2017. február 6., hétfő

A PFC-Törökország interjúja Cobra-val

Eredeti bejegyzés:

(Summer Sun megjegyzése: személyesen és a török Prepare for Change csoport nevében is szeretném megköszönni Cobra-nak, hogy időt szakított rá és válaszolt a kérdéseinkre. Amikor elkezdődött a felébredésem egy "álommal" annak idején, amikor a második IS:IS portál aktiválást végezted, nem találtam sok információt az interneten, ami segített volna megérteni, mi is történik velem. Az egyetlen weboldal, ahol értelmes információkat találtam, a Cobra Portal oldal volt. Ahogy az oldaladat olvastam és különösen amikor az interjúidat hallgattam, hatalmas változást indított el bennem és segített abban a folyamatban, hogy újra emlékezzek az elfelejtett dolgokra. Szóval köszönöm ezeket az interjúkat. Ezek az interjúk nagy változásokat indítanak el bennünk.
Az alábbi kérdéseket a törökországi PFC csoport állította össze. Megkérdeztük a FB csoportunk tagjaitól, hogy milyen kérdéseket szeretnének feltenni neked. Sok kérdés érkezett, melyek közül már jó néhányat megválaszoltál a korábbi interjúidban, így néhány kérdést kihagytunk. Emiatt szeretnék elnézést kérni azoktól a csoporttagoktól, akik nem találják kérdésüket az interjúban.
Még egyszer nagyon köszönöm, Cobra.)
PFC Turkey: Amint arra emlékezhettek, 1999. augusztus 17-én volt egy nagy földrengés, melynek epicentruma Golcuk-ban, Törökországban volt. Akkoriban ott volt a legnagyobb török haditengerészeti bázis is. Egyike voltam azoknak, akik végigélték ezt a földrengést és sok ismerősöm meghalt. Az USGS (amerikai földtani intézet) azonnal a Richter skála szerinti 8,3-as erősségűnek mérte a földrengést, majd később 7,4-es erősségűre csökkentették ezt az adatot. Hatalmas volt és több, mint 40 másodpercig tartott, több ezer ember halálát okozva. Később olyan elméletek is napvilágot láttak, hogy a HAARP vagy a Fukushima-hoz hasonló mély föld alatti atombomba okozta ezt a földrengést. Mi erről a véleményed? Ha nem természetes módon történt, mi lehetett a célja? Csak egy teszt volt vagy fenyegetés a török kormánynak, hogy meggyőzzék őket arról, hogy elfogadhatatlan amit tesznek?
COBRA: Ez egy természetes földrengés volt, ami közvetlen válaszreakció volt az 1999. augusztus 11-i kozmikus portálnyitásra és a nem inkarnálódott emberek túlnyomó többségének későbbi evakuálására az asztrálsíkról a Galaktikus Konföderáció hajóira. Az ilyen intenzitású események nagy nyomással vannak a planetáris energiarácsra és a tektonikus lemezekre. Tulajdonképpen 1999-re globálisan drasztikus kataklizmákat vártak és csak a Fényerők beavatkozása miatt nem történtek ezek meg.
PFC Turkey: 1992-ben két Sea Sparrow rakétát lőtt ki az USS Saratoga repülőgép-hordozó egy NATO gyakorlat során és lelőtték a TCG Muavenet (DM 357) aknamentesítő hajót. Az eseményt követően nem találtak logikus magyarázatot arra, hogy miért is történt ez meg. A tömegmédiából az derült ki, hogy baleset volt. Tudsz valami információt mondani azzal kapcsolatban, hogy milyen okok álltak e támadás mögött?
COBRA: Kommunikációs félreértés történt a parancsokban.
PFC Turkey: Az ottomán birodalom a cabal terve volt? És a birodalom bukása is? Tudnál nekünk beszélni más megközelítésből az ottomán történelemről?
Cobra az alábbi linket adta meg erre a kérdésre:
PFC Turkey: Kik állnak a törökországi terrortámadások mögött?
COBRA: A jezsuiták és a CIA néhány frakciója.
PFC Turkey: Meglepetésként ért minket, hogy a Reina Night Club elleni támadás közvetlenül az után történt, hogy Erdogan azt állította, hogy az USA támogatta az iszlám államot és az iszlám terroristákat és hogy bizonyítékuk is van erre az állításra. Szóval a Reina Night Club elleni támadás üzenet volt Erdogan-nak?
COBRA: Igen.
PFC Turkey: Az Incirlik katonai bázisról Romániába szállították a nukleáris fegyvereket?
COBRA: Nem.
PFC Turkey: Láttuk, hogy sok amerikai tankot szállítottak Romániába. Az USA tényleg készülődik egy Oroszország elleni háborúra?
COBRA: Bizonyos forrófejűek igen, de az USA mint ország, nem.
PFC Turkey: Szoktad említeni a különböző misztériumiskolákat és szabadkőműves páholyokat, ahová a Csillag Testvérisége tagjai is tartoznak európai és más országokban. Nem hallottuk még, hogy az anatóliai iskolákról, ill. páholyokról beszéltél volna. Itt Törökországban olyan misztikusok tanításaival nőttünk fel, mint Mevlana Celaddin-i Rumi, Shams Tabrizi és Yunus Emre. Léteztek ilyen szerveződések Anatóliában? Rumi, Shams Tabrizi és Yunus Emre a Csillag Testvériségének tagjai voltak? Rumi és Shams Tabrizi ikerlángok voltak?

COBRA: A szufi hagyományt képviselték. A szufiknak megvan a saját misztériumiskolájuk, nem csak Anatóliában, hanem az egész Közel-Keleten. Rumi és Shams Tabrizi nem ikerlelkek.
PFC Turkey: Törökország, főleg Anatólia, tele van ősi romokkal, hatalmas föld alatti városokkal, melyeknek kör alakú, nehéz kőkapui vannak, amiket csak belülről lehet kinyitni. Nemrégiben Göbekli Tepe közismert lett a több mint 10000 éves maradványairól, melyek bizonyítékul szolgálnak arra, hogy nem helytálló az, amit az emberiség történelméről állítanak. Tudsz valamit mondani arról, milyen céllal épült Göbekli Tepe? Ki építette/használta ezeket az épületeket?
COBRA: Göbekli Tepe-t olyan civilizáció építette, akik túlélték az atlantiszi özönvizet.
PFC Turkey: Tudsz más fontos információval szolgálni az Urgup és Kappadókia alatt húzódó föld alatti barlangokkal és átjárókkal kapcsolatban? Ezeket a föld alatti alagutakat egykor a reptiliánok vagy más fajok használták? Még mindig használják őket különféle célból? Ezek a föld alatti alagutak kapcsolódnak más alagutakhoz a bolygón?
COBRA: Létezik egy hatalmas föld alatti alagúthálózat, amely jóval túlterjed Anatólián. Ez az alagútrendszer többrétegű, néhányat a pozitív fajok és igen, néhányat a reptiliánok használták. Az alagútrendszer mélyebben fekvő rétegeit az Agarthai Hálózat és az Ellenállás használja.
PFC Turkey: Tavaly Isparta és Burdur közelében élők alacsony frekvenciájú hangrobbanásokat hallottak a föld alól, főleg éjszaka, melyet fény kísért. Ezek a történések egy hétig tartottak. Majd olyan pletykákat hallottunk, hogy a plejádiak tisztítják ki a föld alatti bázisokat. Léteznek aktív föld alatti reptiliánok, drakonidák vagy titkos űrprogram bázisok Anatóliában, különösen Isparta és Burdur közelében?
COBRA: Létezett egy titkos föld alatti katonai bázis Isparta mellett, amit megtisztítottak.
PFC Turkey: A 2016. március 25-i helyzetjelentésedben ezt írtad: "Sárkány forrásokból tudom, hogy a közeljövőben lehet, hogy Törökország meg fog indítani egy rövid, de intenzív katonai terjeszkedést a planetáris áttörés előtt. Ha ez megtörténik, tömegmeditációt fogok meghirdetni a blogomon, ennek ellensúlyozására.” Megtörtént már ez a terjeszkedés? A puccsra utaltál?
COBRA: Még nem történt meg és lehet, hogy megakadályozzák.
PFC Turkey: Léteznek fontos Istennő örvények Törökországban? Tudnál beszélni néhány istennőről és a szerepükről a történelmünkben? Aphroditéről, Artemiszről, az Anyaistennőről?
COBRA: Catal Hoyuk és Sanliurfa fontos bolygószintű Istennő örvények. Anatólia egész területén egy békés neolitikus civilizáció volt az Istennő energia forrása. Cybele egy ókori anatóliai istennő:
PFC Turkey: Cobra az alábbi linket adta meg ezzel kapcsolatban:
PFC Turkey: Törökországnak fontos geopolitikai elhelyezkedése van kelet és nyugat, Európa és Ázsia között. Különböző spirituális források azt állítják, hogy Törökország spirituálisan is fontos kulcspontokat képvisel. Mit tudsz erről mondani? Mi Törökország szerepe ebben a kozmikus változás időszakában. Az országban soha nem volt demokratikus társadalmi rend és kormányzás. Miért akarják annyira elnyomni Törökországot?
COBRA: Törökország egy fontos Istennő örvényen helyezkedik el, ez az oka az elnyomásának. Ha tanulmányozzuk az ország neolitikus történelmét, érdekes dolgokat találunk és megtalálhatjuk az ország spirituális jelentőségét is.
PFC Turkey: Mustafa Kemal Atatürk a szíriai misszió tagja volt? A cabal mérgezte meg?
COBRA: Nem volt tagja a szíriai csapatnak.
Az Eseménnyel kapcsolatos kérdések
PFC Turkey: Készen állnak azok az emberek Törökországban, akiket kifejezetten az Ellenállás választott ki arra, hogy az Esemény után átvegyék az ideiglenes kormányzást?
COBRA: Nem szolgálná a legmagasabb célt, ha válaszolnék erre a kérdésre.
PFC Turkey: Nemrég egy "Őrzők" nevű csoport által csatornázott üzenetek arról szóltak, hogy néhányan el fognak távozni az élők sorából a galaktikus pulzálás alatt az intenzív energiák miatt. Így van?
COBRA: Nem.
PFC Turkey: Ha az Esemény előtt hal meg valaki, van rá lehetősége, hogy kijusson a karanténból és hazamenjen? Történt mostanában bármilyen változás ezzel kapcsolatban?
COBRA: Lehetséges, de nagyon nehéz. Elég magas rezgésfrekvenciát kell ehhez elérni. Folyamatos javulás van e téren.
PFC Turkey: Tudnál beszélni Uriel és Aurora arkangyalról? Jelenleg emberként inkarnálódva élnek a bolygó felszínén? Mi a szerepük az Esemény előtt, alatt és után?
COBRA: Nem inkarnálódtak. Uriel bölcsességet hoz, Aurora pedig az Új Kor energiáit horgonyozza le.
Legújabb fejlemények
PFC Turkey: Néhány hónappal ezelőtt alternatív híroldalakon olvashattunk információkat egy rejtélyes ládáról, amit a szaúdiak találtak a föld alatt egy építkezés során. A hírforrás azt állította, hogy ez a láda okozta az olyan szokatlan történéseket, mint pl. hogy eldőlt az a daru, ami 107 embert ölt meg és azt a pánikot is ez a láda okozta, ami 2015 szeptemberében történt és ahol 717 ember vesztette életét. A cikk szerint a szaúdiak értesítették a ládáról Putyin elnököt, aki az orosz haditengerészetet küldte el a ládáért, hogy az Antarktiszra vigyék. Arról szóltak az elméletek, hogy Gábriel bárkája volt a ládában. Igaz ez? Ha igen, milyen információval tudsz még ezzel kapcsolatban szolgálni?
COBRA: Nem igaz.
PFC Turkey: Elfogták már azokat a lényeket, akiknek a Galaktikus Központi Napba kellett volna menni, de eltérítették az egyik teleportáló portált? Ha még nem, valamikor elfogják majd őket? Ezek a lények átvehetik más bolygók felett az irányítást, ha nem sikerül őket elfogni?
COBRA: Igen, legtöbbjüket elfogták és a többit is hamarosan elfogják.
PFC Turkey: A Naprendszerünkben lévő karantént átmenetileg áttörték a Fényerők? A Fényerők azért léptek be a Naprendszerünkbe, mert kiderült, hogy a chimera menekülési útvonalat talált? Mi lesz azoknak a Fényerőknek a szerepe, akik azért jöttek, hogy segítsenek? Milyen mértékben tudják felgyorsítani a Végső Áttörés folyamatát?
COBRA: Annyit mondhatok ezzel a szituációval kapcsolatban, hogy megoldódott.

Általános kérdések
PFC Turkey: A Közel-Kelet és Afrika miért a világ legfejletlenebb helyei? Miért olyan fontosak ezek a helyek, hogy állandóan vallási hatóságok vagy diktatúrák irányítása alatt állnak?
COBRA: A Közel-Kelet nem a legfejletlenebb hely, de Afrika igen. Ez azért van, mert Afrika a reptilián fajok planetáris belépési pontja és ott a legmagasabb a reptiliánok előfordulása. A reptiliánok (a drakonidákkal ellentétben) a fejlődés ellen vannak.
PFC Turkey: A Kába szentély Fekete kövét egy másik bolygóról hozták ide? Ha igen, melyikről? Eredetileg zöld színe volt és a negatív energiáktól változott a színe feketére? Mi ennek a kőnek a funkciója?
COBRA: Ez egy meteorit az aszteroida övből. Jelenleg sok okkult szertartás helyezi fókuszát erre a kőre.
PFC Turkey: Mit találtak 2003-ban a romániai Bucsecs-hegység barlangjaiban, aminek hatására Romániát bevették a NATO tagok közé? Mi a jelentősége ezeknek a leleteknek?
COBRA: Fejlett földönkívüli technológiát és időkapszulákat találtak.
PFC Turkey: Mi a célja annak, hogy szuperkatonákat hoznak létre és fejlesztenek? A csillagmagok közül választották ki a szuperkatonákat?
COBRA: A katonaság erősödni akar az általuk érzékelt ellenséggel szemben. Sok szuperkatonát választottak ki csillagmagok közül, mert rendkívüli képességekkel rendelkeznek.
PFC Turkey: Miért fejlesztették ki a Montauk Projektet? Sikerült megvalósítani az időutazást ezzel a technológiával? Mi volt a tervük az időutazással? Befejezték ezt a projektet?
COBRA: Időutazást akartak vele megvalósítani, sikertelenül.
PFC Turkey: Az illuminátusokat néhány alternatív média legyőzöttként mutatja be és új kormányzat van az USA-ban, Trump vezetésével. Azt is bemutatják, hogy Trump minden pozitív dolgot meg fog tenni, a közzétételt, a pénzügyi újraértékelést, gazdasági változást, stb... Levonhatjuk azt a következtetést, hogy úgy tűnik, az illuminátusok eltűnnek a színről és a jezsuiták veszik át a szerepet és egy olyan képet mutatnak, hogy egy új világ születik, de megrendezik az új világrendet és becsapnak mindannyiunkat, ha megnézzük a világszerte végbemenő eseményeket. Az Esemény vagy a kozmikus változás ellen játsszák végső játékukat?
COBRA: Igen.
