2017. március 19., vasárnap

Szívünk minden Szeretetével

Írta: Czékus Viki
A kezdetek kezdetén volt a Szeretet, mely Egységbe foglalt mindent és mindenkit. A szívünk egyszerre dobbant és ismerte a másik érzéseit, gondolatát. Igazak és megértőek voltunk egymással, a célunk az volt, hogy megismerjük a legmagasabb tudást és létezést, mely harmóniában van a Forrás „ alkotásával”.
Természetes rend és békesség vett körbe minket, nem ismertük a bizonytalanságot, reményvesztettséget. Megértettük a jeleket, rezgéseket, hangokat, energiákat, vibrált körülöttünk a levegő tele hálával és olyan magas szintű Szeretettel, amit most talán még elképzelni sem tudunk.

A Fény gyermekei voltunk, vagyunk és leszünk……..és ezt senki, de senki sem fogja tudni megváltoztatni! Elnyomni eltudta a sötét oldal, de ez az idő nincs már.
Feloszlik örökre! A Lelkünk szabad és nem kell többé egy üres, érzéketlen, bezárt cellában léteznie, ahol a „táplálék” elnyomás, büntetés és szeretetlenség.
Minden síkon visszakapjuk most az eredeti, élettel teli fénytesteinket és felvehetjük a kapcsolatot a Felsőbb Énünkkel. Ő jól tudja és ismeri, milyen az a Létezés, ahol nincsenek kötelek, amiket rángatnak és nincsenek gátak, amik megosztanak mindent és mindenkit.
Az élet szép <3 Mi…...Emberek csodálatos lények vagyunk. Tudunk ölelni, kezet nyújtani, ha valaki bajban van és alig várjuk, hogy kitörjünk innen, ebből a szűk „odúból”, hajt minket a kíváncsiság…..
Bennünk a világ….”
Teljesség, végtelenség, összeolvadás, kölcsönösség, abszolút, megvilágosodás….
Számunkra ezek a fogalmak most már többé nem ismeretlenek. A Forrás tudja, érzi, itt az idő arra, hogy megszakítsa a hallgatásunkat és beletörődésünket.
Eljuttat minket az anyagi világon túlra és segít majd felépíteni önmagunkat újból.
A női és férfi minőség egyensúlya helyreáll. Küldött segítőket: Angyalokat, Felemelkedett Mestereket, rengeteg Csillagnemzetet és az Ellenállást, akik itt vannak körülöttünk.
Kérd őket, hogy legyenek veled, adjanak erőt és kitartást a Végső Áttöréshez!
Tudják, hogy képesek vagyunk megtenni és támogatnak minket minden tettünkben és előrevivő gondolatainkban.

Sokszínűek, értékesek, varázslatosak vagyunk, akik megérdemlik a Boldogságot és a Szeretetet. Valódi kincsünk a szívünkben rejtőzik….nyisd ki és látni fogsz olyan dolgokat, amikről eddig csak álmodtál.
Nem fogod tudni megmagyarázni, mert nem lesz rá szó….nem baj…..csak érezd át és légy türelmes magaddal, hogy feldolgozhasd ezt a mindent átható energiát.
A képzeleted szárnyalni fog. Lehet egy megoldásra akadsz majd rá, amit korábban nem vettél észre. A környezeted is másképpen fog rád tekinteni, látni fogják, hogy kivirultál. Az emberek mosolyogni fognak rád és a közeledben akarnak majd lenni.
Mindannyian vágyunk a Fényre! Te leszel nekik az, aki segít majd utat mutatni, mert te már ismered…
Lehet először értetlenül áll majd valaki és kérdéseket tesz fel, de mindig ugyanoda fogtok visszatérni….az ő pici szívéhez. Segíts neki kinyitni, míg végül beindul egy láncreakció és minden ember eljut oda, hogy megérti: a Szeretet az egyetlen járható út. Nincs értelme másikat keresni.
Ez lesz az új „táplálék”, mely kozmikus szintre emel minket és nem fog többé csak az Univerzum egy bizonyos szeletére korlátozódni.
A Szeretet képes arra, hogy meggyógyítson, megnyugtasson, megváltoztasson és egyesítsen minket. Érezd át…..
A legvégére egy nagyon szép videót szeretnék nektek ajándékozni az Univerzum Szívéről.
Íme magyarul a videóban lévő zene szövege:
Van egy hely, ami velünk együtt létezik...körülöttünk
Ahol fénysugarakon Angyalok énekelnek
És Szeretetet árasztanak ránk
Az Univerzum Szívéből…..”

A Mindenség Áldása legyen mindannyiunkon!
Siker, Bőség és Végtelen Boldogság kísérje mindenki útját!
Szeretettel Viki