2017. március 16., csütörtök

Tavaszi Napéjegyenlőség "Győzelem Most" Meditáció

A Prepare for Change (Készülj a Változásra) csapatának felhívása a Tavaszi Napéjegyenlőség időpontjában végzendő közös meditációra.
Ezen a napon, - ha már lendületben vagyunk 12 órakor is meditálhatunk. Ebben az időpontban a magyarok is tartanak egy meditációt, amely egy meditációs imasorozat 3. imája. Részletek itt:

Eredeti bejegyzés:Használjuk ki és tartsuk fenn a Napfogyatkozáskor történt Áttörést!
Sikerült felére csökkentenünk az Eseményig hátralévő időt, amikor február 26-án elértük a kritikus tömeget az Éterikus Felszabadítás Meditációval.
Folytassuk felszabadításunk felgyorsítását egy újabb meditációval 2017. március 20-án a tavaszi napéjegyenlőség napján 11:28-kor.
Itt megnézheted a meditáció időpontját a saját időzónád szerint:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Spring+Equinox+Victory+Now+Meditation&iso=20170320T1028&p1=1440
https://www.timeanddate.com/calendar/spring-equinox.html

SAJÁT KEZÜNKBEN VAN FELSZABADULÁSUNK KULCSA - A bolygó energiarácsának megerősítésével feloszlathatjuk a plazma polip entitást és megvalósíthatjuk az ESEMÉNYT. Azzal, hogy részt veszel ezen a meditáción, nagyban hozzájárulsz ahhoz, hogy felgyorsuljon ez a folyamat.
A PFC COEO oldalán is lehet majd csatlakozni ehhez az egész világon végzett összehangolt meditációhoz.

Az egész meditáció 16 percig tart és sok különféle nyelven fogjuk szerte a világon végezni, hogy a bolygó helyzetére tett hatását maximalizálni tudjuk.
INSTRUKCIÓK:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével beindítsd a plazma polip Yaldabaoth entitás teljes és végső feloszlását.
3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Ibolyaláng oszlopot, amely a Föld középpontja felé forog az óramutató járásával megegyező irányban. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik ibolyaláng oszlopot, ahogy az óramutató járásával ellentétes irányban forogva felemelkedik a Föld középpontjából. Tartsd meg aktívan magad előtt néhány percig ezt a két Fényoszlopot.
4. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy végleg megszűnik minden még meglévő akadály, ami megakadályozza, hogy megtörténjen az ESEMÉNY.
5. Most jeleníts meg gondolatban egy szivárványszínű Istennő örvényt, amely kiterjed a szívedből az egész Földön és onnan az egész Naprendszeren keresztül.
6. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Istennő alászáll ezen a szivárványörvényen keresztül és a Föld minden élőlénye számára békét, jóságot és gyógyulást hoz - spirituális, érzelmi és fizikai vonatkozásban.
7. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy az Istennő bőséget és örömet terjeszt szét gyönyörű Föld
ünkön, szerte az agarthai hálózatban és a Naprendszerben.
8. Folytasd tovább ennek az Istennő örvénynek a megjelenítését magad előtt gondolatban, miközben az ég felé emeled a karjaidat, az óramutató járásával megegyező irányban forogsz és az "iiii" mantrát énekled néhány percig.
9. Engedd le karjaidat és továbbra is lásd gondolatban magad előtt ezt az Istennő örvényt kiterjedni, miközben folyamatosan az óramutató járásával megegyező irányban forogsz és az "ééééáááá" mantrát énekled néhány percig.
10. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy végre megtörténik az Esemény, békét, bőséget és örömet hozva a Föld és a Naprendszer minden élőlényének.
Felszabadítás Most!
A magyar videóváltozat itt érhető el:

A magyar vezetett meditációs videó itt hallható: