2016. november 8., kedd

Meditáció - 2016. november 11. 17:00

Törökországi Fénymunkások kérésére és kezdeményezésére csatlakozunk mi is az alábbi kivételes meditációhoz. Ha vezettetést éreztek, szeretettel várunk Benneteket.
"A törökországi helyzet egyre fokozódik. Több ezer embert letartóztattak, sokukat ártatlanul. Az igazságszolgáltatási rendszer nagyon lassan működik és nagy valószínűséggel évekig is eltarthat, míg ezek az ártatlan emberek visszamehetnek a családjaikhoz és visszakaphatják a szabadságukat. Ráadásul a szíriai menekülthelyzet is nagyon rosszul alakul. Ahogy arról a tömegmédia is beszámolt, sok terrortámadást vitt véghez az ISIL Törökországban. Azokat az embereket, akik megpróbálják kifejezésre juttatni gondolataikat, mint az újságírók vagy egyetemi tanárok, szintén letartóztatták.
Azért, hogy segítsünk megoldani ezeket a problémákat és békét hozzunk Törökországba, világméretű meditációt fogunk végezni 2016. november 11-én 17:00 órától. Kérünk benneteket, csatlakozzatok hozzánk és segítsünk Szeretetet és Fényt hozni a területre.
Instrukciók:
1) Figyeld a légzésed néhány percig és lazítsd el a tested és az elméd.
2) Lélekcsillag csakráddal (20 cm-rel a fejed fölött) kapcsolódj a többi meditáló ember lélekcsillag csakrájához.
3) Vizualizálj egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Vizualizáld, hogy ez a Fényoszlop keresztüláramlik Törökországon, elhozva a Fényt és a Békét az ott kialakult helyzetre.
4) Vizualizáld, hogy azonnal szabadon engedik a börtönbe zárt ártatlan embereket, hogy kiderül a letartóztatásukkal kapcsolatos igazság és hogy a régi/sötét, arkhónok által irányított hatalmi struktúra szétesik, a benne tevékenykedő emberek elhagyják pozícióikat és az emberek szeretetben és harmóniában élnek Törökországban. Vizualizáld, hogy új, pozitív emberek kerülnek kulcspozícióba. Vizualizáld, hogy ezek az emberek tartják a Fény vízióját és az emberiségért dolgoznak, betartva a Galaktikus Kódex alapelveit. Vizualizáld, hogy pozitív döntéseket és változásokat hoznak az országuk és az egész emberiség jólétéért."