2020. augusztus 13., csütörtök

Planetáris Beavatás

Eredeti bejegyzés itt: 

http://2012portal.blogspot.com/2020/08/planetary-initiation.html

Fordította: MCCS

Naprendszerünkön túl az Univerzum már egy hatalmas visszarendeződést tapasztal meg, mivel már belép az új kozmikus ciklusba, amikor is minden teremtés összhangba kerül az Eggyel.

Mindeközben a Naprendszerünk és legfőképp a Föld bolygó még az elsődleges anomália végső kitisztítását tapasztalja. Most minden fókusz a Föld bolygón van, amely erős planetáris beavatáson megy keresztül 2020-ban.

A sötét erők próbálnak visszaélni ennek a planetáris beavatásnak az energiáival azáltal, hogy a Korona okkult rituáléjának vetik alá az emberiséget:

https://www.wakingtimes.com/2020/07/16/exposing-the-occult-corona-initiation-ritual/

Ellensúlyozhatod a Korona rituálé hatását azzal, hogy átformálod. Az izolációt/társadalmi távolságtartást átformálhatod meditatív elvonulássá, a kézmosást spirituális megtisztulássá és a maszk viselést pedig okkult némasággá, mely mindig szükséges a beavatás előtt.

Azzal, hogy ezt teszed, a negatív Korona rituálé energiáit átválthatod a spirituális beavatás/áttörés pozitív energiáiba.

A Naprendszerünkön belül bolygók keringenek a Nap körül és interferencia mintázatokat hoznak létre a plazma mezőben, amik jelentősen befolyásolják a helyzetet ezen a bolygón:

https://www.wakingtimes.com/2020/06/24/as-above-so-below-are-cosmic-forces-at-work-on-earth/

A következő két és fél hónapban, november elejéig, 3 meghatározó asztrológiai konfiguráció van, melyek meg fogják határozni az események folyását.

Az első a Mars mozdulatlan/retrograd, mely kihívó helyzetet fog alkotni. Szaturnusz, Plútó, Eris és a Fekete Hold (Lilith):


Ez nagyon sok késleltetést, frusztrációt, erőszakot és az elfojtott düh túlforrását fogja hozni.

Ennek a konfigurációnak az első megnyilvánulása a Bejrútban történt robbanás volt. Ez egy plazma nukleáris robbanás volt, mely Libanon destabilizálásának céljából történt:

https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=fr&u=https://www.voltairenet.org/article210672.html&prev=search&pto=aue

https://www.voltairenet.org/IMG/mp4/Syrie.mp4

A valódi végrehajtói ennek a támadásnak a fekete nemesi családok és a jezsuiták. Érdekes megjegyezni, hogy Peter Hans Kolvenbach, egykori jezsuita felső tábornok volt az az ember, aki a Fukushima 3-11 műveletért felelt, Bejrútban élt és halt meg:

https://higherselfportal.com/benjamin-fulford-full-report-khazarian-mafias-covid-19-power-grab-fails/

https://www.ncronline.org/news/people/father-kolvenbach-former-jesuit-superior-dies-beirut

Azt is érdekes megjegyezni, hogy Bejrút a Beroe Nimfa Istennői örvény helyszíne, mely azon fő örvények egyike, amelyet a jezsuiták meg akarnak semmisíteni:

https://www.theoi.com/Nymphe/NympheBeroe.html

A Bejrút alatt felfedezett földalatti alagutak "távoli helyekre" vezetnek:

https://sputniknews.com/middleeast/202008091080114006-investigators-find-labyrinth-of-underground-rooms-at-epicenter-of-beirut-explosions-report-claims/

https://yalibnan.com/2020/08/10/underground-rooms-discovered-at-site-of-beirut-explosions-videos/

A jezsuiták is kihasználják ezt az erőt próbáló Mars energiát, hogy megkíséreljenek háborút előidézni Kína és az USA között:

https://www.globalresearch.ca/remake-1941-hitler-stalin-great-war/5720769

https://apnews.com/86d667d57bca41ddbc6f289d48f2dfe0

Ezt a Mars energiát használják, hogy tovább polarizálják Amerikát:

https://pulpitandpen.org/2018/11/27/how-jesuits-and-george-soros-are-instigating-the-american-border-crisis/

