2017. július 2., vasárnap

A Golden Age Group (Aranykor csoport) interjúja Cobra-val - 2017. június 29.

Eredeti bejegyzés:
Fordította: Takács Anikó 


Üdvözlünk mindenkit A Nemzetközi Aranykor Csoport vagyunk. A csoportunk egy mandarin nyelvű Prepare for Change (Felkészülés a változásra) csoport, így világszerte vannak tagjaink. Nagyon elkötelezettek vagyunk az Esemény, a közzététel, az Első Kapcsolatfelvétel és a Felemelkedés irányában. Sokféle felületen megjelenünk, sokféle forrásunk és tevékenységi körünk van, melyek számotokra is hasznosak lehetnek és megoszthatjátok annyi emberrel, amennyivel csak tudjátok.
A világ első hat Élet Virága mintázatú Cintamani rácsát mi készítettük el Tajvanon Cobra tajpeji 2017. március 11-12-i Felemelkedés Konferenciáját megelőzően.

Miután május 31-én végeztünk az Élet Virága mintázatú Cintamani rácsokkal, még aznap, sok ritka és gyönyörű felhőhajó jelent meg Tajvan déli, középső, keleti és északi részén.
A Fény győzelme!
Cobra, üdvözlünk újra közöttünk. Ez a 2017. június 29-i interjúnk. Kéthavonta szeretnénk veled interjút készíteni, de márciustól májusig a helyzet nagyon intenzív volt és még mindig vörös riasztás van érvényben. Ma Untwine, jómagam, Patrick és Jedi fogjuk neked feltenni a kérdéseket. Kezdjük az elsővel:
Untwine - Cobra, azt mondtad, hogy a Fátyol fölé tett repülésednek az lett az eredménye, hogy rájöttél a chimera létezésére.
COBRA - Valójában nem közvetlenül, de azt mondanám, hogy annak az információnak, amit ott fönt kaptam, az lett a következménye, hogy felfedeztem a chimera-t.
Untwine - Az Ellenállás, a Galaktikus Konföderáció és a Felemelkedett Mesterek tudtak a chimera létezéséről azelőtt az időszak előtt?
COBRA - Tudtak a chimera-ról, de nem tudtak a toplet és strangelet bombákkal kapcsolatos részletekről.
Untwine - Értem. Szóval a veled való együttműködésnek, amikor a Fátyol fölé mentél, az lett az eredménye, hogy rájöttél a chimera létezésére?
COBRA - Ez csak az egyik része volt ennek a szituációnak, de nem az egyetlen része.
Untwine - A léleknek van állandó neme vagy férfiként és nőként is leszülethet?
COBRA - A lélek mindkét testbe leszülethet.
Untwine - Az eredeti védikus tanítások a földönkívüliekkel vagy az agarthaiakkal való kapcsolatból származnak vagy mindkettőtől?
COBRA - Lényegében a régi spirituális tanítások többsége a misztériumiskolákból származik, tehát a védikus tanításokat is beleértve, az atlantiszi misztériumiskolákból származnak és Atlantisz után víz alá kerültek. Volt egy bizonyos időszak, amikor ezeknek a tanításoknak egy része megváltozott, eltorzították ugyan, de meg is őrizték bizonyos fokig és ez ennek a folyamatnak a része.
Untwine - Értem. Atlantisz elsüllyedése után létezett ezekben az időszakokban valamiféle földönkívüli vagy agarthai kapcsolat?
COBRA - Igen, létezett.
Untwine - Amikor egy tárgy a Fátylon túlra kerül, automatikusan tachyonizálódik?
COBRA - Nem tachyonizálódik automatikusan, ha nem tartózkodik ott elég hosszú ideig, de hozzájut bizonyos mennyiségű tachyonhoz.
Untwine - És ha az időtartam elég hosszú, akkor véglegesen tachyonizálódik?
COBRA - Igen, ha elég hosszú ideig van ott, akkor véglegesen tachyonizálódik, de a tachyonok koncentrációja nem nagyon magas, mert a tachyonok úgymond környezeti koncentrációja pl. az alacsony Föld körüli pályán nem nagyon magas.
Untwine - Értem. Szóval például azok a Cintamanik, amiket kiküldtél a Fátylon túlra, több vagy kevesebb tachyonnal rendelkeznek, mint azok, amiket a felszínen tachyonizálsz?
COBRA - Kevesebbel, viszont másféle tachyonokkal rendelkeznek. Szóval a felszíni tachyonizálás és a kövek Fátylon túlra való eljuttatásának kombinációja egy kitűnő kombináció, mert így hatékonyabbá válnak a felszíni anomália feloszlatásában.
Untwine - Szóval a felszínen is tachyonizálásra kerülnek.
COBRA - Igen, természetesen mindegyik Cintamani kövem tachyonizálásra kerül a felszínen.
Untwine - Értem. Az ember alkotta műholdakon és nemzetközi űrállomásokon léteznek olyan technológiák, melyek blokkolják a tachyhonokat, csak mert a Fátylon túl helyezkednek el?
COBRA - Alapjában véve, létezik ez a Fátyol technológia és a HAARP ionoszféra technológia, melyeket szintén arra terveztek, hogy minimalizálják a tachyonok felszínre gyakorolt hatását.
Untwine - Szóval például a nemzetközi űrállomáson tartózkodó emberek több energiában részesülnek, mint ha a felszínen lennének?
COBRA - Igen, természetesen.
Untwine - Léteznek olyan technológiák a nemzetközi űrállomáson, melyek minimalizálják ezt?
COBRA - A NASA mögött álló cabal elmeprogramozás alá veti az asztronautákat, hogy így minimalizálják a Fátylon túl töltött idő pozitív hatásait.
Untwine - A chimera tagjai kezdenek rájönni, hogy nem tudnak már sokkal tovább ellenállni a Galaktikus Konföderációnak?
COBRA - Nem mondanám, hogy kezdenek rájönni arra, hogy nem tudnak tovább ellenállni, hanem inkább arra, hogy hosszú távon elveszíthetik a csatát.
Untwine - Akkor mik a hosszú távú terveik?
COBRA - Most nem szeretném nyíltan nyilvánosan megvitatni ezt, talán majd egy bizonyos ponton igen, de még nem.
Untwine - Putyin és az orosz katonaság felsőbb vezetése tisztában van az olyan fontosabb információkkal, mint pl. a Föld bolygó börtön státusza, a chimera és a Galaktikus Konföderáció?
COBRA - Bizonyos fokig igen, de megint csak attól függ, kiről beszélsz, az orosz katonaság felsőbb vezetői köreiről vagy Putyinról. Putyin természetesen tud a plejádiakról, így azt mondanám, hogy sokkal több információval rendelkezik, mint pl. Trump.
Untwine - És például tud a Föld börtön státuszáról?
COBRA - Vannak bizonyos behatárolt ismeretei ezzel kapcsolatban.
Untwine - Létezik egy néhány agarthai papból és papnőből álló kemény mag?
COBRA - Igen, tulajdonképpen vannak bizonyos csoportok, akiket ily módon lehetne leírni.
Untwine - Ők felemelkedett lények?
COBRA - Nem, nem emelkedtek fel, de spirituálisan magasan fejlettek és bizonyos módon nagyon tiszták és nagyon fejlettek.
Untwine - Mi a szerepük a felszabadítás folyamatában?
COBRA - A galaktikus természetű energiákat horgonyozzák le, amire nagyon nagy szükség van. Tulajdonképpen ezekkel az energiákkal tartják fenn az egyensúlyt a bolygón, így azt nem pusztítják el a negatív erők. Folyamatosan ezt tették az elmúlt 25000 év során.
Untwine - Szóval alulról horgonyozzák a Föld rácsába?
COBRA - Alulról horgonyozzák a Földrácsba és a bolygón túlra.
Untwine - Egy konkrét helyen tartózkodnak vagy szerte a bolygón?
COBRA - Olyan konkrét helyeken tartózkodnak, melyek stratégiailag a leghatékonyabbak ahhoz, amit csinálnak.
Untwine - Értem. Köszönöm.
Patrick - Üdvözöllek, Cobra. Először is hadd tegyek fel neked néhány kérdést a helyzetjelentéssel kapcsolatban. Az első kérdés azzal a plazma anomáliás akkréciós örvénnyel kapcsolatos, ami a bolygó felszínéhez közel található, a külső széltől beljebb és a bolygó középpontjától kb. 3 földsugárnyi távolságra. Ez azt jelenti, hogy a Yaldabaoth entitás feje szélesebb, mint a Fátyol, ami a Föld sztratoszférájának tartományán belül található?
COBRA - Tulajdonképpen a Yaldabaoth feje majdnem ugyanolyan nagyságú, mint az úgymond külső Fátyol, ami azt mondanám, hogy a bolygó középpontjától 3 Földsugárnyi távolságra található. Szóval fontos azt megértenünk, hogy különféle Fátyolhatárok léteznek, különféle anomáliasűrűséggel és a külső határ kb. 3 Földsugárnyi távolságra található a középponttól és ez megegyezik a Yaldabaoth fejének méretével.
Patrick - Egy tavaly februári helyzetjelentésben megemlítetted, hogy a Fényerőknek sikerült eltávolítaniuk a plazma anomália nagy részét a Naprendszerből és azon túl. Ezen állítás alatt azt kell érteni, hogy a Hold-Föld keringési pályán túl található sötét flotta, az összes rabszolga kolónia és implantátumállomás megszűnt?
COBRA - Lényegében azok a rabszolga kolóniák maradtak fenn februárig, melyek közvetlen kapcsolatban voltak a chimera csoporttal és nem azok, amelyek a titkos űrprogramokkal voltak kapcsolatban. Ezeket már azelőtt megtisztították. Jelenleg az egyetlen még fennmaradt dolog, ami ezt a szituációt illeti, az a chimera csoport magja. Minden más eltűnt.
Patrick - Tehát nincs több sötét flotta, sem implantátumállomás?
COBRA - Nem, nincs többé.
Patrick - Ez nagyon jó. Értem. A márciusi tajpeji Felemelkedés konferencián említetted, hogy egy óriási pozitív bázis található Észak-Tajvan alatt és akkora a kiterjedése, hogy 3 milliárd ember befogadására képes. Biztonságos lenne számodra és a Fényerők számára, ha beszélnél arról, mi a célja ennek a föld alatti bázisnak?
COBRA - Jelenleg nem lenne biztonságos. Ez az egyik legfontosabb horgonypont a Fényerők számára a bolygó azon térségében, de nem szeretnék ennél részletesebb információval szolgálni annak a helynek a céljával kapcsolatban.
Patrick - Jelenleg ez a bázis Közép-Tajvan felé terjeszkedik?
COBRA - Nem.
Patrick - Múlt hónapban Tajvan lett az első ázsiai ország, ahol legalizálták az azonos neműek házasságát. Kik állnak az azonos nemű házasság egész világra kiterjedő irányzata mögött? A Fényerők vagy a sötét erők?
COBRA - Tulajdonképpen azt mondanám, hogy a cabal népszerűsíti ezt az egészet, mert van egy tervük, ami az, hogy egy bizonyos módon összezavarják és programozzák a lakosságot.
Patrick - A Fényerők egyetértenek ilyen fajta irányzattal?
COBRA - A Fényerők pozitív módon tudják felhasználni ezt az irányzatot, mert természetesen mindenkinek megvan a joga az önkifejezésre. De azt mondanám, hogy a jelenlegi irányzat háttér motivációja nem a Fényhez köthető.
Jedi - Értem. A következő kérdés a Föld történelmével kapcsolatos. Az a galaktikus szuperhullám, ami 13000 évvel ezelőtt történt, elég erős volt ahhoz, hogy Atlantisz süllyedését okozza. Miért nem pusztította el az összes plazma anomáliát és a Föld körül lévő Fátyolt?
COBRA - Mert abban az időben az anomália mértéke olyan hatalmas volt a Galaxisnak ezen a területén, hogy ez a szuperhullám nem volt elég erős ahhoz, hogy mindezt elpusztítsa.
Jedi - Annak idején Japán, Korea és Tajvan a lemúriai kontinenshez tartoztak?
COBRA - Valójában nem tartoztak Lemúriához, de szoros kapcsolatuk volt vele.
Jedi - Értem. Szóval akkor Tajvan nem a lemúriai kontinensen volt egykor?
COBRA - Nem.
Jedi - Értem. Mi okozta a lemúriai civilizáció pusztulását?
COBRA - Természeti csapások okozták, a tektonikus lemezek akkori elmozdulásának következményeként.
Jedi - A sötét erők felelősek voltak mindezért?
COBRA - A sötét erők nem voltak felelősek ezért.
Jedi - Értem. A "Szabadítsuk fel a kolóniákat! Beszámoló és rövid bolygószintű helyzetjelentés" című bejegyzésedben említetted, hogy az izraeliták egy arab törzs voltak, akik Szaúd-Arábia és Jemen területén éltek és soha nem léptek Palesztina területére. Ha az izraeliták soha nem léptek Palesztina területére, akkor Mózes hová vezette ki őket Egyiptomból?
COBRA - Ő csak egy bizonyos területre ment Egyiptomból, ami jelenleg Szaúd-Arábiában van.
Jedi - Értem. A Sárga Császár egy Csillaglény vagy a kelet-agarthai civilizáció tagja?
COBRA - A Sárkány (Draco) csillagkép egyik csillagrendszeréből érkezett. A Thuban csillag drakonidáival volt kapcsolatban, a pozitív drakonidákkal, akik tulajdonképpen abban segítettek, hogy elhozzák a magas szintű kultúrát Kínába több, mint 5000 évvel ezelőtt.
Jedi - Nagyszerű! Mi volt a küldetése az ókori Kínában?
COBRA - Az volt a küldetése, hogy elhozza a civilizációt, tulajdonképpen, hogy magas szintű kultúrát teremtsen, bevezesse az írást, bizonyos mezőgazdasági technológiákat és egyéb dolgokat, az abban az időben Kínában élő őshonos törzsek számára.
Patrick - Értem. A következő kérdés a vallással és a mítoszokkal kapcsolatos. Mi a lényege a sarirának, a legendás buddhista ereklyének? Néha amikor egy buddhista szerzetes meghal, elhamvasztják a testüket és valamilyen üveggyöngyféle ereklye marad utánuk.
COBRA - El kell mondanom, hogy ezek legtöbbje hamis. Amik valódiak, azokat a Felemelkedési folyamat során képes valaki hátrahagyni a Fény materializálódott esszenciájaként. Tehát ha például egy buddhista szerzetes eléri azt a tudatossági szintet és meghal, néha eltűnhet a teste vagy ha nem is tűnik el, de elhamvasztják, egy bizonyos gyöngyszerű esszencia jelenik meg, ami a lelke jelenlétének esszenciája, mint egy horgonypontként a fizikai síkra. De mondom, az esetek több, mint 98%-a hamis.
Patrick - A buddhizmus nyugati Paradicsoma egy magasabb dimenziós Csillagnemzet? Ha igen, meg tudnád mondani, hányadik dimenzióban létezik?
COBRA - Ez lényegében az ún. 6. dimenzióra vagy buddhista síkra vonatkozik. Ez a megvilágosodás, a boldogság dimenziója.
Patrick - A húsevő táplálkozásforma egy egyedülálló anomália a karantén Földön vagy szükségszerű szerepe van az egyetemes táplálékláncban?
COBRA - Bizonyos fejletlen bolygók táplálékláncának része ez, amikor az élelem még része az evolúciónak, de a Földön az arkhónok visszaéltek vele.
Patrick - Azt mondtad, hogy a fizikai univerzum a Forrás és az Elsődleges Anomália társteremtése. A 4D ugyanez?
COBRA - Mindegyik univerzum a Forrás és az Elsődleges Anomália társteremtése.
Patrick - Becslések szerint a fizikai univerzum már 13,7 milliárd éves. Ez azt jelenti, hogy az Elsődleges Anomália régebb óta létezik, mint ez az univerzum?
COBRA - Az Elsődleges Anomália az elmúlt univerzumokban is létezett, az elmúlt kozmikus ciklusokban. Mindig egy lehetőségként létezett. Ez a lehetőség manifesztálódott a Forrás és az Elsődleges Anomália közötti interakció során. Szóval amikor az univerzum beleszületett a tér-idő kontinuumba, ezzel az interakcióval vált lehetőségből valósággá.
Patrick - Az univerzum csak az 5. dimenzió felett létezett a 3. és 4. dimenzió megteremtése előtt?
COBRA - Igen. Tulajdonképpen hoztak létre magasabb dimenziós univerzumokat előtte, és aztán az alacsonyabb dimenziós univerzumok kiterjedtek a magasabb dimenziós univerzumokból. Tulajdonképpen az anyag az alacsonyabb dimenziókba tömörült.
Patrick - Yggdrasil, a 9 világ fája a norvég mitológiában, tulajdonképpen a kozmikus plazmaszál hálózat allegóriája?
COBRA - Nem, ez a leírás hasonló a kabbalista életfához. Ez tulajdonképpen az univerzum különböző dimenzióinak térképe.
Patrick - Ha az időutazás lehetséges, a Fényerők miért nem avatkoztak be a sötét erők tevékenységébe ezen keresztül?
COBRA - Az időutazás nem olyan egyszerű, mint ahogy azt legtöbben gondolják. Csak akkor lehetséges, ha van egy belépési és egy kilépési pontunk a tudatosság ugyanazon szintjén. Szóval szükség van egy fogadóra a bolygó felszínén, aki elég tudatos ahhoz, hogy részesüljön ebben a támogatásban. És igen, a Fényerők beavatkoznak, de ez önmagában nem elegendő az univerzumban lévő sötétség problémájának megoldásához.
Patrick - Így, hogy a Fényerők rendelkeznek teleportációs technológiával, nem tudnának ők kialakítani egy egész Földre kiterjedő Cintamani rácsot a kövek világszerte történő teleportálásával?
COBRA - Lényegében a Fényerőknek arra van szükségük, hogy a felszíni lakosság ássa el a köveket a felszínen a saját energiájával, mert azt az elsődleges anomáliát gyógyítjuk, ami az emberiség tudatosságához kapcsolódik. Maguk a Fényerők, pl. az agarthai hálózat és az Ellenállási Mozgalom már régen gondoskodtak a saját Cintamani rácsaikról, és ezekkel minden rendben van. Viszont szükség van egy olyan Cintamani hálózatra, amely a bolygó felszínén élő emberekhez kapcsolódik, mert annak az energiának, amiben ezek a Cintamani kövek részesülnek, egy emberi energiahálózatba kell eljutnia.
Patrick - Értem. Szóval ily módon egyfajta saját kompressziós hálózatot hozunk létre a végső áttöréshez.
COBRA - Pontosan ez történik.
Patrick - Griffin, a legendás állat valóban létezik?
COBRA - Valóban létezett Atlantiszon. Régebben sok furcsa élőlény létezett a genetikai tervezés eredményeként. Ezek az élőlények még most is léteznek, de nem ezen a bolygón.
Patrick - A Sárkány családok a fizikai síkra korlátozódnak vagy néhányuk a Föld energiasíkjain él?
COBRA - Fizikai és nem-fizikai formában is léteznek.
Patrick - Valóban léteznek a kínai típusú kígyószerű sárkányok?
COBRA - Ezek a típusú sárkánylények valóban léteztek, főleg a Sárkány (Draco) csillagkép különböző csillagrendszereiben. Fizikai formában is léteztek, valamint a bolygó felszíne alatt is.
Patrick - Ha a Fátyol távol tartja a Földtől a tachyon részecskéket, hogyan tudunk kialakítani a Földön egy tachyon Fényrácsot?
COBRA - Tachyon kamrák hálózatával, valamint tachyonizált termékek hálózatával, amelyek a bolygó felszínén lévő tachyon energiarács gyújtópontjaként működnek.
Patrick - Hasznos dolog tachyonizált kristályokat magunknál tartani vagy elásni őket energiapontokon és nagyvárosokban?
COBRA - Alapvetően a tachyonizát kristályok többségét érdemes magunknál tartani, de léteznek olyan különleges kristályok, melyeket tulajdonképpen arra terveztek, hogy bizonyos helykre el legyenek helyezve és ez jelenleg is zajlik.
Patrick - A sötét erők hol és hogy íratták velünk alá a lélekszerződésünket leszületésünk előtt?
COBRA - Lényegében az első lélekszerződéseket akkor írtuk alá, mielőtt mi, mint Csillaglények beléptünk a karantén Föld területére. Mindenki, aki belépett, így vagy úgy aláírta ezt a szerződést. Aztán minden egyes leszületés előtt is aláírtunk egy másik szerződést. Fontos azt megértenünk, hogy ez a szerződés aláírás nem olyan, mint a fizikai síkon, amikor aláírunk egy papírt, hanem ez inkább egy energetikai egyezség volt, amikor igent mondtunk bizonyos dolgokra.
Patrick - Mi a különbség a kauzalitás (okszerűség) és a karma között?
COBRA - A kauzalitás egyszerűen az ok-okozat törvénye, tisztán fizikai törvény. A fizikai síkon és a magasabb energiasíkokon ha teszel valamit és az beindít egy bizonyos válaszreakciót, ez csak a fizika törvénye. A karma egy olyan ideológia, ami a kauzalitás valóságát valami más dologgá akarja fordítani és kifogásokat talál azt állítva, hogy ami most történik, az a múltbéli cselekedeteink eredménye, pedig a valóságban ezen cselekedetek többségét a cabal és az arkhónok tervelték ki.
Patrick - Buddha hányadik dimenzióig emelkedett fel eddig?
COBRA - Jelenleg, úgy írnám le, hogy valahol a 8. és 9. dimenzió között van, aszerint a terminológia szerint, amit én használok. De fontos megérteni, hogy az egyes emberek különböző terminológiát használnak az egyes dimenziókra és sűrűségekre.
Patrick - Sok kísértetjárós esemény figyelhető meg az emberiség történelme során, mint pl. a Bell Witch kísértete. Tudod, milyen okok állnak ezen események mögött?
COBRA - Alapvetően kísértetjárás olyankor történik, amikor hogy úgy mondjam, egy bizonyos portál megnyílik a fizikai és a nem-fizikai síkok között. Sok ilyen történik, amikor bizonyos plazma portálok nyitva vannak. Némelyikük természetes módon nyílik ki, néhányuk pedig mesterséges módon, valamilyen technológiával. Bizonyos nagyon korlátozott csoportok az egész történelem során rendelkeztek fejlett technológiákkal és ezeket a plazma technológiákat arra használták, hogy portálokat nyissanak meg, melyeken keresztül bizonyos entitások belépnek az éteri síkról a plazmán keresztül és fizikai hatásokat hoznak létre.
Patrick - Miért van az, hogy az 1990-es éveket követően alig történnek ilyen kísértetjárások?
COBRA - De, történnek, csak a legtöbb embereknek eltérő magyarázata van rá.
Patrick - El tudnád magyarázni mi a "20 év és vissza" program a titkos űrprogramokban?
COBRA - Nem értek egyet ezzel a bizonyos információval, tehát azt állítom, hogy ilyen nem zajlik jelenleg. Időutazás nem történik ilyen formában.
Jedi - A Földet és a Vénuszt általában női bolygónak tekintik, míg a Napot és a Marsot férfi csillagnak és bolygónak. Azt szeretném tudni, hogy valójában mi határozza meg egy bolygó vagy galaxis nemét?
COBRA - Alapjában véve annak az angyali lénynek az energialenyomata határozza ezt meg, amely a bolygón horgonyozódott le. Egy bolygó általában olyan angyali lény, mely rendelkezik planetáris fizikai testtel. A gömb a fizikai teste egy bizonyos magasan fejlett angyali lénynek. Ezek az angyali lények rendelkezhetnek inkább férfi vagy inkább női polaritással. Jelen esetben a Föld inkább női polaritású.
Jedi - Az aranyalma miért van megemlítve sok mitológiában?
COBRA - Egyszerűen ez egy olyan szimbólum, amely Atlantisz idejéből származik, amikor az aranyalma a lélek szimbóluma volt és az arany, mint fém a lélek spirituális Fényével való kapcsolatot jelentette.
Jedi - Mi a Ji King eredete és mi az eredeti célja?
COBRA - Azt mondanám, hogy ez annak a tudásnak a része, amit a Sárga Császár hozott el a bolygóra és a Thuban csillag kultúrájából ered. A Ji King 64 kombinációja a DNS kozmikus kódjának része és ezzel a 64 kombinációval leírható a legtöbb esemény, ami az univerzumunkban történik. E 64 kombináció sorba rendezése, hogy úgy mondjam, egy univerzális kód, egy univerzális nyelv.
Jedi - Értem. Ez nagyon klassz.
COBRA - Igen.
Jedi - Hogy alakítsunk ki Felemelkedés csoportot?
COBRA - Még túl korai Felemelkedés csoportokról beszélni, mert nem áll még készen a helyzet erre a bolygó felszínén. Ha majd készen áll, akkor fogok adni instrukciókat ezzel kapcsolatban, de még nem tartunk ott.
Jedi - Szóval kellene már alakítanunk Felemelkedés csoportokat?
COBRA - Még nem.
Jedi - De Eseményt Támogató csoportokat létrehozhatunk, ugye?
COBRA - Igen, az tökéletes.
Jedi - Szóval a Felemelkedés csoportok létrehozása lesz a következő lépés.
COBRA - Akkor lesz ez a következő lépés, amikor az emberek készen állnak és amikor a bolygó körül készen állnak az energiafeltételek. Ha a megfelelő idő előtt hozunk létre ilyen csoportokat, nem fognak megfelelően fejlődni, túl sok támadásnak lesznek kitéve, túl sok akadályba fognak ütközni és nem lesznek elég hatékonyak. Minden helyzetnek megvan a megfelelő ideje és erre még nem érkezett el az idő.
Jedi - Szóval később az Eseményt Támogató csoportok lesznek majd a Felemelkedés csoportok?
COBRA - Igen.
Jedi - Értem. A larimaron kívül van még olyan kristály, drágakő vagy meteorit, ami összhangban áll az atlantiszi civilizációval?
COBRA - Az akvamarin hordozza Atlantisz energialenyomatát.
Jedi - Tudnál mondani valamit a csillagokról származó healdsburgite nevű kőről?
COBRA - Ez a kő az Orion csillagrendszerből ered.
Jedi - Tudod, hogyan kell használni a líbiai sivatagi üveget?
COBRA - A líbiai sivatagi üveg egy nagyon egyedi típusú kő, mert átalakítja azokat a negatív részeinket, amelyeket letagadunk. Segít kezelni a belső sötétségünket. Csak azoknak való, akik hajlandók és készen állnak szembesülni saját belső elnyomott negatív részükkel.
Jedi - Szóval ez azoknak való, akikben sok belül a negativitás?
COBRA - Csak akkor, ha hajlandók ezzel szembenézni és meggyógyítani. Ez egy olyan kő, ami nem jó azok számára, akikben túl sok a negativitás és nem hajlandók azzal foglalkozni. Ez a kő csak még instabilabbá tenné őket.
Jedi - Néha egy láthatatlan energiagömböt érzek a tenyereim között és érzem, hogy összenyomódik, amikor megpróbálom összenyomni. Tudod, mi lehet ez a jelenség?
COBRA - Lényegében ilyenkor plazma és éteri áramlás szalad keresztül az ujjakon a meridiánokból és amikor az ujjak egy bizonyos pozícióban vannak, létre tudnak hozni egy plazma vagy éteri gömböt és tulajdonképpen ezt érezni is lehet. Ez nagyon ritka dolog, főleg olyankor történik, ha nagyon speciális gyakorlatokat végzünk.
Jedi - Lehetséges az, hogy ikerlelkek két különböző bolygóra inkarnálódnak?
COBRA - Igen, ebben az univerzumban ez gyakran előfordul. A Föld egy kivételes helyzet, ahol ezt a folyamatot az arkhónok tartják ellenőrzésük alatt.
Jedi - Azt mondják, közel 10 millió csillagmag inkarnálódott a Földre. Tudod, hány százalékuk ikerlélek?
COBRA - Magyarázd el, mit értesz ezalatt. Minden egyes embernek van ikerlelke.
Patrick - Van ikerlelkük, de néha nem a Föld bolygóra inkarnálódnak?
COBRA - Néha igen, de nem nagyon gyakran és még akkor is, ha igen, ritkán találkoznak és még ha találkoznak is, általában olyan zavaró tényezők lépnek fel, ami nagyon megnehezíti számukra, hogy bármilyen kapcsolatba lépjenek egymással.
Jedi - Értem. Az emberek kérdéseket szoktak nekem feltenni az ikerlelkükkel kapcsolatban. Azt mondják, hogy talán az ikerlelkük nem ezen a bolygón van, hanem valamilyen csillaghajón vagy a Plejádokon. Valóban így van?
COBRA - Igen, azt mondanám, hogy az emberek 95%-ának nem itt van az ikerlelke, nem a fizikai síkon. Más helyeken vannak, űrhajókon vagy a föld alatt vagy valahol máshol a Naprendszerben vagy a Plejádokon vagy bárhol máshol.
Jedi - Értem! És ez jó hír?
COBRA - Attól függ, hogyan értelmezed.
Jedi - Mit jelent kék fénysugarú gyereknek, vagy indigó gyereknek lenni?
COBRA - Ezek különböző leírásai a csillagmagok különböző típusainak, melyek gyermekként erre a bolygóra inkarnálódtak.
Jedi - Mi a csillagmagok eredete?
COBRA - Alapjában véve angyali teremtmények. Mi mint angyali lények, különböző csillagrendszerekből jöttünk és inkarnálódtunk erre a bolygóra.
Jedi - Sok olyan emberi populáció vesz részt az Eseményt Támogató csoportok munkájában, valamint a felemelkedés meditációban, akik nem csillagmagok?
COBRA - Nem.
Jedi - Szóval ezért nem vesz még részt ezekben olyan sok ember.
COBRA - Igen, valójában a felébredett emberek aránya ebben a pillanatban nem túl magas még.
Jedi - Azt mondják, hogy egyes csillagmagok a felemelkedésük, és a bolygó felemelkedése érdekében választják azt, hogy egyedülállóként élik az életüket ebben az utolsó fizikai életben. Egyetértesz ezzel az állítással, vagy ez igazából csak egy születés előtti program, hogy megakadályozzák a csillagmagok lélektársukkal, vagy ikerlelkükkel való újraegyesülését?
COBRA - Ez egy program, ami megakadályozza a lélektárssal, vagy ikerlélekkel való újraegyesülést.
Jedi - Ó, értem! Ezek szerint tehát nem jó egyedülállónak lenni?
COBRA - Lehet jó, ha az egy személyes választás eredménye, de a legtöbb esetben nem az, hanem egy mesterségesen előidézett szituáció.
Jedi - Buddha és Jézus életük során érték el saját felemelkedésüket?
COBRA - Igen, a halálukkor, vagy inkább azt mondanám, hogy az átalakulásukkor érték el a felemelkedésüket. Amikor az átlagos fizikai életük véget ért, egy magasabb tudatossági állapotba léptek át.
Jedi - Miért hunyt el ez a két felemelkedett lény halandóként?
COBRA - Csak azért, hogy példát mutassanak, és nevezetesen Jézus pedig meg is jelent a fénytestében néhány nappal a halála után.
Jedi - Értem. Tehát amikor élnek, akkor nem úgynevezett felemelkedett mesterek?
COBRA - Miután keresztülmennek ezen az átalakuláson, utána válnak felemelkedett mesterekké.
Jedi - Miért ered a legtöbb csatornázott üzenet inkább nyugatról, mint keletről?
COBRA - Egyszerűen csak azért, mert a csatornázás jelenlegi formája a nyugat felfedezése, és keleten nem olyan népszerű. Legtöbbjükből pedig az New Age-es hálózatok üzletet csináltak, és csak egy nagyon pici százalékuk hiteles.
Jedi - Hogyan lehetek biztos abban, hogy egyes csatornázott üzenetek ténylegesen egy pozitív magasan fejlett spirituális lénytől származnak?
COBRA - Egyszerűen a belső ítélőképességed használatával. Egy magasan fejlett pozitív spirituális lény mindig inkább lelkesít, soha nem csökkenti a tudatosságunkat, mindig fejleszti az állapotunkat.
Jedi - Hogyan jönnek létre álmunkban a látomások?
COBRA - A saját lelked tud eljuttatni hozzád látomásokat álmodban.
Jedi - Hogyan lehet, hogy egyes álmok segítenek megoldani az emberek mindennapi életében jelentkező problémáit?
COBRA - Ez is azért lehetséges, mert a lelked az álmodon keresztül beszél hozzád, amikor éber állapotban nem vagy képes meghallani az üzenetét.
Jedi - Milyen jellegű spirituális képzésen kellene részt vennem annak érdekében, hogy megfejthessem az Akasha-krónikákat?
COBRA - Rendkívül kevés ember létezik, aki képes erre, annak ellenére, hogy sokan állítják, ők meg tudják fejteni, valójában nem tudják. Ez tehát egy olyan dolog, ami általában természetes módon, spontán jön, miután elérted a felemelkedést.
Jedi - Szóval most ez még nagyon nehéz számunkra?
COBRA - Nagy kihívás és rengeteg gyakorlást igényel, és a legtöbb ember, aki állítja, hogy képes rá, valójában nem képes.
Jedi - A Dalai Láma miért választhatja ki, melyik személybe inkarnálódik?
COBRA - Valójában a Dalai Láma intézményét az arkhónok már nagyon nagyon régen eltérítették, és ők határozzák meg az inkarnációt is.
Jedi - Más bolygókon élő emberek emlékeznek az előző életeikre inkarnáció után?
COBRA - Igen, természetesen.
Jedi - Ó, akkor csak a földi karanténban létezik ez a probléma, hogy nem emlékszünk?
COBRA - Igen, igen, jelen pillanatban ez így van.
Jedi - Mi a jelentése annak, ha rendszeresen találkozunk olyan számsorokkal, mint pl. 1111, 1212, 222 és 333?
COBRA - Ez része a kozmikus szinkronicitásnak, a Forrásból érkező kozmikus hálónak, mely ezeken a szinkronicitásokon keresztül ébreszti az embereket.
Jedi - Milyen gyógyító technikákat tudnál ajánlani a rákbetegeknek?
COBRA - Világszerte léteznek bizonyos klinikák, melyek a rákgyógyítás teljes protokolljával rendelkeznek. Sokuk nem igazán publikus, mivel a cabal vadászik rájuk, de vannak olyan emberek, akik teljesen részletes kezelési terveket készítettek már. Ezek nem egyszerűek, de a rákot meg lehet gyógyítani, és én kapcsolatban állok olyan emberekkel, akik tudnak segíteni e téren.
Jedi - Rendben. Hasznos lehet egyes gyógyító kezelések alkalmával DNS-ünket azzal a szándékkal programozni, hogy kijavítsa saját magát?
COBRA - Ez segíthet, ha helyesen csinálják, megfelelő tudatossággal.
Patrick - A következő rész a bolygó felszabadításáról szól. Ahogy korábban már említetted, ha egy ember egymaga is képes lehet felszabadítani a Föld bolygót azáltal, hogy kapcsolódik a teljes "Én Vagyok" jelenlétéhez, akkor miért nem szabadította fel St. Germain már 200 évvel ezelőtt a bolygót az "Én Vagyok" jelenlétének behívásával?
COBRA - Tulajdonképpen ő nem volt teljesen tisztában a bolygó helyzetével, de annak ellenére is, hogy nem volt kellően tudatában, mégis óriási hatással volt a nyugati civilizációra, mely még ma is érezhető, és érezhető is lesz. Tehát ahhoz, hogy ez a küldetés teljes sikerrel járjon, rengeteg ténnyel kell tisztában lenni, aminek ő akkor nem volt tudatában. És a helyzet sem volt még megfelelő.
Patrick - Ha tudatosan tachyon gyógyító kamrát helyezünk el egy Ley-vonalon, a tachyon átjárja a teljes vonalat?
COBRA - Igen.
Patrick - Tudván, hogy Izrael kezében van Atlantisz Fényének kulcskódja, hogyan kellene ezt a kódot aktiválnunk Új Atlantisz érdekében?
COBRA - Ennek még nem jött el az ideje, mivel ez egy nagyon érzékeny terület, és tulajdonképpen ez majd az Esemény idején fog megtörténni, illetve az Esemény után.
Patrick - Arra jöttem rá, hogy a Cintamani kövek elásása gyengíti a cabal különféle privát alapítványokon keresztül végzett tevékenységeit. Ezért kérlek, nevezz meg öt alapítványt, vagy civilszervezetet, aminél nekünk Fénymunkásoknak sürgősen be kéne avatkoznunk.
COBRA - Sokkal egyszerűbb, ha az interneten rákeresel a Soros által finanszírozott szervezetekre, azok telitalálatok lesznek. Ehhez persze még hozzáadhatod az egészségügyi világszervezetet (WHO-t), az Egyesült Nemzetek Szervezetét (UN-t) és a többi ilyen típusú szervezetet, és máris óriási listával rendelkezel.
Patrrick - Majd 4 év eltelt, mióta a Fényerők elindították a Pandora hadműveletet. El kellene még néhány alkalommal végeznünk az Éterikus Felszabadítás Meditációt, hogy felgyorsítsuk a folyamatot?
COBRA - Alapvetően azoknak az embereknek a számát kellene növelni, akik a vasárnapi meditációkban részt vesznek, de ezt az információt csak azért tettem közzé, mivel egyszerűen a bolygó felszínén nem elegendő az együttműködés ahhoz, hogy ez megtörténjen. Ezért a Fényerők most a B tervet alkalmazzák, mely tovább tart, viszont biztonságosabb is. És valójában ez az egyik oka annak, amiért ez a folyamat olyan sokáig elhúzódik.
Patrick - Hogyan kellene fényzónákat létesítenünk a környezetünkben?
COBRA - Tulajdonképpen elsősorban egy csapat tudatos emberre van szükség, akik csapatként tudnak együttműködni, ez az első lépés. Javasolnám olyan tudatos emberekből álló csoportok kialakítását, akik tudnak csapatként működni, ki tudják küszöbölni az összes belső véleménykülönbséget, és mikor már elegendő számú ilyen csoport létesült, akkor lesz majd a fényzónák megteremtésének következő fázisa közzétéve. Korábban nincs értelme, mivel ez az egésznek az alapja.
Jedi - Rendben, most az utolsó részben az Esemény utáni dolgokról lesz szó. Dolgozhatnak-e majd a fénymunkások, vagy csillagmagok a csillaghajókon, vagy a Galaktikus Konföderációval az Esemény után?
COBRA - Persze, egy bizonyos idő után, igen, mikor már elegendő kapcsolatuk lesz velük, és keresztülmentek egy bizonyos folyamaton, utána már dolgozhatnak, vagy élhetnek is a hajókon.
Jedi - Úgy érted, rögtön, vagy nagyon hamar az Esemény után?
COBRA - Ez beletelik majd egy kis időbe, mivel szükség lesz egy integrációs folyamatra. De ez nem feltétlen fog sokáig tartani.
Jedi - Nem fog sokáig tartani?
COBRA - Arra tippelek, hogy egy évnek kell eltelnie, mire az első felszíni lakosok elkezdhetnek a hajókon dolgozni. De ez egy nagyon hozzávetőleges becslés.
Jedi - Értem. Tehát az Első Kapcsolatfelvétel után?
COBRA - Igen, az Első Kapcsolatfelvétel után fokozatosan.
Jedi - A pénzügyi újraindítást követően rengeteg nagy cég kötelezve lesz rá, hogy visszavásárolja részvényeit. Mit tehetnek ezek a cégek, ha nem rendelkeznek elegendő készpénzzel, vagy tőkével, hogy teljesítsék a kártérítést?
COBRA - Sok vállalat csődbe fog menni, és csak a tisztán működő részei fognak fennmaradni, azok a részei tehát, melyek bizonyítani tudják, hogy értéket tudnak előállítani, csak azok maradnak, a többi ága ezeknek a vállalatoknak rá lesz kényszerítve, hogy csődöt jelentsen. Így fog majd az összes vállalat megtisztulni a bürokráciától, valamint az összes cabal vonatkozású tevékenységtől.
Jedi - Mi lesz ezeknek a visszavásárlási terveknek az árfolyama?
COBRA - Újra kell fogalmaznod, mit értesz árfolyam alatt.
Patrick - Ha részvényt szeretnél vásásrolni, tudnod kell a részvények értékét, szóval az a kérdés, mikor a cégek elkészítik a saját készenléti terveiket, mi milyen árra számíthatunk a kárrendezéseik vonatkozásában?
COBRA - Értem. Az árat különféle tényezők fogják meghatározni, az egyik ilyen tényező az akkor éppen a tőzsdén érvényben lévő részvényár, aztán a vállalat fenntarthatósági mutatója. Különféle mutatók léteznek arra vonatkozóan, hogy a vállalat hogyan viselkedik, illetve működik. Szóval lesz egy igen komplex algoritmus, ami megegyezés alapján fog létrejönni, és ez fogja a részvény végső értékét meghatározni.
Jedi - Mikor válnak majd elérhetővé a fejlett technológiák a felszíni lakosság számára az Esemény után?
COBRA - Az emberiség nincs felkészülve az összes technológiára, egyes fajok ugyanis olyan technológiákkal rendelkeznek, melyek messzemenően fejlettebbek még azoknál is, amiről mi csak álmodni merünk. Az emberiség azt a következő lépést fogja megkapni, amit integrálni is tud, és aztán egyes személyek majd többet is kapnak ennél. De elmondom, hogy az a kvantumugrás, amit az emberiség meg fog tapasztalni óriási mértékű, és nagyszerű lesz. De addig is az emberiségnek még keresztül kell mennie egy belső spirituális fejlődésen ahhoz, hogy az összes előnyét élvezhesse ennek az átalakulásnak.
Jedi - Egyszer azt mondtad, hogy az Első Kapcsolatfelvétel egy évvel az Esemény után fog megtörténni. Lerövidíthetjük ezt az időt azzal, ha bevezetünk mindenféle fejlett technológiát, beleértve ebbe a titkos űrprogramokban használtakat is?
COBRA - Ebbe az egyéves tervbe már ez is beleértendő, és azt is elmondanám, hogy a fő probléma itt nem a technológia, hanem az emberi tudat. Az Esemény után az embereknek meg kell majd érteniük a kapcsolatot a tudat és a technológia között, és csak a spirituálisan érett egyéneknek lesz hozzáférésük több technológiához. Mert különben ez egyensúlyhiányt okozna, mely visszaéléshez vezethet.
Jedi - Az inkarnáció meg fog szűnni miután a Föld teljesítette saját felemelkedését?
COBRA - Az inkarnáció opcionális lesz azok számára, akik meg kívánják azt tapasztalni, de az emberiség java nem fog már ezen a bolygón létezni, miután a Föld teljesítette felemelkedését.
Jedi - Drasztikusan meg fog változni az éjszakai égbolt látványa miután a Föld teljesítette saját felemelkedését?
COBRA - Igen, eléggé meg fog változni, mivel már nem a fotonok lesznek az információ hordozói, mert ha most feltekintünk az égre, mi most a múltba tekintünk, hisz a fénynek időbe telik eljutnia a különféle csillagrendszerekből a Földre. De akkor már a tachyonok lesznek az információ hordozói, így pont olyannak fogod látni az eget, amilyen az adott pillanatban, ami egy kicsit azért más, mint amit most látsz, ha felnézel az égre.
Jedi - Szóval egyre több csillagot fogunk látni az égen?
COBRA - Úgy fogod őket látni, ahogy jelen pillanatban vannak, nem ahogy abban a pillanatban voltak, amikor a fény elhagyta azokat a csillagokat és a Föld felé vette az irányt.
Jedi - Az egész felszíni lakosság újraegyesülhet majd az ikerlelkével az Esemény után?
COBRA - Nem azonnal, ez a folyamat fokozatosan fog végbemenni. Ismét el kell mondanom, hogy az emberiség spirituális evolúciója nem fog azonnal bekövetkezni, némi időbe fog telni. Gyorsan fog lezajlani, de nem egyik pillanatról a másikra fog minden megtörténni.
Jedi - Sok Fénymunkás inkább megvárná az Esemény utáni gyógyító technológiákat, minthogy most elsajátítson egy gyógyító technikát. Mit fűznél ehhez hozzá?
COBRA - Mindenkinek erősen javasolnám, hogy éljen a mában, és ne várja az Eseményt, mert ha az Eseményt várod, az életed frusztrálttá és unalmassá válik, és csak arról fog szólni, hogy mikor jön végre el az Esemény. Ha a mostban éled az életed, és aktívan részt veszel a folyamat felgyorsításában, akkor teljessé és érdekessé fog válni, mindamellett az Esemény idejére pedig már felkészültebb is leszel.
Jedi - Nagyszerű! Az Esemény után átveszik a fejlett technológiák a gyógyítók szerepét?
COBRA - Nem teljes mértékben, hisz mindig van egy emberi része is a gyógyulási folyamatnak.
Jedi - A gyógyítók tehát most még specializálódhatnak gyógyító technológiáikra.
COBRA - Igen, a gyógyítók sokat fognak segíteni. És óriási szükség lesz a gyógyítókra ez Esemény utáni első hetekben.
Jedi - Értem. Most tehát még mindig vörös riasztás van érvényben?
COBRA - Sajnos igen.
Jedi - Javult valamelyest a helyzet?
COBRA - Lassan javul a helyzet, de a Fényerők még tartják a vörös riasztást. Még nem oldódott meg a helyzet, de lassan javul, nagyon lassan megy, de már jobb.
Patrick - A bolygó felszabadításának legutolsó mérföldkövénél járunk. Cobra, mondanál valami bátorítót az embereknek, vagy hozzátennél még bármit ehhez?
COBRA - Mondanék pár dolgot. Először is megkérnék mindenkit, hogy tartsa a víziót, tudja, hogy mit akar létrehozni, tartsuk a víziót! Másrészről pedig tanuljanak meg csapatként együttműködni. Ez a két fő tényező ezen a ponton, melyen keresztülmegyünk ebben a bizonyos fázisban a következő felé.
Patrick - Rendben, köszönjük, Cobra!
Jedi - Köszönjük!
Untwine - Köszönjük!
COBRA - Köszönöm! A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport