2017. április 6., csütörtök

Ibolyaláng Long Island-ért - meditációs felhívás

A Fénymunkások egy csoportjának kezdeményezéséhez csatlakozva hívjuk azokat, akik vezettetést éreznek a folyamatok gyorsítására és a long island-i helyzet gyors javítására. A mostanában Cobra blogján feltett kódok mögött is ez a feszült helyzet áll... a sarokba szorított chimera utolsó tagjainak utolsó vergődése... 
FB Esemény itt található
Fordította: Szabó Lívia 

Terjesszétek!
Érjük el a 144.000 főt vagy még többet!
Ahogy Cobra a legutóbbi helyzetjelentésében említette, "jelenleg a chimera csoport már csak kb. 180 tagja maradt a bolygón. Ők egy kicsi, de mégis erős és veszélyes csoport, akik a Long Island-en található, plazma toplet bombákhoz kötött top kvark-antikvark kondenzátumon keresztül tartják fenn a Föld bolygó karantén állapotát"

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/03/rovid-helyzetjelentes.html

Ennek eredményeként hoztunk létre egy új Facebook eseményt, hogy rendbe hozzuk a Long Island-en lévő helyzetet.

EGÉSZ LONG ISLAND-RE KÜLDJÜK AZ IBOLYALÁNGOT
szerte a világból, lakóhelyünkről.


Fontos, hogy védjétek le magatokat. Ha van Cintamani követek, a meditáció alatt a kezetekben tartva használjátok.

A meditációt közép-európai idő szerint 18:00-kor végezzük minden nap.
Gyakrabban is végezheted ezt a meditációt, bármikor, amikor számodra kényelmes.
****

Instrukciók:

1. Mielőtt elkezded a meditációt, kezdd el lejátszani ezt a zenét, ami az Éterikus Felszabadítás Meditáció videójához készült, hogy fokozd a szándékod erejét és fókuszát.
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=bruaKH2bqHo

2. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
3. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a gyógyulás folyamatát a Föld és minden lakója számára.
Gondolatban lásd ezt úgy magad előtt, hogy leföldeled magad a bolygó középpontjába és jeleníts meg gondolatban egy arany és zöld fényt spirál alakban mozogni magad körül, hogy ezzel megerősítsd a kapcsolatod Gaia-val.
4. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé.
Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele.
Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
5. Most gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ibolyalángot, ami megtisztítja a chimera még meglévő Long Island-en lévő bázisait, beleértve a Relativisztikus nehézion-ütköztetőt és annak energiamezőjét a plazma, éteri és asztrálsíkokon. Majd gondolatban lásd magad előtt, hogy ez az ibolyaláng szétterjed egész Észak-Amerikán és megtisztítja azt. Majd lásd, ahogy ez az ibolyaláng még jobban kiterjed, míg körülöleli az egész bolygót, megtisztítva az energiamezőjét a plazma, az éteri és az asztrálsíkokon.
6. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Felemelkedett Mesterek Fénye körbeveszi a Földet és a béke Fehér Galambja aranyfényben ragyog, és felemelkedik az ibolyalánggal a long island-i chimera bázis felett.

Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ibolyaszínű és fehér élet virága rácsot, ami körülöleli a bolygót, hogy fénnyel aktiválja a planetáris rácsot.
7. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Fényerők ellenőrzésük alatt tartják a plazmarácsot a Föld körül, eltüntetik a Yaldabaoth entitás fejét és felgyorsítják a toplet bombák megsemmisülését, hogy felgyorsítsák a bolygó felszabadítását az Eseménykor.
A Fény győzelme!
****

Itt látható egy 2015-ben készült YouTube videó, ami segít az ibolyaláng vizualizálásában Long Island felett:
https://youtu.be/rwzizY3swLM

****

A Meditáció előtt különösen ajánlatos VÉDELMI TECHNIKÁKAT alkalmazni. Erről az alábbi cikkben olvashattok:

http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/09/vedelem.html

****

Egy másik ajánlott meditáció Long Island-ért:
*Levédjük magunkat. Kapcsolódunk a Galaktikus Központi Naphoz, ragyogó fehér Fényoszlopot képzelünk el, amely áthalad rajtunk, és a Föld középpontja felé megy tovább.
Segítségül hívjuk Mihály Arkangyalt és az ő erős seregét, hogy teljes biztonságot és védelmet nyújtsanak számunkra.

*Ibolyalángot hívunk be, hogy átalakítson, megtisztítson és feloszlasson minden negativitást Long Island-en, a részecskegyorsítót, a chimera összes berendezését, és magát a chimerát.
Saint Germaint és Zadkiel arkangyalt hívjuk, hogy segítsenek az átalakításban. Segítségül hívjuk még Quan Yin Istennőt is, hogy gyengéden és harmonikusan vezesse ezt a folyamatot.
*Egyszerűen az Ibolyaláng megjelenítésére fókuszálunk, és egy ideig érezzük áldásos energiáját, amely az említett területre irányul, és áthalad rajta.
CSATLAKOZZ HOZZÁNK, ÉS SEGÍTS ABBAN, HOGY RENDBE HOZZUK A LONG ISLAND-I HELYZETET!
KÉRÜNK OSZD MEG ÉS HÍVD MEG BARÁTAIDAT IS!
****

A következő szöveg Cobra júniusi interjújából való, amely a long island-i helyzet rendbetételének fontosságáról szól.
COBRA (2015. június 24.)
A CERN részecskeütköztetővel kapcsolatos kérdésre ezt a választ adta: "Megpróbálnak negatív plazmaportálokat nyitni. Még több strangelet-et akarnak létrehozni, és még több anomáliát. Fenn akarják tartani az anomáliájukat. Ez az oka annak, hogy ezt a gyorsítót használják. Ez a gyorsító sokkal kevésbé veszélyes, mint a Long Island-en lévő.
A CERN túl nagy figyelmet kap, és nincs elég fókusz azon, ami Long Island-en történik, ahol már tavaly stabil strangelet-et hoztak létre.
Ezek a strangelet-ek a Föld középpontja felé irányultak, ahol felhalmozódnak.
Szerencsére a Fényerők sokat tudnak tenni ezzel kapcsolatban, de még mindig az lenne a jó, ha a fénymunkások és fényharcosok még jobban koncentrálnának a Long Island-en lévő helyzetre és meditációjukkal elkezdenék meggyógyítani az ott folyó dolgokat. Ez nagyon sokat segítene."

Ugyanebben az interjúban beszél Cobra a Cintamani kövekről:
"A bolygó felszabadításának egyik kulcsát jelentik. A Cintamani kő bizonyos egyedi energetikai jellel rendelkezik, mert 1) a Szíriusz csillagrendszerből származik, 2) közvetlenül a Galaktikus Központból töltődött fel energiával évmilliókkal ezelőtt. A Fényerők rendelkeznek egy bizonyos technológiával, amivel képesek bizonyos energiákat közvetlenül a Galaktikus Központból a Cintamani kövekbe juttatni, így semlegesítik a plazmát és befolyásolják az implantátumokat. A Cintamani követ használva felerősítheted a folyamatot önmagad és a bolygó számára."
A teljes interjú itt olvasható magyarul: