2016. november 19., szombat

Helyzetjelentés és a Prepare for Change havi Cobra interjúja

A chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők elég nagy sikereket értek el a Yaldabaoth polip entitás csápjainak a testétől való eltávolításában, amely a Földhöz kapcsolódik. Másrészről a Yaldabaoth fő testének eltávolítása komoly kihívást jelent és kemény harc folyik a plazmasíkon a bolygó felszíne körül. Kétségbeesésében a chimera csoport katonai vállalkozókat használ a Fátyol technológia megerősítésére, hogy megakadályozzák a karantén Föld felszabadítását:
A plejádiak további kisebb győzelmeket arattak az alacsony Föld körüli pályán lévő műholdakban található plazma skaláris fegyverek eltávolításában.
Sok tevékenység folyik az Antarktiszon. A Fényerők megnövelték jelenlétüket a területen és a másik oldal „figyelmeztetést” kapott.
A részleges közzététel folyamata lassan felkészíti az embereket az Áttörésre:

Kezdenek végre eloszlani a modern fizika sötét energiáról és sötét anyagról szóló félrevezető mítoszai:
Sok frakció küzd azért, hogy befolyásolhassa Trump-ot.
Először is a jezsuita neveltetésben részesült, Georgetown Egyetemen végzett Steve Bannon:
A Rockefeller frakció azzal próbálkozik, hogy beiktassa a CFR (Külügyi Kapcsolatok Tanácsának) embereit:
(A CFR-ről itt olvashatunk magyarul: http://igazmagyarok.uw.hu/HU/17-egyeb/Zsido/cikkek/Rockefeller-titok.htm- a szerk.)
Lehet, hogy a fenti linknek színes a nyelvezete, de az információ az igazságnak csak a töredékét tartalmazza. (A cikkek arról szólnak, hogy Trump csapatába kezdenek beszivárogni a háttérhatalom emberei. - a szerk.)
Aztán a "Szentségtelen Négyes" (Így nevezi Cobra az id. George Bush, Henry Kissinger, Donald Rumsfeld és Dick Cheney alkotta négyest - a szerk.) neokonzervatív képviselői, mint pl. a háborús hiéna John Bolton:
(A fenti témáról és a megnevezett emberekről ebben a magyar nyelvű cikkben olvashatunk: http://www.origo.hu/nagyvilag/20160125-donald-rumsfeld-tudott-az-iraki-haboru-hazugsagairol.html- a szerk.)
Remélhetőleg a Fényerőknek sikerül visszafordítani ezt a negatív irányvonalat:
Az alternatív média sokkal erősebb, mint ahogy azt a legtöbb ember elképzeli:
Erre rádöbbenve, a cabal nem fogja magát vissza többé, ami a médiában való támadásokat illeti:
A cabal bankárgengsztereinek sikerült Narendra Modi-ra, India miniszterelnökére is elegendő nyomást gyakorolniuk, hogy rávegyék egy őrült lépésre, amivel a forgalomban lévő készpénz 80%-át kivonatta.
Ez a lépés a készpénzre irányuló globális háború részét képezi, a cabal azon erőfeszítésének részét, amivel biztosítani akarják az emberek pénzügyei fölötti teljes ellenőrzést:
A te országod is megteheti ezt a lépést, amit India megtett, úgyhogy jobb, ha felkészülsz erre:
Az egyik lehetséges stratégia erre, ha a készpénzed nagy részét aranyba és ezüstbe fekteted.
Mindettől függetlenül a világ kezd egyre békésebb hellyé válni:

Már meg tudjátok hallgatni a legújabb, november havi Prepare for Change által készített Cobra interjút. Itt található a szöveges átirat és az audio változat:
Az alábbi oldalra írhatod meg a kérdéseidet: http://prepareforchange.net/cobra-questions/, melynek nagy része a következő havi interúban lesz megválaszolva.
A korábbi interjúkban elhangzott válaszok az alábbi linken vannak összegyűjtve: http://esaccoalition.org/matrix-faq/
A Fény győzelme!
Magyar Cobra Csoport