PFC Turkey: Mi a különbség a jezsuiták és a szabadkőművesek között? Mindkettő tagja az illuminátus/cabal csoportnak? A jezsuiták magasabb szinten állnak a hierarchiában, mint a szabadkőművesek? A szabadkőműves csoportokat pozitív jelleggel hozták létre a 18. században és a 19. században a magasabb rangú tagok közé beszivárogtak a jezsuiták. Néhány héttel ezelőtt egy májusban, New York-ban tartandó szimpóziumról történt bejelentés, melyen nyilvánosan fognak megjelenni az agarthaiak. Van erről valamilyen információd? Íme a link: http://www.agarthaworldsymposium.com/
COBRA: Egyszerűen egy olyan eseményről van szó, amit egy felszíni személy szervezett meg, aki rendelkezik valamennyi általános tudással az agarthaiakról.
PFC Turkey: Többször mondtad már, hogy a Föld nem lapos. 2015. december 8-án egy képet is megosztottál a Cobra Portal oldalon, melyet a StratoProbe 4 űrszonda készített 24 km-rel a felszín fölött, ahol láthatjuk a Föld ívét. Azonban elég magas azok száma, akik hisznek a lapos Föld elméletben. Miért folyik ilyen erős kampány ezen elmélet mellett? Te magad személyesen is láttad a Földet a távolból? Láttál Agarthába vezető belépési pontokat?
COBRA: Ez egy dezinformációs kampány az alternatív mozgalom lejáratására. Igen, láttam a Földet, amint körülötte keringtünk és NEM lapos. NEM láttam sarki nyílásokat.
PFC Turkey: Corey Goode említette legutóbbi beszámolóiban, hogy létezik egy felszíni csoport "a száműzöttek" néven. Meg tudod erősíteni, hogy ezek az emberek valóban léteznek? Negatív lényekről van szó? Mi a céljuk?
COBRA: Igen. Sokan közülük elég frusztráltak és megbántottnak érzik magukat és negatívak lehetnek. Mohemed Ashtar inkarnációja volt?
COBRA: Nem.
PFC Turkey: Mi az Anchara kontinuum? El tudod magyarázni?
COBRA: Ezt a kifejezést Sheldan Nidle használja a sötét erőkre.
PFC Turkey: Az annunakik háborúztak a reptiliánokkal? Néhány sivatag a földönkívüliek között zajló nukleáris háborúk következményeként alakult ki, amiről Wilcock nem rég beszélt?
COBRA: Az annunaki kifejezés egy dezinformációs fogalom, melyet Zacharia Sitchin talált ki, így nem tudom megválaszolni ezt a kérdést.
PFC Turkey: A reptiliánok az annunakik előtt jöttek a bolygóra? Hova érkeztek először? A Közel-Keletre vagy az Adeni-öbölbe?
COBRA: Lásd fentebb.
PFC Turkey: Mik azok a Mohamed egyezmények? Ki írta alá ezeket és mi volt a céljuk?
COBRA: Ez egy Corey Goode által használt kifejezés, amivel a Fényerők és a sötét erők közötti be nem avatkozási egyezményt írja le.
PFC Turkey: Van arra lehetőség, hogy olyan oltást/injekciót találjanak fel, amely valamilyen gyógyító energiából készül és meg tudja gyógyítani az embereket vagy stabilizálni tudja a frekvenciájukat a Földön? Olyan oltás/injekció, amit megkapunk, de csak energia formájában - esetleg plazma/éteri oltás/injekció?
COBRA: Igen, de ez nem nagyon praktikus. Jobb technológiák lesznek elérhetőek az Esemény után.
PFC Turkey: Van arra lehetőség, hogy a fénymunkásokat evakuálják a bolygóról a Galaktikus Föderáció hajói, ha a természeti katasztrófák (mint vulkánok, földrengések, pólusváltás, szökőárak, stb.) intenzívebbek lesznek? Vagy távol állunk ettől a valóságtól? Vajon már a nagy katasztrófák idővonalain túl vagyunk? Még mindig olvashatunk olyan információkról, hogy valamikor a csillagmagokat felviszik majd az űrhajókra.
COBRA - Nem szolgálná a legmagasabb célt, ha válaszolnék erre a kérdésre ebben a pillanatban.
PFC Turkey: Valaki azt állítja, hogy sötét entitások jönnek keresztül a TV-ken, telefonokon, laptopokon, számítógépeken, stb., mert kikapcsolt állapotban ezek a dolgok fekete tükörként működnek, bekapcsolt állapotban pedig mikrohullámhosszon. Ez az elit egyik legfontosabb okkult titka, amit ellenünk használnak. Igaz ez?
COBRA: Igen, a plazma entitások portálként tudják használni a kikapcsolt állapotban lévő képernyőt, de sokkal ritkábban fordul ez elő, mint ahogy néhányan félnek tőle.
PFC Turkey: Ha a különféle entitások emlékezetünk és érzelmeink elektormágneses manipulációját jelentik, valójában hogy működnek a különféle védelmi formák, melyekkel le tudjuk győzni ezeket az entitásokat - mint pl. a "Rózsaszín Tojás" védelmi technika, ami egy membránt hoz létre, ami blokkolja a negatív energiákat? Ezek a vizualizációk és az OM hang kántálása tulajdonképpen megváltoztatják a fizikai testet körülvevő elektromágneses mezőt, hogy egyfajta védőpajzsot hozzanak létre?
COBRA: Igen, megváltoztatják a testünket körülvevő plazmamező szerkezetét.
PFC Turkey: Mit tudsz mondani az egy- és kétpetéjű ikrek lelkéről? Úgy tűnik, erős kapcsolat van az egypetéjű ikrek között, de néha a kétpetéjű ikrek is különleges tudatossággal bírnak egymás iránt. Lehetséges, hogy erős előző életbeli kapcsolatokról van szó? Változik valami a hármasikreknél vagy amikor még több az ikrek száma?
COBRA: Sokszor erős előző életbeli kapcsolatról van szó.
PFC Turkey: Igaz az az állítás, miszerint "senki nem fog benneteket megmenteni, egyedül vagytok ezen a bolygón és ti vagytok saját magatok egyedüli megmentői"? Mert mindezzel a fizikai, spirituális és elmemanipulációval és a szabad akaratunk figyelmen kívül hagyásával úgy tűnik, lehetetlen felébredni arra, hogy meglássuk az igazságot és megmentsük magunkat.
COBRA: Ez ebben a formában nem igaz. A megmentés a Fényerők és a köztünk, mint szuverén egyének között létrejött együttműködésként történik meg.
PFC Turkey: Az alábbi állítások, mint "szeresd, ami van; fogadd el, ami van; minden úgy tökéletes, ahogy van; bocsáss meg mindenkinek" eljuttatnak valakit a spirituális pacifizmus felé? Ezek az állítások a sötét erők manipulációi, hogy az embereket hipnotizált állapotban tartsák?
COBRA: Igen, ez az arkhónok manipulációja, hogy így akadályozzanak meg bármilyen kezdeményezést arra vonatkozólag, hogy megváltoztassuk azokat a dolgokat, amelyeket nem tudunk elfogadni.
PFC Turkey: A csatornázók többsége miért az USA-ból származik? Néhányuk a sötét erők üzeneteit csatornázza az Isten Hangja technológián keresztül?
COBRA: Kb. 1950 és 1995 között az USA-ban nagy erejű spirituális ébredés zajlott. Sok tiszta csatorna volt abban az időben, amit később az arkhón rács eltérített.
PFC Turkey: Magyar barátaink hozzád intézett kérdése, amire nem volt lehetőséged válaszolni: Hogyan tudok azzá válni, aki valóban vagyok?
COBRA: Légy teljesen őszinte önmagadhoz.