2017. január 31., kedd

A szeretet nyelve meditáció

Köszönet az Áttörés MOST! Blog (https://2015attores.blogspot.hu/) szerkesztőinek a fordításért.
Eredeti bejegyzés: Untwine
Fordította: Len Névte

Cobra a legutóbbi bejegyzésében úgy hivatkozik az alábbi cikkre, illetve a szexuális energiáink ápolására, mint az egyik módszerre, amivel újjáéleszthetjük Ízisz istennő misztériumait – ezzel segítve az istennői energiák visszatérését és bolygónk felszabadítását.
Az isteni szeretet-energia természetes módon mindenen keresztüláramlik a teremtésben. Ez az áramlás a közvetlenül a Forrástól érkező különféle közlésekből áll, ezek alkotják a teremtés gazdagságának táncát. 
A Szeretet ezen áramlása a megszentelt, tiszta szexuális megnyilvánulások formájában érkezik el hozzánk, illetve halad keresztül rajtunk.

A Szeretet/Szerelem és a Szexualitás szétválasztása egy program, melyet a sötét erők alkottak.
A szexualitás elnyomása, vagy eltérítése szintén programok, melyeket a sötét erők hoztak létre. 
Minden tanító, akinek valódi kapcsolata volt a Forrással, a szexualitás fontosságáról és szentségéről beszélt, Jézust és Mária Magdolnát beleértve.
A nemi érintkezés fontos része a szexuális energiának, bár a szexuális energia jócskán túlterjed rajta.
Ez maga az életerőnk. Ezért van, hogyha egy állatot, vagy embert kasztrálnak, elveszti a szabadság szellemét, birkává, háziasítottá válik.
A sötét erők programja pontosan ezt célozza, az emberek energetikai kasztrálását.
Tegyük meg most az első lépéseket e program eltávolítására!
A megszentelt szexualitás legfőbb kulcsa az, hogy szükséges elfogadni az energiát, és engedni, hogy áramoljon az emberben, annak saját természete szerint. Ha nem engedjük, hogy áramoljon, nem fog eltűnni, akárcsak fedő alatt a gőz. Muszáj kifejeződnie, akár különféle eltorzult formákban is. Csak amikor engedjük, akkor tud ismét igazi, eredeti természete szerint kifejeződni, amely mindig pozitív, szerető, harmonikus.

A következő meditációt azért hozták létre, hogy segítsen minket teljes mértékben újrakapcsolódni a szexuális energiánkkal és annak valódi természetével.
Kérem, olvasd végig az instrukciókat, mielőtt belekezdenél:
1. Találj egy helyet, ahol egyedül és zavartalanul lehetsz, ahol biztonságban érzed magad és el tudsz merülni a saját energiádban, legalább 10 percre – és helyezkedj el kényelmesen.
2. Figyeld meg az energia minden mozgását, minden impulzust, ami a testedben fölbukkan. Lásd az eredeti, feldolgozatlan, valódi természetét mindezen impulzusoknak, lásd, hogy mindig egyszerűen csak Szeretetet akar, Szeretetet adni és kapni – minden szinten. Lásd a szexuális természetét ezeknek az impulzusoknak: a vágyat, hogy igaz Szeretetet/Szerelmet tapasztalj meg az egész lényeddel, fizikailag és nem-fizikailag. Lásd ezt az egész lényedben: a belső szerveidben, a szívedben, az agyadban, a nemi szervedben, minden csakrádban, minden sejtedben.
Engedd meg ezeknek a Forrástól származó nyers, eredeti, feldolgozatlan impulzusoknak, hogy szabadon és teljesen kifejeződjenek benned, hogy szabadon áramoljanak, oda, ahová rendeltettek, bárhová a testedben.
Hagyj időt magadnak erre.
Ha szeretnéd, használhatod ezt a zenét a meditációhoz. A dal címe és inspirálója a Rasa Lila, ami a Szeretet/Szerelem nyelvét, vagy táncát jelenti Sakti és Siva, a tiszta, isteni energiák nőies és férfias aspektusai között.