2017. július 18., kedd

Essayenya interjúja COBRA-val

Fordította: Takács Anikó 

Te vagy a Fény

Ez az interjú Essayenya Mosteenya vezetésével készült. Köszönet Cobra-nak, hogy időt szakított rá. És külön köszönet Ada-nak, hogy elkészítette az interjú szöveges átiratát. Egy kérdés kivételével az összes olvalsható itt. Mind a kérdező, mind Cobra egyetértettek abban, hogy addig nem teszik közzé, amíg nincs itt a megfelelő idő.
EM - Azt mondták nekünk, hogy ahhoz, hogy a Föld felszabaduljon, el kell érni a kritikus tömeget; azonban egy nemrégiben megrendezett konferenciádon azt mondtad, hogy mostantól már nincs szükség ennyi emberre, amíg létezik EGYETLEN személy, aki teljes mértékbe kapcsolatban van az ÉN VAGYOK jelenlétével. Mi történt a Fényerőkkel, hogy ezt az üzenetet átadták át nekünk?
COBRA - Ugyanannak a dolognak a két aspektusáról van szó. Az egyik a globális kritikus tömeg, akik sokat segítenek a bolygó felszabadításában, a másik pedig, ami ugyancsak igaz, hogy csak egyetlen ember, akinek tökéletes a kapcsolata az ÉN VAGYOK jelenlétével, és aki teljesen meg tudja érteni a helyzetet, fel tudja szabadítani a bolygót. Szóval általában e két tényező kombinációjáról van szó, ami segíthet az átalakulásban.
EM - Mivel kellene kezdeniük az embereknek, ha el akarják érni az ÉN VAGYOK jelenlétükkel való kapcsolatuknak ezt a legteljesebb állapotát? Azzal, hogy őszinték a lelkükkel?
COBRA - Igen, ez egy jó kezdés.
EM - Godfre "Feltáratlan rejtélyek" című könyvében olvasható, hogy az emberek egykor ismerték az eredetüket, a Forrásukat és az ÉN VAGYOK jelenlétük gondosan vezette és védelmezte őket. Azt mondanád, hogy amikor megvalósul ez a teljes kapcsolat az ÉN VAGYOK jelenléttel, az emberek legalább azt tudni fogják, hogy nincsenek egyedül többé, bár még lehetnek kétségeik afelől, hogy mennyire vannak védve és hogy a Fényerők mindig mellettük vannak-e? Ez a fajta tudás - néhány kétely ellenére - számíthat egyfajta teljes kapcsolatnak?
COBRA - Fokozatosan, ahogy fejlődik az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel a kapcsolatunk, nem lesz többé magányosság érzése és növekszik a védelem is, ahogy fokozódik ez a kapcsolódás. Ezért nagyon jó kapcsolódni az ÉN VAGYOK jelenlétünkhöz egy Fényoszlopon keresztül, ahogy arról nem rég már a blogomon is közzétettem egy bejegyzést. Volt egy nagyon szép cikk a Fényoszlopról, az ÉN VAGYOK jelenlétünkhöz való kapcsolódásról. Ez a kapcsolódás az egyik legerősebb védelmi forma bármilyen negativitás ellen, amit az emberek megtehetnek ezen a bolygón.
EM - Említetted, hogy St. Germain nem tudott eleget a bolygón lévő szituációról és ahhoz, hogy teljes sikert érjünk el ebben a küldetésben azzal, hogy egyetlen ember felszabadítja a Földet az ÉN VAGYOK jelenlétéhez való teljes kapcsolódásával, az embereknek tisztában kell lenniük sok olyan ténnyel, amivel St. Germain nem volt annak idején tisztában. Az, hogy tudunk a bolygón kialakult helyzetről, mennyiben elég ahhoz, hogy segítsen minket ebben a küldetésben? Az embereknek miért szükséges tudniuk arról a sok tényről, amiről akkoriban St. Germain nem tudott?
COBRA - Nos, ahhoz, hogy felvegyük a kapcsolatot az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel, nem kell tisztában lennünk ezekkel a tényekkel. Viszont ha tudunk róluk, és ezzel egyidőben kapcsolódunk az ÉN VAGYOK jelenlétünkhöz, az ÉN VAGYOK jelenlétünk elkezdi áttranszformálni ezeket a tényeket. Ily módon lehetünk még hatékonyabbak a bolygó felszabadításában.
EM - Mit értesz az ÉN VAGYOK jelenléttel való teljes kapcsolaton? Tudnál egy példát mondani arra, hogy ez hogyan nyilvánul meg, ha az egyén tisztában van sok olyan dologgal, amivel annak idején St. Germain nem volt tisztában?
COBRA - Ez a teljes kapcsolódás többféle módon megvalósulhat. Ez az egyéntől függ, mert az ÉN VAGYOK jelenlétünk mindig útmutatást fog nekünk adni arra vonatkozólag, hogy hogyan fog ez megvalósulni. Szóval egy nagyon sajátos helyzetről van szó - nem azonos mindenki számára.
EM - Szóval az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel való kapcsolatunk egyénenként változik?
COBRA - Igen.
EM - Igaz az, hogy a Nagy Fehér Testvériséget kizárólag az embernek a mindenható Isteni önvalójával való kapcsolata foglalkoztatja?
COBRA - A Felemelkedett lények célja az, hogy kétféle módon javítsák az emberek körülményeit. Az egyik módja, hogy fokozzák a kapcsolatukat az ÉN VAGYOK jelenlétükkel, a másik pedig hogy javítsanak a külső életkörülményeiken. Szóval mindkét dologról szó van.
EM - Jó ötletnek tartod, ha úgy lépünk kapcsolatba a Felemelkedett Mesterekkel, sőt a Felsőbb Énünkkel is, ahogy a barátainkkal tennénk? Például azon kívül, hogy megosztjuk velük keserűségeinket, az életünkben történt vicces történeteket is megoszthatnánk velük? És esetleg ki is nevethetnénk őket, ahogy azt a barátainkkal tesszük?
COBRA - Igen, kapcsolatba léphetünk velük úgy, mint a barátainkkal. Pontosan.
EM - Van valamilyen konkrét kötődési szint, ami az ilyenfajta kapcsolódások során létrejön?
COBRA - Igen, természetesen van. Mindig van egy szívbeli kapcsolat, ami a Felemelkedett Mesterekkel való kapcsolódás során jön létre.
EM - Bár az évek során lehet, hogy veszekszünk a családunkkal, ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szeretjük őket. Amikor lenyugtatjuk magunkat, akkor csak továbblépünk és dédelgetjük a velük együtt eltöltött időt. Néhányan azt kérdezik, hogy vajon ezt a fajta kapcsolatot az ÉN VAGYOK jelenlétünkkel vagy akár a Fényerőkkel való kapcsolatunkra is alkalmazhatjuk?
COBRA - Igen.
EM - A Fényerők (vagy akár a Felemelkedett Mesterek és a Forrás) aggódtak valaha amiatt, hogy még tovább fog késni az Esemény és ezzel megkockáztatják azt, hogy elveszítenek néhány Csillagmagot?
COBRA - Teljes mértékben tisztában vannak ezzel a szituációval.
EM - Szoktak aggódni?
COBRA - Nem azt mondanám, hogy emberi értelemben véve aggódnak, hanem azt, hogy tisztában vannak vele és mindent megtesznek, amit csak tudnak, hogy javítsanak ezen a helyzeten.
EM - Igaz az, hogy a galaktikus háborúk évei alatt mind a Fényerők, mind a sötét erők néhány lénye belefáradt ebbe a csatába, amely úgy tűnik, soha nem ér véget és arra jöttek rá, hogy az egységet nem lehet az ellenfél leigázásával megteremteni?
COBRA - Azt mondanám, hogy lehetetlen harmonikus módokon kibékíteni ezeket az ellenfeleket, mert a sötét erőknek nem áll szándékukban együttműködni. Így egyetlen módon lehet ezt megoldani, ha ezen lények közül némelyeket a Galaktikus Központi Napba juttatjuk. Nincs más mód. A Fényerők nagyon sokáig próbálták ezt a konfliktus békés úton megoldani - sőt túl hosszú ideig is -, de nem sikerült nekik. Tehát az egyetlen módja, ha bizonyos lényeket egyszerűen megsemmisítünk.
