2020. augusztus 6., csütörtök

Útmutatás a Cintamani rácshoz

Eredeti bejegyzés itt:

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/06/cintamani-grid-guidelines.html 


Fordította: MCCS


Írta: Untwine


Íme néhány ötlet és útmutató azok számára, akik bolygószerte Cintamani köveket akarnak elásni.
Méret szempontjából - annak érdekében, hogy az aktiváció megfelelő legyen - Cobra azt javasolja, hogy egy kő esetén a kő súlya minimum 2-3 g legyen, javasolt a 3 g feletti súly. Arra is van lehetőség, hogy kisebb kövekből egyszerre többet ássunk el egy helyen, olyanokat, melyek súlya darabonként 2 g alatt van, ekkor a minimális súly együttesen 4 g legyen, javasolt az 5 g.


Annál erősebb egy aktiváció, minél nagyobb a grammnyi súly egy helyszínen.


Cobra azt javasolja, hogy a köveket egymagukban ássuk el, ne keverjük semmilyen más kővel vagy anyaggal, így elkerülhető az energiaminta interferencia (zavar.)


A Tachyonizált kövek erősebb aktivációt eredményeznek ezért sokkal inkább javasoltak.


Ajánlott egy saját személyes kő, melyet magaddal hordasz, mivel ez a kő az Esemény Galaktikus hullámainak fontos energia-lehorgonyzója lesz az energiameződben amikor az majd megtörténik, emellett a védelmed és a spirituális utad is segíti.


Ami a helyszínt illeti, az első és legfontosabb: bizonyosodj meg arról, hogy a kő biztonságban lesz és a helyén marad. A talajba, földbe ásás (nem virágcserépbe) jobban rezonál. A víz is erősen rezonál, de ha patakba helyezed, akkor figyelj oda, hogy a kő biztonságban legyen.


A Fényerők azt is kérik, hogy az óceánokba és a tengerekbe is dobjunk köveket, melyek súlya legalább 3 g darabonként, olyan messze a parttól, amilyen messzire lehetséges.


Ha földbe ásod, olyan mélyre áss, amennyire lehetséges, ideális esetben 30 cm mélyre, de ha nyilvános helyen vagy és nem tudsz ilyen mélyre ásni, tedd meg amit csak tudsz, a lényeg, hogy a kő biztonságban legyen és a helyén maradjon a későbbiekben.


Helyszín tekintetében az első és legfontosabb, hogy kövesd a saját útmutatásod. Bárhol ásol el követ, működni fog, és jelenleg azon dolgozunk, hogy annyi követ ássunk el bolygószerte, amennyit lehetséges, hogy elérjük a kritikus tömeget, szóval csak nyugodtan indulj el, és áss el köveket. Keresd azokat a helyszíneket ahol Fényre van szükség, és/vagy azokat a helyeket, ahol erős energiákat érzel vagy látsz: geológiai vagy ökológiai megnyilvánulásokat stb.


Vezetünk egy nyilvántartást az összes elásott kőről - azokról, melyekről tudunk, tehát ha elásol egyet, írd meg ide: tranquilsoul@tutanota.com 


Megjegyzés: ha esetleg segítségre van szükséged, mert nem beszélsz angolul, akkor kérjük, hogy írj ide: arvisura76@tutanota.com


Néhány esetben tippeket is adhatok arra vonatkozóan, hogy hová áss el követ, de értsétek meg: mindenkinek nem adhatok tanácsot - ez emberileg sem lenne lehetséges, emellett nem is tanácsos mutatnom az utat mindenkinek, szóval akkor fogok az emailre válaszolni, ha különlegesen fontos helyszínről van szó és ennek én is tudatában vagyok, és amit eddig még nem sikerült elérnünk. Ha nem válaszolok, kövesd a saját útmutatásod és összeköttetésed a Forrással.


Az aktiválás elősegítése szempontjából először is: az aktiválás mindenképpen megtörténik - függetlenül attól, hogy mit csinálsz, mindaddig, amíg a kő biztonságban van -, mivel a kövek megőrzik tisztaságukat és lényegüket. A Fényerők figyelik, hogy mi történik és elvégzik az aktiválást és a horgonyzást.


Végezhetsz meditációt is, bármilyet, amire vezettetést érzel. Képzelj el például egy ragyogó Fényoszlopot, amely a Központi Napból indul a területen át le a Földre, majd vissza az ég felé. Emellett az Istennő Örvény technikája is jó:


2012portal.blogspot.com/2013/03/goddessvortex-goddessvortex-is-ultimate.html


Magyarul itt olvasható a fenti cikk Cobrától:


https://ellenallas1111.blogspot.com/2020/08/istenno-orveny.html
Jó még az Ibolyaláng, az AN fehér tüze, bármi, amire vezettetést érzel.


Az aktiválás méretét tekintve a keletkező örvény nagyjából 5 km átmérőjű lesz az eltemetett kő egy grammjára vonatkozóan (tehát egy 3 grammos kő 15 km-es örvényt generál) és a fátyol fölé is elér.


A geometriai mintázatban való ásás szempontjából először is ne feledd: már egy kő is aktivációt hoz létre.


Mindez úgy növelhető, hogy 7 kőből "Élet Magja" mintát hozol létre: hatszöget hozva létre úgy, hogy egy kő középen van, legfeljebb 7 km távolságot hagyva az egyes kövek között. Ez (az Élet Magja) a kozmosz egyik, ha nem a leggyakoribb stabil és vezető alakzata. A Vektor Egyensúly, az Élet Virága, a legtöbb kristály molekuláris szerkezet, a Platonikus szilárd anyag és a Metatron kocka mind ezen alapul.

Az elmúlt néhány napban, egy nappal azután, hogy egy Cintamani Élet Magját ültettünk el Avebury körül, ez a gabonakör jelent meg a közelében:
http://www.cropcircleconnector.com/2017/fonthill/fonthill2017a.html


Ez az Élet Magja utána tovább növelhető azzal, hogy 12 követ ültetsz el körülötte és ezzel Élet Virágát hozol létre:

Majd ezt újra tovább növelni úgy, hogy sorozatos Élet Virágákat hozol létre az elültetett kövekkel.


De még egyszer: már egy kő is aktivációt hoz létre, szóval tedd meg, amit tudsz és amire vezetést kapsz.


Minden érző lénynek, aki a Föld börtön helyzetébe belekerült, komoly segítségre és megkönnyebbülésre, gyógyulásra lenne szüksége, ezért amennyire lehet, ne késlekedj! Ha megtehetsz valamit - és nem csak a Cintamaniról van szó - tedd meg!


Köszönet mindenkinek, aki segítette ezt a projektet az elmúlt 2 évben. Fokozzuk tovább lendületet a Végső áttörésig!

A Fény győzelme!


Magyar Cobra Csoport