2017. március 13., hétfő

Összefoglaló a tajvani Felemelkedés Konferenciáról

A Felemelkedés Konferenciánk stratégiailag fontos helyen, Tajpejben zajlott, a legsűrűbben lakott terület központjának közelében, az egyik olyan helyen, ahol a bolygón legnagyobb százalékban élnek Fénymunkások és Fényharcosok.
Csoportunk bámulatos volt és elindítottunk bizonyos projekteket. Ezek a projektek kivitelezésük előrehaladottabb szakaszában kerülnek majd nyilvánosságra.
Néhány projekt összefügg Az őszibarack-virágos forrás c. könyvvel.
(A témáról magyarul itt olvashatunk: http://hungarian.cri.cn/341/2010/03/30/2s122378.htm - a szerk.)

A konferenciát megelőző utolsó hetekben és főleg szombaton brutális arkhón támadás ért egyes kulcsfontosságú Fénymunkást és a Fényerők ezt végül megelégelték.
Szombaton tajpeji idő szerint kb. 23:30-kor a Fényerők drasztikus akcióba léptek, amikor megkezdték a „Maat Igazsága” kódnevű műveletet. Ez a művelet kb. 21 órán keresztül tartott és ennek következtében semmilyen negatív nem-fizikai entitás sem kerülheti el, hogy eltávolítsák és a Galaktikus Központi Napba küldjék. Ennek eredményeként jelentősen felgyorsult a Yaldabaoth entitás fejének eltávolítása. 
(Vagyis az akció eredményeként a fenti entitások mindegyikének folyamatban van a Központi Napba történő utaztatása és jelentősen felgyorsult a "fej" eltávolítása is - a szerk.)
Mindez rendkívüli változást hozott létre a Schumann rezonanciában szombaton tajpeji idő szerint 23:50-kor és 21 és fél órán keresztül tartott:

Az Ellenállás arról is tájékoztatott, hogy a cabal sok kulcsfontosságú fizikai tagja "most megeheti, amit főzött" . Erről nem mondhatok többet. Összefoglalva, a chimera csoport kivételével az összes negatív frakció meggyengült.

A Fény győzelme! Maat Igazsága!