2016. november 10., csütörtök

A Kékek és az Esemény

Eredeti COBRA bejegyzés angolul:

(A Kékek alatt a Kék Sárkány Társaságot kell érteni. Róluk ebben a cikkben lehet olvasni információkat: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/az-esemeny-4-resz-sarkany-tarsasagok.html- a szerk.)
Most, hogy véget ért az amerikai elnökválasztási cirkusz, végre elkezdhetünk a valódi információkra koncentrálni.
Dou Mu Istennő néhány évvel ezelőtti megjelenése a bolygó felszínén az első jele a Fényerők visszatérésének, 26000 évig tartó száműzetésük után. Ez volt az első lépés ahhoz, hogy az agarthaiak visszatérjenek a felszínre. Jelenleg a Kékek a portálok előkészítésén dolgoznak a felszínen, hogy az agarthaiak újra kapcsolatba léphessenek a felszíni lakossággal; először energetikailag, majd az Esemény után fizikailag is.
Ebből a célból sok felszíni barlangot és barlangbejáratot készítenek elő bizonyos módon, ami az Eseménykor fog teljes mértékben nyilvánosságra kerülni.
A barlangok nagy része különböző felszíni Fénycsoportok szent helyéül szolgált világszerte és közülük sok rendelkezik Istennő örvényekkel, melyek az Esemény után kerülnek aktiválásra:

Ezért keresünk olyan embereket, akik ezeket a barlangokat őrzik vagy tudják, hol találhatók. Kérem vegyék fel velem a kapcsolatot a cobraresistance@gmail.com e-mail címen.
A kínai taoista hagyományban azokat a barlangokat, melyek Agartha-ba vezető portálokként szolgálnak, "barlangi mennyország"-nak hívják.
A Kékek ezeknek a portáloknak az őrzői. Bár a külvilág számára nem hozzáférhető, de még mindig a Kékek birtokában van az Öt Szent Hegy Valódi Formájának Leírása, amit az Öt Talizmán Fénylő Értékes Szentírásának is hívnak. Ez egy 5000 éves térkép, amely az agarthai hálózatba való belépési pontokat tartalmazza. Ez a leírás 3000 évvel később került újra elő és átadták a Kék őrzőknek.

A "barlangi mennyország" közül sok ilyen barlang Kína taoista szent hegyeiben található. Létezik két egymást lefedő energiarács, melyek összekötik ezeket a szent hegyeket az agartha-i föld alatti alagutak és városok megfelelő rendszerével.
Az első energiarács alapját öt szent hegy képezi, négy az égbolt négy irányának és egy a középpontjának megfelelően:
A második energiarács alapját négy szent hegy képezi:
(Kína szent hegyeiről bővebben itt olvashatunk magyarul:
Mindkét energiarácsnak Chengdu mellet található a fő örvény-metszéspontja, ahol a rejtélyes Sanxingdui civilizáció élt:
Chengdu a Föld ikozaéder rácsának 12 fő energiaörvénye közül az egyik:

A Sanxingdui civilizáció a Thuban csillag (alpha Draconis) egy földönkívüli frakciójának - a pozitív drakonidák legprominensebb frakciójának - fő kapcsolódási civilizációja volt. Ők a kínai kultúra egyik megteremtői és a kínaiak számára elsősorban ezért bír pozitív jelentéssel a sárkány, mint szimbólum. A Thuban egy sarkcsillag volt 5000 évvel ezelőtt, amikor a Thuban drakonidák a Földre ereszkedtek a Chengdu örvényt használva belépési pontként.
(Magyarul itt olvashatunk erről a civilizációról: 
http://hungarian.cri.cn/261/2010/12/21/2s130447.htm - a szerk.)
Sanxingdui kínaiul "három csillag halmot" jelent, ez a három csillag a Thuban, az Antares és az Aldebaran. Ez a három csillag egy nagyon erős energiaháromszög részét képezi, melyben az Antares és az Aldebaran azokon a fő galaktikus plazma Fényszálakon helyzkednek el, amelyek lehetővé teszik a portálokon keresztül történő csillagközi utazásokat a Galaxis ezen szektorában.
A Thuban csillagtól nem messze, az Antares-Aldebaran galaktikus főútvonalon helyezkedik el a Dubhe csillag, Dou Mu Istennő otthona, amely egy ősi emberszerű pozitív civilizációhoz tartozik, akik a Dubhe csillag körül keringő bolygókon élnek:

A taosita Istennő, Dou Mu székhelye
A Beidou vagy Nagy Göncöl hét csillaga
A Dubhe csillag a taosita Istennő, Dou Mu székhelye, aki gyógyító és betekintést nyújt az embereknek a problémáikba, azoknak, akik komolyan használják a Ji Csing-et jövőbelátásra

Dou Mu Istennő most már több aktív munkában vesz részt a bolygó felszínén lévő portáloknál a Végső Áttörés előkészületeinek abban az új fázisában, ami júliusban kezdődött.
Sárkány források közölték, hogy Jetsun Pema, Bhután királynője, Dou Mu archetípusának egyik "nyilvános megtestesülése" a bolygó felszínén.
(A királynőről és családjáról itt olvashattunk magyarul: 
http://www.femcafe.hu/cikkek/vorosszonyeg/bhutan-dzsigme-keszar-namgyal-dzsetszun-kiraly-kiralyne
Sárkány források azt is közölték, hogy Dou Mu aktívabb kapcsolatot keres a felszíni lakossággal.
Mindez annak a nagyobb tervnek a részét képezi, melynek segítségével az Esemény után az agarthai hálózatot újra összekapcsolják a felszíni lakossággal.

A Fény győzelme!