2017. február 13., hétfő

Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés:

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. Nemrég a helyzet drasztikus javulása állt be a Naprendszerünkben. A Fényerőknek sikerült eltávolítani a plazma anomália nagy részét a Naprendszerből és azon túlról. A plazma anomália túlnyomó része a még meglévő toplet bombákkal együtt a Földhöz közel halmozódott fel, a Föld középpontjától 3 földsugárnyi távolságban.


Ez a terület a Yaldabaoth entitás "feje" és a kvantum anomália területe, és jócskán ezen belül helyezkedik el a karantén Föld. E rendellenes plazma mező széle plazma pajzsként van leírva az alábbi cikkben:

A chimera csoport ezt a rendellenes plazmát egy skaláris mezővel tartja pozícióban, a leghatásosabb rezgésfrekvenciákkal, melyek a 11,76 Hz (az alfa agyhullámoknak felel meg) és a 15,69 Hz (a béta agyhullámoknak felel meg). Ez a két frekvencia a Fátyol alapfrekvenciája. A Fátyol skaláris mezőjének néhány káros hatását ugyanolyan frekvenciájú binaurális hangokkal lehet egyensúlyozni:
A Yaldabaoth entitás ún. "csápjai" nem valódi csápok, hanem tulajdonképpen plazma szálak, melyek állandóan változnak és nem egyenként távolítják el őket, hanem ahogy a Fény tör előre, fokozatosan feloldódnak. Fontos azt megértenünk, hogy a Yaldabaoth entitás egy plazma parazita, ami abból az egészséges szoláris plazmából táplálkozik, amely folyamatosan áramlik a Napból és napszelek terjesztik szerte a Naprendszerben:

A Yaldabaoth entitás rendellenes plazma szálainak sűrűsége most már folyamatosan gyorsan csökken a toplet bombákkal együtt szerte a Naprendszerben, addig a pontig, amíg teljesen feloldódik és most már alapjában véve csak a Yaldabaoth entitás "feje" van hátra. Ez a "fej" sok rendellenes plazmarétegből áll, melyet az elmúlt 26000 évben halmoztak fel a bolygó felszínén.
Naprendszerünk túlnyomó része a Föld-Hold keringési pályán túl most már a Fényerők és flottájuk kezében van.
Ezzel egy időben teljes erővel zajlik a bolygó felszínéhez közelebb lévő energiarácsért folyó harc és sajnos ez brutális skaláris támadásokkal jár a kulcsfontosságú Fénymunkások és Fényharcosok ellen:
Amikor eltávolítják a Yaldabaoth entitás fejét a toplet bombáival együtt, az események hatványozottan fel fognak gyorsulni a fő áttörés felé:
Mindeközben a bolygó felszínén a erősödnek Trump elnök mögött álló erők.
Elször is ott van Erik Prince, mint Donald Trump titkos tanácsadója és a mögötte álló Szuverén Máltai Lovagrend:
A Szuverén Máltai Lovagrend (SMOM) a jezsuiták irányítása alatt áll:
A Szuverén Máltai Lovagrendet közvetlenül irányító fő erők a régi európai arkhón fekete nemesi családok, mint a Pallavicini és Ortolai család és az előző spanyol király, I. János Károly.
A Trump mögött álló másik erő a Goldman Sachs:
A jezsuiták eszközként használják fel Trump-ot, hogy megosszák az USA lakosságát "baloldaliakra" és "jobboldaliakra", mesterségesen szítva ezzel nemzeti konfliktust. Mondanom sem kell, nem fog nekik sikerülni.
Ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez, nagyon fontos a Prepare for Change (Készülj a Változásra) csoportok újjáélesztése bolygó szerte. Itt olvasható a csehországi PFC csoport kitűnő útmutatója saját PFC csoportok létrehozására és kibővítésére.
Szeretettel várunk mindenkit az új Felemelkedés Konferenciánkon Tajpejben, Tajvanon, március 11-12-én.
Sok információ fog elhangozni a konferencián a Felemelkedés folyamatáról, mert eljött az ideje.

A Fény Győzelme!
Magyar Cobra Csoport