A jezsuiták stratégiája valójában visszafelé sülhet el, amint a negatív Mars befolyások semlegesítődnek. Nincs jogom ahhoz,hogy megmondjam mikor fog ez megtörténni:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/civil-unrest/the-key-how-to-create-a-bloodless-revolution/

A második asztrológiai kulcs aspektus a következő pár hónapban a Szaturnusz-Chariklo együttállás. Ez a konfiguráció aktívan elnyomja az Istennői Energiát, megszorításokat és elszigeteltséget hoz.

A jezsuiták és a fekete nemesi családok arra használják ezt az energiát, hogy promótálják a lezárásokat Új Világrendjük terveinek az előkészítéseképpen:

https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset

A lezárással kapcsolatos narratívájuknak csak egy problémája van, Svédország:

https://blog.argonautcapital.co.uk/articles/2020/07/27/the-biggest-fraud-part-2-the-vaccine-swindle/

https://www.unz.com/mwhitney/sweden-the-one-chart-that-matters/

A harmadik kulcsfontosságú asztrológiai aspektusa a következő néhány hónapnak a heliocentrikus Eris-Plútó kvadrát. Ez az energia értékes leckéket hoz a Fényerők számára, akik fel akarják szabadítani ezt a bolygót. Végre kezdik megérteni annak a szenvedésnek és anomáliának a fokát és mértékét, amely itt jelen van.

A drakón flotta kitisztítása elérte azt a pontot, amikor a Fényerők végre képesek elérni a bolygó felszínét a pozitív kvantum Mjölnir technológiáikkal és segíteni a Fénymunkásokat, Fényharcosokat. Egy speciális Felszíni Munkacsoport szerveződött a Fényerők anyahajóin, olyan globális csapatokkal, amelyek a bolygó energiarácsán dolgoznak, valamint olyan személyes csapatokkal, amelyek pedig egyénileg dolgoznak a Fénymunkásokkal, Fényharcosokkal és segítik őket, monitorozzák és kiértékelik a fejlődésüket és készítik fel őket a Kapcsolatfelvételre.

Ha szeretnéd, hogy számodra is szerveződjön egy személyes csapat és segítsen téged, akkor a következő protokollt kell hangosan kimondanod háromszor: "12 21 Parancs". Amikor ezt először mondod el, akkor létrejön egy személyes csapat, azután pedig mindahányszor újra lehívod a protokollt, a személyes csapatod ellenőrizni fogja a státuszodat és segíteni fog amikor és ahogyan csak tud.

Az érzelmi gyógyulásra továbbra is használhatjátok a "771 Parancsot":

https://www.welovemassmeditation.com/p/command-771-testimonies-resources-and.html

Egy nagyon fontos aspektusa ennek a drakónok ellen folytatott végső háborúnak, hogy a Fényerők meg tudták szerezni azt a fejlett drakón technológiát, amely pajzsként védelmezi a drakón hajókat a toplet bombák robbanásától. A Fényerők másolatot tudtak erről a technológiáról készíteni, amit arra fognak használni, hogy izolálják és féken tartsák a fennmaradt toplet bombákat mindaddig, amíg teljesen kitisztításra kerülnek.

Ez egy óriási stratégiai hátrányt jelent a drakónok számára, és nem lesznek képesek végrehajtani a terveiket. Azt tervezték, hogy hagyják, hogy a cabal felállítsa az Új Világrendjét, leigázva az emberiséget, majd megszállják a bolygó felszínét, megölik a cabalt és ők veszik át a hatalmat az emberi rabszolgáik felett:

https://prepareforchange.net/2020/05/17/ex-man-in-black-joseph-spencer-reveal-his-secrets/

Rengeteg dolog történik a színfalak mögött, amiről nincs engedélyem beszámolni, és számos új elem is meg fog jelenni a forgatókönyvben november elejétől kezdődően. Ahogy közeledünk ahhoz az időhöz, úgy tudok majd többet mondani.

A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport