2016. november 9., szerda

Meditáció - A FÉNYRÁCS AKTIVÁLÁSA - 2016. november 14. 14:52

Újra meditációra invitállak benneteket. A Fényrácsot erősítendő Cintamani hálózatot kialakító csoport kezdeményezése nyomán mi is csatlakozunk az alábbi meditációkhoz. Aki vezettetést érez, csatlakozhat hozzánk.
Az eredeti szöveg itt olvasható:
A jövő hét hétfői Szuperhold 68 éve a legnagyobb lesz … 2034-ig nem fogunk látni hasonló nagyságú Holdat

Kihasználjuk a november 14-i rendkívüli Szuperholdat, hogy felhasználjuk az energiáinkat a Fényrács aktiválásához az Esemény előkészítésére.
Két nagyon fontos meditáció lesz decemberben… készüljünk elő most, hogy maximalizáljuk kollektív szándékunkat a Föld bolygó Végső Felszabadítására.
A személyes Cintamani kövünket szorosan a testünk mellett fogjuk tartani a meditáció során
15 percig fogjuk végezni ezt a meditációt, összpontosított szándékkal
INSTRUKCIÓK A MEDITÁCIÓHOZ:
1. Kapcsolódj a Hármas Kör csoportodhoz és a körben lévő hármas egységedhez (ha benne vagy ilyenben).
2. Vizualizálj egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból/Pleroma-ból kiáradva áthalad a testeden keresztül Gaia középpontjáig, miközben az OM mantrát énekled háromszor.
3. Kapcsolódj a lélekcsillag csakrádhoz (20cm-rel a fejed fölött) és Dou Mu istennőhöz.
4. Kapcsolódj a bolygó minden Fénymunkásának lélekcsillag csakrájához – hívva a Csillag Rendje 144000 tagjának felsőbb énjét, hogy aktiválódjanak és ébredjenek föl saját küldetésükre.
5. Lásd, ahogy ez a kollektív Fényoszlop átterjed a Föld Fényrácsába, kapcsolódva a Gaia-ba elhelyezett Cintamani kövek Fényrácsához/Angyali jelenlétéhez, Gaia szívébe lehorgonyozva.
6. Vizualizáld, hogy a Fénymunkások egyesülnek a Cintamani Fényráccsal és Gaia Szívével – egy Élő Fénymandalát képezve.
7. Vizualizáld, hogy ez a Fényrács békét, harmóniát és bőséges szeretetet horgonyoz le Gaia-ra az egyiptomi és a többi helyen lévő piramisokon keresztül és onnan kiterjed az egész bolygóra. Vizualizáld, hogy egy fényoszlop belép a koronacsakrádba – végigáramlik az összes csakrádon és a lábfejeiden keresztül kilépve továbbáramlik a Föld Középpontjába, megvilágítva a Föld magját és tartós fényt horgonyoz le, amely keresztülhatol az egész bolygón, ragyogó aurával körülvéve a Földet.
8. Vizualizáld, hogy ez a fény felold minden negatív érzelmet és viselkedést, és igazságot, szeretetteljes kapcsolatokat teremt az emberek között, akik jelenleg a Föld azon országaiban élnek, ahol zavaros a helyzet: Törökországban, Szíriában, az USA-ban, Kongóban és Gaia összes többi részén. Vizualizáld, hogy az Istennő leereszkedik ezen a fényoszlopon keresztül és elhozza a békét.
9. Lélegezzétek be együtt ennek a fénymandalának a Fényét a Szívetekbe és a Szívetekből lélegezzétek ki a Fényt a Fénymandalába. Tegyétek ezt néhány percig.
10. Lássátok ezt az Élő Fénymandalát egy Fénypontként, amely összekapcsolódik a Galaxis összes Fénypontjával.
11. Szeretett szabad akaratunk szándékának teljes hatalmával kijelentjük: „A Cintamani Fénymandala Most már Aktív!”
12. Lásd, ahogy ez az Élő Fénymandala felemelkedik vissza a Forráshoz.
A Fény győzelme!