2018. március 3., szombat

Jegyzetek Cobrától és Isis-től a 2015. március 21 és 22-i konstanzi konferenciáról – 1. rész


 Erial Ali alkotása

 A FB Csoportunk indulásának idején jelent meg az a sorozat, amely eddig kimaradt a fordításból és még nem jelent meg magyarul a teljes sorozat. Ez három éve hangzott el egy Cobra és a párja, Isis által tartott konferencián, Svájcban és azóta is többször hivatkoztak vagy hivatkoztunk már rá. Most az első részt olvashatjátok, de pár napon belül az összes részt megjelentetjük.
El kell felejtened, amit megtanultál
A konferencia elején Cobra a programozási folyamatról beszél, melyen mindannyiunknak keresztül kellett menni, annak ellenére, hogy különböző csillagrendszerekből származunk. Az arkhónok rákényszerítettek minket, hogy lélekszerződést kössünk velük. A leszületésünk célja mindig is az volt, hogy támogassuk a bolygót és az emberiséget az Aranykorba való átmenetben. Az arkhónok kezdetektől fogva megpróbáltak minket megakadályozni abban, hogy emlékezzünk küldetésünkre úgy, hogy implantátumokat helyeztek el bennünk. Az első implantátumok Atlantisz idejéből származnak. Ezek a mai napig bennünk vannak és a jelenlegi hitrendszereink alapját képezik. Jelenleg még nem hozhatók nyilvánosságra az implantátumok első rétegéről szóló információk, mivel még nincs itt az ideje. Cobra éppen most hangsúlyozza, hogy az implantátumok egy alternatív valóságot hoztak létre, amely a Mátrix alapját képezi. Még ki vagyunk téve ennek a mesterséges rendszernek.
Mindig is a reinkarnáció fogságában voltunk és jelenleg is ott vagyunk. Ez a programozás fontos részét képezi.
Az implantátumok második rétegét leszületéseinkkor kapjuk. Ez az egyik oka annak, hogy nem emlékszünk előző életeinkre. Tehát minden implantátum minden egyes leszületésünkkor jelen van bennünk, és minden egyes életet, amelyre nem emlékszünk, az adott inkarnációban belénk helyezett implantátum réteg blokkolja.
A programozás harmadik rétegét a szüleinken keresztül kapjuk, gyermekkorunkban. Ez a réteg ugyancsak jelen van minden inkarnációnk gyerekkorában. Ezek azok az érzelmi és mentális minták, melyek el lettek ültetve bennünk és úgymond biztosítják számunkra azt az alapot, ahogy életünk alakul.
A programozás negyedik rétegét az óvodai és iskolai éveink során kapjuk, majd ez tovább folytatódik amikor elkezdünk dolgozni. Következetesen befolyásolnak bennünket oly módon, hogy belekényszerítenek bennünket a Mátrixba. Amit pl. az egyetemeken tanítanak a fizikáról, több mint 100 éves dolog. Nem foglalkoznak a kvantumfizika elméletével, amely egyébként a mai napig sem teljesen naprakész. Szándékosan hibákat szivárogtatnak a tudományba, hogy megakadályozzák az emberiség felébredését. A termodinamika második törvénye úgy lett kigondolva, hogy úgy tűnjön, hogy a szabadenergia valami lehetetlen dolog. A relativitáselmélet szerint a fény sebessége a lehetséges legnagyobb sebesség. A szuperluminális sebesség (a fénysebességnél is gyorsabb), amivel az űrhajók működnek, ezen elmélet szerint kétségtelenül lehetetlen.
A programozás ötödik rétegét a médián, a vallásokon és a különböző szervezeteken keresztül kapjuk meg. Ennek a része az a program pl., hogy minden UFOkkal kapcsolatos dolog őrültségnek tekinthető. Azért táplálják belénk ezeket , hogy a tömegeket a programon belül tartsák és hogy elfojtsák a témával kapcsolatos nyílt vitákat. Az első nyílt kapcsolatfelvétel csak akkor történhet meg, amikor ezek a korlátok el lettek távolítva.
Múlt év végén be lett indítva az áttörési fázis, amely az Eseményben fog kicsúcsosodni. A pozitív földönkívüli fajok úgy döntöttek, hogy felgyorsítják ezt a folyamatot. Azonban MI is részesei vagyunk ennek a műveletnek, aktív és tudatos részvételünkkel, döntéseinkkel, szándékainkkal, vágyainkkal és tetteinkkel támogatjuk őket.
Cobra említést tesz arról a repüléséről, amit a Karanténon kívülre tett és fényképeket mutat magáról a repülőn (ebben a lenyűgöző cikkben olvashatsz erről: "Cobra a Fátylon túl":
http://2012portal.blogspot.com/2014/02/cobra-beyond-veil.html). Beszámol az ott tapasztalt szépségről és békességről, és arról, milyen sokat értett meg a Chimeráról amíg ott volt. Biztos abban, hogy az emberiség egy fényes és békés jövő előtt áll.

Az elmúlt év decemberi IS:IS Portál Aktiválása volt az eddigi legbonyolultabb - egyben igen pozitív következményekkel, melynek egyike Dou Mu Istennő visszatérése. Az Agartha-i Hálózaton keresztül lépett be, másik csillagrendszerből érkezve. A Sárkány család védelmezi, és gondoskodik az épségéről. Egy speciális lézer technológiával tudják fenntartani a tobozmirigyének működését.
A 2014. december 15-i IS:IS Portál Aktiválása alkalmával egy csillagászati fény-háromszög létesült. A világegyetemnek a hozzánk tartozó területén 20 helyi galaxis található. A legfontosabbak a Tejút, az Androméda és a Triangulum-galaxis. Ez a három galaxis egy energetikai háromszöget alkot. Sok milliárd évvel az a döntés született, hogy az említett három galaxis a spirituális sötétség felszámolását szolgálja majd. A Triangulum galaxis egy ún. "lélekfeletti" dolog, a polaritás felügyelője, melynek célja a dualitás feloldása. Múlt decemberben a Triangulum-galaxis fényvillanást küldött a Tejút és Androméda Galaxisba, mely összekapcsolta ennek a két Ikerláng galaxisnak az energiáit. Ennek eredményeként örökre el fog tűnni az utolsó létező sötétség, mivel beindította e két galaxis hatalmas transzformációs-energia technológiáját. Ez a két Ikerláng- galaxis ellentétes polaritású és minden sötétséget átalakítanak, ami közéjük kerül.
Francene Hart alkotása
(Ebben a bejegyzésben többet is megtudhatsz ezekről a csillagászati eseményekről: http://2012portal.blogspot.com/2014/12/make-this-viral-isis-portal-activation.html)
A Tejút és az Androméda Galaxisok
A Chariklo aszteroida gyűrűin belül kisebb anyahajók tartózkodnak. Ezeken a hajókon sok nőnemű személy van különböző csillagrendszerekből és az Ellenállási Mozgalomból, akik az Istennői energiákat közvetítik a bolygónk felé. Ezeket az energiákat nők közvetítik, ami erős átalakítást indított be az egész Naprendszerben.
A MOSS-al kapcsolatban (Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet) Cobra elmagyarázta, hogy a múlt decemberi IS:IS portál aktiválása óta megnövekedett a különböző csillagrendszerekből érkező fényerők belépése a Naprendszerünkbe. Minden sötétséget eltávolítanak a fizikai, és a nem-fizikai síkról, ezzel együtt minden megmaradt Chimera tagot is.
A legutóbbi Arkhón invázió alkalmával, amely 1996. január 11-én kezdődött, negatív csillagkaput hoztak létre föld alatti nukleáris robbantásokkal és részecskegyorsítók segítségével. Ez az energiaörvény hoz minden fennmaradt rendellenességet az egész világegyetemből ide a Földre. A a bolygó felszíne alatt, fölött és a felszínen élő fénymunkások és fényharcosok ennek az energiának az átalakító állomásai, akik átalakítják a sötétséget. Ez a tisztítási folyamat zajlik jelenleg.

Az IS:IS Portál aktiválásán keresztül fényhullámok kerültek a Földre, melyek az ide vezető útjuk során égi jelekként láthatóvá váltak az égbolton. Cobra megkérdezte a konferencia résztvevőitől, hogy látták-e ezeket a fényjelenségeket, amire sokan feltették a kezüket és ennek Cobra nagyon örült.
Lovejoy üstökös: nevét a felfedezőjének családi neve után kapta és nagyon jól illik rá. Földi szemszögből nézve az üstökös a Plejádok mellett haladt el tavaly januárban. Ennek eredményeként egy megnövekedett tisztulási folymat és energiaemelkedés ment végbe. Az üstökös csóvájára lett irányítva a Plejádokról érkező energia.

Titkos Űrprogram (SSP): a közeljövőben nagyon sok riport fog napvilágot látni a Titkos Űrprogramról, és egyre több tényre derül majd fény. (Ezt követően rendszeresen jelentek meg sorozatban Corey Goode beszámolói és más kiszivárogtatók. - a szerk.) Az SSP (Secret Space Program - Titkos Űrprogram) a múlt század elején kezdődött a Thule társaság egyik összejövetelén a németországi Untersbergben. Ezen az összejövetelen egy fiatal médium volt jelen Maria Orsić személyében. Igen részletes információt kapott arról, hogyan kell megépíteni egy repülő korongot. A müncheni egyetem fizikusa, W.O. Schumann szintén jelen volt ezen a megbeszélésen, és ő volt az, aki megépítette ezeket a tárgyakat azon instrukciók alapján, melyeket Maria Orsić kapott. A repülő korongok megépültek és működtek a 20-as években. A Thule társaság fent említett első összejövetele Berchtesgarden mellett, egy lőtéren volt, majd későbbi találkozók más helyszíneken kerültek megrendezésre.
Kicsit később a Plejádiak egy feltétellel jöttek és ajánlották fel technológiáikat, ha ezzel megakadályozzák a második világháború kitörését. Az egyezséget megkötötték, majd a nácik megszegték, így a Plejádiak azonnal megszakították minden kapcsolatot a nácikkal. Röviddel ezután a Plejádiak helyébe a Drákonok léptek és elkezdtek együtt dolgozni a nácikkal.
Még a háború ideje alatt is volt egy intenzív fázisa a titkos űrprogramnak (SSP), melyből az "Paperclip" Művelet alakult ki. A hadművelet során a tudósokat és technikusokat úgymond "adoptálták" az USA-ba, Werner von Braun segítségével. Emiatt folytatódott a titkos űrprogram és a rakéták építése, immár az USA-ban. A nyilvánosság Apolló Űrprogramnak ismerte, a titkos neve pedig az SSP volt.
A háttérben az USA és a Szovjetunió együtt dolgozott és már a 60-as években bázisaik voltak a Marson és Hold túloldalán. Erre két különböző forrásból érkezett a pénz: az első forrás a nácik aranya és az Ázsiából lopott arany volt. A második forrás az a pénz, ami tőlünk emberektől származik, mivel sokféle módja van annak, hogy jövedelmünk bizonyos százalékát beszolgáltassuk az államnak (legalább 30-40%-ot). A globális pénzügyi rendszer miatt az egész emberiség érintett, nem csak az USA lakosai. Az űrrepülők drágák, vagyis sokba kerültek, főleg a titkos űrprogram kezdetén (mára betiltották az építésüket). Cobra 1 trillió dollárt említ összesen. Csak az ISS 100 milliárd dollárba került.
Már a 60-as években indult gigantikus flotta a Marsa, a Holdunkra, valamint a Szaturnusz és Jupiter Holdjaira. A hadművelet hivatalos neve Solar Warden (a Nap őrzői), és a művelet hivatalos oka az, hogy megvédjék a Naprendszerünket. Néhány ország vezetője tudott erről a műveletről. Az Egyesült Nemzeteken belül volt egy titkos csoport aki felügyelte a programot.
A Solar Warden valódi célja az volt, hogy előkészítsék a drákók invázióját. Ráadásul a drákók beszivárogtak a hadseregbe, a hadiipari komplexumokba, az USA rezsimbe, és minden államvezetésbe világszerte. Mindent alávetettek a tervüknek. Ezzel a trójai falóhoz hasonló dolgot hoztak létre az 1996-os arkhón invázióhoz, amit az előre erre felkészített föld alatti bázisokon keresztül hajtottak végre. A titkos űrprogramon keresztül az évek során óriási földalatti hálózat épült ki, amely mintegy 2000 bázisból áll világszerte, sok közülük az USA-ban van.
1960 és 2000 között heves űrhaború zajlott. A Fényerők elkezdték leállítani a zavargásokat a világűrben. 2012-ben a Naprendszerünk túlnyomó része megtisztult ezektől a zavargásoktól, kizárólag a Chimera csoport maradt hátra. Ez a csoport csak néhány főt jelent, míg a fő probléma a Strangelet és Toplet bombákkal való kapcsolatuk volt (a fizikai és plazma síkon).
Jelenleg a Chimera legyőzésének utolsó fázisa folyik. Sok esetben felmerül a kérdés: miért nem történt meg még mindig az Első Kapcsolatfelvétel, és miért nem került még sor a teljes nyílt felfedésre?
A Chimera csoportnak egy olyan észlelő berendezése van, amellyel Long Island-ról képes bármilyen űrjárművet észlelni, mely landolási és kapcsolatfelvételi szándékkal érkezik. Sőt Long Island-en még mindig működik a részecskegyorsító és a klónozó létesítmény. A klónozó létesítmény lehetetlenné tette, hogy az Esemény és a pénzügyi újraindítás előtt letartóztassák a kulcsfontosságú embereket.
A Fényerők a Naprendszerünkbe az Univerzum minden szegletéből érkeznek. Az Ashtar Parancsnokság különböző csillagfajok és nemzetek szövetsége, kiknek a lélekküldetése a Föld bolygó felszabadítása.
Az 1950-es években az Ashtar Parancsnokság közvetlen kapcsolatban volt Eisenhower-rel. A kapcsolatfelvétel az Edward Légitámaszponton történt. A hivatalos indoklásban, Eisenhower távolmaradásának oka az volt, hogy fogorvosnál volt. (Cobra a napjainkban történt Putyin esetét említi, ahol a kiropraktikussal volt találkozója Bécsben - Cobra mosolyog). Egy űrhajó landolt, és az Ashtar Parancsnokság plejádi tagjai újra felajánlották Eisenhower-nek a technológiájukat, azzal a feltétellel, hogy az összes nukleáris fegyvert hatástalanítják világszerte. Ezen az USA hadserege teljesen kiakadt, így a szerződést nem írták alá. Az Ashtar Parancsnokság figyelmeztetett, hogy más földönkívüli haderő fog belépni a bolygóra. A Drakonidák megérkeztek és fölajánlották a technológiájukat.
A szerződést aláírták velük: a hadsereg technológiákat kapott, földalatti bázisok terveit és segítséget az SSP-hez (Secret Space Program - Titkos Űrprogram). Cserébe engedélyezték az emberek elrablását tudat-tanulmányozás, gondolatolvasás, és emléktörlés céljából. Egyes fajoknak nincs-, illetve nem is voltak érzelmei és kutatásokat akartak végezni az embereken. Ez volt a helytelen út.
Nemrégiben David Wilcock gömb alakú anyahajók jelenlétéről számolt be, melyek első hulláma 2001 márciusában érkezett a Naprendszerünkbe. A hajók mérete 3000-4000 km hosszú. Elkezdték stabilizálni az energiákat és megvédeni a bolygót a természeti csapásoktól, amiben elég sikeresek voltak. Mikor a Cabal rájött, hogy mi zajlik, a 9/11-es eseménnyel válaszoltak.
Az anyahajók második hulláma tavaly decemberben érkezett közvetlenül az IS:IS Portál aktiválása után. Most már nagyobb méretű anyahajók is részt vesznek, melyek hossza eléri a 10000 km-t is. Méretüknél fogva túl nagyok ahhoz, hogy közvetlenül kölcsönhatásba lépjenek a Naprendszerünkben, így energetikailag az Oort Felhőben működnek, álcázva. Gyűjtik az energiákat, mely az egyre aktívabb Központi Napból érkezik és továbbítják azt a Naprendszerünkbe. Cobra hangsúlyozza, hogy az említett anyahajók nélkül már nem léteznénk, mert a bolygó felszíne lakhatatlan lenne a beavatkozásuk nélkül.
Az űrhajókon tartózkodó lények (David Wilcock a Kék Aviánokra utal), a központi civilizáció tagjai, akik az első és legidősebb intelligens életforma a galaxisunkban, ennél fogva a legfejlettebbek is. Ők a Föld bolygó végső felszabadítása miatt érkeznek. Wingmakers néven is ismerjük őket, szárnnyal rendelkező fizikailag is megjelenő angyalok. Iona Istennő a Galaxis magjából érkezik, aki az ősidőkben Atlantiszra az Istennő misztériumát hozta magával.
A wingmakers "időkapszulái" kódolva vannak, és újabbak majd akkor kerülnek elő, amikor a földön dolgozó fénymunkások rezgése eléggé megnövekszik ahhoz, hogy megérthesse a tanítást és be tudja fogadni a tudást, amit kapott.
Cobra képeket mutat az Oort felhőben látható jég tárgyakról és üstökösökről, melyek többek között közvetítőpontként működnek. Ezek között vannak álcázott gömb anyahajók is. Az Oort felhő átmérője 1 fényév. (Majdnem 9,5 billió km.)
Cobra a Naprendszerünkről egy másik képet is mutat, ahol a Kuiper-öv látható. Itt kisebb hajók tartózkodnak, amik továbbítják az Oort felhőben lévő űrhajók energiáit a Naprendszerünkbe.
A mai napig a gömb anyahajókon tartózkodó fajok kizárólag közvetve kommunikáltak a földön élő emberekkel a színfalak mögött, mert magasabb bölcsességgel rendelkeznek, ezért mindig közvetítőkre volt szükségük. Túl nagy volt a felszíni lakosság és a köztük lévő rezgésbeli különbség. Az idők során az Ashtar Parancsnokságot és Plejádi flottát irányították. Most már sokkal közvetlenebb együttműködést választottak a Föld bolygóval.
Kérdés: Az "Szentségtelen Négyest" miért csak a Chimera felszámolása után lehet eltávolítani? Cobra válasza: a klónok miatt.
Másik kérdés: a gömb hajókon lévő lények tényleg azt szeretnék, hogy a felszabadítási folyamat lassabb ütemben történjen? Cobra azt válaszolja, hogy David Wilcock kizárólag a "Luke" nevű kapcsolatától származó információkat teszi közzé. A gömb lények az egyenlőség és az egyensúly mellett állnak a legmagasabb értelemben.
A Központi Nap egy hatalmas Istennő, aki egyre aktívabb. A galaxis összes lényének szabadságát akarja és szeretné a sötétséget megszüntetni az egész galaxisban. Ezért van az, hogy folyamatosan küldi szét a "A kozmikus Szeretet Óceánt". Cobra hamarosan közzétesz egy írást a Szeretet Óceánjáról, amely a Tejút szívéből árad ki. Ez egy óriási energiamező az egész galaxison át, amely a nagy felébredést eredményezi.
A Központi Nap minden energia és szubatomi részecske forrása a galaxisunkon belül. A tachionok az első részecskék. Cobrát felkeresték a plejádiak azzal a kéréssel, hogy tegye elérhetővé az emberek számára a tachionokat. Mára már bolygószerte működik jónéhány tachion kamra és Cobra is ajánl tachion termékeket, melyek segítik az egyes emberek gyógyulását és amik közösség szintjén fognak segíteni, amikor egy erős tachionkamra hálózat épül meg a Földön.
Kérdés: Mi a helyzet a plejádiakkal és a szíriusziakkal, és a felemelkedéssel? A válasz az, hogy nekik fizikai testtel és 5. és 6. dimenziós tudatossággal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy nincsenek mindannyian "felemelkedve".
Cobrát megkérdezték a plejádiakkal való első találkozásáról. 1977-ben volt az első személyes kapcsolatfelvétele, melynek során a Naprendszerünkben utazott, és nem akart "haza"jönni a Földre. Mintegy 30 percig tartott a plejádiaknak meggyőzni Cobrát arról, hogy térjen vissza a Mátrixon belülre megvédeni az emberiséget a nukleáris háborútól. Akkoriban nem nagyon értette meg, hogy miről beszélnek neki.