2020. augusztus 5., szerda

Istennő örvény

Eredeti bejegyzés itt:
http://2012portal.blogspot.com/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html

Fordította:MCCS

Az Istennő Örvény a Fényerők végső technológiája, ami az asztrális és éteri síkon végül feloldja a Mátrixot a bolygó körül.

Az Istennő Örvény egy energia szivárvány-spirál, mely a Fény összes lehetséges kombinációját tartalmazza. Egy Angyali lény jelenléte, ami átalakít minden sötétséget tiszta Fénnyé az Antarion Átalakító nyolc-dimenziós csillagkapuján keresztül. Ez az Egy jelenlétének örvénye, ami elnyeli a dualitás minden anomáliáját és mikroháromszögelés eljárással felemeli az Egybe.Minden Istennő Örvény Fényhálózatot hoz létre az éteri és asztrális síkon, ami az Egység morfogenetikus mezőjét hozza létre, mely az isteni beavatkozás eszközeként szolgál ezen a bolygón. E Fényhálózat végül átalakít minden sötétséget az asztrális és éteri síkon, örökre eltávolít minden negatív entitást az utolsó reptiliánig és a bolygó körül minden nem-fizikai sík a Fény birodalmává válik. Ez fogja megteremteni a megfelelő feltételeket az Esemény számára.Az Istennő Örvény olyan Angyali Jelenlét, mely áthalad a testünkön és lehorgonyzódik a fizikai síkra. Érezheted ezt az Istennő Örvényt a testedben. Az arkhónok allergiásak az Istennő energiára. Ezért nyomta el a Katolikus Egyház a nőket. A nem-fizikai arkhónok nagyon allergiásak erre. Minden alkalommal, amikor egy nő vagy férfi az Istennő Örvényt csatornázza, reptiliánok ezreit távolítják el örökre.

Instrukciók az Istennő Örvény lehorgonyzásához:

1. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni.

2. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva.

3. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban.

4. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.

5. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

Bármikor aktiválhatod az Istennő Örvényt amikor vezettetést érzel. Ez megerősíti a planetáris Fényhálót és felgyorsítja a nem-fizikai síkok tisztulási folyamatát ami végül az Eseményhez vezet.

Magyar Cobra Csoport