2017. július 9., vasárnap

GoldFish beszámoló 100. adása, "A Fény egyesítése" 2017. június 13-án Cobrával

Fordította: Takács Anikó 

Azért vagyok itt, hogy teljesítsek egy küldetést

(A beszélgetés többrésztvevős volt, de érdemben szinte csak a Cobra által adottak jelentettek információt, ezért csak ezeket fordítottuk le. - a szerk.)

Louisa - Cobra, köszönjük, hogy csatlakoztál ma hozzánk erre a nagyon különleges Goldfish beszélgetésre.
Cobra - Szívesen. Ez egy nagyon jó lehetőség számomra. A százas egy erős szám és remélem, ma jól együtt fogunk tudni működni.
Louisa - Egy információháború zajlik jelenleg. Cobra, miért van ez? Mi történik a a fénymunkás közösséggel. Mik ezek a támadások?
Cobra - Jelenleg tulajdonképpen a Fényerők és a sötét erők között zajló galaktikus proxy háború végső fázisában vagyunk. Természetesen a sötét erők nem örülnek, mert a felébredés folyamata a felszabadítási folyamat legerősebb része és ezért próbálnak meg terjeszteni annyi dezinformációt, amennyit lehetséges és próbálnak meggyengíteni minket különféle módokon. Azt hiszem, ebben a közösségben a legtöbb ember felfogása nem pontosan egyezik meg a valósággal. Elmagyarázom. A legtöbb ember úgy gondolja, hogy csak fizikai testben lévő ügynökök szivárogtak be a mozgalomba. Ez távol áll a valóságtól. Sokkal nagyobb hatásuk van a nem-fizikai lényeknek azokra az emberekre, akik valójában a Fénynek dolgoznak, de a gyengeségükre a nem-fizikai lények gyakorolnak nyomást, valamint a skaláris technológiák, ők pedig minderre reagálnak. Kihasználják a gyengeségüket és különféle szituációkat teremtenek és ezen a területen jelenleg egyre több jelentős dráma zajlik. Azt gondolom, remélem, mindenki tisztában van azzal, hogy játszadoznak velünk, mindannyiunkkal. Mindenki gyengeségét kihasználják valamilyen módon, ami nem előnyös egy közösség számára. Szóval ha tisztában vagyunk ezzel és nem reagálunk, ha elkerüljük, hogy a helyzet nyilvánosan kikezdjen minket, az az egész közösség hasznára válhat és tanulhat a múltban elkövetett hibákból.
Steve - Cobra, amikor azt mondod, hogy kihasználják a gyengeségünket, mire gondolsz? Tudnál egy kicsit pontosabban fogalmazni? Érzelmi gyengeségről, fizikai gyengeségről, emberi gyengeségről van szó?
Cobra - Mindenféle gyengeség. Minden olyan, ami egy bizonyos személyiségben nem lett meggyógyítva, belépési pontot jelent az arkhónok számára.
Steve - Értem.
Cobra - Főleg ezekben a bizonyos érzékeny időkben. Elsősorban a kulcspozícióban lévő embereket támadják jelenleg rendkívüli módon. A sötét erők bizonyos érdekből váltják ki az emberek reakcióit, ahhoz, hogy az a tervüket szolgálja.
Steve - Ez érdekes.
Steve - Cobra, hogyan kezeljük a támadásokat? Mi a legjobb módja?
Cobra - Két szintről beszélhetünk. Az egyik a személyes szint, amikor a személyünket támadják. Természetesen sokféle védelmi technika létezik, sokféle megközelítés. Az egyik, hogy töltsünk valamennyi időt a természetben. A másik, hogy tegyünk valami olyat, ami emeli a rezgésszintünket. Erre is vannak különféle technikák, léteznek technológiák, anti-skaláris eszközök. De amiről most beszélek, az azok a támadások, melyeket abból a célból idéznek elő, hogy egy bizonyos konkrét reakciót váltsanak ki belőlünk.
Steve - Igen.
Cobra - Hogy beindítsanak egy másik személyt. Kiváltják a reakcióikat, hogy konfliktust és megosztást teremtsenek.
Steve - Szóval beindítanak minket.
Cobra - Igen
Steve - Értem.
Louisa - Hallottam Cobra, hogy azt mondtad, hogy ahhoz, hogy használjuk az ítélőképességünket, befelé kell fordulnunk. Van ehhez bármilyen hozzáfűznivalód? Mert ez nagyon nehéz.
Cobra - Nem olyan nehéz. Tulajdonképpen a bensőnkbe való fordulás különféle szinteken történhet. Az első és legfontosabb szint a kapcsolat a Felsőbb Énünkkel, a Lelkünkkel, ami alapvető fontosságú ezekben az időkben. Mert a Felsőbb Énünkkel való kapcsolat lényegében megment minket, védelmet, iránymutatást adhat, megadhatja nekünk azt a következő lépést, amit meg kell tennünk bármilyen konkrét helyzetben. Az ítélőképesség a Felsőbb Énünkhöz való kapcsolódásból ered, az intuíciónkkal és a képzett elménkkel és a saját magasabb én-kapcsolatunkkal kombinálva. Ez nagyon közel áll az ítélőképességhez.
Louisa - Cobra, mit tanácsolsz az embereknek, mit tegyenek?
Cobra - Ez egy személyes út mindenki számára, így mindenki máshogy közelíti meg. Az a legfontosabb, hogy hallgassunk arra a belső érzésre, fedezzük fel azt az utat, amit végig kell járnunk, és rátalálunk a megvalósításra és a megértésre. Meg fogjuk találni azokat a lehetőségeket, helyzeteket, amelyek így vagy úgy kitágítják a megértésünket. Nem kell aggódnunk, hogy ez nem így lesz. Ez mindig megtörténik és a sötét erők nem tudják megállítani ezt a folyamatot. Meg tudják zavarni a folyamatot, le tudják lassítani, de nem tudják megállítani Végül mi leszünk az irányítók.
Louisa - Mi a helyzet a 3D-s énünkkel?
Cobra - Tulajdonképpen nem létezik 3D-s énünk. Nem létezünk a 3D-ben. A fizikai testünk igen, de a lényünk...
Steve - Multidimenzionális.
Cobra - Attól sokkal több. Multidimenzionálisak vagyunk, pontosan, miután felébredtünk. Akkor már nem folytathatunk 3D-s beszélgetéseket többé, mert mindig más szemszögből fogjuk látni a dolgokat.
Louisa - Értem.
Louisa - Lady Diana gyíkokként utalt a királyi családra - ezt a kifejezést használta. Azt mondta, hogy azért van szükségük a csecsemők húsára, hogy újraépítsék saját testüket, amikor azok szétesnek, amikor öregszenek. És itt van az élet rezgése, a mikroáramlatok. Erről még soha sehol nem hallottam. Mit tudsz nekünk erről mondani?
Cobra - Lényegében minden egyes ember a saját módján írja le ezt a szituációt. Ezek a mikroáramlatok tulajdonképpen mikroörvények. Ez egy hologram. Ugyanilyen örvénystruktúra létezik DNS szinten, sejtszinten, atomok szintjén, planetáris szinten és galaktikus szinten. Egymást tükrözik, így az örvény toroid formája, úgymond, a tudatosság alapvető titkos geometriai felépítése minden szinten, minden arányban az embereken és a galaktikusokon keresztül.
Louisa - Értem. Mi az élet frekvenciája?
Cobra - Az életerő maga tudatosság és lényegében különféle módokon tükröződik. Inkarnálódik vagy különböző dimenziókba vetítődik ki. Projektálódni tud egy ásványba, egy állatba, egy emberi lénybe, egy angyalba, egy naprendszerbe. Ez az egész az élet, ami felfedezi önmagát.
Louisa - Cobra, azt mondod, hogy amikor az Esemény megtörténik, le fogunk ragadni ott, ahol most vagyunk a megoldatlan problémáinkkal vagy traumáinkkal vagy mi fog történni?
Cobra - Épp ellenkezőleg. Nem fogunk leragadni. Az energiák olyan erősek lesznek, hogy minden, ami az Esemény elől el akar rejtőzni, elő fog jönni. Tehát így vagy úgy, de szembe kell vele néznünk. Szerencsére sok támogatást fogunk kapni. Olyan Fényerők lesznek a bolygó felszínén, akik segíteni fognak a tömegeknek keresztülmenni a folyamaton. Mert az emberek keresztül fognak menni a folyamaton.
Steve - De jobb, ha még előtte megtisztulnak az emberek, nem? Jobb, ha előtte a megoldjuk a problémáinkat?
Cobra - Ez rajtunk múlik, ez a saját egyéni választásunk, egyéni utunk, ezért ez a saját választásunk.
Steve - Így van.
KP - Cobra, feltehetek egy kérdést?
KP - Arra lennék kíváncsi, hogy amikor az Eseményről beszélsz, az ugyanaz, mint amiről David Wilcock és sok más kutató beszél, hogy valamiféle napvillanás lesz?
Cobra - A napvillanás az egyik része. Tulajdonképpen a napvillanás a Galaktikus szuperhullám egyik alacsonyabb szintű aspektusa. Szóval a Nap akkor aktiválódik, amikor a Galaktikus Központi Nap aktiválódik. Amikor a Galaktikus Központi Nap aktiválódik, ez aktiválja a mi fizikai szintű Napunkat és ezek kombinációja fogja aktiválni a Földet. Ez egy nagyon erős energiahullám, nem csak fizikai, nem csak energetikai. Szóval a teremtés összes síkjára vonatkozik. Egy bizonyos lökéshullám fogja elérni a bolygót és ez fogja jelenteni a sötétség végét, ami majd elindítja a tömeges letartóztatásokat, a pénzügyi újraindítást, a közzétételt, szóval mindez ugyanannak a folyamatnak a része.
Louisa - Cobra, az összes Nap kapcsolódik a Galaktikus Központi Naphoz?
Cobra - Igen, a Galaxisunk tulajdonképpen egy hálózat, egy élő hálózat és minden egyes Nap egy élő lény, egy Angyal és tudatosságban össze vannak kapcsolódva. Így amikor a Galaktikus Nap aktív lesz, az olyan, mint egy szívdobbanás, egy impulzus, ami keresztülhalad az egész galaktikus organizmuson.
Louisa - Értem. Szóval átjárórendszerként is működnek?
Cobra - Minden csillag egy portál, minden csillag egy átjáró más helykre.
Louisa - Értem.
Steve - Ez azt jelenti, hogy az egész Galaxis fel fog emelkedni?
Cobra - Ezt nem mondnám. A felemelkedés a tudatosság bizonyos átalakulására használt szakkifejezés, ami akkor történik meg, amikor túllépünk a személyiségen, amikor valódi Fénylényekké válunk. Szóval nem mondanám, hogy az egész Galaxis fel fog emelkedni, hanem azt mondanám, hogy a jelenleg a bolygó felszínén élő emberek bizonyos része és a bolygó felszíne mögött élő bizonyos lények fognak elég hamar keresztülmenni a felemelkedési folyamaton.
Cobra - Az elég hamar alatt nem azt értem, hogy jövő héten.
Steve - Cobra, említést tettél a skaláris fegyverekről vagy korábban skaláris technológiákról. A tudatosságunkon, meditációkon keresztül el tudjuk terelni ezeket a ránk irányuló skaláris támadásokat?
Cobra - Bizonyos fokig igen. Viszont valójában a skaláris technológia egy fizikai technológia és ha erős "elme az anyag fölött" tudatossággal rendelkezünk, akkor elterelhetjük őket, máskülönben léteznek más dolgok, amiket megtehetünk. Említettem, hogy menjünk többet a természetbe vagy közeli vizek mellé, mert ezek képesek szétoszlatni a skaláris hullámokat.
Steve - Így van. Ezeket a skaláris eszközöket arra is felhasználhatják, hogy befolyásolják a testünket? Pl. hogy magas vérnyomást okozzanak és hasonlók?
Cobra - Be tudnak indítani pszichológiai válaszokat, mint pl. magas vérnyomás vagy szapora pulzus. Igen, képesek erre.
Steve - Nahát! Értem.
Louisa - Ki képviseli a felszíni csillagmagok gondolatait és szükségleteit a tanácsüléseken?
Cobra - Tulajdonképpen az történik, hogy a felszíni lakosság felébredett tagjai, egy kis százalék, elküldik az elgondolásaikat, gondolataikat, érzéseiket, védelmüket a Fény Galaktikus Erőinek, akik meghallgatják őket. Van egy jelentősebb probléma, a toplet bombák. Ez az oka annak, hogy a plejádiak vagy más Fénylények jelenleg nem tudnak közvetlenebbül beavatkozni. Nagyon fájdalmas számukra tisztában lenni azzal a sok szenvedéssel, ami jelenleg történik és hogy nem tudnak közvetlenül beavatkozni. Szeretnének, de az nagy valószínűséggel a bolygó és a bolygón lévő élet végét jelentené, mert a chimera csoport elpusztítaná a bolygó felszínét. Ilyen egyszerű. Ezért tűnik úgy, hogy nem reagálnak. Valójában reagálnak, de oly módon, hogy az nem indítja be az irányító erők őrültségeit. Ez itt a probléma.
Louisa - Ez olyan, mint a rák - senki nem látta addig, amíg el nem kezdett gyorsan terjedni, és áttétek alakultak ki?
Cobra - Olyasmi. Tulajdonképpen bizonyos módon, bizonyos fokig a Galaxis minden élőlénye rendelkezik egy elutasítási mechanizmussal. A Fényerők is és az emberiség is követett el hibákat a múltban. Senki nem tudott ezzel közvetlenül foglalkozni, senki nem tudott korábban ezzel 100%-ban szembenézni. A plejádiakkal az volt az egyik probléma, hogy ők nagyon békés lények és nem voltak arra felkészülve, hogy közvetlenül beavatkozzanak a háborús helyzetekbe. Szóval korábban ez egy kis probléma volt, de már nem az. Viszont még mindig nagyon összetett a helyzet, amiben vagyunk és az elmúlt néhány év során kezdtük megérteni, mi is történik valójában. Senki nem tudta azelőtt. Senki el sem tudta képzelni a chimera csoport erejét. És most, hogy foglalkozunk velük - elég sikeresen -, láthatjuk annak a hatását, ami zajlik. Ez az egyik oka, amiért ilyen sokáig tart. A másik oka pedig az, hogy hiányzik a csapatszellem, hogy úgy mondjam az emberek felébredettebb részéből. Azt gondolom, hogy az emberi társadalom bármely más része nagyobb csapatmunkával állt elő, mint a felébredett közösség. Szóval meglátásunk szerint, az emberi társadalom szemszögéből nézve ez az egyik oka. Ez valami olyan, ami megváltoztatható és fel tudná gyorsítani folyamatot.
Steve - Ez egy jó üzenet, mert egy csapat vagyunk. Működjünk együtt, ne harcoljunk! Nem kell egymással veszekednünk. Tudnál nekünk mondani még valamit erről a tanácsról?
Cobra - Sok galaktikus tanács létezik és tulajdonképpen naponta foglalkoznak a szituációkkal. Megbeszélik, iránymutatást nyújtanak, terveznek, megvalósítják a terveket és döntéseik alapján a dolgok kezdenek megtörténni. Elmondok egy kis részletet. A tegnapi tanácsülés eredményeként ma egy bizonyos plejádi tevékenység zajlott Oroszországban.
Steve - Értem.
Cobra - Nem fogok ettől többet mondani. 
Steve - Értem.
Steve - Van egy kérdésem Cobra-hoz. Azt hiszem, te és Louisa beszéltetek valakivel, aki közvetve részt vett a titkos űrprogramokban és azt állította, hogy a hadsereg egy tanulmányt készített arról, hogy ha teljes közzététel lesz, a lakosság többsége, azt hiszem 80%-a, teljesen ki fog borulni, a fundamentalisták például. Mit mondasz erre, Cobra?
Cobra - Ismerem azt a személyt és azt mondanám, hogy a hadsereg tanulmányai nem helytállóak. Fizikai szemszögből készültek. A közzétételkor magasabb tudatosság fog érkezni, olyan eseményhullám, ami támogatni fogja az emberek lelkének jelenlétét. Az emberek sokkal több mindennel meg fognak tudni birkózni, mint egy egyszerű közzététel. Csak nézzük meg, mi történt Szíriában.
Steve - Igen.
Cobra - Ha az emberek ezt túl tudják élni...
Steve - Mindent túlélnek...
Cobra - Hogy ne tudnák túlélni a közzétételt? A hadsereg egy része fél megzavarni a jelenlegi állapotot.
Steve - Igen, ez jó kifogás.
Cobra - Azok a tanulmányok tükrözik a változástól való kollektív félelmet, azok a tanulmányok kozmikus szempontból nem objektívek.
Steve - Igen, egyetértek.
Cobra - Az emberek adottsága olyan, hogy bármilyen új információhoz tudnak idővel alkalmazkodni, egy kis segítséggel. Ezért úgy gondolom, hogy ha az emberek képesek túlélni egy válást vagy a szüleik halálát, sokkal könnyebben túl fogják élni a közzétételt. Úgyhogy nem helyeznék olyan nagy figyelmet erre a félelem forgatókönyvre. Természetesen lesznek olyanok, akik meg fognak zavarodni, akik öngyilkosságot követnek majd el, de ugyanakkor, amikor megtörténik az Esemény, naponta 200000 életet fognak megmenteni, mert az emberek nem fognak többé éhen halni. Ez csak az egyik része a dolognak, de természetesen van több is.Azt mondanám, hogy a közzététel alapvető emberi jog. A közzététel nélkül nem valósulhat meg megfelelő spirituális fejlődés a bolygón. Beleütköztünk egy falba, és át kell törnünk ezt a falat.
Steve - Pontosan.
Louisa - Egyetértek. Cobra, emlékszel, amikor vendégünk volt Randy Cramer?
Cobra - Igen.
Louisa - Randy beszélt arról, hogy kis adagokban fognak csepegtetni és valóban ezt tapasztalhatjuk, ugye?
Cobra - Ennek az az oka, hogy a cabal még mindig ellenőrzése alatt tartja a tudósításokat. A Fényerők részéről csak bizonyos mértékű közzétételre van lehetőség, ha el akarják kerülni, hogy a cabal beindítsa a megtorló mechanizmusát. Viszont amikor a cabal eltűnik, amikor a mi irányításunk alá kerül a média, minden jelentősebb hírügynökség rendelkezik a számítógépein azokkal a fájlokkal, amelyeket majd közzétesznek. Készítik fel őket erre. Van egy bizonyos számítógépes vírus a hírügynökségek fő számítógépein, amit majd szabadon engednek és hirtelen az internetet, a tömegmédiát el fogják árasztani a közzététellel és senki nem fogja tudni ezt megállítani.
Louisa - Nahát!
Steve - Ez jó!
Steve - Rockefeller tényleg halott?
Cobra - Rockefeller nem csak halott, hanem többé már nem létezik. Elkerült a Központi Napba és szétesett részeire. Ugyanez a helyzet Brzezinskivel.
Steve - Nahát!
Louisa - Donald Trump és Melania Trump transzneműek?
Cobra - Nem mondanám.
Steve - Van valamilyen információd Antarktiszról?
Cobra - Meglátásom szerint túl nagy a felhajtás Antarktisz körül és nem olyan fontos, mint ahogy azt néhányan gondolják. Antarktisz egy kontinens. Mivel távol van, valóban sok dolog fennmaradt a jég alatt, ami majd ki fog derülni, de a tengerfenéken is sok minden fennmaradt, ami majd kiderül. Szóval nem helyeznék olyan sok figyelmet az Antarktisz sztorira. Az én meglátásom szerint nem olyan fontos.
Steve - Nagyon jó.
Louisa - Olvastam egy bejegyzésedben, hogy a plejádiak víz alatti piramisokat építettek nem messze Long Island-től, aholy a bolygó jelentős anomáliái vannak. Azért építették ezeket, hogy ellensúlyozzák az ott lévő negativitást?
Cobra - Lényegében ezek a piramisok régen épültek, amikor az a terület még a vizfelszín fölött volt. Jelenleg a Fényerők azt a bizonyos területet arra használják, hogy a Long Island-en lévő létesítményekből - mint a részecskegyorsító, a klónozó központ és más ottani dolgok - érkező negativitást ellensúlyozzák bizonyos fokig.
Louisa - Honnan jött az a víz, ami jelenleg ezeket a víz alatti piramisokat elfedi?
Cobra - Ez nagyon egyszerű. Még a jégkorszakból származik. A jégsapkák jege megolvadt és az óceánba került.
Louisa - Ezek hatalmas jégsapkák voltak?
Cobra - A jégkorszakban, tulajdonképpen amikor az összes jégtömeg elolvadt és a vízszint kb. 50m-ről 90m-re emelkedett.
Louisa - Ez óriási.
KP - Cobra, feltehetek egy kérdést?
KP - Az utolsó, június 12-ei bejegyzésedben említetted a Cintamani kövek Élet virága formájában való elhelyezését a Long Island körül található örvényen belül.
Cobra - Igen.
KP - És ezek fognak átvivő rácsként szolgálni a szíriuszi energiáknak, és fel fogják gyorsítani ennek az anomáliának az átalakítását. Szintén hasznos ezt az örvényt Ibolya Lánggal elárasztani. Amikor a Cintamani kövek elhelyezéséről beszélsz, kik végzik el azokat? Vannak erre embereid, akik egy bizonyos minta alapján ássák el őket?
Cobra - Igen, azt mondanám, hogy ez egy már folyamatban lévő művelet, ami jelen pillanatban is zajlik.
KP- Úgy sejtem, lehetséges, hogy egy Cintamani kő úton van Hawaii felé is.
Cobra - Igen, így van.
KP - Nagyon köszönjük neked, hogy elküldted! Van valami jelentősége annak, hogy Hawaii-on is legyenek Cintamanik elásva? És tudsz másik Cintamanikról is Hawaii-on, Hawaii szigetein, különösképpen a Nagy Szigeten, ahol a vulkán is található?
Cobra - Igen, természetesen, már vannak Cintamani kövek Hawaii-on, de általában a legfontosabb, hogy nekünk legyen egy saját kövünk, mivel mikor az Esemény megtörténik, ez a kő fog segíteni egyfajta pajzsként levédeni az energiákat, melyek igen csak erősek lesznek. Aztán természetesen, ha már van személyes köved, akkor gondolkodhatsz azon is, hogyan segíthetsz köveket elhelyezni azokra a helyekre, ahova vezettetést érzel. És általában az a legjobb ha az emberek használják a saját iránymutatásukat arra vonatkozóan, hogy hol helyezzenek el köveket, de természetesen lehet ez a csapatmunka része, a koordinált közös projekt része is.
Louisa - Mi van, ha a ruhánkban tartjuk a követ? Az jó, ha a szívünkhöz közel viseljük magunkon, mondjuk a nyakunkba akasztva?
Cobra - Ez rajtad áll. Hordhatod a köved a szíved közelében, a nyakadban, a zsebedben, ahol te úgy érzed, hogy a legjobb helye van.
Louisa - A házon kívül a legjobb elásni, vagy a közelében valahol a telken?
Cobra - Nem kell, hogy a saját ingatlanodon legyen elásva. Ahogy már mondtam, oda kell elásni, ahova a vezettetést érzed, mert az útmutatást megkapod, ami egy nagyobb terv része.
Louisa - Cobra, visszatérve arra, amit a csapatszellem hiányáról mondtál. Azt hiszem ez az egyik oka, amiért próbálom összehozni ezeket a kerekasztal beszélgetéseket, ezért próbálok olyan interjúkat készíteni, ahova más fénymunkásokat is meghívok, mert próbálom egyesíteni a fényt. Azt hiszem, nagyon fontos, hogy egy egyesített arcvonalat mutassunk nem csak a sötétek irányába, hanem az embereknek is, azoknak, akik figyelemmel kísérnek minket. Mit gondolsz, ez segít?
Cobra - Amit ti csináltok itt, a Goldfish Beszámoló, tulajdonképpen egy jó dolog, egyesít, és példát mutat, hogyan is kellene a csapatszellemnek működnie. Ez az egyik példa arra, mit tehetünk. Szerintem csak utat kell mutatni, és az emberek majd ráébrednek erre.
Louisa - Cobra, valamikor korábban beszéltél már arról, hogy hogyan fognak a lélekcsaládok újraegyesülni a bolygón az Esemény idején. Mi a helyzet most ezzel kapcsolatban?
Cobra - Nos, a lélekcsaládok újraegyesülése az Esemény után fog megtörténni, de most egy olyan fázisban vagyunk, mikor is legalább a csapatmunka részét elkezdhetjük ennek a egyesülésnek. Ahogy mondtad, egy életformát kell létrehoznunk, egy erős életformát, ami az az erő lesz, mely ledönti azokat a falakat, amik körülvesznek bennünket. Meg kell tennünk ezt az úgynevezett börtönből való kitörést.
Louisa - Láttam olyan beszámolókat, miszerint számos, különböző idegen flotta van jelen a térségben, akik a felemelkedést támogatják. Cobra, hozzáfűznél ehhez valamit?
Cobra - Alapjában véve rengeteg faj létezik a galaxisban, akik az utóbbi időben elkezdték képviselőiket a Naprendszerbe küldeni, mivel a helyzet már javult itt a Naprendszerben. A bolygón kívül gyülekeznek, és természetesen még álcázzák magukat. De óriási számú hajó veszi most éppen körül a bolygót, és az Esemény után fokozatosan fel fogják fedni majd magukat.
Louisa - Megosztok valamit a képernyőn, mert ez egy fontos fejlemény. Tudom, azt mondtad, hogy ami az Antarktiszon folyik, kissé túl van lihegve. De ebben a jelentésben impulzusokat láthatunk, frekvencia impulzust, ami hatalmas, majdnem olyan méretű, mint a bolygó. Ez egy elektromágneses hullám, a turbulenciát az ionoszférában figyelték meg, és tulajdonképpen megváltoztatta az irányát is, mintát váltott. Szeretném tudni, hogy van-e ehhez hozzáfűznivalód, Cobra?
Cobra - Az elemzés egyik része nem valós, mivel néhány képen lényegében számítógéppel készített produktumok láthatók, másrészről viszont igen, folyamatosan vannak ilyenek az ionoszférában, és a probléma az Antarktiszról ered.
Steve - Honnan jön pontosan az Antarktiszról?
Cobra - Tulajdonképpen, az történik, hogy a cabal el akar szökni, és néhányuk az antarktiszi Shell földalatti bázison keresztül próbál meg menekülni, ezért egyfajta tisztogatás zajlik most ott. Volt tehát ott mostanában egy kisebb konfliktus, miközben ezeket a helyeket megtisztították. A chimera csoport próbálja ott védeni a cabalt, amennyire csak lehet, de nem nagyon sikerül nekik.
Steve - A másik dolog pedig a CERN. Próbálnak egy másik CERN-t építeni, egy nagyobbat. Tudsz erről valamit?
Cobra - Igen, próbálnak, de ez egy kis időbe fog nekik telni, és szerintem az Esemény meg fogja őket előzni, nem fognak sikerrel járni.
Steve - Remek!
Louisa - Ez óriási! Nem tudom, hogy látjátok-e, de ez tényleg egy nagyon erős hullám. Milyen technológiával tudják ezt elérni? Meg tudod mondani?
Cobra - Sokféle skaláris/HAARP technológia létezik, és valójában elég könnyű olyan hullámot generálni, ami körbe tud menni a bolygón. Ez nem nehéz.
Louisa - Felmelegíti az ionoszférát annak érdekében, hogy turbulenciát hozzon létre, hogy megváltoztassa az időjárást? Ez az egyik lehetséges alkalmazása?
Cobra - Nem csak az időjárásra gyakorol hatást, hanem a Fátyol technológia része. Ezt már sokszor elmondtam. Az a célja, hogy alacsony frekvencián tartson minket, hogy megakadályozza a Fény átjutását, és minden ilyen dolog.
Steve - Cobra, mondanál néhány példát olyan technológiákra, amelyek megjelenésére számíthatunk, így az Esemény felé haladva, amelyek mindennapi dolgokként tükröződnek majd életünkben?
Cobra - Igen, természetesen. A replikátorok, bár nem hívnám őket replikátoroknak, de az emberek így ismerik őket. Ezek az Esemény után fognak megjelenni, és nagyon könnyű lesz bármit megteremteni ezzel a technológiával. Ez alapvetően az ínség végét jelenti majd.
Steve - Élelmiszer előállítás, igen.
Cobra - A bőség kezdete lesz ez az emberiség számára, és végső soron elavulttá fogja tenni fokozatosan a pénzügyi rendszert.
Louisa - Ez remek! Sokan azt állítják, hogy az élelmiszer genetikai módosításának az oka az a számos hibrid, akik a bolygó felszínén élnek. Az élelmiszert az ő fiziológiájukhoz igazítják. Te is így értelmezed ezt, Cobra?
Cobra - Ezt nem mondanám. Alapjában véve a valós ok, amiért módosítják a táplálékot, hogy fegyverként használhassák fel a lakosság irányítására, hogy megbetegítsék az embereket, gyógyszerektől való függőségben tartsák őket, valamint alacsonyan tartsák a rezgésüket. Valójában ez történik.
Louisa - Cobra, lapos a Földünk?
Cobra - A Föld nem lapos. A saját szemeimmel láttam, és nem lapos, valójában gömb alakú.
Louisa - Értem.
Cobra - Egy gömb, a poláris átmérője picit rövidebb, mint az egyenlítői átmérője, tehát igazából egy lapított gömb, de ez nem azt jelenti, hogy a Föld lapos. Nem egy csészealj típusú objektum, hanem gömb.
Louisa - Cobra, tudnál nekünk valamit mondani a Rózsaszín Holdról, ez egy fontos Holdfázis volt? Miért hívták Rózsaszín Holdnak?
Cobra - Az volt. A Fényerők egy fontos művelete fejeződött be azon a hétvégén, mikor Telihold volt. Nagyon intenzív volt, igen drámai, és elkönyvelhettünk néhány sikert, a beszámolómat pedig kicsit korábban megoszthattam, mivel bizonyos dolgok felgyorsultak. Most gyorsabban zajlanak az események, ami jó dolog, úgy gondolom.
Louisa - Igen, az csodálatos volt. Azt hiszem a Kongó örvény meditáció volt, amit akkor csináltunk. Nagyon izgalmas volt. Emlékszem, hogy részt vettem a meditációban és még a meghirdetett kezdési időpont előtt megosztottad a blogodon, hogy megközelítettük a kritikus tömeget. Nagyon izgatott lehettél emiatt!
Cobra - Igen, nagyon izgalmas volt, talán egy, vagy két órával előtte ismertem fel, hogy itt valami új dolog történik. Szokatlan információt kaptam, eddig először történt ilyen, általában nem kapok ilyen módon információt. Aztán megérkezett az infó, hogy elérjük a kritikus tömeget, és olyan izgatott lettem, mert tudtam, hogy ez sok mindent meg fog változtatni, és meg is változtatott sok mindent.
Steve - Hűha!
Louisa - Abszolút! Cobra, mennyire fontos az, hogy továbbra is folytassuk a meditációkat? Többször kellene ezeket végigcsinálnunk? Vagy mit kéne tennünk, hogy előmozdítsuk a dolgokat?
Cobra - Nem arról van szó, hogy a meditációkat gyakrabban kellene végig végezni, inkább az a fontos, hogy akkor végezzük, amikor meg van hirdetve. Mivel ezt az Ellenállási Mozgalom teszi közzé, ők tudják a pontos időt, illetve feltételeket, és amikor azt mondják, hogy ezt tegyük meg, akkor jó, ha az emberek egyesülnek és cselekszenek. Sok olyan embert ismerek, aki bár részt vehetne ezekben a kezdeményezésekben, mégsem vesz részt, így nem támogatja a folyamatot, a bolygó felszabadítását oly módon, ahogyan kellene, mert érti a dolog fontosságát, de valamilyen személyes okból kifolyólag mégis úgy dönt, hogy nem meditál. Nem Cobra kezdeményezi a meditációkat, ez nem Cobra-féle meditáció, hanem egy globális, bolygószintű erőfeszítés, amelyet fentről irányítanak a Fényerők, akik jobban értik a helyzetet, mint te, vagy én, vagy bárki más ezen a planétán.
Louisa - Éreztem, tényleg éreztem! Zsongott a fejem, és mihelyt ráhangolódtam a meditációra, olyan volt, mintha egy magasabb kvantum szintre kerültem volna. Mindenki ott volt, tudtam, hogy elérjük a kritikus tömeget, éreztem, hogy ez egy különleges helyzet. És sokat segít, ha hétvégére esik a felhívás, nem gondolod?
Cobra - Igen, bár a következő nem hétvégére esett, mivel egy sürgős helyzet adódott. Tulajdonképpen a III. világháborút kellett megakadályoznunk, így cselekednünk kellett, amilyen gyorsan csak tudtunk. Azt hiszem, ez egy keddi napra esett és persze sokkal könnyebb elérni a kritikus tömeget egy hétvégi napon. A Fényerők próbálnak is ehhez igazodni, amikor csak lehet.
Louisa - Mikor szükség van rá, akkor kell csinálni.
Steve - Igen, össze kell hangolni!
Louisa - Nem az számít, hogy nekünk éppen mikor alkalmas az időpont, hanem hogy mikor érhetjük el vele a legnagyobb hatást.
Cobra - Lehet ez a legalkalmatlanabb időpontban is, hajnali 4-kor, de megéri. Venni a fáradtságot és felkelni 3:15-kor, felkészülni és meditálni, tényleg megéri!
Louisa - Valóban! És ez segíteni fog még előrébb hozni az Eseményt, ha tovább folytatjuk ezeket a meditációkat?
Cobra - Igen, minden alkalommal, mikor elérjük a kritikus tömeget, változtatunk az idővonalon, felgyorsítjuk az idővonalat, könnyebbé tesszük a folyamatot.
Louisa - Cobra, egy korábbi interjúban mondtad, hogy a sötétek attól függetlenül, hogy hány frakcióra, vagy divízióra oszlottak, egy dolgot mindig is jól tudtak, mégpedig egységben maradni, tudták, hogy együtt erősebbek. Nem tudom, talán elismételhetnéd, amit akkor mondtál. Emlékszel még erre?
Cobra - Amiért a cabal ilyen erős, az azért van, mert ők értik a csapatmunkában rejlő erőt. Még a Rothschildok, Rockefellerek, és a jezsuiták is mind, együtt viszik véghez a dolgaikat, még akkor is ha gyűlölik egymást, akkor is együtt csinálják. De nem ám úgy, mint az úgynevezett "Fény" oldalán álló színtéren. Azok a frakciók nem küzdenek egymás ellen.
Louisa - Így van.
Cobra - Ennek meg kell szűnnie! Az embereknek el kell gondolkodniuk, mit is fognak ezzel teremteni!
Steve - Igen!
Louisa - Cobra, szeretném megérteni, igaz az, ha az egod kiegyensúlyozatlan, akkor fogékonyabb vagy a chimera támadásaira? Így működik ez?
Cobra - Nem azt mondanám, hogy az ego kiegyensúlyozatlan, inkább azt mondanám, hogy minden egyes emberi lény rendelkezik gyenge pontokkal, kivétel nélkül, és ezeket a gyenge pontokat használják ki. Még egy tanácsot adnék itt most. Mikor az emberek próbálnak dűlőre jutni mindazzal, ami történik, akkor túl sok figyelmet fordítanak az egyének személyére, hogy valaki azt mondta, hogy valaki azt csinálta stb. Ez nem lényeges. Ami fontos, az a közzétett információ tárgyilagos tanulmányozása. Össze kell hasonlítani, analizálni, tanulmányozni, érezni, boncolgatni. Erre van szükség ebben a közösségben.
Louisa - Értem.
Cobra - Csoportos erőfeszítésre van szükség, hogy feltárják az igazságot, hogy a mélyére nézzenek, mi is zajlik ezen a bolygón. Erre kellene fókuszálni.
Steve - Igen!
Louisa - Cobra, te azt mondod, hogy a dolgokat széles körben kell vizsgálnunk, és egyfajta kutatóvá kell válnunk. Aztán ott van az ésszerűség is, ami valahogy mindig egy adott utat követ. Szóval, te azt mondod, hogy a magasabb rendű ítélőképesség, nem intellektuális természetű, néhányunkat viszont arra tanítottak, hogy intellektuálisan próbáljuk a dolgokat megközelíteni, ezért nem teljesen tudunk ettől elrugaszkodni. Tehát, próbáljuk megtalálni az egyensúlyt. Ezt csináljuk, Cobra?
Cobra - Igen, meg kell találni az egyensúlyt, és azt mondanám, hogy amit itt hiányolok ebben a közösségben, az azok az emberek, akik blogjaikon keresztül elkezdenék a rendelkezésre álló információk tárgyilagos analizálását. Elkezdenék a dolgok összehasonlítgatását, analizálását, és a mélyére ásnának azoknak valamilyen módon. Lehet rá különféle módszereket alkalmazni, de erre szükség van. Az egész közösség felfogásáról beszélek itt.
Louisa - Hűha!
Steve - Belső ítélőképesség!
Cobra - Nem csak belső ítélőképesség, hanem a valóság objektív és szubjektív vizsgálatának folyamata.
Louisa - Értem.
Steve - Amit egyéni szinten kellene végezni...
Cobra - Nem csak egyéni, hanem kollektív szinten is.
Louisa - Cobra, létezik olyan csillagkép, amit Aranyhalnak hívnak?
Cobra - A csillagképet Halaknak hívják, ami egy hal, de valójában egy aranyhalról van szó, bár az aranyhal, azt mondanám, hogy egy fejlettebb verziója ennek.
Louisa - Nem, egy pillanat, ez egy csillagkép. Vagy delfinnek hívják. Egy konstelláció, melyben a Tarantula-köd található.
Cobra - Nem, nem, én nem ezt mondanám.
Cobra - Nos, nekem mennem kell, szóval szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, ez egy nagyszerű lehetőség volt, és remek energiákat hoztunk itt össze. Minden jót nektek!
Louisa - Csodás! Köszönjük Cobra! Reméljük legközelebb is csatlakozol hozzánk!
Cobra - Igen, igen.
Louisa - Rendben! Nagyon köszönjük és várni fogjuk, hogy halljunk felőled legközelebb is! Sok szerencsét a küldetésedhez!
Steve - Találkozunk a 200. interjún!
Cobra - Rendben, nagyon jó! Köszönöm!
Louisa - A Fény Győzelme!
Cobra - A Fény Győzelme!
Louisa - Köszönjük!
Magyar Cobra Csoport