2017. március 28., kedd

Rövid helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés:


Maat Igazsága! David Rockefeller, a Cabal Rockefeller frakciójának feje, miután "megette, amit főzött", szívelégtelensége lett és elhagyta a bolygót.
Jelenleg a plazma síkon tartózkodik és próbál elmenekülni a Fényerők elől. Várhatóan egy héten belül elfogják és elviszik a Galaktikus Központi Napba.
Id. George Bush, Henry Kissinger és Dick Cheney aránylag hamar követni fogják, ebben a bizonyos sorrendben.
Mindeközben folytatódik a chimera csoport eltávolítása. A Fényerők végre nagyobb befolyással bírnak a chimera csoporttal szemben és remélhetőleg április közepéig jó hírekről fogok tudni beszámolni.
Jelenleg a chimera csoport már csak kb. 180 tagja maradt a bolygón. Ők egy kicsi, de mégis erős és veszélyes csoport, akik a Long Island-en található, plazma toplet bombákhoz kötött top kvark-antikvark kondenzátumon keresztül tartják fenn a Föld bolygó karantén állapotát
Beszivárogtak az USA, az orosz és a kínai hadsereg kulcspozícióiba és hatékonyan akadályozzák meg a pozitív földönkívüli kapcsolatfelvételt bolygószerte.
Pontosabban itt látható, hogy milyen kulcspozíciókban vannak:
Még pontosabban itt:
itt:
itt:
 (kép feliratianak magyarul törénő megjelentetése folyamatban van)

és itt:
Érdekes kódnevek találhatók az űrfelügyeleti hálózatukban, mint pl. Felemelkedés (Ascension), Cobra, MOSS:
  (kép feliratianak magyarul törénő megjelentetése folyamatban van)
Erőfeszítéseik ellenére a közzététel folyamata folytatódik. A NASA fotókat jelentetett meg a Szaturnusz holdjáról, a Pan-ról, ami semmikép nem tűnik természetes objektumnak:

Ha már a NASA-nál tartunk, a Voyager űrszondáját évekkel ezelőtt meghekkelte a Galaktikus Konföderáció, amint kilépett a Naprendszerünkből és keresztülhaladt a Tachyon membránon/külső korláton.
Ahogy a karantén Föld hamarosan meg fog nyílni, a Naprendszer gyarmatosítására vonatkozó legfőbb tervek egyre valószerűbbnek kezdenek tűnni:
És Oroszország is csatlakozott számos olyan nemzethez, akik azt tervezik, hogy néhány éven belül turistákat visznek az űrbe:
Ezek a tervek mind a Fényerők próbálkozásai arra, hogy felgyorsítsák a Végső Áttöréshez vezető folyamatot.

A Fény győzelme!
Magyar Cobra Csoport