2020. augusztus 2., vasárnap

Cintamani: interjú kérdések és válaszok

Korábbi évekből származó interjúrészletek következnek most, kifejezetten a Cintamani kő és hálózat témájában. Az összegyűjtést a Prepare for Change (Készülj a Változásra) csapata készítette, amiért hálás köszönet nekik!

Eredeti angolul itt: 
https://prepareforchange.net/cobra-interview-faq/?fbclid=IwAR1kFbkxDpftOHBAg19i81zjE22olW1h3f_AYx_4GyOBNRlRwGILHMdrK94#titleArchive

Fordította: MCCSLouisa: Nos Cobra, nem a Kompressziós Áttörés fogja feloldani az összes negativitást a bolygón?

COBRA: De, amikor a Fény keresztül tör. Fényerők erős hálózatával rendelkezünk a felszín alatt különböző földalatti bázisokban, és vannak Fényerők a bolygó felett, az égben, anyahajókon. És a felszínen pedig egy kontroll réteg létezik és a Fényerők tolják fentről és alulról, a felszínen keresztül és ezért építjük a fényhálózatunkat a felszínen, hogy támogassuk ezt az energetikai változást, mert ez meglehetősen erős lesz, hatalmas lesz, nagyon intenzív lesz.


KP- Néhányunk részese volt a Cintamani kövek elültetésének a bolygó körül, ez része a kiváltó...tudod, a bolygó felszíne alatti és feletti kompresszióról beszélünk és ez a Cintamani hálózat, ez az egyik oka annak, amiért előhozakodtál a Cintamani hálózattal korábban?


COBRA : Igen, tulajdonképpen szükségünk van egy csatornára, érted? Lennie kell valaminek ami továbbítja a spirituális elektromosságot mely felülről és alulról érkezik, szükséges, hogy ez keresztülmenjen a felszínen anélkül, hogy megégetné a felszínt. Ezért vannak Cintamani köveink, hogy az energia biztonságosan áramolhasson amikor megtörténik, amikor eléri a bolygót. A galaktikus hullám egy része a Galaktikus Központból érkezik a Naprendszeren keresztül, aktiválja a Napot, aktiválja a bolygót. És minden most zajló tisztulás ennek az előkészülete.


Rob- Oké. Tudnál néhány természetes módszert ajánlani segítségként a depressziós embereknek? A gyógyszeripari cégek rendelkeznek ilyenekkel. Én mindig arra bátorítom az embereket, hogy olyasmiket használjanak mint a napfény, a természetben való sétálás, légző gyakorlatok. És, tudod, imádom amikor a Cintamani kő a korona csakrámon van, lézert használok és egy ibolya pálcát vagy néhány Tachyonizált kristályt és ezeket kombinálom behívásokkal és meditációval. De talán te tudsz ajánlani táplálkozással kapcsolatos dolgot, bármit javasolni azoknak, akik a depresszió megmagyarázhatatlan hullámaitól szenvednek.


COBRA: Oké, alapvetően, minden amit javasoltál az jó és segíthet, de a probléma gyökere az elnyomott érzelmekben található. És ezek az elnyomott érzelmek szintén mesterségesen vannak ott tartva a skaláris technológia segítségével. Tehát azok az emberek, akik az elnyomott érzelmekkel foglalkoznak, gyógyítják őket, megszabadulnak a depressziótól. Természetesen, ha szeretnéd megszabadulni a szokástól, ha meg akarod törni ezt a ciklust, akkor nagyon jó ha elköltözöl valahova egy rövid időre, kapj egy kis gyógyulást és aztán térj vissza az eredeti lakhelyedre. Ez sokat tud segíteni ebben.


P: azt tapasztaltam, hogy az elásott Cintamani kövek megakaszthatják a cabal különböző privát alapítványokon keresztül végzett aktivitását. Szóval kérlek, nevezz meg 5 alapítványt, vagy nem-kormányzati-szervet (NGO), amelyekbe nekünk, Fénymunkásoknak be kell avatkozunk, amilyen gyorsan csak lehet.


C: oké, sokkal egyszerűbb, ha az interneten rákeresel azokra az alapítványokra, amelyeket Soros finanszíroz, és nagyon jó találatokat fogsz kapni. És persze hozzáadhatod az Egészségügyi Világszervezetet (WHO), az Egyesült Nemzetek féle szervezeteket, és máris lesz egy hatalmas listád.


P- Ugyanakkor a Fényerők rendelkeznek teleportáló technológiával, ezek nem képesek egy globális Cintamani hálózat telepítésére úgy, hogy világszerte Cintamani köveket teleportálnak?


COBRA: Tulajdonképpen a Fényerőknek arra van szüksége, hogy a felszíni lakosság helyezze el a Cintamani köveket a saját energiájukkal a bolygó felszínén, mert amit mi gyógyítunk az az elsődleges anomália mely az emberiség tudatosságával van összeköttetésben. A Fényerők, például maga az Agarthai hálózat és az Ellenállási Mozgalom, gondoskodtak a saját Cintamani hálózatukról már régen és azok rendben vannak. Ám szükség van egy Cintamani kő hálózatra ami összeköttetésben áll a bolygó felszínén az emberiséggel. Mert azok az energiák amiket ezek a Cintamani kövek fogadnak, az emberi energia hálózatba kell menjenek.


P: Á, szóval ily módon mi a saját áttörési hálózatunkat indítjuk el.


COBRA: Pontosan ez történik.


J - Oké, nagyon jó. A Larimarhoz még hozzátéve, van bármilyen kristály, drágakő vagy meteorit, amely összhangban van az Atlantiszi civilizációval?


C: Az Akvamarin Atlantisz energia-lenyomatát hordozza.


J: Beszélnél a csillag kőről, aminek Healdsburgites a neve?


C: Az Orion csillagrendszerből származik.


J: Tudod, hogyan kell a Líbiai sivatagi üveget használni?


C: a Líbiai sivatagi üveg nagyon egyedülálló kő, mert átalakítja, transzmutálja az önvaló negatív részeit, azokat a negatív részeket, amit tagad az ember. Segít szembenézni a belső sötétséggel, és ez csak azoknak az embereknek való, akiknek szándékukban áll, és készek szembenézni saját elnyomott negatív részeikkel.


J: Szóval ez azok számára megfelelő, akikben sok a negativitás?


C: Csak akkor, ha hajlandóak ezzel konfrontálódni és meggyógyítani. Olyan kő ez, ami nem való azoknak, akikben túl sok a negativitás és nem hajlandóak vele szembenézni, még inkább instabillá tenné őket.


U: Amikor egy objektum a fátyol mögé kerül automatikusan tachyonizálódik?


COBRA: Ha ez az idő nem elég hosszú, akkor nem tachyonizálódik automatikusan, de egy bizonyos mennyiségű Tachyonban részesül.

U - És ha elég hosszú az idő, akkor véglegesen tachyonizált lesz?

COBRA:Igen, ha elég hosszú az idő, akkor véglegesen tachyonizálódik, de a Tachyonok koncentrációja nem olyan magas, úgy mondanám, hogy a környezeti koncentrációja az alacsony Földpályán például, nem igazán magas.U - Oké. Például a Cintamani amit a fátylon túlra küldesz, több Tachyonnal vagy kevesebb Tachyonnal rendelkezik mint amit itt tachyonizálsz?

COBRA: Kevesebbel, de másfajta Tachyonokkal, a tachyonizáció kombinációja - tachyonizáció itt a Földön és a kövek kiküldése a fátylon túlra -, egy kitűnő kombináció, mely még nagyobb hatékonysággal látja el őket az anomália feloldásában itt, a bolygó felszínén.

U - Ah, szóval azok is itt tachyonizálódnak a Földön.

COBRA: Igen, természetesen. Az összes Cintamanim itt tachyonizálódik.

KP - Cobra, kérdezhetek? 


Louisa - persze, mond KP! - 

KP - erről... említetted a legutóbbi posztodban, ami június 12-én jelenet meg, hogy... a Cintamaniknak ebben az örvényben történő Élet Virága mintázatban való elhelyezésével kapcsolatban kérdezem, mert úgy vélem, itt egy örvényről van ott szó Long Island körül.

Cobra - Igen!


KP - És ez a Szíriuszi energiák számára vezető hálózatként fog működni, és felgyorsítja ennek az anomáliának az átalakítását. Az is hasznos, ha Ibolyalánggal árasztjuk el ezt az örvényt. Amikor azt mondod, elhelyezed a Cintamani köveket, úgy értem, akkor ezt ki végzi el? Vannak embereid, akik ezt megcsinálják ebben a bizonyos mintázatban?


Cobra - Igen, azt mondanám, hogy ez egy folyamatban lévő művelet, és már most is zajlik.


KP - OK! 

Lousia - OK! mert... mond tovább, KP! 

KP - Mert van erről egy hasonló kérdésem! A Cintamani kövek, azt mondom Hawaii-on, tudom, hogy vannak, vagy nem, úgy vélem, hogy tudom, talán jönnek ide is Cintamani kövek...

Cobra - Igen, van...


KP - És ezt nagyon köszönöm, hogy küldted, én csak... van ennek valami jelentősége, hogy Cintamani kövek legyenek Hawaii-on és tudod-e, hogy vannak-e máshol is Cintamani kövek Hawaii-on, Hawaii szigetein, különösképpen a Nagy Szigeten, ahol a vulkán van?


Cobra - Igen, természetesen, vannak már bizonyos Cintamani kövek Hawaii-on és általában ami először fontos, hogy legyen egy személyes köved mert amikor az Esemény megtörténik ez a kő segít majd, és egyfajta reléként fogják kezelni az energiákat, amik igen erőteljesek lesznek. Ezután természetesen miután megvan a személyes köved, elkezdhetsz azon gondolkozni, hogy segítesz elhelyezni köveket oda, ahová vezettetést érzel... és általában jó, ha az embereknek megvan a saját belső vezetésük arról, hogy hová tegyék ezt a követ, de lehet...


KP - Értem!
Louisa - Mi van akkor, ha a ruhádban van? Rendben van, ha a szíved közelében tartod, tudod, személyesen, a nyakadban, közel a szívedhez?

Cobra - Ezt te döntöd el, hordhatod a nyakadban, a szíved közelében, a zsebedben, a kezedben, ott, ahol úgy érzed, a legjobb helye van.


Louisa - A ház körül elültetni a legjobb, vagy mellette, vagy fontos, hogy a saját telkeden legyen, vagy?


S - Föld alatt.


Cobra - Nem kell, hogy valakinek a birtokán legyen, arra van szükség, ahogy már említettem korábban, hogy oda tedd, ahová vezettetést érzel, mert vezetést fogsz kapni, ami a magasabb terv része


Louisa - OK.


Rob: Oké, szeretnék egy kicsit a pozitív aspektusairól beszélni annak, amit az emberek tehetnek... ha lehetne... Talán beszélhetnél egy kicsit arról, hogyan lehet a tudatosságot emelni, vannak technológiáid, a tachyonok tekintetében, és talán megbeszélhetünk néhány más kérdést is a Cintamanival kapcsolatban. Kérdeztek erről az emberek... A méret sokat számít a Cintamani kövek esetében?


COBRA: Igen, természetesen. Minél nagyobb és magasabb minőségű a kő, annál hatásosabb. De minden egyes Cintamani kő egy értékes drágakő. Olyasvalami amit semmivel sem lehet összehasonlítani ezen a bolygón.

Mi, a bolygó felszínén a beindítói vagyunk a Kompressziós Áttörésnek és segítjük a Cintamani hálózat kiépítését a bolygón. Plazma energia (tachyonok) létezik benne és keresztül áramlik ezeken a köveken és segít továbbítani és leföldelni a Fényt a Földre. Az Agarthaiak kérték, hogy a Cintamani kövek legyenek barlangokba víve... minél mélyebbre, annál jobb, hogy örvényeket generáljanak és lehorgonyozzák az Angyali Lényeket. Ők ugyancsak segítenek tisztítani a plazmát és eltakarítani Yaldabaoth fejét a bolygó felszíne körül.

Lynn - Most, hogy Yaldabaoth és a toplet bombák a Föld felszínére korlátozódnak a sikeres Éterikus Felszabadítás Meditáció óta, mi lehet a legjobb stratégia, hogy folytassuk Yaldabaoth fejének szétoszlatását?


COBRA: A legjobb stratégia ha Cintamani köveket helyezünk el stratégiai pontokon. Nem csak tömegesen a száraz földeken, de a tengerekben is, messzi távol a parttól.


Lynn- Van ennek bármilyen hatása a sugárzásra az óceánban?


COBRA: Az óceán nem olyan sok sugárzással rendelkezik, mint ahogy a legtöbb embert erről informáltak ... vagy tévesen tájékoztatták.


Lynn- Lenne néhány technológiai kérdésünk. Cobra, ajánlanád esetleg, hogy Cintamanit helyezzünk el az orgonit belsejében?


COBRA: Nem.


Lynn- Oké, Növelné vagy csökkentené a hatását?


COBRA: Csökkentené.


Lynn - Vannak olyan kövek, mint a Safforditok, Arizonitok, Healdsburgitek, Colombianitek, és Amerikanitek. Ezek kapcsolatban állnak a Cintamani kővel?


COBRA: Amiket most felsoroltál, a tektitek különböző formái.


Lynn- Ezek is ugyanazon forrásből származnak a Sziriuszról?


COBRA: Nem mindegyik, de néhányuknak igen.


P: Felfedeztük, hogy néhány emberre még több skaláris hullám támadás irányul miután Cintamani követ visel. Kíváncsi lennék, hogyan tudnánk kezelni ezt a helyzetet.


COBRA: Oké. Azt mondanám, hogy mindenki aki a Fénynek dolgozik, aki a Küldetését végzi, több skaláris támadásnak van kitéve, mert egy háború közepén vagyunk, és ez egyszerűen egy jel arra, hogy több erőfeszítést kell szánnia önmagad védelmére.


P: Néhányunk megkapta a Seraphis Bey 2. szintű beavatását. Mivel a Seraphis Bey segít az embereknek, vagy dolgoknak jobban kapcsolódni az angyalokkal, javíthatunk a Fény Cintamani hálózatán azzal, ha ezt a sugarat odaküldjük?


C: A Cintamani hálózatott igazából nem javítaná, még több gyógyítást vinne a fátyol-szerkezetbe, szóval nem számít, hogy ezeket a gyógyító energiákat a a Cintamani hálózatba juttatod, vagy máshová, javítani fog a helyzeten.


Patrick: Már majdnem hét hónapja kezdtük a Cintamani kövek ásását világszerte. Kíváncsi lennék, hogy ez a Fény Cintamani hálózat elég erős e már ahhoz, hogy elbírja az Eseményvillanás energiáját.

Cobra: A Cintamani kövek energiahálózata folyamatosan erősödik, és amikor az Eseményvillanás megtörténik, természetesen elég erős lesz ahhoz, de ami még ennél is fontosabb, hogy ez a hálózat most a Yaldabaoth entitás szétoszlatásában segít, és ez az egyik oka annak, amiért ennek egyre erősebbnek kell lennie, mert minél erősebb a hálózat, annál jobban segít a plazma anomália végső szétoszlatásában, szóval ez a most zajló projektek közül az egyik fontosabb, hogy segítsük az Esemény felgyorsítását és közben segítsük e folyamat stabilizálását is.


P: Annak érdekében, hogy szétoszlassuk a plazma polipot, mennyi Cintamani követ kell elásni világszerte, amíg ezek az angyali lények elérik a kritikus tömeget?


C: Nem beszélnék számokról, számos oka van ennek, néhány ezek közül igazán egyértelmű, de azt mondanám, hogy akik vezettetést éreznek, ültessenek továbbra is köveket, hallgatva a belső vezetésükre, és ez a tökéletes megközelítése ennek a bizonyos helyzetnek.


J: Néhány Cintamani kő átlátszó, míg mások átlátszatlanok. Mi a funkciója ennek a két fajta kőnek?


COBRA: Tulajdonképpen az átlátszó kövek jobban fókuszáltak abban, hogy a magasabb energiákat szállítsák és egy kicsit kifinomultabbak. Az átlátszatlanok pedig jobbak ezeknek a bizonyos energiáknak a leföldelésében.


PFCC: 2016-ban a thaiföldi Cintamani Konferencia alatt említetted, hogy nagy sikerrel valósult meg Kínában a Cintamani ültető vállalkozás. Tulajdonképpen nagyon sokan szeretnének még többet tenni bizonyos helyekre. Szóval van még fontos hely Kínában, vagy bárhol Ázsiában?


COBRA: Igen, sok.


PFCC- Az átlátszó Cintamani kövek tulajdonosai hajlamosabbak a spirituális fejlődésre, amíg az átlátszatlan Cintamani kövek tulajdonosai hajlamosabbak két lábbal a földön állni, úgy értem sokkal praktikusabbak az életben. Ez volt az amit mondtál? Vagy valaki elferdítette ezt a kijelentést?


COBRA: Én sosem mondtam ezt. Csupán azt mondtam, hogy az átlátszó Cintamani kövek jobban támogatják a spirituális fejlődést míg az átlátszatlanok leföldelik a spirituális energiát.


Iruka: Japánban mostanra körülbelül 1000 darab Cintamani kő lett elásva. Milyen hatással van ez a plazma és az éteri mezőre Japánban?


Cobra: Japán területeinek 80%-a jó állapotban van. Ez jobb, mint a legtöbb országban.


Iruka: Japán mely részei negatívak?


Cobra: Az Egyesült Államok katonai bázisai.


Iruka: Japánnak úgy tűnik, hogy rossz szomszédai vannak az Amerikai katonai bázisok területei körül. Az arkhónok vannak rájuk hatással?


Cobra: Az arkhónok a plazma mezőben erőt adnak a negatív embereknek akik kapcsolatban állnak ezekkel a bázisokkal.


Iruka: Milyen hatása lehet annak, ha Cintamani köveket helyezünk a nukleáris erőművek mellé?


Cobra: A nukleáris erőmű körül lévő plazma mezőt lehet vele tisztítani.


Richard- A Cintanami kövek változnak a használatuk során? Ha igen, milyen változások történnek?


COBRA: Nem, nem változnak a használat során.


Lynn - Vannak kövek, amelyek felmelegszenek a napon, míg mások nem. Mi lehet ennek az oka?


COBRA: A hővezető képességük miatt van. Némely köveknél ez magasabb, míg másoknál alacsonyabb.


Richard- Cobra, ha a közelemben van egy Cintamani kő, az életem még inkább erőt próbálóvá válik. Milyen hatással van a Cintamani kő a dolgokra ?


COBRA: Mindent be tud indítani ami a tudatalattidban el volt nyomva azért, hogy átalakulhasson.


Richard- Tehát, jó okkal történik mindez?


COBRA: Igen.


Richard - El tudnád mondani a Colombianite kő jellemzőit?


COBRA - OK, ez a kő a Szíriusz Csillagrendszerből származik és segít az Isteni Kegyelem energiáinak a bolygóra hozásában.


Richard - Kapható ez a kő a földön?


COBRA - Ritka, de azért meg lehet találni.


Lynn - Elmondanád a Lapis Lazuli jellegzetességeit?


COBRA- Ez a kő, úgy mondanám, hogy a homlok csakra, a 6. csakra aktiválásában segít, és segít megnyitni a magasabb spirituális képességeket.


Rob- Sok ember kutatja a Cintamani köveket és azt mondják, hogy ez smaragd zöld, szóval az emberek kíváncsiak a Kolumbianitra és a Moldavitra. Ezek Cintamani kövek? És a Cintamani kő miért...(Észrevettem, hogy sötét átlátszatlan. Ha a fény felé tartod, néha akár levendula színű.) Elmagyaráznád a különböző színeket, ha ezek ugyanabból a forrásból származnak? Különböző helyről származnak? Beszélj erről kérlek....


COBRA: Oké. A Moldavitnak zöld színe van és a Plejádokról származik és nem Cinatamani kő. A Cintamani kő a Szíriusz csillagrendszerből származik és gyönyörű levendula néha szürke, néha barnás rózsaszín színe van, ha átlátszik.


Rob - OK. A buddhisták számos történelmi dokumentuma szerint és néhány Közel-Keleti korban az ábrázolások szerint zöld. Van ennek valamilyen magyarázata?


COBRA: Valójában két különböző kőről beszélnek. Az egyik a Cintamani kő, és a második az Animati kő. Az Animati kő az úgynevezett tűz kő vagy tűz kristály, ez a Moldavit.


Rob: OK. Szóval néhány írás, és a kép nincs elmagyarázva. Oké. Köszönöm, hogy ezt tisztáztad, és van még egy csomó Cintamani kő. Ezeket felrakjuk most már. Lesz néhány a nagyobbak közül, és biztos vagyok benne, hogy jönnek majd más forrásból is a közeljövőben.


Íme egy kérdés, amire már válaszoltál, de nem mindenki hallotta. Említetted, hogy felhoz dolgokat. Nemrég kaptunk egy újabb adag Cintamani követ Cintamani vadászoktól és az emberek tényleg kedvelik őket. Csiszolásra is van lehetőség. Ezt kérdezi valaki: a legtöbb embernek nagyon pozitívak a tapasztalataik. A kérdés: néhányunk, akinek Cintamani köve van, és állandóan, a nap minden percében viseli, nagy érzelmi hullámzásokat tapasztalnak, magasságokat és mélységeket és dühkitöréseket. El tudod magyarázni, hogyan működnek a Cintamani kövek abban, ahogyan kitisztítják az emberek érzelmi állapotait? Ez az egyik legfőbb dolog, amit a kő tesz? A személy, azt javaslom, hogy figyeljenek oda a gondolataikra és tartsák ellenőrzés alatt az érzelmeiket és csak figyeljék őket, mint a hullámokat a tengerparton ahogy jönnek és mennek. Mit javasolsz azoknak, akiknek intenzív érzelmi reakciói vannak a Cintamani kövekre, és el tudod magyarázni, mindez hogyan történik?


COBRA: Ha Cinamani kővel rendelkezel akkor fontos, hogy megértsd: egy felgyorsított tisztulási folyamatba kerülsz. Ez a kő egy erőteljes kő. Ez nem csak egy darab holt anyag. Életben van az energiával. Nem fog semmilyen negativitást elhelyezni benned de amit tenni fog az az, hogy bármi is legyen benned, azt provokálni fogja és a felszínre fogja hozni, így meglehet, hogy képes leszel rá, hogy meglásd, ránézz, megfigyeld és elengedd. És ez néhány embernek azt jelenti, hogy erős érzelmeket kell elengednie, néhány embernek hitrendszereket. Néha a kő hordozóján múlik, így tehát nincsenek szabályok arra vonatkozóan, hogy hogyan kezeld ezt a követ. Kommunikálnod kell a kővel. Ő egy élő létező, nem csak egy darab tárgy. Ő egy nagyon intellligens vezető ami segíthet neked keresztülmenni a folyamaton de tudd, hogy ez a folyamat néha intenzív lehet.Rob - a Moldavit kehely más, mint a Cintamani kő, igaz? (C - Igen.) Rob- azt mondtad, hogy a bolygó elpusztult a Szíriusz rendszerben. Beszélnél erről a pusztulásról? Invázió történt? Valamilyen negatív dolog? Mi történt? Valamilyen természetes jelenség történt?

COBRA: Nem invázió volt. Egy kísérlet volt ami nem sikerült jól. A Szíriusz az éteriből a fizikai síkra akarta sűrűsíteni a bolygót. Az öröm fizikai bolygóját akarták létrehozni, de a plazma anomália miatt a materializálási folyamat, vagy ennek részletei nem mentek jól és az egész felrobbant.

Rob- Szóval ez egy gondatlan tudományos kísérlet volt egy egész bolygóval. Lakott volt ebben az időben?

COBRA: Nem. Csak anyaghalmaz volt. Valójában nem tudományos kísérlet volt. Ez az ő vágyuk volt, hogy az öröm fizikai bolygóját megteremtsék és ez a projekt...nem lett sikeres.

Rob: Oké, szóval nem csatáról volt szó, vagy valami ehhez hasonlóról. Köszönöm, hogy ezt tisztáztad. Körülbelül ez milyen régen történt?

COBRA: Néhány millió évvel ezelőtt.

Rob - Nagyon nagy az érdeklődés, de kevés az információ a Cintamani kövekről mostanában. Nem igazán vettem részt ebben, de jött valaki és adományt kaptam tőle arra, hogy segítsem ki az embereket. Megosztottam ezeket a köveket, és nagyon sok kérdés jött, Cobra. Tényleg kaptam néhány Cintamani követ melyek készen állnak azok számára, akik kifizették, és talán lesznek még kövek, de nem tudom pontosan, mennyi, egészen szerdáig, július 1-ig. Nagyon sok rendelést dolgoztam fel azoknak, akiknek féláron volt rá szükségük és azoknak is, akik akartak ebből a kőből. Én személy szerint ráhelyeztem egyet a 3. szememre és ibolya pálcát használtam és lézert egyszerre. Nagyon kicsi kövek, és ritkák. Nagyon meglepett másnap, óriási változásokat tapasztaltam, és sokkal erőteljesebb volt mint egy kristály. Beszélnél egy kicsit a Cintamani fénytestre gyakorolt hatásairól? Ezoterikus értelemben mi történik a Cintamani kővel?

COBRA: Valójában, amit ez a kő tesz... Nem fogok belemenni nagyon mély részletekbe mert ez elég érzékeny dolog pillanatnyilag... a Cintamani kő tulajdonképpen befolyásolja a plazma síkot és befolyásolja az implantátumokat. A Fényerőknek van egy bizonyos technológiájuk amit használni tudnak és továbbítani tudnak bizonyos energiákat közvetlenül a Galaktikus Központból a Cintamani kövekbe. A Cintamani kövek mint egy lencseként szolgálnak ennek az energiának mely aztán feloldja a plazmát. Ez nem csak egy másik kristály vagy egy csinos kő. Ez sokkal több annál. Van egy bizonyos egyedülálló energetikai pecsétje ennek a kőnek mert, #1) A Szíriusz csillagrendszerből származik #2) Közvetlenül a Galaktikus Központ energiájából töltődött sok-sok ciklussal ezelőtt, millió évekkel ezelőtt, amikor a bolygó a Szíriusz csillagrendszerben felrobbant. Tulajdonképpen a galaktikus szuperhullám miatt robbant fel. Rengeteg szubatomi részecske van, melyek a galaxison keresztül utaztak a galaktikus szuperhullám eredményeként, és ez tartja a bolygót... és minden töredéke a Cintamani kőnek, a belseje rendelkezik ezekkel a részecskékkel. És a Fényerők használni tudják, hogy feloldják a plazmát egy bizonyos módon amit nem fogok itt részletezni. Ez nem csak egy másik New age-es kristály; jóval több annál. A bolygó felszabadításának egyik kulcsa. Természetesen a legerőteljesebb kristályod a felsőbb énedben található. A Cintamani kövek használatával kiterjesztheted és felgyorsíthatod a folyamatot önmagad és a bolygó számára.

Rob - Igen, azt kell mondanom, és nagyon meg voltam velük elégedve. Meglepődtem azon, hogy milyen kicsik és megértettem, hogy a minősége sokkal fontosabb a méreténél. Az hittem nagyobbak de kiderült, hogy minőségbeli különbségek vannak és ezek befolyásolják az árát. Nem törődtem ezzel, amikor írtam róluk. Az átlátszó minőségűn nagyon szépen visszatükröződik a lézer. Tudom, hogy beszéltünk már erről, és tudom, hogy volt már szó arról, hogy a kövek vélhetően hol vannak, hol találhatóak most, és ezzel lehet, hogy nem értesz egyet. Ez más információ, és ez, még egyszer, nem azt jelenti, hogy dolgok nem történnek meg.

COBRA: Azt mondanám, hogy ennek a kőnek a darabjai sok területen vannak. A kövek többsége a pozitív Agarthai hálózatnál volt évezredekig. A kő darabjait különböző helyszínekre vitték bolygó szerte beleértve a Titicaca-tavat. De ez nem az egyetlen hely. Sok kő van - főleg földalatti helyeken. A bolygó felszínén nincs túl sok és most ezeknek a kisebb darabjaiból sok ki lett osztva a Fénymunkásoknak és a Fényharcosoknak világszerte, hogy létrejöjjön egy bolygószintű fényhálózat.

Rob - Nagyon jó, és csak hogy tudjátok, írtam erről a beszélgetésről egy kicsit. Barátom, Louis Maarten, Dél-Amerikai kontakta aki járt a Nagy Fehér Testvériségnél, az Agarthai hálózatnál, és a Galaktikus Konföderációnál is, azt mondta nekem, hogy a Cintamani követ, az ő értelmezése szerint, a Szíriuszról hozta 30 különböző faj, 30 különböző Felemelkedett Mester és a Góbi sivatagban helyezték el, és szerinte legalább egy Cintamani tojást elhelyeztek a földben is a Titicaca tó alatt! Ahol most az egész bolygó aktiválása történik új rezgésekkel. Cobrának ettől eltérő információi vannak de nem látom ezeket az információkat egymásnak ellentmondóaknak. Mindkét úriember nagyon jó kapcsolatokkal rendelkezik. Kapcsolatok terén mindketten nálam jóval magasabb helyen állnak. Különbözök mindkettejüktől és az információik iránymutatóak egy bizonyos fokig. Nem mondtam Louis-nak semmit Cobra információiról, és Louis gyakorlatilag 100%-ig egyetértett Cobrával, és ugyan Cobra erről nem tudott, Louis azt mondta, hogy van egy elég nagy tojás alakú Cintamani kő a Titicaca tó alatt. Nagyon érdekes dolgok ezek. Cobra, mit javasolsz, hogyan használják az emberek ezt a követ? Igen kicsik. Nyilvánvalóan... arra gondoltam, hogy néhányukból nyakláncokat csinálok. Ismerek valakit, aki ezt meg tudná csinálni. Amikor az emberek megkapják a követ, mit javasolsz, mit csináljanak vele? Van bármi, amit javasolsz? Tartsák távol másoktól és csak akkor használják, ha egyedül vannak? Mit gondolsz, hogy kellene őket használni?

COBRA: Azt ajánlanám, hogy az emberek csak legyenek fizikai kontaktusban ezekkel a kövekkel a meditációjuk során és ez a kapcsolódás létre fog hozni egy energia áramlást ami segítheti a Felsőbb Éneddel való kapcsolódást és a plazma mező átalakulását körülötted. Ezek a kövek tulajdonképpen fenntartják a tisztaságukat más emberektől függetlenül, szóval emiatt nem kell aggódnod.Rob - oké, köszönöm. Mint amit Fred mondott a skaláris hullám tachyon energiamezőről: nem lehet vele visszaélni. Visszahat az emberre. A Cintamani kő esetében gondot okoz a rossz fiúknak. Szóval minden rendben van.

U: Hogyan keletkezett a Cintamani kő a Szíriuszon és volt valamilyen különleges esemény ami idehozta?

COBRA: Igen, tulajdonképpen volt egy bolygó a Szíriusz csillagrendszerben, egy világoskék színű bolygó mely valójában felrobbant, és ennek a bolygónak a részei minden irányba utaztak és ennek egy kis része elérte a Föld bolygót, és ráhullott a bolygóra év milliókkal ezelőtt. Ekkor a Föld bolygón a Fényerők ezeket összegyűjtötték és az Agartha hálózat őrizte őket, és ennek egy részét adták az emberiségnek, kimondottan most, hogy segítse az Eseményt.

Rob - OK. a végéhez közeledünk. Van még néhány kérdés. Elmondanád, hogy van-e egynél több cintamani kő?

COBRA: Valójában, a Cintamani kő....2 aspektusa van a kőnek. Az egyik aspektusa, hogy a Szíriuszról érkezett. Sok része van ennek a kőnek. Az emberiség történelmének nagy részében a kő az Agarthai hálózat kezében volt. Kisebb részét az emberiségnek adták, illetve még precízebben mondva, bizonyos embereknek, a legerőteljesebb emberi egyéneknek akik a Fényerőknek dolgoztak. És nem régiben a Fényerők elkezdték masszívan közzétenni ezt a követ. Fogok róla írni egy blog bejegyzést hamarosan.

Rob- Az átlagos embereknek lehetőségük van, hogy Cintamanihoz jussanak?

COBRA: Igen, lehetővé fogjuk ezt tenni.

Rob - Beszélsz a Cintamani kőről? Lehet... ez egy különleges kő nagyon magas rezgéssel, azt mondtad. Igaz? (Igen.) És hogy egy korábbi aszteroida (kisbolygó) Földdel való ütközéséből származik, igaz? (Nem igazán.) Vagy üstökös?

COBRA: Ez sem egészen. Azt mondanám, hogy 2 aspektusa van - 2 fajta Cintamani kő és az egyikük a Szíriusz csillagrendszerből érkezett.

Magyar Cobra Csoport