2017. február 12., vasárnap

Plejádiak 2.rész

Írta és összeállította: Czékus Viki
Az itt megjelenő információk közvetlen, fizikai kapcsolattartás útján kerültek és kerülnek folyamatosan Cobra birtokába, nem tartalmaznak csatornázott üzeneteket és adatokat.
A Plejádiak mély érzésűek és szeretetteljesek, többek között Mozart is plejádi volt. Csodálatos zeneműveket hagyott hátra, ezekben szerette volna bemutatni ezt a sugárzó életörömet és vidámságot, harmóniát. Talán sokan nem tudják, de ezenkívül Ízisz papja is volt, és Salzburgban, Untersberg közelében szoros kapcsolatot ápolt az Ordo Bucintoro nevű titkos társasággal.
Évezredeken keresztül a Plejádi faj boldogságban, békében és egységben élt, és soha sem gondolta volna, hogy a Mátrix befolyása alá kerülhet.

A chiméra 1996-ban ( az arkhón invázió időpontjában) megtámadta őket. Sokukat elhurcolták többek között a Földre és mikrochipeket kaptak. Majd több helyen is fogva tartották őket, néhányukat a Dulce bázisra vitték. Ebben az első videóban látható, hogyan történt mindez.
A második videóban pedig az látható, hogyan működött korábban a Dulce bázis, természetesen ez már a múlté.
Majd 1999-ben a Galaktikus Konföderáció felszabadította őket a Plejádokon, és sikerült mindannyiukat 2001-ben a Dulce bázisról is elvinni.
Évekre volt szüksége az egész fajnak a regenerálódásra és arra, hogy újból, teljes erővel készen álljanak nekünk segíteni.
Azonban nem csak ott tartották őket túszként itt a Földön, hanem Afganisztánban és Szíriában is. ( A Közel-Keleti helyzetről azóta jó pár dolog kiderült: nagyon fontos Istennő örvények vannak ezen a területen a Bolygó felszabadításának szempontjából.)
Ezenkívül stratégiai okai voltak ennek a túszhelyzetnek, mert a Fényerők törődnek minden egyes emberükkel, fontos számukra mindenki biztonsága. Azt akarták elérni az arkhónok, hogy minél jobban blokkolják az előrehaladásukat a mi felszabadítási folyamatunkban.
2015 októberében adott róla hírt Cobra, hogy sok Plejádi túszt sikerült kimenteni Szíriából a harcok során, amit a Szpecnaznak köszönhetünk. ( A Szpecnaz, egy különleges, orosz alakulat, legismertebb ága a GRU, a szárazföldi erők.) A GRU-n belül a vezetők természetesen tudtak a túszok földönkívüli eredetéről és a Szíriai Pentagram fontosságáról.

Ezzel kapcsolatosan 2016 decemberében szólt Cobra, hogy aki segíteni szeretne, az újból képzelje el meditációja során ezt a Halaf kerámiát pörögve a Pentagram felett.
De most kanyarodjunk vissza egy kicsit korábbra. 1999 decemberében a Plejádiak az X- Bolygón felvették a kapcsolatot az Ellenállással.
Sikerült ott egy masszív felkelést kirobbantani az ott jelenlévő illumináti társaság ellen. Sikeresen meg tudtak szabadulni az ott lakók a befolyásuk alól. Ezután az Ellenállás megismerte a Földön akkor még Szervezet néven futó ellenálló csoportot, teleportáló kamrák segítségével eljutott hozzájuk és egybeolvadtak. Azóta Ellenállási Mozgalom néven működnek és a Plejádiakkal és sok más Csillagnemzettel értünk küzdenek.
1996-ban a chiméra megerősítette a Fátyolt, majd 2004-ben újból meg kellett ezt tenniük, mert a júniusi Vénusz áthaladást követően tömegesen ébredtek rá az emberek az Istennői jelenlétre.
2012 óta, mióta Cobra a blogját létrehozta, rengeteg sikeres küldetésről kaptunk hírt a Plejádiakkal kapcsolatban, és még egy jó hír, hogy az arkhónok már sikertelenek a Bolygót körbe vevő plazmaburok fenntartásában és képtelen már megerősíteni.
Csillagtestvéreink többször kérték a Fénymunkások együtt működését is. Több földi, titkos csoporttal és társasággal tartják a kapcsolatot.
Ebben az évben, 2012-ben, biztosítottak minket arról is, hogy ha megkezdődnek a letartóztatások, akkor alkalmazni fogják a Stardust ( Csillagpor Hadművelet 2 néven) technológiát, ami a cabal tagok eltávolításában fog segítséget nyújtani.
Az Esemény pillanatában, ha bármi kárt akarnak okozni, akkor ezen technológia segítségével azonnal megállíthatóak. Ez egy nagyon fejlett technológia, ami nanorészecskékből áll és a testbe fecskendezve első fázisban azonnal lebénítja az idegrendszert, és az adott személy képtelen lesz a mozgásra, a második fázisban pedig halált okoz.
2013-ban sikeresen elhárítottak egy vészhelyzetet a Plejádiak az Ellenállás RM2m nevezetű speciális különítményével, amit DOOM 33 kódnéven ismerünk (Végzet 33), Cobra úgy fogalmazott, hogy: „kicsit túl messzire mentek” a fizikai és nem fizikai arkhónok egyaránt.
2014 májusában Konföderációs Anyahajók, közülük jó pár Plejádi, foglalták el helyüket az Oort Felhőben.

Ezenkívül ebben az évben, 2014-ben kezdtek el foglalkozni a Naprendszeren belüli strangelet és toplet bombák deaktiválásával a fizikai és nem fizikai síkokon, amiket a chiméra alkotott meg. Azóta a fizikai strangelet és toplet bombák problémája megoldódott. 2015 januárjában a Tajvani Áttörés Konferencia alkalmával sikerült őket eltávolítani és már csak a plazma síkon lévők maradtak. Ezek a következő helyeken voltak jelen:
- Róma, Olaszország
- Aviano Nato Bázis, Olaszország
- Titkosított helyszín, Közép-Európa
- Szintén titkosított helyszín, Közép-Európa
- Rammstein Nato Bázis, Németország
- Fairford Királyi Légierő, Egyesült Királyság
- Montauk, New York, Egyesült Államok
- Wright-Patterson Légierőbázis, Ohio, Egyesült Államok
- Sandia, Los Alamos, Új-Mexikó, Egyesült Államok
- White Sands, 6413-as Körzet, Utah, Egyesült Államok
- Nellis Légierőbázis, 51-es Körzet, Nevada, Egyesült Államok
- Edwards Légierőbázis, Kalifornia, Egyesült Államok
A Plejádi Flotta nagyon sok női tagja tartózkodik a Chariklo nevű aszteroidán. Meditálnak és csatornázzák az Istennő energiát Pleromától a Föld felé.

Semmilyen kataklizma vagy 3. világháborús tervet előidéző eseményt nem engednek meg, a Konföderációval karöltve azonnali beavatkozást rendelnének el.
Természetesen ők is tagjai a Galaktikus Konföderációnak, melynek vezetői a Felemelkedett Mesterek, mint Kuthumi, St. Germain, Buddha, Jézus, Mária Magdolna, Lady Nada.
A Galaktikus Flotta elhelyezkedéséről a Föld körül Cobra megosztott az oldalán egy képet, ami már régóta ismert volt sokak számára. Jó érzés tudni, hogy ennyien vigyáznak ránk….

A Ganümédészen, mely a Jupiter legnagyobb holdja és a fő kommunikációs központ a Naprendszeren belül, szintén otthont ad Plejádi bázisoknak is. De vannak még a Marson is föld alatti hangárjaik és a Holdon található az egyik fő bázisuk, melynek célja, hogy pozitív energiákat küldjenek a Földre.
A Földön többek között Bora Borán és a Himalájában szereztek helyet maguknak, a Konkala hágónál.
A hágónál a területet a kínai hadsereg lezárta sajnos, mert túl népszerű lett, az emberek nagyon kíváncsiak lettek. Az indiai média pedig nyilvánosan is beszélt erről a területről.
Vannak még bázisaik Polinéziában, sőt Brazíliában, mélyen az őserdőben. Egyesek ezek közül nem közelíthető meg, néhány pedig könnyen elérhető az emberek által is. Túl sokat eddig nem léptek kapcsolatba az emberekkel. ( Az Első Kapcsolatfelvételre elő lesz készítve az emberiség arra, hogy szeretettel és tisztelettel fogadja őket és a többi csillagnemzetet.)
2015-ben kapcsolatba léptek Putyin elnökkel. Mindenki úgy tudta „hivatalosan”, hogy Bécsben van kiropraktikusnál és ezért nem volt látható egy ideig, pedig valójában a Plejádiakkal találkozott.

Igen erős spirituális megtapasztalásra tett szert általuk.
Az egyik Szibériai bázison találkoztak és az orosz hadsereg modern, védelmi technológiákat kapott, amelyeket többek között a szíriai háborúkban is használnak. A Plejádiak a közbelépést és a stratégiai lépéseket szorgalmazzák.
Putyin meg fog tenni mindent, hogy megóvja az emberiséget és segít a sötét oldal felszámolásában. Oroszország a BRICS Szövetség fontos tagjaként a pénzügyi terület megváltoztatásában is tevékeny szerepet vállal.
A Naprendszer 9. bolygója az X-Bolygó, melynek valódi adatait is a Plejádiak adták meg Cobrának. Ezek az adatok sokáig titkosak voltak és nem akarta a chiméra, hogy tudjanak róla a tudósaink.
Sugara: 7500 km, tömege: 0,76-szorosa a Földének. Pályája során a legközelebbi (perihélium) távolság a Naptól: 70 AU. Inklinációja (pályahajlás): 40 fok. Pályaexcentritás: 0,25, mely jelzi, hogy milyen alakú elliptikus pályán mozog. (Esetleg, aki csillagászattal foglalkozik, az jobban érti ezeket az adatokat, és utána nézhet az égbolton. Jó keresgélést kívánunk.) Fagyott metán fedi, ezért kékes árnyalatú, a felszíne alatt alagútrendszerek és bázisok vannak.

2015 januárjában elkezdődött a MOSS Hadművelet ( angolul: Multidimensional Operation Solar System, magyarul: Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet), melyben a Plejádiak is közvetlenül részt vesznek. A művelet célja, hogy a plazma síkon lévő entitás, Yaldabaoth, eltávolításra kerüljön, elviszik a Központi Napba és ott átalakul majd, tiszta, pozitív, plazma elemi eszenciává. A „csápjai”, melyeket „ Szeth alagútjainak” hívunk a Naprendszerben és a chiméra korlátjánál, szintén tisztításra kerülnek, és a plazma síkon jelen lévő strangelet és toplet bombák is hatástalanítva lesznek.
2016 januárjában, egy norvég tudós csoport járt a Neumayer Kutatóállomáson és egy rendkívüli felvételt sikerült készíteniük az éppen akkor, az Antarktiszt meglátogató Plejádiakról. Íme egy videófelvétel erről az eseményről:
2016 áprilisától a Plejádiak és más fajok elkezdték felvenni a kapcsolatot a Naprendszerben lévő Titkos Űrprogram frakciókkal, hogy megismertessék velük az igazságot a chiméráról és bemutatásra került a Galaktikus Kódex is.
2016 óta a plazma síkon értek el rengeteg előre haladást. Az Ellenállással egyetemben a biochipek eltávolításán dolgoznak, amiknek az aktivitása a testben fokozza a konfliktusokat az emberek között és csökkenti a rezgésünket.
Ők teljesen mentesek tőlük, viszont a Titkos Űrprogramban lévőknek, néhány Agarthainak és a Földi embereknek van ilyen. Így néznek ki: kettő van a Homloklebenyben és egy a Napfonat csakra felett.

A másik dolog a skaláris plazmafegyverek LEO ( Alacsony Föld Körüli Pálya), 200-2000 km közötti pályán ( kb. 90 perc alatt kerülik meg a Földet, ilyen pályán van az ISS, a Nemzetközi Űrállomás is), melyeken dolgoznak még teljes erővel. Ezek szatelliteken vannak elhelyezve, amit plazma toplet bombák védenek.

Nemcsak a chiméra korlátja körül van tachion membrán. A Plejádiak el kezdtek felhúzni egyet a Föld körül is egy bizonyos távolságban a Föld-Hold pályán belül, szintén 2016 októberében.
A chiméra néhány évvel ezelőtt a Bolygó felszínén az exotikus fegyverek egy új „generációját” vezette be, ami abból áll, hogy létrehozott egy olyan technológiát, ami kis plazma kamrácskákat tartalmaz és beleépítette őket a legtöbb mobiltelefonba, wifi routerbe és személyi számítógépekbe. Ezeknek a plazmakamrácskáknak a célja az, hogy erősítsék a Fátyolt. Ezeket is hamarosan eltávolítja az Ellenállás a Plejádiak segítségével.
A Plejádiakat érintő témában nagyszerű könyveket írt Amorah Quan Yin. Egészen pontosan 4 könyvet is írt és visszahozta a köztudatba az ősi Lemúriai, Atlantiszi és Egyiptomi templomi szokásokat. Ősi tanításokat is megosztott az általa szervezett és alapított „Delfin Csillag Templom” nevezetű Misztérium Iskolában. Cobra ajánlja a könyveit elolvasásra azoknak, akiket érdekelnek a Plejádiak, a négy könyvéből egy magyarul is olvasható.


Ők csak egy Csillagnemzet, akiknek nagyon hálásak lehetünk azért, hogy segítenek a felszabadítási folyamatban itt a Naprendszerben a Földön. Cobrától tudjuk, hogy nagyon sok más faj csatlakozott az évek során több millió fővel és űrhajókkal, anyahajókkal.
Egy meglepő dolgot is elárult számunkra, miszerint sokan a Fénymunkások közül plejádiak vagy szíriusziak, a fényharcosok pedig Antaresziek vagy arktúrusziak.
Mivel gondoskodtak róla, hogy előző életeinket elfelejtsük, sokan nem emlékezünk erre a mivoltunkra. Cobra azt kéri, hogy meditáljunk és kapcsolódjunk Felsőbb Énünkhöz, mert akkor mindenre emlékezni fogunk. Ezt eltitkolták előlünk, mert tudták, hogy akkor óriási energia, erő birtokában leszünk, ami a karantén hamarabbi feloszlásához vezet.
Ez a gyönyörű üzenet, mely szintén a Plejádiaktól jött számunkra, a fentebb említett információk birtokában már talán sokkal jobban érthető.
Plejádiak
Szükség van rád. Több életen keresztül képezted magad erre a feladatra, és nem érkeztél felkészületlenül. Minden, amit tudnod kell, benned van.”
Kellemes meditációt kívánunk és csodálatos napot mindenkinek!
Szeretettel Viki