2016. június 19., vasárnap

Implantátumok

Eredeti bejegyzés: 
http://2012portal.blogspot.hu/2015/06/implants.html
Fordította: R.Péter

Ha bárki még mindig azt kérdezné tőlem, hogy miért nem történt még meg az Esemény, íme, itt van újra a válasz:
A Föld fő anomáliás kvantumingadozási forrása vagy más szóval a fő anomálianövelő örvénye- amelyet a plazma implantátum rács tart fenn, és amit a plazma strangelet és toplet bombák retorziós mechanizmusa támogat - a Chimera háttér meta-stratégiája, amely fenntartja a Föld karantén állapotát, és megakadályozza a Közzétételt és az Első Kapcsolatfelvételt.A plazmanövelő örvénystruktúra egy részét nemrég észlelték a tudósok:
Ennek a plazmanövelő örvénynek az aktivitása minden hónapban megnövekszik telihold környékén, amikor a Föld-Hold plazmakapu megnyílik:
Mikor a Föld-Hold plazmakapu nyitva van, a Fény jelenléte, és a sötétség eltakarítása is felerősödik.
Az első plazma implantátumokat 26.000 évvel ezelőtt kapta meg a felszíni lakosság. Minden alkalommal, mielőtt egy ember újra leszületett, ismét kapott egy implantátumot. Ily módon tartották egyfajta amnéziában az embereket ebben a 26.000 éves ciklusban.
Ezeket az implantátumokat a felszín alatt és szerte a Naprendszerben található implantátum állomásokon felügyelték, és tartották állandó töltöttségen friss, rendellenes plazmával a bolygó -, és csillagközi térből.
Az implantátum egy plazmafeketelyuk, melynek hozzávetőleges átmérője megegyezik egy elektron átmérőjével (10 a mínusz 17-en méter). Egy erős mágneses mezőben forog, ami antigravitációs hatást gyakorol a plazmára.
A felszíni lakosság plazma energiatestében található implantátumok hálózata jelenti a legmélyebb rést a kollektív tudatalattiban és ez képezi a planetáris plazma anomálianövelő örvény alapját.
A homloklebenyben lévő implantátumoknak az a feladatuk, hogy veszélyeztessék az döntéshozatali folyamatot, és a személyt elválasszák a Forrástól. A hüllőagykéregben lévő implantátumok túlélési félelemben tartják az adott személyt, így hajlamos lesz rabszolgaként a központi bankrendszernek dolgozni. A köldök feletti implantátumok elválasztják a Mennyet a Földtől, a férfit a nőtől, az érzelmeket az elmétől, és a szerelmet a szexualitástól. Ezek megosztják a személyiséget, és elzárják a kundalini életerő áramlását. Elnyomják az érzelmeket és ez csökkenti a rezgési frekvenciát. Az örömből fájdalom lesz, majd harag, aztán szomorúság, egészen le a félelemig, míg végül átfordul fásultságba, ami végül teljes érdektelenséghez vezet. Ez az oka annak, hogy sok ember miért nem érez semmit.A Galaktikus Központi Napból áramló fény feloldja ezeket az implantátumokat. A Cintamani kövek ennek a fénynek egyfajta fókuszaiként szolgálnak és megkönnyítik a plazmafeloldás folyamatát.
Felgyorsíthatod az implantátumeltávolítás folyamatát ezzel az igen hatékony meditációval:
(A kötelékek elvágása a nyolcas technikával – lásd lejjebb)
Ebben a meditációs gyakorlatban önmagadat állítod a "nyolcas" egyik körébe, és az implantátumaidat a másikba, mint ahogy a fenti linken található leírásban olvasható.

Itt található egy másik érdekes eljárás az implantátumok eltávolításához:
http://recreatingbalance1.blogspot.hu/2015/05/implants-clearing-protocol.html 
(A cikk magyar fordítását lásd lejjebb - a szerk.)

A karma koncepcióját, mint jutalmazó és büntető rendszert és azt a koncepciót, hogy a Föld egy "tanuló" bolygó, az Archonok találták ki, hogy az emberek elől elrejtsék az igazságot az Archon/Chimera uralomról, és az implantátumhálóról.
Az igaz, hogy mindenki felelős a saját tettéért, és hogy tanulhatunk a hibáinkból. Viszont azt sugallni, hogy a jelenlegi életkörülményeink megtapasztalásával "törlesztjük" a múltbéli negatív tetteink karmáját, a manipuláció egy körmönfont és mély formája. Ez a Cabal ügyes mentsége arra, hogy folyamatosan azt tegyék, amit tesznek, mivel egyszerűen csak "leckét tanítanak nekünk az élet iskolájában".
Az elsődleges anomália a gyökéroka minden szenvedésnek. Minden érző lény összes negatív tette annak a generációs traumának a láncreakciója, ami az eredeti kegyvesztettségből, az évezredekkel ezelőtt történt fő anomáliával való eredeti találkozásból és a távoli múltban eredetileg megtapasztalt implantációs folyamatból ered.Mindez a Galaktikus Központi Napból érkező energetikai beavatkozás eredményeképpen kerül megoldásra.
Az Áttörés közel van!

******************************************************************************
A kötelékek elvágása a nyolcas technikával
Hogyan szabadítsuk fel magunkat azok alól a negatív kondicionálások alól, melyek szüleink, barátaink, testvéreink, és egykori kedveseink miatt fogva tartanak minket. Hogyan lehetünk mentesek a hatalomhoz és a pénzhez való vonzódástól? Fontos-e az, hogy megszabaduljunk a pénzhez és a hatalomhoz való ragaszkodástól?
Manapság a "kötődést" széles körben rosszul értelmezik. Lehetünk milliárdosok úgy, hogy ne kötődjünk negatív dolgokhoz. Mikor nap, mint nap hajszoljuk a lehetőséget, hogy megsokszorozzuk amink van, az már kötődés. Ha dühvel reagálunk a szerencsétlenségre, anyagi veszteségre, a pénz elvesztésére, az már egy erős kötődés. Megvan a lehetőségünk arra, hogy teljes mértékben részt vegyünk a világ dolgaiban, ahol az időnket a szeretteinknek, és a munkánknak szenteljük, de ugyanakkor megszabaduljunk a régi programozásunktól, negatív beidegződéseinktől melyek a múlthoz kötnek és így megakadályoznak minket abban, hogy teljes egészében megtapasztaljuk a jelent.

A legtöbb terápia célja, hogy megtanuljunk a jelenben élni, másokat és önmagunkat szeretni és megtanuljunk megbocsátani. Szinte minden, amit leírtak az atlantiszi könyvek lapjain, ezeket a célokat próbálja szolgálni, ahogy azt egy nagyon speciális képzeletbeli képekkel dolgozó terapeuta munkája is teszi. Örömmel tölt el minket, hogy bemutathatjuk nektek Phyllis Krystal munkáját bemutató cikksorozatunkat, aki a "Cutting the Ties that Bind" (Vágjuk el a kötelékeket, amik összekötnek) és a "Cutting More Ties that Bind" (Vágjunk el még több köteléket, amik összekötnek) c. könyvek szerzője. Krystal kifejlesztett egy technikát, mely lépésről lépésre segít elvágni ezeket a kötelékeket. Ezekkel a technikákkal segít nekünk megszabadulni a régi gondolkodásbeli, érzelmi és viselkedésmintáinktól. Olyan erőteljes eszközrendszert ad a kezünkbe, ami segít nekünk megszabadulni az alacsonyabb Énünktől, az alacsonyabb tudatosságunktól és segít belépni a magasabb tudatosságba.

Több száz "Szabaduljunk meg a kötelékeinktől" csoport jött létre a világon, ahol az emberek csoportban tudják elvágni kötelékeiket. Ezek a csoportok nagyon jól működnek Hollandiában, Argentínában, Írországban, Angliában, Németországban, Franciaországban és egyre több csoport alakul az Egyesült Államokban is. A kötelékek elvágása egy ilyen csoportban nem igényel nagyobb előkészületet a csoport kollektív energiájának ereje miatt. Amikor egy vezető segítségével egyszemélyes folyamat során történik egy kötelék elvágása, a személynek legalább két hétig kell gyakorolnia a "nyolcas" gyakorlatot a folyamat előtt.

Mrs. Krystal szerint "a >>nyolcas<< szimbólum lehetővé teszi, hogy az ember megvédje a saját személyes terét anélkül, hogy behatolna máséba. Célszerű ha egy időben csak egy személy áll a saját köröddel szemben lévő körben amikor a >>nyolcas<< gyakorlatot végzed, hogy ne zavard össze a különböző emberek iránt tapasztalt különálló reakcióidat."

A technika lépései:
1. Képzeld el, hogy egy aranyfényű körben ülsz vagy állsz a földön. A kör sugara olyan hosszú, mint a karod, beleértve az ujjaidat is.
2. Képzelj el egy körülbelül ugyanilyen méretű, és kinézetű kört magad előtt. Ez a kör csak megérinti a te körödet, de nem fedi azt le.
3. Képzeld el, hogy a két kör érintkezési pontjától egy neonkék fény áramlik az óramutató járásával megegyező irányba a veled szemben lévő körön, míg be nem tölti az egész kör vonalát.
4. Hagyd tovább folyni a neonfényt a köröd bal oldalán, a hátad mögött, majd onnan a jobb oldalról felbukkanva visszatérve a két kör találkozási pontjára. Ezzel meg is formáltál egy "nyolcast".
5. Két percig vizualizáld ezt a neonkék nyolcas formát minden alkalommal, reggel és este vagy bármikor, amikor szükségét érzed napközben, mintegy előkészületként a kötelékek elvágása előtt. Végezheted a vizualizációt bármikor, amikor azt tapasztalod, hogy megpróbálsz irányítani valakit vagy amikor megengeded valakinek vagy valaminek, hogy téged irányítson.
A vizualizáció során mindig a földön kell látnod a köröket és a fényeket. Ha esetleg azt látod, hogy lebegnek, kérd meg a felsőbb Énedet, hogy segítsen a köröket szilárdan a földhöz rögzíteni, mielőtt tovább mész a feladattal.
Kérdezhetnéd, hogy mi célja van a kék neonfénynek. Mrs. Krystal úgy találta, hogy ennek a kék neonfénynek olyan hatása van, hogy lerajzolja minden személy kivetülését a saját körébe. Ez egy fontos lépés a két személy egymástól való megszabadításához. Ezen kívül abban is segít, hogy megvédi a két személyt az egymás felé irányuló kontrolltól.
Ha a felkészülés ideje alatt olyan ember vizualizálásával gyakorlod a "nyolcas" technikát, aki nagyon durván bánt veled, úgy találhatod, hogy nem marad majd a körén belül. A képzelőerődet kell használnod, hogy megtaláld a módját annak, hogy tudnád a körben tartani. Ez nagyon fontos, mivel a "nyolcas" technika gyakorlása közben ebben a két hétben elkezded majd letisztázni a közted és a másik ember között lévő határokat. Szóval lehet, hogy keresned kell olyan kreatív módszereket, amik segítségével a másik embert a körén belül tudod tartani. Lehet, hogy ki kell terjesztened a kört felfelé, hogy egy hengert formáljon vagy akár egy üvegfalat. 
Az is lehet, hogy egy "fedőt" kell tenned a tetejére vagy "le kell szögelned" az alján, hogy ott maradjon. Az egyik páciensem, - mikor az apjával való kötelékek elvágására készült - egy tigrist "látott" a másik körben. Gyakorlatilag egy erődöt kellett emelnie a tigris köré, hogy a körön belül tudja tartani és le kellett csavaroznia a "60 cm vastag plexihengert" jó mélyen egy betonalapba hosszú szegecsekkel, és pántokkal rögzítve, hogy stabilan álljon. A tigris vizualizálása a nyolcasban olyan intenzív érzéseket hozott fel benne, hogy elkezdte újra átélni azokat a rémálmokat, amiket kisgyermekként tapasztalt.
Két hét gyakorlás után készen állsz majd arra, hogy elvágd azokat a köteleket, amik fogva tartanak. Mielőtt elkezded a gyakorlást, van egy nagyon fontos dolog amit tudnod kell. A kötelékek elvágásával nem fogsz megszabadulni a kapcsolatból. Például az anyáddal vagy az apáddal való köteléked elvágása nem jelenti azt, hogy megszakítod velük a kapcsolatot.
Ez azt jelenti, hogy tudatosan keresztülmész egy folyamaton, melynek során rájössz, miként vagytok összekötve, majd elengeded vagy elvágod ezeket a kötelékeket annak érdekében, hogy az adott kapcsolat egészséges irányba tudjon haladni. A kötelékek elvágása szabaddá tesz, megszabadít a kontrolláltság érzésétől, a fájdalomtól, a haragtól és segít, hogy szabadon menj tovább az életedben és teljes életet élj.
Ne feledd, a "nyolcas" csak a bemelegítés, a felkészülés. Gyakorlása nem segít a kötelékeket elvágni. A következő cikkben elmondjuk hogyan vágd el ezeket a kötelékeket.
Viszont ne gondold, hogy a "nyolcas" gyakorlat csak egy könnyed bemelegítő gyakorlat. Ez egy kipróbált, egy évtizede használt technika.


***************************************************************************************************************
Freddy Ground Crew írása
Bemutatok egy nagyon hatékony módszert, amit azért készítettem, hogy segítsem a Fény Erőit az implantátumok eltávolításának folyamatában. Elkészítéséhez az intuíciómat, a racionális elmémet, a tudásomat és a lelkemmel való kapcsolatomat használtam.

Fontos kihangsúlyozni, hogy ha egyszer elvégezzük ezt a vizualizációt, az még nem fogja eltávolítani az implantátumokat, de ha rendszeresen végezzük, az nagyban segíti a Fény Erőinek azokat a műveleteit, melyek célja az implantátumok tartós eltávolítása. Fontos azt is tudni, hogy nem a fizikai, hanem az éteri/plazma implantátumokról beszélünk. Cobra az egyik első írásában 2012. júniusában elmagyarázta, hogy a fizikai implantátumok már nem számítanak problémának.

"Léteztek fizikai implantátumok is, amik nagyon népszerűek voltak Atlantiszban, de Atlantisz bukása után beszüntették a használatukat. A II. Világháború után voltak próbálkozások, hogy újra használjanak fizikai implantátumokat biochipek formájában, amit az emberiség nagy részébe oltási programok keretében juttattak be. Ez a fő oka annak, hogy a WHO kötelezővé tette a védőoltásokat. A fizikai biochipek felerősítették a többi programozást, de kb. két éve az Ellenállási Mozgalom egy általuk kifejlesztett speciális programmal, távolról irányítva teljesen eltávolította az emberekből ezeket. Ezért nem valóságosak azok a félelmek, hogy az NWO microchipeket akar beültetni az emberekbe. Ezt már megtették egyszer, de ezek a biochipek már el is lettek távolítva anélkül, hogy az emberek bármit észrevettek volna ebből."

Mielőtt bemutatnám ezt a módszert, javaslom olvassátok el ezt a régi Cobra bejegyzést melyben elmondja milyenek is ezek az implantátumok, és hogyan működnek.


Hozzátennék néhány olyan információt is az implantátumokkal kapcsolatban, ami nincs benne a fenti cikkben, csak Cobra említette a nápolyi Áttörés Konferencián. Például említést tett egy negyedik implantátumról, ami a nyak mögött található, ahol a nyak csatlakozik a gerincoszlophoz.

Nem minden ember rendelkezik ezzel a nyaki implantátummal, de a lakosság nagy része igen. Ez az implantátum felelős a félelmek, főleg a túléléssel kapcsolatos félelmek kiváltásáért.

Minden embernek két implantátuma van a homloklebenyében. Ezek feladata, hogy megzavarják a gondolkodást, és a döntéshozatal folyamatát.

Implantátum a napfonatnál: minden ember rendelkezik ezzel. Körülbelül 2-3 ujjnyira a köldök fölött található. Ez zavarja össze a kundalinit, és a szexuális energiát.
Vizualizáció
Képzeld el, hogy a kezedben tartasz két aranyfényű pálcát, majd képzelj egy térbeli alakzatot, hasonlót, mint az alábbi képen:(Magyar nyelvű videó is készült: https://www.youtube.com/watch?v=TEAjHpUNQaM - a szerk.)


Ez az alakzat egy elektromágneses kamra, ami az implantátumot védi. Az aranyfényű pálcáink segítségével érintsük meg a csomópontokat, (A,B,C stb.) így feloldjuk a kamra oldalait és ezzel leromboljuk azt. Így az implantátum - ami egy mikro feketelyuk - védtelen lesz. Képzeljük el, hogy a Forrásból egy fényes fehér fény világítja meg az implantátumot addig, míg az teljesen eltűnik.
Minden implantátumot külön-külön kezeljünk. Mikor az első eltűnt, akkor fogjunk neki a következőnek. Javaslom kezdjük azzal, ami hátul a nyakunkon található, folytassuk a homloklebenyünkben lévőkkel és fejezzük be a napfonatnál (köldök fölött) lévővel.
Ezt a vizualizációt végezheted a lélektársaddal is. Ebben az esetben vizualizáld azt, hogy te távolítod el az ő implantátumait, ő pedig a tieid. Mikor a napfonatnál elhelyezett implantátum eltávolításán dolgoztok, vizualizáld azt, hogy a kamra összeomlása után szeretkezel a lélektársaddal. Képzeld el, hogy a Forrásból érkező fény ráereszkedik az implantátumra, mialatt a lélektársaddal egyesülsz.


Természetesen használhatunk szent hangfrekvenciákat is, speciális hangok (C és F hang) alkalmazásával, amik a test bizonyos pontjaira hatnak. Ezt a hatást nagyban növelhetjük az OM mantra a éneklésével a hangok mellé:

Homloklebeny F hangja:


és a solar plexus (napfonat) C hangja: