2017. július 6., csütörtök

Bolygószintű helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés:


Jelenleg a Fényerők fő fókusza a Yaldabaoth entitás fejének, a toplet bombák, a fekete kő és az ezekkel kapcsolatos elsődleges anomália eltávolításán van. Ez egy nagyon érzékeny művelet, ezért remélem, érthető, hogy nem tudok sok információval szolgálni ezzel kapcsolatban addig, amíg be nem fejeződik.
E művelet befejezése felé haladva hirtelen és váratlan áttörések várhatók, melyek sorozata az Eseményhez fog vezetni.
A chimera csoport tagjai egyre jobban aggódnak a "Galaktikus Konföderáció flottájának inváziója miatt", ezért folyamatosan erősítik meg az alacsony Föld körüli pályán lévő védelmi pozíciójukat. Ők állnak az USA hadsereg hatodik fegyvernemének létrehozása mögött (űrfegyverek):
Ezt a titkos egyezményt sok kongresszusi tag meglepetésként fogadta:
Maga a légierő is készülődik egy összeütközésre a Galaktikus Konföderáció és a chimera által beszivárgott légierő között az alacsony Föld körüli pályán lévő utolsó védelmi vonalon a Fényerők ellen:
Ez a katonai összeütközés közvetlenül az Esemény előtt lehetséges és ha megtörténik, rövid, látványos, kiterjedését tekintve korlátozott lesz és a chimera teljes legyőzésével fog végződni.
Mindeközben a Fényerők a teljes közzétételt szorgalmazzák.
Ennek első ígéretes jele az az új állítólagos "tizedik bolygó", ami sokkal inkább hasonlít a valódi X-Bolygóhoz, mint az előző állítólagos "kilencedik bolygó":.
Ennek az állítólagos új bolygónak a keringési pálya menti részei eléggé hasonlítanak a valódi X-Bolygóhoz, ahogy az itt is látható:

A NASA (szójáték a kezdőbetűkből: N-soha, A-egy, S-egyenes, A-válasz) arra kényszerült, hogy cáfolja a titkos űrprogramok létezését, amikor Alex Jones Robert David Steele-lel készített interjút, ami eljutott a fősodratú médiába:
Másfelől viszont Elon Musk jövőbeli Mars kolóniája egyre nagyobb mértékben örvend széleskörű támogatásnak, egyszerűen azért, mert tovább már nem lehet visszatartani. Az emberiség ki fog törni a karanténból és így vagy úgy, de el fog jutni az űrbe.
Eközben a bolygó felszínén a Fényerők folyamatosan kezdenek aktiválni bizonyos Erőtárgyakat és erőhelyeket a planetáris energiarácson belül, a Saint Germain gróf útmutatásával zajló Új Atlantisz projekt részeként.
Az első hely, ami benne van az aktivációs folyamatban, a Szerelem Temploma, Kis-Trianon közelében:
A Kis-Trianon épületében lévő mozgatható tükrökből álló szekrény az a hely, ahol Lamballe hercegnő és Marie Antoinette lehorgonyozták Atlantisz valódi Istennő misztériumait Saint Germain gróf instrukciói alapján 1776-ban.
Franciaország királynéja beavatást kapott az Istennő misztériumokba, amire itt a titkos bizonyíték azok számára, akik készek megérteni:

A Kis-Trianon aktivációja erős Istennő energiákat küld egy olyan Ley-vonalon keresztül, ami keresztülhalad a Long Island-en lévő Szerelem Templomán, hatékonyan tisztítva meg az USA keleti részén lévő plazma anomáliát:

A másik Erőtárgy, ami aktivációs folyamatban van, Szent István koronája:

Ez a talizmán most erős energiákat közvetít a Szíriusz csillagrendszerből, ami megerősíti az Orbán Viktor mögött álló Pozitív Templomos erőket a cabal ellen folytatott harcában, akik megpróbálják tönkretenni Európát.
Orbán Soros ellen van:
És az európai civilizáció elpusztítása ellen, amit Angela Markel, a Kalergi terv fő támogatója kezdeményezett:
A Pozitív Templomos erők és az egykori Osztrák-Magyar Birodalom pozitív Fehér Nemes családjai támogatják Európát:
Itt olvasható egy erre való utalás:
Olyan egyéb Erőtárgyakkal és Erőhelyekkel kapcsolatos információkról, melyek befolyásolják a geopolitikai helyzetet, akkor fogok beszámolni, ha erre szabad kezet kapok.
A Fény győzelme!
Magyar Cobra Csoport