EM - A harmadik próbálkozásnál tartunk - ahogy azt néhány weboldal megírta - hogy elérjük az egységet oly módon, hogy a Fényerők saját árnyoldalukat beintegrálják és ezzel egyidőben a sötétek is magukévá teszik belső Fényüket?
COBRA - Nem. Ahogy már mondtam, ezeknek a próbálkozásoknak vége. Egyetlen dolog maradt: az összes sötétség mielőbbi eltávolítása és felszabadulás minden érző lény számára a sötét erők markából biztonságos úton, amilyen hamar lehetséges.
EM - A sötét erők bizonyos frakciói rájöttek, hogy amit velünk tettek, teljesen rossz és aláírták a Fényerőkkel folytatott Galaktikus háború befejezését jelentő békés megállapodást 1996-ban?
COBRA - Nos, voltak bizonyos frakciók, akik valóban megadták magukat a Fénynek az 1994-95 és 1998 közötti időszakban. Tömegesen adták meg magukat akkoriban, de sajnos ebbe nem tartozott bele az összes sötét erő - csak egyetlen frakció.
EM - Ezek a lények, akik aláírták ezeket a békés megállapodásokat, egykor a ranglétra legfelső fokán álltak, mint jelenleg a chimera és az arkhónok? Vagy mindannyian alattuk álltak a rangsorban?
COBRA - Nem. Egyszerűen egy másik frakció volt, amelyik megadta magát.
EM - Ha ezek a frakciók megadták magukat és most már tudják milyen fegyvereket készített a sötét oldal, ez az információ nem segít a Fényerőknek könnyebben eltávolítani a bombákat?
COBRA - Tulajdonképpen megkönnyítené, ha nem lenne túszhelyzet. Viszont a bolygón túszhelyzet van, ezért kell nagyon óvatosnak lenni a Fényerőknek abban, hogy hogy kezelik a toplet bombákat. Egyébként sokkal gyorsabban megoldódna ez a helyzet.
EM - Szóval ezekben az években a még meglévő frakciókkal kell foglalkoznunk, akiket dühít a Galaktikus háború befejezését jelentő egyezmény és továbbra is fenn akarják tartani a karantén Földet, nem akarnak békét az Univerzumban és minden bizonnyal még több rabszolgát akarnak, azzal, hogy elferdítik az "Egység törvényének" egyes tanításait?
COBRA - Igen.
EM - A Legfőbb Teremtő Isten arra vár, hogy a Fény Galaktikus Konföderációja eltávolítsa a bombákat és a fekete követ vagy léteznek valamilyen titkos műveletek, amivel megakadályozzák, hogy tovább késsen az Esemény és biztosítják a Végső Áttörést?
COBRA - Ennek sok rétege van. Tulajdonképpen egy nagy műveletről van szó, aminek nagyon sok rétege van, melyek közül néhány titkos és nem beszélhetek róluk. Csak annyit mondhatok el ezzel kapcsolatban, amivel nem veszélyeztetem a műveletek sikerét és biztonságát, de sokkal több dolog zajlik, mint amiről olvashatunk.
EM - A Fényerők szemszögéből mi az "Egység törvényének" "eredeti" jelentése?
COBRA - Nem tudok mit hozzáfűzni ehhez a csatornázott anyaghoz, mert sem én, sem a Fényerők nem értünk egyet teljes mértékben azzal ami ebben le van írva.
EM - Ha a toplet bombák eltávolítása sokkal nehezebbnek bizonyul, mint amire a Fényerők számítottak, hogy lehet az, hogy a sokkal magasabb dimenzióból származó lények eddig vártak, hogy beavatkozzanak? Megint csak a túszhelyzet az oka?
COBRA - Tulajdonképpen mindig meglehetősen kihívásokkal teli volt beavatkozni ezen a bolygón a túszhelyzet miatt és az elmúlt 25000 évben a Fényerőknek mindig nagyon óvatosnak kellett lenni a műveleteik során. A helyzet még mindig nem oldódott meg, mert amikor megoldódik, akkor lesz az Áttörés. Akkor történik majd meg a végső felszabadulás.
EM - Ezek a sokkal magasabb dimenziós lények a Fény Hét Törzsének egyikébe tartoznak?
COBRA - Nem tudom megválaszolni ezt a kérdést, mert nem értek egyet a Fény Hét Törzsének leírásával.
EM - Annak tekintetében, hogy a chimera tartja irányítása alatt az információ áramlását, igaz, hogy még az Ellenállási Mozgalom tagjai maguk is alábecsülték a Föld karantén státuszát és ugyanannyira sokkolja őket, mint minket?
COBRA - Igen, ők is alábecsülték a helyzetet és őket is eléggé meglepetésként érte. Nem annyira, mint a felszíni lakosságot, de akkor sem számítottak arra, hogy ilyen nehéz lesz és arra sem, hogy ilyen sokáig fog tartani.
EM - A Fény Galaktikus Konföderációja, a Felemelkedett Mesterek és a Gömb Lények Szövetsége mind ugyanazokat a visszaeséseket tapasztalja meg és biztosan meg tudja érteni a felszíni lakosság csalódottságát és fájdalmait?
COBRA - A Gömb Lények Szövetségével kapcsolatban nem tudok mit hozzáfűzni, mert vagy nem állok kapcsolatban azzal a csoporttal vagy mert másképp látom azokat a dolgokat, de igen, még a Felemelkedett Mesterek sem számítottak semmi ilyesmire. Tulajdonképpen ebben az Univerzumban senki nem számított arra, hogy a sötétség ilyen messzire fog menni és senki nem számított arra, hogy ilyen nehéz és kihívásokkal teli lesz a helyzet, így igazán senki nem készült fel erre.
EM - És mi a helyzet a Forrással?
COBRA - Természetesen a Forrás tisztában volt és most is tisztában van mindezzel. De a Forrással való kommunikáció soha nem tökéletes az Univerzum ezen dimenziójában. A kozmikus helyzet megértése soha nem tökéletes az elsődleges anomália miatt, ezért van az, hogy a Forrás észlelése nem lett teljes egészében továbbítva a megnyilvánult Univerzumba.
EM - Egyetértesz azzal, hogy még a Wingmaker-ek is ugyanazt a visszaesést tapasztalták?
COBRA - Ugyanazt a visszaesést tapasztalták, csak más módon. Nem annyira közvetlenül, nem annyira drasztikusan, hanem inkább csalódottságként élték meg amiatt, hogy nem tudták hatékonyabban továbbítani az Isteni tervet a Fény Galaktikus Erőinek és hogy nem tudtak közvetlenebb módon beavatkozni a bolygón lévő szituációba. Az eredeti tervük az volt, hogy sokkal közvetlenebbül veszik fel a kapcsolatot a felszíni lakossággal, több közzétételt és gyorsabb felszabadítást terveztek.
EM - Igaz, hogy a Forrás a mindent látó szemével ismeri a sötét erők minden tervét, de a túszhelyzet miatt a Forrásnak lehetővé kell tennie az információáramlás kontrollálását? Így van?
COBRA - Igen, sajnos ez igaz.
EM - Szóval a Forrás ismeri a sötét erők minden tervét?
COBRA - Igen.
EM - Kérhetik-e az emberek a Forrás sokkal erősebb beavatkozását, látván a kontrollt az információáramlásban?
COBRA - Jó, ha kérik a Forrástól a közvetlenebb információáramlást és a közvetlenebb beavatkozást. Ez tulajdonképpen egy nagyon jó ötlet!
EM - Jelenleg mi történne, ha a Fényerők katonai erőkkel avatkoznának be, hogy felszabadítsák a Földet, ahelyett, hogy a fennmaradó toplet bombák eltávolítására és a fekete kő hatástalanítására fókuszálnának?
COBRA - Nos, megvan a lehetősége annak, hogy a bombák működésbe lépnének, ami egy úgymond globális katasztrófát eredményezne, amit nem gondolom, hogy bárki képes lenne túlélni. És még mindig nagyon nagy ennek a kockázata.
EM - Szóval a Fényerők azért nem tudnak katonai erőt alkalmazva beavatkozni, mert működésbe lépnének a bombák?
