséget, valamint az érzelmi és mentális harmóniát a felszíni lakosságban. Tehát erre számíthatunk az Esemény után.

Rhona: Oké. És mi lesz a Tachyon Kamrák szerepe pontosan az Esemény pillanatában?

Cobra: Azok a Tachyon Kamrák, melyeket a bolygó felszínére telepítettünk, nagyon erős energiákat fognak közvetíteni, és gyakorlatilag az egész bolygó számára rengeteg tachyon energiát fognak leföldelni. És ez segíteni fog a Háló stabilizálásában. Tehát az Esemény pillanatában nem lesznek masszív földrengések vagy drasztikus kataklizmák.

Rhona: Nagyszerű! Mivel most még mindig ugyanabban a karanténhelyzetben vagyunk (megj: Rhona a Föld bolygót körülvevő karanténra utal), a Tachyon Kamrák még nem a maximális teljesítményükön működnek. Tudnál nekünk többet mondani a Tachyon Kamrák fejlesztéséről vagy az Eseményt követő változásokról? Teljes potenciáljukkal fognak működni?

Cobra: Először energetikailag fogják majd őket frissíteni, aztán egy bizonyos pont után, a Plejádi csapatok instrukciókat fognak adni a Tachyon Kamra tulajdonosoknak arról, hogy hogyan kell a kamrákat frissíteni, és az Eseményt követően egy adott ponton már technológiai frissítésekben is részesülnek majd.

Rhona: Oké. Köszönöm. Ez volt az első része a beszélgetésünknek, most térjünk át a következő részre, ami egy kicsit hosszabb, témája pedig: Hogyan működnek a Tachyon Kamra kezelések. Nos, minden általad aktivált Tachyon Kamra kvantumszerűen kapcsolódik egy féreglyukhoz, amelyet egy Tachyonizált kristály hoz létre, ami a fátyol szintjén kering a Genesis II kutató szatellitjében, annak érdekében, hogy egy átjárót hozzon létre a tachyon energia számára. Egy féreglyukra két végpont jellemző. Az egyik, a Tachyon kamra. És mi mindannyian kíváncsiak lennénk arra, hogy hol van a másik végpont?

Cobra: Az egyik pont a Tachyon Kamra. A második pontja pedig a Genesis II űrállomás, amely a fátylon TÚL van. Tehát ez a féreglyuk, a Genesis II kristálynál lévő tachyon forrást és a Tachyon Kamrát köti össze.

Rhona: Oké. Mesélnél egy kicsit többet arról, hogyan működik ez? Mármint a kapcsolódás.

Cobra: Kvantum összefonódáson keresztül működik. Tehát a tachyonok, amelyek a Genesis II műholdon vannak, kvantumszerűen összefonódnak azokkal a tachyonokkal, amelyek a Tachyon Kamrában vannak. És ez létrehoz egy olyanfajta kapcsolatot, amelyhez a tachyonok, a fátyoltól függetlenül, szabadon áramolhatnak.

Rhona: Szeretnénk egy kicsit többet tudni a Tachyon Kamrákat kezelő Galaktikus csapatokról is. Mi a feladata a Plejádiaknak a Tachyon Kamrás alkalmak során?

Cobra: Oké. Minden Tachyon Kamrának van egy Plejádi csapata, amely az adott kamrának van elkötelezve, és amíg a kamrában gyógyító ülés zajlik, addig ezek a Plejádiak a saját kvantumtechnológiáikon keresztül segítenek az energiák gyógyításában és az energiák kiegyensúlyozásában. Bizonyos energiákat sugároznak a féregjáraton keresztül a Tachyon Kamrába és segítik a Kamrában zajló gyógyulási folyamatot.

Rhona: Lehetnek más lények is, akik kísérik a Tachyon kamra kezelést?

Cobra: Igen. Néha más fajok is részt vesznek, mint például a Szíriusziak vagy a pozitív Andromédiaiak. És sokszor vannak Angyali lények is, akik segítenek a gyógyulási folyamatban.

Rhona: Vannak olyan lények, akik részt vesznek a Tachyon kamra gondozásában a mátrixon túlról?

Cobra: Ők a mátrixon kívül vannak, és energiákat vetítenek a mátrixba.

Rhona: Néhányan látják és érzik a lényeket, akik dolgoznak rajtuk az ülések alatt, és fájdalmas, egészen fájdalmas érzékelési tapasztalataik is akadnak, mintha a testüket fizikailag megmozdítanák. El tudod magyarázni, hogyan csinálják ezt?

Cobra: Oké. A gyógyító csapatok erős energiákat küldenek a testen és az energiamezőn keresztül. És néha ez egy méregtelenítési folyamatot hoz létre, ami kissé fájdalmas lehet, mert a méreganyagok távoznak a testből. Ezután pedig egy erős gyógyulás is bekövetkezhet. Tehát néha elég intenzív élményben lehet részed, miközben a kamrában fekszel. Nem mindig, de néha meglehetősen intenzív lehet.

Rhona: Amikor egy Tachyon Kamra aktiválva van, létrejön egy örvény, és a Tachyon Kamra helyszínén, egy Angyali lény horgonyzódik le. Mi ennek az Angyali lénynek a szerepe?

Cobra: Ez az Angyali lény, a kamra örvény energiáinak tényleges őre és védelmezője. Irányítja a Tachyon Kamrán átáramló energiákat, és gondoskodik arról, hogy minden a lehető legharmonikusabban és legpozitívabban történjen.

Rhona: Oké. Azt mondhatjuk, hogy a Tachyon Kamráknak két fő funkciója van. Ami tény, hogy a létrehozott energiacsatorna, soha nem áll meg. Tehát van egyrészt az energetikai kezelés a személy számára, másrészt pedig a bolygón kifejtett hatása is. Tudnál többet mondani a bolygón, a Fényrácson való hatásáról is?

Cobra: Amikor aktív gyógyító ülés zajlik, az energiák elsősorban a gyógyított személy számára áramlanak, és amikor nincsenek gyógyító ülések, a kamra energiavezetőként működik az energiák számára, amelyek közvetlenül a bolygó energiahálózatába mennek, és segítenek stabilizálni és harmonizálni az energiahálózatot, bármi is legyen az, amire az adott pillanatban szükség van.

Rhona: Oké. Köszönöm. Ezenfelül a Tachyon Kamra körülbelül 30-40 kilométeres hatósugárral rendelkezik. Mi történik a szomszédokkal akik ezen a mezőn belül tartózkodnak?

Cobra: Ez a kamra körüli energiaörvény mérete. És ennek az energiaörvénynek a belsejében van egy erős energia, amely mindent harmonizál és megtisztít.

Rhona: Oké, remek a szomszédoknak. Térjünk rá az emberek energiakezelésére. A kezelés akkor kezdődik, amikor az ember lefekszik a piramis alá, és sok tényező játszik szerepet a Tachyon Kamrában történő kezelés során, mint például a pillanatnyi érzelmi állapotunk, vagy a Szabad Akarat vagy a tudatosság, az elengedés képessége, és az asztrál is, a kapcsolódások, stb. stb., általánosan elmondható, hogy a tachyon nem gyógyít. Céljuk az, hogy a test számára biztosítsák az öngyógyításhoz szükséges energiát. A tachyon energia egyszerűen ennek az öngyógyító folyamatnak a természetes katalizátora. Vagy azt is mondhatnánk, hogy nem a tachyon energia az ami rajtunk dolgozik, hanem a saját testünk energiája, amely szinergiába lép az eredeti esszenciánk információjával, amely a tachyon energiában található. Energetikai testünket dinamizálja ez a tachyon energia, és a rezgésszámunk jelentősen megemelkedik, hogy lehetővé tegye az alacsony frekvenciák átváltoztatását az eredeti frekvenciánk információjával. Ez a fajta munka a kezelés utáni három-négy napban folytatódik, ahol a rezgésszámunk ebben az időszakban apránként csökken. Mi a véleményed erről az egyszerűsített ismertetésről?

Cobra: A saját útmutatásodat kell használnod, arra vonatkozóan, hogy ez igaz-e vagy sem. Befelé kell menned, és érezned kell a kapcsolatodat a Forrással, és látni fogod, hogy ez igaz-e.

Rhona: Rendben. El tudnád magyarázni, hogy mi az eredet esszencia?

Cobra: Nem tudom elmagyarázni, mert ezt a kifejezést nem használom, így nem tudom, hogy a szerző mit akar ezzel mondani.

Rhona: Ah, oké. Akkor milyen kifejezést használsz?

Cobra: Mire?

Rhona: Az eredeted visszatéréséhez, ahhoz aki valójában vagy?

Cobra: A Felsőbb Éned, a Lelked, úgy értem...

Rhona: A Felsőbb Éned. Oké.

Cobra: Ez már annyiszor el lett magyarázva. Nem gondolom, hogy szükséges lenne újra megválaszolni ezt a kérdést.

Rhona: Néhányan úgy érzik, hogy a Tachyon Kamra munkája már három-négy nappal az időpontjuk előtt elkezdődik, sőt... Voltak olyanok is, akik ennél hosszabb időt mondtak. El tudod magyarázni, miért érzik úgy, hogy a munka már a tényleges alkalom előtt elkezdődik?

Cobra: Oké. Amint a személy elhatározza, hogy a kamrába megy egy gyógyító kezelésre, a Fénycsapatok máris elkezdik a munkát, hogy felkészítsék a személyt a gyógyító kezelésre, és a kamrát, hogy az energiák megfelelő kombinációját kapják meg a gyógyító kezeléshez.

Rhona: Értem. Tehát a különböző energetikai testekről beszélve az ábrád szerint, a teremtés hét síkjával, amelyek mindegyike hét alsíkra oszlik, ez 49 alsíkot jelent a legsűrűbb Fizikai síktól a legmagasabb Isteni síkig. Ha ezt két részre osztjuk, akkor van egy első alacsonyabb rész, a legsűrűbb Fizikai síktól az alacsonyabb Mentális síkig, ahol a negativitás megtapadhat, mint a mátrix-irányítók befolyása és szabályozása alatt álló síkok, és egy második magasabb rész a magasabb Mentális síktól az Isteni síkig, ahol a legfényesebb síkokon vagyunk, ahol a negativitás nem tapadhat meg. Egyetértesz ezzel a megkülönböztetéssel az alacsonyabb síkok között, amelyeket a sötét erők manipulálhatnak, és a magasabb síkok között, amelyeket nem?

Cobra: Igen, egyetértek.

Rhona: Csodálatos. El tudod magyarázni a Tachyon Kamra alsóbb síkokon végzett energia munkáját?

Cobra: Oké. A tachyonok azt teszik, hogy keresztül áramlanak az alsóbb síkokon, a fizikai testen, az éterikus testen, az asztrális testen, a mentális testen, és mindent harmonizálnak és összehangolnak. Csökkentik az elsődleges anomália mennyiségét, és növelik a Fény mennyiségét azokban a testekben.

Rhona: És a magasabb síkokon?

Cobra: Igazából a magasabb testeken keresztül is áramlanak, a Lélek testén keresztül és a magasabb testeken keresztül és a lélekesszencia magasabb dimenzióin keresztül. És ott is növelik a Fényt, és valójában erősebbé teszik a kapcsolatot a Lélek és a személyiség között.

Rhona: El tudod magyarázni, hogyan működik a tachyon energia az Ego háromszöggel, - Atma, Buddhi, Manas?

Cobra: Oké. Valójában a tachyonok aktiválják az állandó atomokat azokon a magasabb síkokon, és az állandó atomok aktiválásán keresztül növelik azt, amit én felemelkedési aránynak neveznék. Több energiát manifesztálnak az Isteni akaratból a Felemelkedés érdekében. Tehát valójában felgyorsítják a Felemelkedési folyamatot.

Rhona: Oké. Tehát a múltbeli életeink és a mostani között, amikor is a mátrixban élünk, hogyan hatnak a negatív emlékek az energetikai testünkre?

Cobra: Minden egyes emlék, minden egyes esemény, amely nem lett teljesen kitisztítva, létrehoz egy aláírás lenyomatot az energiatestekben. És néhány ilyen lenyomat nem tisztul ki az inkarnációk között, így átkerülnek a következő inkarnációba. Tehát amíg mi itt élünk ebben az inkarnációban, néhánya ezeknek a lenyomatoknak még mindig itt van. És a Tachyon Kamrában a gyógyítási folyamat egyik része az, hogy ezek a lenyomatok ki legyenek tisztítva.

Rhona: Igen. Kollektív szempontból nézve pedig, minden ember, aki Tachyon Kamra kezelésen vesz részt, energiát sugároz a környezetébe, a tachyon energiát, és ugyanígy a kollektív tudatosságba, el tudod magyarázni nekünk ezt a folyamatot?

Cobra: Ez nagyon egyszerű. Azok az emberek, akik a Kamrában voltak, kaptak egy bizonyos mennyiségű tachyon energiát, és elkezdenek ebből a tachyon energiából egy bizonyos mennyiséget kisugározni a környezetükbe.

Rhona: Igen. Milyen energiamunka történik két ember között, akik együtt csinálnak egy alkalmat? Például, egy szülő és egy gyermek, vagy egy pár vagy barátok...

Cobra: Az energia mezőjük harmonizálódik, és számíthatunk arra, hogy a kapcsolatuk is kiegyensúlyozottabbá válik.

Rhonda: Rendben, tehát pozitívan hat.

Cobra: Igen.

Rhona: Hogyan segíthetnek a Tachyon Kamrák egy most meghalt embernek abban, hogy a Lelke más síkokra jusson? Mi csak az emberek fényképeit tesszük be (megj: Franciaországban), és sajnos, amíg még karantén van, az elhunyt képének a kamrába helyezése nem fogja tudni kihozni őket a mátrixból. Egyetértesz ezzel?

Cobra: Oké, ez valójában segíthet az elhunyt személynek a Fénybe való átmenetében. A személynek nem fog sikerülni teljesen kiszabadulnia a mátrixból, de megmenekülhet attól, hogy az éteri síkon és az alsó asztrális síkon a sötét erők fogságába kerüljön. És ez segíthet a személynek az asztrál síkon eljutni arra a területre, ahol viszonylag nyugodt és békés a környezet.

RHONA: Oké. Egy áldott állapotban lévő nő és a baba számára milyen előnyök származnak a Tachyon Kamra használata során?

Cobra: Ez segíthet az anyának, hogy megkönnyítse a várandósság folyamatát, és segíthet a gyermeknek is abban, hogy harmonikusabban le tudjon horgonyozni a fizikai testbe.

Rhona: Tehát segíthet a vajúdásban is.

Cobra: Igen, segíthet az egész folyamatban.

Rhona: Csodálatos. Miért hasznosak a Tachyon Kamra alkalmak csecsemőkorban egészen 12 éves korig?

Cobra: Minden korban vannak bizonyos kihívások és bizonyos fejlődési kihívások, és a Tachyon Kamra segíthet csökkenteni ezeket a kihívásokat és harmonizálni a folyamatot.

RHONA: Te 3-6 alkalmat javasolsz a Tachyon Kamrában. Mi történik ezen alkalmak elteltével?

Cobra: Ez csak általánosságban értendő javaslat, hiszen nem várhatjuk el az emberektől, hogy folyamatosan használják a kamrát, kivéve bizonyos eseteket. De azt kell mondanom, hogy ha rendszeresen alkalmazod, akkor tartósabb és hosszabb hatásokat érhetsz el a Tachyon Kamrában.

Rhona: És a kezelések utáni hónapokban?

Cobra: Ugyanez.

Rhona: Ugyanaz, oké. A Tachyon Kamra tehát nem egy varázspálca. Hozzáfűznél valamit ahhoz, hogy mennyire fontos a napi szintű tudatos munka?

Cobra: Oké. A Tachyon Kamra csak egy eszköz, amely segíthet a saját folyamatodban, de még mindig a saját döntésed a kulcs. Tehát ha nem segítesz aktívan a gyógyulási folyamatban, - bármennyire is segít neked a kamra a gyógyulásodban,- a tetteiddel és a döntéseiddel ismét megzavarhatod. Tehát ha együtt dolgozol a Kamrával, akkor elég drasztikus, egészen varázslatos eredményeket érhetsz el. Ha a Kamra gyógyító energiája ellen dolgozol, akkor tönkreteszed ezeket az eredményeket.

Rhona: Néhányan nem éreznek semmit a kezelés során. Hogyan tudod őket biztosítani arról, hogy attól még ugyanúgy hatással van rájuk?

Cobra: Oké. Nincs olyan kikötés, hogy bármit is érezni kellene a kezelés során. Néha ez a munkálat tudatalatti szinten történik. Néha a kezelés sejtszinten történik. Nem mindig eredményez látható változásokat, de ha elég sokáig használjátok a Tachyon Kamrát, akkor egyértelműen észre fogjátok venni a különbséget, észreveszitek a változást.

Rhona: És milyen tanácsot tudsz adni, hogy a legtöbbet hozzuk ki egy ilyen alkalomból?

Cobra: Először is, NE legyenek elvárásaid vagy előzetes elképzeléseid arról, hogyan kellene zajlania egy ilyen alkalomnak. Csupán légy nyitott és nyugodt, amennyire csak lehet, és add át magad a folyamatnak.

Rhona: Igen. És a (bolygó körül lévő) karanténnal kapcsolatosan, - amit még mindig tapasztalunk, - lehetséges-e, hogy a finomtestünk átlépje a fátylat egy Tachyon Kamra kezelés közben?

Cobra: Ez valóban lehetséges. Lehet egy testen kívüli kivetülésetek az Anyahajókra. Néhányan megtapasztalták ezt, ugyanis létrehozunk egy bizonyos... mondhatni, kvantum átvitelt a Kamra és az Anyahajók között, amelyek felette vannak, és bizonyos dolgok megtörténhetnek.

Rhona: Oké. Az utóbbi időben robbanásszerűen megnőtt a Tachyon Kamrák száma Franciaországban. Ennek van esetleg köze, Franciaország globális felszabadításban játszott kulcsszerepéhez?

Cobra: Igen, természetesen. Sok energetikai munka lett elvégezve Franciaországgal és különösen a párizsi Istennő Örvénnyel. És ez természetesen segített abban, hogy nagyon erős érdeklődés alakuljon ki a Tachyon Kamrák iránt Franciaországban, hiszen Franciaország egyike a néhány kulcsfontosságú országnak, a Bolygó Felszabadítási folyamatban.

Rhona: Oké, nagyszerű. Ránézhetnénk a C O V I D vírus jelenlegi helyzetére? A Tachyon Kamra kezelések képesek-e átalakítani a vakcinák hírvivő RNS (mRNS) információit, és megszüntetni a vakcinavegyületek toxicitását?

Cobra: Azt mondanám, hogy a Tachyon Kamrák bármi olyasminek a káros mellékhatásait csökkentik, ami az emberi testtel történik. Nem változtatja meg a test kémiai összetételét, de a tachyon energia harmonizálja a testen keresztüláramló energiaáramlást. Harmonizálja a csakra rendszert. Harmonizálja az immunrendszert, amely ezáltal a lehető leghatékonyabban kezeli az egész helyzetet.

Rhona: Szóval, a vakcina tehát energetikailag blokkolja a személyt. A vakcinák befolyásolják a Felsőbb Én és az emberi személyiség közötti kapcsolatokat. Hogyan segíthet egy Tachyon Kamra ezen a problémán?

Cobra: Oké. Nincs semmi, ami teljesen elvághatná a kapcsolatot a Felsőbb Éneddel. A Felsőbb Éneddel való kapcsolat nélkül meghalnál. Tehát egy bizonyos mértékű kapcsolat mindig van. A Tachyon Kamra egyszerűen csak kitágítja ezt a kapcsolatot.

Rhona: Lenne még időd pár kérdésre?

Cobra: Igen.

Rhona: Rengeteg az információ és hidd el, hogy az emberek állandóan a Medbedekről kérdeznek és néhányan azt mondják, hogy már léteznek, és a pozitív hadsereg használja őket. Lehetséges ez az Esemény előtt?

Cobra: Ismételten elmondom, hogy a felszíni lakosság számára, az Esemény előtt nem lesznek elérhetőek a Medbedek.

Rhona: Igen. Ahogy korábban is elmondtad. Mi a különbség a Medbed és a Tachyon Kamra között?

Cobra: Természetesen két különböző technológiáról beszélünk. A Medbedek tulajdonképpen olyan eszközök, amelyek átrendezik a fizikai test atomszerkezetét, és ezzel szerveket tudnak gyógyítani, szerveket tudnak újrarendezni. Hiányzó végtagokat tudnak növeszteni, míg a Tachyon Kamrák több dimenziósak. A Teremtés minden szintjén egyszerre működnek.

Rhona: Különböző síkokon. Igen. Nos, az interjú végéhez közeledünk. Ezekben a nehéz időkben lenne valamilyen konkrét üzeneted a bolygó felszíni lakossága számára?

Cobra: Igen, határozottan. Ezen a ponton nagyon fontos, hogy megtartsátok a Fényt, hogy lehorgonyozzátok a Fényt, a saját Fényetekben, a saját testetekben, a saját energiamezőtökben és körülöttetek. A másik, hogy használjátok a józan eszeteket. A végidők őrületének időszakában vagyunk. Ne fókuszáljatok túlságosan erre. Használjátok a józan észt.

Rhona: Igen.

Cobra: A józan ész nagyon fontos.

Rhona: Igen. Nos, nagyon szépen köszönöm Cobra, hogy időt szakítottál arra, hogy válaszolj ezekre a kérdésekre, mert ezek az információk tényleg nagy segítséget jelentenek. Szeretnék köszönetet mondani Gwennek a bretagne-i Plejádi kertből, és Ericnek, aki segített a beszélgetés rögzítésében. És ki tudja, talán hamarosan most már találkozunk valamikor. Most leállítom a felvételt.

Cobra: Rendben! 

Magyar Cobra Csoport