COBRA - Igen. Tulajdonképpen azt mondanám, hogy jelenleg van egy frakció, akik elég türelmetlenek és szeretnének már közvetlenül beavatkozni, de visszafogják őket, mert jelen pillanatban még túl nagy a kockázat.
EM - Az információk visszatartása miatt, nehéz lehet sok ember számára, hogy újra visszanyerje a Fényerőkbe vetett hitét. Mi a teendő, ha ezek az emberek mégis szeretnének segíteni a Fényerőknek?
COBRA - Ha az emberek jobban megértik a helyzetet, újra vissza tudják nyerni a Fényerők iránti bizalmukat. Különösen akkor fogják visszanyerni a bizalmukat, amikor a Fényerők közvetlenebbül és hatékonyabban tudnak majd beavatkozni. Akkor ez a bizalom újra vissza fog állni.
EM - Hogyan segíti a Gömb Lények Szövetsége a felszabadítást?
COBRA - Elismétlem, én nem tudok erről a bizonyos csoportról nyilatkozni, mivel nincs semmiféle kapcsolatom velük. Ami engem illet, úgy írnám le ezt a csoportot, mint a Galaktikus Központi Faj, és a Galaktikus Központi Faj az Első Számú, aki az engeria áramlását irányítja a Galaktikus Központból a Naprendszerbe, és emellett még a Galaktikus Felszabadító energia áramlását is segíti a Galaktikus Központi Napból, az összes olyan egyénen és csoporton keresztül, akik részt vesznek a bolygó felszabadításában, amennyire csak lehet támogatva őket közvetlenül, vagy közvetve.
EM - A Fényerők is integrálták saját árnyoldalaikat az elmúlt évek alatt annak érdekében, hogy segítsék lezárni az elkülönültségnek ezt a hologramját?
COBRA - A Fényerők mindig dolgoznak az árnyoldalaikon, amennyire csak lehetséges.
EM - Még a Forrás, az Ősi Őrző Fajok és a Felemelkedett Mesterek is?
COBRA - Igen. Az ő árnyoldalaik nem sötétségként nyilvánulnak meg, hanem egyszerűen csak a teljes kozmikus megértés hiányaként, és mindig dolgoznak azon, hogy fejlesszék a szituációval kapcsolatos megértésüket, és mindent megtesznek, amit csak tudnak.
EM - Melyek az árnyoldal integrációjának módszerei? Tudnál nekünk erre pár példát mondani?
COBRA - Tulajdonképpen az elv nagyon egyszerű. Őszintének kell lenned magadhoz, fel kell ismerned a benned lévő összes sötét jelleget, aztán csak meg kell figyelni őket, szerető tanúként kell létezni velük szemben, és akkor át fognak transzformálódni.
EM - Leszületésünk előtt a Fényerőkkel is írunk alá szerződéseket. Ezek a szerződések főleg védelemről szólnak?
COBRA - Nos, alapvetően a legfontosabb szerződések egyike a küldetésünkről szól. Egyezséget kötöttünk tehát a Fényerőkkel, hogy teljesíteni fogjuk a küldetésünket, emellett pedig főbb védelmi és életpálya egyezmények is létrejöttek. Viszont ezzel az a probléma, hogy sokan nem követték ezeket a megállapodásokat, és ez az egyik oka, amiért ez a helyzet a bolygón ilyen hosszúra nyúlik.
EM - Szóval legtöbbjük még a Fényerőkkel kötött védelmi megállapodásokat sem követi?
COBRA - Nem követik a megkötött megállapodások egyikét sem, és ez a itt legfőbb gond. Az egyik legfőbb probléma ezen a bolygón.
EM - Szóval még a születés előtti biztonsági szerződéseket sem? Bizonyára nem ártana, ha újra TELJES védelmet kérnénk tőlük, ahogy felébredünk az átmenet idején, igaz?
COBRA - Igen, de amit itt mondani akarok, az az, hogy az inkarnálódott emberek nem követték a szerződéseiket. Nem tartották be az egyezségeket, és ez az oka annak, hogy a védelmi rács összeomlott a bolygó felszínén.
EM - Sanat Kumara különféle inkarnációi között, megkérdőjelezte-e valaha, még emberként, e számkivetettség jelentőségét a felemelkedése előtt?
COBRA - Minden emberi egyed életének van egy ilyen momentuma a felemelkedés előtt.
EM - Hogyan küzdötte le ezt a zavarodottságot?
COBRA - Ez mindig az ÉN VAGYOK jelenléthez való kapcsolódással történik.
EM - A Tűz Urai mind vágyakoznak arra, hogy újra boldogságban élhessenek a multidimenziós énükkel, az Esemény után, pont ahogy az előző Aranykorban is éltek?
COBRA - Nos, a Tűz Urai mind felemelkedtek már rég, és mindig a boldogság állapotában élnek.
EM - Ó, szóval elhagyták ezt a síkot?
COBRA - Mind felemelkedtek és a boldogság állapotában élnek.
EM - A "Feltáratlan rejtélyek" c. könyv alapján, az embereknek az volt a szándékuk, hogy jólétben és bőségben éljenek Istennel, és éppen ezért teremtették meg az emberiséget kezdetben, hogy mint Apa és Fia éljenek. De az emberek abban az időben úgy érezték, hogy ők "kevésbé tökéletesek" az Istenekhez képest, semmibe vették azok figyelmeztetését a fenyegető viszontagságokra vonatkozóan, korszakról korszakra, és még ennél is rosszabb, hogy később aztán a sötétek arra manipulálták őket, hogy kételkedjenek a Forrásban. Így nem álltak készen arra, hogy mint társteremtők vállalják felelősségeiket. Ez igaz?
COBRA - Igen,ez így igaz.
EM - Emiatt kell az árnyoldalakat most harmonizálni, ha az ember vissza akarja kapni ezt a szuverenitását?
COBRA - Igen, természetesen.
EM - De hogyan keletkezhettek ezek a hibák az emberekben, amikor megteremtették őket? Istenek teremtették őket?
COBRA - Igen fejlett teremtő fajok teremtették őket, ha ehhez a bolygóhoz tartozó emberi evolúcióról beszélünk. De léteznek olyan emberek is ezen a bolygón, akik közvetlenül a Forrásból érkeztek a Galaktikus Nap születési folyamatán keresztül.
EM - De miért rendelkeznek az emberek ezekkel a hibákkal?
COBRA - Az elsődleges anomáliával való interakció miatt.
EM - Igaz az, hogy egy új tipusú lény keletkezne az árnyoldal integrációjának eredményeképpen? Egy teljesen új, a Hatodik Faj Emberének nevezett típus?
COBRA - Alapjában véve a Hatodik Faj Embere az evolúció következő lépcsőfoka, mely már néhány évszázaddal ezelőtt elkezdődött. És az evolúciónak ez az új szakasza jelenleg egy kvantum ugráson megy keresztül, és a legnagyobb kvantum ugrást majd az Esemény idején fogja megtenni.
EM - Évekkel ezelőtt megfélemlített téged a cabal. Hogyan jutottál túl azokon a traumákon?

COBRA - Lényegében rengeteg gyógyulásra és harmonizálásra volt szükség, mely igen sok időt vett igénybe, emellett pedig az is segített, hogy kaptam információt arról, hogy mi és miért történt pontosan, és hogyan óvjam meg magam a jövőben. Nagyon erőteljes védelmi előírásokat kaptam, melyek attól kezdődően védelmeztek engem, és alapjában véve ezeknek a támadásoknak az idején, illetve azok után vette fel velem az Ellenállás a kapcsolatot, nagyon határozott és pontos utasításokkal arra vonatkozóan, hogy hogyan védjem meg magamat.
EM - Igaz az, hogy ha egy bizonyos információ túl nyomasztó néhány ember számára, hogy befogadja azt, akkor ez az információ rendkívül sokkolóvá válik számukra, és pszichológiai értelemeben véve, "tudat alatt" olyan filmeket játszanak le, mint például földönkívüli inváziók, ördögűzések, és az elméjük megzavarodik anélkül, hogy ezzel tudatosan tisztában lennének?
COBRA - Lényegében, amikor a nagy változások történnek, és rengeteg kihívással teli információ kerül nyilvánosságra, nagyon sok támogatás érkezik majd a Fényerők oldaláról, és nem lesz olyan jelentős a negatív befolyás. Ez az oka annak, hogy könnyebb lesz az embereknek beépíteniük azt a sok zavaró információt a tudatukba. Nem lesz tehát olyan nehéz, ahogy attól néhányan tartanak.
EM - Ha egy személy védelmet kér a Fényerőktől, de mégis elveszik a saját kételyei között, ez a személy továbbra is így fog gondolkodni, még akkor is, ha a Fényerők valójában felajánlják segítségüket, ő még akkor sem fogja azt érezni. Szóval ahhoz, hogy a védelem működjön, a kételyeink és félelmeink árnyait integrálnunk kell egy bizonyos szintig, ahol is már nem veszhetünk el bennük többé. Így van?
COBRA - Ez az egyik része a helyzetnek, de nem az egyetlen. Mindig jó harmonizálni az árnyoldalunkat. De a Fényerők ezen a ponton még nem tudnak bennünket teljes mértékben megvédeni. Nem tudják teljes mértékben irányításuk alatt tartani a helyzetet, ennek ellenére mindig segít, ha harmonizálod az árnyoldaladat, és megszünteted a félelmeidet, mert a félelem egy kapu, amin keresztül a sötét erők be tudnak lépni. Minél többet dolgozol fel a félelmekből, annál könnyebben vagy védelmezve.
EM - Mielőtt ezek a Felemelkedett Mesterek felemelkednek, ők is kiveszik a részüket az elmeprogramozásból, ahogy mi?
COBRA - Igen, természetesen.
EM - Hogyan szabadítják fel magukat mindezen elmeprogramozás alól? Hogy jobban szeretik és elfogadják magukat?
COBRA - Alapvetően az elmúlt évszázadokban sokkal egyszerűbb volt a helyzet az elmeprogramozás tekintetében. Különösképpen a II. világháború előtt, sokkal könnyebb volt felemelkedni, és a legtöbb ember elérte azelőtt a felemelkedését.
EM - Meg kellene az embereknek tanulniuk hálásabbnak lenni azért, amijük van, és együttérzéssel lenni mások iránt, ahelyett, hogy folyamatosan bűntudattól szenvednek?
COBRA - A hála egy igazi gyógyító érzelem. Ha képesek vagyunk hálával lenni, az nagyon jó dolog, de ne erőltessük bele magunkat. A pozitív érzelmek tehát hajlamosak növelni a tudatállapotunkat és hajlamosak mindig javítani az életkörülményeinken. A negatív érzelmek pedig hajlamosak ugyanabból a negativitásból még többet vonzani.
EM - Ez az elmeprogramozás mind elég gyorsan gyógyítható a Fényerők technológiájának használatával?
COBRA - Igen.
EM - Az embereknek aggódniuk kellene azok miatt, amiket ez előző életeikben elkövettek, vagy kérniük kellene a Fényerőket, hogy töltsék meg az összes előző életbeli tettüket feltétel nélküli szeretettel és fénnyel a nevükben?
COBRA - Mindig jó a Fényerőket feltétel nélküli megbocsátásra kérni, és elengedni a múltat, tanulni belőle, megérteni, aztán továbblépni.
EM - Corey nyilvánosságra hozta, hogy a Kék Aviánok nem fognak az agarthaiak telepátiájára válaszolni, és azt is elmondta, hogy egy, az agarthaiak és az Őrzők közötti eszmecsere alkalmával, az Őrzők személyesen mondták meg az agarthaiaknak, hogy nem felügyelik a Földet olyan jól, ahogy azt az Őrzők gondolják, hogy kellene, és az Őrzők igencsak dühösek lettek emiatt. Szerinted igaz lehet, ahogy ezek az Őrzők éreznek?
COBRA - Nem tudom megerősíteni Coreynak ezt a bizonyos információját.
EM - Tartogatnak a Fényerők valamilyen "különleges" adományt az emberiség és a Csillagmagok számára az Esemény utánra?
COBRA - Sokféle különleges ajándék lesz, és rengeteg nagyszerű meglepetés, miután az emberiség az Eseményt követően elkezd a Galaktikus Társadalom részévé válni. Valami nagyszerű dolog fogja tehát kezdetét venni, amire mindannyian vártunk, amiről mindannyian álmodtunk és tudatosan teremtettük, és dolgoztunk érte.
EM - Tudnál most beszélni ezekről az ajándékokról?
COBRA - Még nem jött el az ideje.
EM - Létezett egy különleges Felemelkedés csoport egy bizonyos országban. Hol találhatják meg az emberek ezeket a lényeket?
COBRA - Igen, létezett egy nagyon különleges Felemelkedés csoport az Egyesült Államokban az 1994 -1998 közötti években. Ez a csoport felemelkedett és már nincs jelen a bolygó felszínén.
EM - Ki a másik hat Kumara (összesen 13 létezik)? Kik ők?
COBRA - Ők egyszerűen csak nagyon fejlett lények, akik az energiák átalakításában segédkeznek, melyek a Galaktikus Központi Napból érkeznek a Föld bolygóra, és stabilizálják itt a helyzetet.
EM - Ennek a 13 Kumarának mindnek visszatért a felsőbb énje a Forráshoz?
COBRA - Tulajdonképpen ők maguk a felsőbb énjük, és kapcsolatban vannak a Forrással.
EM - Mind a 13 Kumarának vannak lányai és fiai?
COBRA - Ők nem inkarnálódott emberi lények, így ily módon nincsenek lányaik és fiaik.
EM - Lady Meta tehát nem Sanat Kumara lánya?
COBRA - Nem.
EM - Akkor ki az a Lady Meta?
COBRA - Egy bizonyos felemelkedett lény, aki Sanat Kumara lélekcsoportjának a része.
EM - Hogyan tudunk kapcsolatba lépni velük?
COBRA - Sokféle módja van a kapcsolódásnak, de most nem fogom ezeket megnevezni, mert tele van vele az internet, és minden egyes lénynek megvan a maga módja a kapcsolatfelvételre.
EM - Mikor a hírekben látunk embereket anyagilag küszködni, gyakran nem sokkal később megtudjuk, hogy ez a személy állást kapott egy helybéli gyár tulajdonosától. A Fénymunkások és Fényharcosok miért nem részesülnek ilyen jellegű támogatásban?
COBRA - Néha kapnak ilyen segítséget, de itt két tényezőről is szó van. Az egyik annak a bizonyos fénymunkásnak a hajlandósága, hogy bőséget teremtsen, a másik pedig a beavatkozások mértéke. A fénymunkások esetében a sötét erők gyakrabban avatkoznak be az életükbe.
EM - Mit értesz ez alatt az ATVOR Projekt bejegyzésedben: "Légy önmagad! A Világ alkalmazkodni fog hozzád."?
COBRA - Ez egyszerűen annyit jelent, hogy légy önmagad, légy őszinte önmagadhoz, tedd azt, amiről úgy érzed, hogy az a helyes, és ne add meg magad a körülötted lévő irányító tényezőknek. És ha önmagad vagy, akkor ez egy nagyon erőteljes manifesztációs örvényt fog létrehozni, mely elkezdi a körülötted lévő valóságot egyre inkább a te saját ÉN VAGYOK jelenlétedhez igazítani.
EM - Hogyan oszlatják fel az erős okkult pozitív erők a régi rendszer energiahátterét, amely lehetővé tette, az ezen a bolygón zajló spirituális rabszolgaságot?
COBRA - A Fényerők a bolygó energiarácsán dolgoznak, ahogy azt elmagyaráztam az Atlantiszról szóló bejegyzésemben. Az egy nagyon jó magyarázat arra vonatkozóan, mi is történik.
EM - Az árnyoldal integrációja segíteni fog a Fényerőknek feloldani a régi rendszer energiahátterét?
COBRA - Igen.
EM - Ennyi lett volna. Van még valami, amit hozzá szeretnél tenni?
COBRA - Különösebben nincs. Mindenkinek azt mondanám, hogy tartsa a víziót. Vizualizáljon egy jobb világot mindannyiunk számára. Vizualizáljon felszabadulást az emberiségnek. A másik dolog pedig, amit újra elismételnék - törekedjünk a csapatmunkára! A csapatmunka nagyon fontos ebben a mostani fázisban.
EM - Köszönöm, hogy szakítottál időt erre az interjúra!
COBRA - Rendben, nagyon köszönöm!