2017. április 6., csütörtök

A Prepare for Change havi Cobra interjúja - 2017. március

Eredeti bejegyzések:


VAN VÁLASZTÁSUNK


Lynn - Szeretettel üdvözlünk Cobra a márciusi interjún. Lynn vagyok a prepareforchange.net-től és itt van Aaron is, aki ugyancsak kérdezni fog. Kezdjük is a jelenleg zajló eseményekkel kapcsolatos kérdésekkel, majd pedig áttérünk más dolgokra is. Mint mindig, most is sok kérdésünk van. Ma kicsivel több időt tud velünk tölteni Cobra, így remélhetőleg több kérdést fogunk tudni érinteni. Cobra, az első kérdésünk:
Elmagyaráznád nekünk kérlek részletesen, mit jelent a 2017. február 26-i, Kongóért végzett Éterikus Felszabadítás Meditáció sikere? Azt mondtad, hogy elég jól sikerült ez a meditáció. Elértük a kritikus tömeget. Tudnál ehhez hozzáfűzni valamit?
COBRA - Tulajdonképpen részletesen beszámoltam erről. Alapjában véve az valósult meg, hogy elértük azt a kritikus tömeget, amire ahhoz volt szükség, hogy áthatoljunk a Fátylon és tartós változást teremtsünk meg a bolygó körül lévő plazma sík felépítésében. Lényegében, betapasztottuk a Kongó anomáliát, ami jelenleg rendkívül gyors gyógyulási folyamaton megy keresztül. Ez erős láncreakciót indított be a bolygón lévő többi örvényben is, elsősorban a szíriai örvényben, ahol ennek azonnali hatása volt megtapasztalható, mivel 4 nap múlva Palmyra felszabadult. Az egyik legfontosabb hatása az volt, hogy azóta a negatív erők ereje nagy mértékben csökkent a bolygó körül lévő plazma síkon. Nagyon gyorsan kezdik elveszíteni azt a területet. (Fantasztikus.)
Lynn - Remélem, a dolgok jelentős javulásnak indulnak, főleg Afrikában.
COBRA - Igen, így lesz. De természetesen a fizikai síkon ez némi időbe fog telni és főleg az Esemény után lesz majd több tartós változás a fizikai síkon. (Csodálatos, ez valóban jó hír.)
Aaron - Üdvözöllek, Cobra. Aaron vagyok. Kezdjük az első kérdéssel: Corey Goode azt mondja, hogy a Gömb Lények Szövetsége azt közölte vele, hogy az ő munkájuk a bolygó lakosságának menedzselése és szállítása. Lehetséges, hogy ezek a lények lesznek felelősek a Föld lakosságának szállításáért nem sokkal az Esemény után várható bolygószintű újraindítás idején?
COBRA - Nem tudok hozzáfűzni semmit Corey Goode információjához. Kicsit másképp kell megfogalmaznod ezt a kérdést.
Aaron - Kérdezőnk így folytatja: azt hiszem, hogy a Biblia "elragadtatásként" említi az Eseményt. Tudnál erről mondani valamit?
COBRA - Valójában a Bibliában sok utalás található az Eseményre és a Végső Áttörésre. Az elragadtatás tulajdonképpen a Felemelkedés folyamatának egy későbbi fázisára utal.
Lynn - szóval a Felemelkedési folyamat nem egy azonnali esemény. Egy bizonyos ideig fog tartani?
COBRA - Igen, természetesen az Esemény, ahogy azt már sokszor elmagyaráztam, akkor történik meg, amikor a Végső Áttörés is megtörténik. Ez a közzétételt, a cabal tagjainak letartóztatását és a pénzügyi újraindítást jelenti. A tulajdonképpeni Felemelkedési folyamat valójában akkor kezdődik majd el.
Lynn - A Corey Goode által említett Sötét Flotta egy része - ami a Naprendszerünkben maradt csapdában, amikor az ún. külső korlát, ami megvédi a Naprendszerünket attól, hogy bárki ki-be járjon ide - még mindig az Antarktiszon kószál, a holdunkon vannak bázisai és a Naprendszerünk körüli pályán kering?
COBRA - A Corey által említett "Sötét Flotta" bizonyos fokig még mindig aktív az Antarktiszon, de ez hamarosan megváltozik.
Aaron - Corey Goode egy 2017. március 12-i Facebook bejegyzésében az alábbiakat mondja (https://www.facebook.com/BlueAvians/posts/1716167242014398):
"Nyilvánvaló, hogy az adathalmaz 'elindult'. Nem fog hozzánk eljutni az összes adat, ahogy azt a SSP (Titkos Űrprogram) Szövetsége szorgalmazta. Úgy tűnik, sokkal inkább stratégiailag csoportosított adathalmazokról van szó. Eleinte 'szemet szemért' dokumentumkiadás háborúra számítunk. A cabal legközelebb nagy valószínűséggel a Földi Szövetség bizonyos csoportjai ellen irányuló adatokat fog közreadni. Mindkét fél megpróbálja lejáratni azokat a forrásokat, akik adatokkal szolgálnak ellenük, ami még jobban össze fogja zavarni az embereket." Igaz ez, Cobra?
COBRA - Ez jelenleg bizonyos fokig igaz, de az Esemény után nem lesz igaz. Az Esemény tulajdonképpen teljes közzétételt jelent mindenféle kompromisszum és hátsó szándék nélkül.
Aaron - Szóba jöhet részleges közzététel?
COBRA - NEM lesz szó részleges közzétételről. Teljes közzététel lesz. Részleges közzététel nem lehetséges. Nem számít megbeszélés tárgyának. Újra megismétlem; teljes közzététel lesz.
Lynn - Azt mondják, hogy létezik egy Vulcan nevű bolygó, ami jelenleg nem látható számunkra. Úgy tűnik, ez a bolygó közelebb van, mint a Merkúr a Naphoz. Mit tudsz erről a bolygóról és ha valóban létezik, miért, milyen célból tartották eddig titokban?
COBRA - Ennek az elméletben létező bolygónak a létezését néhány csillagász feltételezte, de valójában nem létezik.
Aaron - Néhány tudós szerint a Montauk projekt alapítvány mély és okkult durva sátáni szokásokból és rituálékból ered. Igaz ez?
COBRA - Bizonyos fokig igen.
Lynn - Le tudnád nekünk írni, mi a Montauk projekt fő célja, hogy milyen kárt okoztak a társadalmunknak, mik a következményei és milyen tervei vannak a Fényerőknek arra vonatkozóan, hogy meggyógyítsák a több millió áldozatát?
COBRA - Alapvetően ennek a projektnek az volt a célja, hogy az idővonalakkal játsszanak. A különböző idővonalakat akarták irányításuk alá vonni. Nem sikerült nekik, de a kísérletezésük eredményeként kialakult bizonyos mennyiségű elsődleges anomália, ami annak idején kiemelkedőbb volt a bolygó felszínén. Már gondoskodtak róla, így nem probléma többé. Az egyedüli még meglévő probléma a program áldozatai, akinek még mindig gyógyulásra van szükségük. Ez az Esemény után fog megtörténni.
Aaron - Következő kérdés. Az alábbi állítást találtam és szeretném, ha elmondanád, mit tudsz róla. Az állítás így kezdődik: valóban azt gondolod, hogy hozzájuthatsz tiszta marihuánához? Gondolkodj! Ez az a marihuána, főleg a legális orvosi minőségű, ami az FBI-nál van bejegyezve Quantico-ban, Virginia-ban; beültetett és chippelt, nanotechnológiás, génmanipulált nanit kompatibilis, nagyon pici számítógépes rendszerek. Ugyanúgy, akárcsak a dohányáruk, az e-cigaretták, a gyorsételek, stb. Az a kérdés, hogy mindez igaz-e.
COBRA - Igen igaz.
Lynn - Cobra, a következő kérdést ugyanaz a személy tette fel, mint az előzőt: ez az egész egy színjáték! Az USA kormánya minden hónapban több, mint 3 trillió dollárt gyűjt be elektronikus számlákon a nagyvárosokban. Nem létezik olyan, hogy deficit. Százszorosára tesznek szert annak a pénznek, amire szükség van, csak azzal, hogy megadóztatják az embereket. Különféle pazarló módokkal állnak elő, amivel hibás gondolkodásmódot alakítanak ki. Először is, ők készítik a pénzt és aztán kinyomtatják a semmiből. Van a nullponti energia és a replikátor berendezések, hogy ezek segítségével elő tudjanak állítani minden alapanyagot, eszközt, stb., amire szükségük van, míg az emberek alapvetően le vannak ide ragadva. Ez mind csak egy színjáték. Minden számla előre ki van fizetve. Vissza kell hívnunk a strómanunkat. Ezt mondták nekem az elit tagjai. Azt mondták, hogy minden hitelre van. Az összes többi csak megtévesztés, csak vicc és megússzák és azt tervezik, hogy véget vetnek ennek a civilizációnak és egy másik környezetbe menekülnek el. Mit tudsz ehhez hozzáfűzni?
COBRA - Ez egy egész jó megfogalmazása annak, ami jelenleg a bolygón történik és jó, hogy az emberek felébrednek erre a valóságra. Természetesen meg fogjuk ezt változtatni. Mindez nem fog megtörténni.
Aaron - Következő kérdés. 2017. március 20-án megtudtuk, hogy aznap new-york-i birtokán meghalt David Rockefeller. Ha ez igaz, akkor a halála egybeesett a tavaszi napéjegyenlőséggel. Valóban meghalt azon a napon? Vagy csak megrendezte a halálát és azért közölték a nyilvánossággal, hogy elérjenek valamit?
COBRA - Valóban meghalt. Tényleg meghalt és nincs klónozott testben. Tényleg halott.
Aaron - Természetes halállal halt meg és nem a Fényerők távolították el, ugye?
COBRA - Úgy mondanám, hogy a Fényerők bizonyos műveleteknek tették ki és az ezt követő félelemnek a következményeként halt meg.
Aaron - Tudnál nekünk még valamit mondani David Rockefeller haláláról és hogy milyen hatással van a cabal terveire?
COBRA - Azt hiszem, a következő blogbejegyzésemben fogok erről beszélni.
Lynn - Arról is beszámoltak, hogy 2014. júniusában David Rockefeller fia, Dr. Richard Rockefeller meghalt egy repülőgép szerencsétlenségben az apja birtokának közelében. De Ben Fulford azt írta annak idején, hogy Richard Rockefeller megrendezte a halálát és a valóságban egy dél-amerikai föld alatti bázisra menekül. El tudnád nekünk mondani, mit tudsz Rockefeller-ről?
COBRA - Most a fiáról beszélsz. (Igen.) Igen, valóban arra a bázisra ment, de már nincs ott. Elfogták.
Aaron - Lenyűgöző nyomozási beszámolók jelentek meg az Antarktiszon zajló múltbeli és jelenlegi titkos tevékenységekről. Kérdezőnk azt kérdezi, hogy össze tudnál-e foglalni bármilyen hírszerzési információt, ami megerősíti vagy megcáfolja ezeknek a figyelemre méltó beszámolóknak a valódiságát. Kérlek, mondj el mindent, amit fontos tudni ezekkel a tevékenységekkel kapcsolatban.
COBRA - Azt mondanám, hogy túl sok fókusz helyeződik mostanában az Antarktiszra. Jelenleg nem ez jelenti a fő exopolitikai problémát, hanem egyszerűen ez az egyik hely, ahol zajlanak a dolgok. El kell mondanom, hogy az Antarktisz NEM Atlantisz. Valóban sok ősi rom található ott, amit felfedeztek, mint ahogy sok más helyen is, szerte a bolygón. Ezek a helyek az Esemény után kerülnek nyilvánosságra. A cabal nem fogja tudni ezeket a felfedezéseket arra felhasználni, hogy eltereljék a figyelmet az általuk elkövetett bűntettekről. Ez nem fog megtörténni.
Aaron - Végül, az Ellenállási Mozgalom dolgozik valamilyen módon az Antarktiszon?
COBRA - Igen, nagyon intenzív műveleteket hajtanak ott végre jelenleg.
Lynn - Olyan hírek keringtek február végén, hogy az Antarktiszt és Európa és Észak-Amerika egyes részeit sugárszennyezettség érte egy tengeralattjáró felrobbanása miatt. Arról szóltak a hírek, hogy speciális erők emiatt evakuáltak civileket az Antarktiszon. Tudnál erről mondani valamit?
COBRA - Okozott bizonyos mennyiségű radioaktivitást ez a nukleáris tengeralattjáró incidens, de nem volt olyan nagymértékű. Nem volt nagyon veszélyes és a civil személyzet evakuálása nem emiatt történt. Az evakuálás a drakonidák és a Galaktikus Konföderáció között jelenleg az Antarktiszon zajló proxy háborúval volt kapcsolatos.
Lynn - Szóval akkor valószínűleg nem a sugárszennyezettség miatt történt az evakuálás?
COBRA - Nem a radioaktivitás, hanem az ott folyó háború miatt.
Lynn - Igaz, hogy a villámlás a legjobb módja annak, hogy megszabaduljunk a környezetben lévő nagyfokú sugárzástól?
COBRA - Nem.
Aaron - Tudod a VALÓDI okát annak, hogy Michael Flynn tábornok miért mondott le az USA nemzetbiztonsági tanácsadó pozíciójáról?
COBRA - Azt mondanám, hogy jelenleg erős belső harcok dúlnak a különböző frakciók - az ún. Clinton/Rockefeller frakció és a Trump/jezsuita frakció között. E belső harcok eredményeként sok, bizonyos pozíciókról való lemondás és változás tapasztalható ezen a területen, de ez nem olyan fontos, mint ahogy azt sokan gondolják. Azok, akik valójában a zsinórt rángatják a színfalak mögött, láthatatlanok. Nem szerepelnek a médiában, nem teszik ki magukat a nyilvánosságnak. Egyszerűen csak bizonyos embereket helyeznek előtérbe, akik véghezviszik a tervüket.
Lynn - Egy nemrégiben íródott cikk szerint Norman Brokaw, a William Morris ügynökség (WMA) vezérigazgatója, aki 30 éve Bill Cosby személyi ügynöke, megerősítette, hogy megbeszélte Cosby-val azt a szándékát, hogy ajánlatot tesz az NBC-nek, Robert C. Wright-nak. De a hálózat elnöke, aki illuminátus vezető és az NBC irányítója, elveszítené a TV vállalat feletti hatalmát, ha Bill Cosby megvenné azt. Az egyetlen módja, hogy elállítsák Cosby-t vásárlási szándékától, hogy tönkreteszik. Ezt el is kezdték azzal, hogy hamisan azt állították, hogy nemi erőszakot követett el. Tudsz valamit erről? Igaz ez a hír vagy csak az igazságról való elterelésről van szó?
COBRA - Igen, tulajdonképpen voltak ilyen állítások, de nincs valóságtartalma. Vannak bizonyos dolgok, amik még nem kerültek nyilvánosságra ezzel kapcsolatban, amiknek van valóságalapjuk. Azt mondanám, hogy a valóságot elferdítették, de van némi igazság mögötte.
Aaron - Mivel a Bitcoin egy digitális valuta, így mint minden más digitális dolog, meghekkelhető és hamisítható. A Bitcoin valóban olyan biztonságos és üzembiztos, mint ahogy azt hirdetik vagy csak a sötét erők egy újabb "trójai faló" kísérletéről van szó, hogy így szabaduljanak meg a fizikai pénztől, totális és abszolút irányításuk legyen a pénzünk felett?
COBRA - A Bitcoin nem lesz a jövő globális valutája. Bizonyos fokig biztonságos és ha játszani szeretnél vele, arra jó. Én nem tenném a befektetéseimet Bitcoinba.
Lynn - Satoshi Nakamoto volt a Bitcoin megalkotója. Azt állítottad, hogy a Bitcoin egy lépés az új rendszer felé. Nakamoto a Fényerőkkel működik együtt?
COBRA - Nem közvetlenül, de közvetve igen.
Lynn - A Bitcoin rendszer egy másik bolygóról származik?
COBRA - Nem.
Lynn - Hogy hogy nem lehet a Bitcoint egyszerűen a mesterséges intelligencia vagy hekkelés által veszélyeztetni?
COBRA - A mesterséges intelligencia nem olyan erős, mint ahogy attól sokan tartanak, mert az emberi elme mindig erősebb, mert az emberi elme kapcsolatban áll a Forrással és keresztülhúzza a számításait a mesterséges intelligencia összes tettének.
Aaron - Az ezüst és az arany nem jobb és biztonságosabb befektetési típus, mint a bitcoin?
COBRA - De igen.
Aaron - Ki áll a Bitcoin mögött? A jezsuiták a pénz nélküli társadalmukkal vagy a pozitív szövetség?
COBRA - A pozitív szövetség, közvetve.
Lynn - Ha a cabalnak magasan fejlett föld alatti bázisai vannak és az űrhajóik olyan fejlett technológiákkal rendelkeznek, mint a replikátorok, mi tartja vissza őket attól, hogy egyszerűen csak megnyomjanak egy gombot és megteremtsék az összes aranyat és nemesfémet, amire szükségük van ahhoz, hogy a végtelenségig megtartsák a jelenleg bukásra álló pénzügyi rendszerüket?
COBRA - A cabal túlnyomó többségének nincs hozzáférése ezekhez a fejlett technológiákhoz. Van egy nagyon kicsi limitált csoport, akiknek van hozzáférésük, de nem adják át a többi cabal tagnak.
Aaron - Következő kérdés: milyen közel vagyunk a Yaldabaoth eltávolításához?
COBRA - Azt mondanám, hogy sokkal közelebb vagyunk ehhez, mint a múltban bármikor. Az entitás csápjait vagy plazma szálait teljesen eltávolították és a fej eltávolítása kezdeti stádiumban van.
Aaron - Vannak bármilyen bombák, amelyek megakadályozzák jelenleg az Esemény felé való előrehaladást?
COBRA - Igen, természetesen továbbra is vannak toplet bombák és itt is lesznek az Eseményig. Ez a fő oka annak, hogy nem történik meg az Esemény. Amikor eltűnnek a toplet bombák, be fogják indítani az Eseményt.
Aaron - El tudnád mondani, mik azok a várható akadályok, amiket le kell küzdenünk?
COBRA - Ahogy azt említettem, a terv az, hogy eltávolítják a még meglévő plazma anomáliát és az ehhez kapcsolódó toplet bombákat és beindítják az Eseményt. Szóval alapjában véve ez a terv és folyik ennek kivitelezése.
Lynn - Most, hogy a Yaldabaoth és a toplet bombák a Föld felszínére korlátozódnak az Éterikus Felszabadítás Meditáció óta, mi a legjobb stratégia arra, hogy folytatódjon a Yaldabaoth entitás fejének eltávolítása?
COBRA - A legjobb stratégia, ha Cintamani köveket helyezünk el a stratégiailag fontos helyeken. Nem csak a szárazföldön, hanem az óceánokban is, minél távolabb a parttól.
Lynn - Van ennek valamilyen hatása az óceánokban lévő sugárzásra?
COBRA - Nincs akkora mértékű sugárzás az óceánokban, mint amiről tudomása vagy téves információja van az embereknek.
Aaron - Hogyan tudunk létrehozni Felemelkedés Oszlopot, hogy együttműködhessünk a Galaktikus Konföderációval az elsődleges anomália és a Yaldabaoth entitás fejének eltávolításában?
COBRA - Erről is részletesen fogok beszélni egy későbbi bejegyzésemben. Nem tudok egy perc alatt válaszolni erre a kérdésre, mert ettől kicsit összetettebb. Részletesen, írásban kell ezt elmagyaráznom.
Lynn - Az oroszokkal készült interjúdban nemrég azt válaszoltad, hogy nem léteznek többé mély föld alatti katonai bázisok Oroszországban. Ugyanez elmondható a világ többi részére is? Ha nem, mely országokban kell még ezeket eltávolítani?
COBRA - A cabalhoz tartozó bázisok legtöbbje azokban az országokban található, amelyek hagyományosan a caballal állnak kapcsolatban, vagyis Izraelben, Szaúd-Arábiában, bizonyos fokig az Egyesült Királyságban, Törökországban, Japánban. De a többi országban szinte már nem találhatók ilyen bázisok.
Aaron - Az oroszokkal készült interjúdban azt mondtad, hogy "a Föld egy szuperbiztonságos börtön, ahol az arkhónok és a chimera a börtönőrök és semmiképp NEM egy iskola." Mindig azt mondták nekünk, hogy a Föld egy iskola és hogy a létezés magasabb szintjére fejlődhetünk vagy a mennyországba juthatunk, ha megtesszük itt, amit tennünk kell. Tudnál ezzel kapcsolatban mondani valamit? Van annak valamilyen igazságtartalma, hogy eljuthatunk egy magasabb szintre, akárcsak a Felemelkedés során?
COBRA - Az igaz, hogy magasabb szintre juthatsz azáltal, hogy dolgozol a spirituális fejlődéseden, de ez nem jelenti azt, hogy a Föld egy iskola, ami megtanítja neked, hogyan juthatsz magasabb szintre. Az arkhónok célja nem az volt, hogy segítsenek minket a spirituális fejlődésben. Meg akartak akadályozni minket ebben és ha előbbre jutsz, azt az itt lévő programozás ellenére teszed. Amikor a karantén hatókörén és határain túl emeled a rálátásod és tudatosságod, akkor valóban előbbre jutsz spirituálisan.
Lynn - Szíriával kapcsolatban van egy kérdésem. Van valami hozzáfűzni valód ahhoz, amit már elmondtál a sikeres felszabadító meditációt követő meditációval kapcsolatban?
COBRA - Csak annyit mondhatok, hogy a műveletek haladnak és a Szíria örvény fel fog szabadulni a viszonylag közeli jövőben.
Aaron - Mind Japánból, mind az USA nyugati partjáról származó megbízható forrásoktól érkezett számos beszámoló, ami arról szól, hogy magas sugárzási értékeket mértek a még mindig ellenőrizetlenül álló fukushimai reaktornál lévő fűtőanyag olvadás helyén és néhány érték meghaladja a halálosnak minősülő szintet.
Ez az információ pont az ellenkezője annak, amit Cobra válaszolt valakinek, aki aggodalmát fejezte ki a reaktor sugárzásával kapcsolatban a múltkori PFC interjúban. Összefoglalva, Cobra válasza az volt, hogy a fukushimai sugárzás nem számít lényeges problémának. Kérdezőnk azt szeretné tudni, hogy Cobra-nak van-e valamilyen plusz információja vagy hozzáfűznivalója, ami segíthet enyhíteni az aggodalmát ezekkel az ott mért magas sugárzási értékekkel kapcsolatban. Ne feledjük, hogy a technológiák behatároltak. Léteznek azok az egzotikus, kvantum alapú technológiák, amelyek képesek semlegesíteni a komoly sugárzási problémákat?
COBRA - Ahogy azt már sokszor említettem, nem mérhető olyan nagymértékű sugárzás Fukushimában, ami túlmegy egy nagyon behatárolt területen túlra, magán a reaktoron kívül. Szóval azt mondanám, hogy ha több, mint 15-30 km-re élsz a reaktortól, akkor biztonságban vagy és minden más dezinformáció. Kapcsolatban vagyok olyan emberekkel, akik Geiger számlálóval készítenek pontos méréseket és nem mértek nagymértékű sugárzást Fukushima közelében.
Aaron - A galaktikusoknak van valami közük a sugárzás csökkenéséhez?
COBRA - Sok esetben közrejátszanak, nem csak Fukushima esetében. Sok komolyabb nukleáris katasztrófa történt a múltban és azért lehetett ezeket lokalizálni, mert a galaktikus erők megakadályozták, hogy túl messzire jusson el a sugárzás.
Lynn - 2013. november 28-án a következőt írtad a blogodon:
"Jelenleg a jezsuiták az arkhónok fő operatív munkacsoportjai, hogy fenntartsák a Föld karantén státuszát. Az előző generálisuk, Hans Peter Kolvenbach működik közre abban, hogy fenntartsa a bolygó felszíni lakosságának félelemrezgését."
Azt jelentették be a hírekben, hogy Kolvenbach meghalt 2016. november 26-án, Bejrútban. Forrásaid szerint valóban meghalt? Ha igen, mit jelent ez a 9/11 és 3/11 támadásokra vonatkozó közzétételek és igazságszolgáltatás szempontjából?
COBRA - Azt jelenti, hogy ezeknek a támadásoknak az egyik fő elkövetője meghalt vagy hogy úgy mondjam, eltávolították a bolygóról. De nem ő volt az egyetlen és nem ő az egyetlen, aki megakadályozta, hogy kiderüljön az igazság. Valójában egy egész csoport volt és ezt a csoportot még nem távolították el. De minden egyes tag, akit eltávolítottak, megkönnyíti a helyzetet és ez az egyik oka, hogy miért jelenik meg olyan sok minden a különböző témákról, amik eddig nem jelentek meg.
Aaron - Mit gondolsz a NESARA-ról? Tudsz róla mondani új információkat?
COBRA - Nem tudok új hírekkel szolgálni. Egyszerűen csak a globális pénzügyi újraindítással kapcsolatos, ami az Esemény után fog megtörténni.
Aaron - Van valamilyen kapcsolat Enki és St. Germain között?
COBRA - Nincs.
Lynn - Obama nem rég elutazott Tahitire Michelle és a lányai nélkül. Mit csinál ott?
COBRA - Csak szabadidejét tölti ott, tehát planetáris szempontból semmi fontosat nem csinál.
Aaron - Tudsz olyan emberekről, akiknek közük van a világszerte letartóztatott pedofil hálózathoz?
COBRA - Igen. Sok embert tartóztatnak le, de még nem a kulcsembereket. Hogy úgy mondjam, a hálózat középszintű vezetői kerülnek letartóztatásra sok országban jelenleg és kerülnek nyilvánosságra az alternatív médiákon és bizonyos tekintetben a fősodratú tömegmédián keresztül.
Aaron - Szerinted a gyermekrablásról és a pedofíliáról szóló hírek hamarosan be fognak kerülni a köztudatba?
COBRA - Igen, ez a közzététel folyamatának részét képezi és bizonyos helyekre már eljut szerte a világon. Ez addig fog folytatódni, amíg már nem tudják tovább letagadni. Ez hamarosan bekövetkezik. Azt mondom, elég hamar.
Lynn - David Wilkock és Corey Goode nemrégiben információkat hoztak nyilvánosságra az antarktiszi emberekről szóló felfedezésükről, akiket "pre-adamitáknak" neveznek. Ezek az emberek a Marsról származnak és 50.000 évvel ezelőtt érkeztek ide. Azt mondják, hogy még mindig élnek "pre-adamiták" a Vatikánban, akik a hosszúkás koponyájukat a magas vatikáni kalapok alatt rejtegetik. Corey és David Wilcock meghökkentő információkat hoztak nyilvánosságra arról, hogy mi van az Antarktiszon, beleértve három hatalmas lezuhant ősi űrhajót is és hogy az egyikben emberek közössége él. Ezek nagyon magas emberek, akik több ezer éve alvó állapotban vannak és hamarosan fel fognak ébredni. Meg tudod erősíteni, hogy mindez igaz-e?
COBRA - Mindez részben igaz, főleg a Vatikánról szóló részek, de a többi állításhoz több bizonyítékra lenne szükség, nem csak történetekre. Több szilárd bizonyítékra lenne szükségem az antarktiszi történet mélyebb vonatkozásával kapcsolatban. Az igaz, hogy romokat találtak ott, de vannak olyan részletek, aminek az igazságtartalmát a forrásaim nem tudták megerősíteni.
Lynn - Ebbe beletartoznak az alvó állapotban lévő óriások is?
COBRA - Való igaz, hogy léteznek alvó óriások sok helyen a világon, ezt meg tudom erősíteni.
Aaron - Úgy tűnik, hogy a legutóbbi hollandiai választásokat, ahol Geert Willers vereséget szenvedett, valószínűleg manipulálták. Meg tudnád nekünk mondani, hogy tulajdonképpen ő nyerte-e meg a népszavazást? Milyen a jelentősége van annak, hogy Geert Willers veszített?
COBRA - Nem sok jelentősége van, mert ahogy azt már sokszor említettem, az Esemény előtt a politikai struktúra nem fog drasztikus változásokat beindítani, mert nem számít, ki nyeri meg a választásokat, még mindig a mögöttük álló hálózat rángatja a zsinórokat.
Aaron - Azt tudod, hogy ő nyerte-e meg a népszavazást?
COBRA - Nincs erről információm.
Lynn - Benjamin Fulford legutóbbi, március 20-i heti üzenetére hivatkozva van néhány kérdésünk - tulajdonképpen ezek állítások, majd kérdések.
Az 1861-es USA részvénytársaságot felváltotta az 1776-ban alapított Amerikai Egyesült Államok Köztársasága.
A kormány nem bukott meg március 15-én, amikor elérték az USA 20 trilliós tartozáshatárát, mert a tartozás a részvénytársaságé, nem a köztársaságé.
A részvénytársaság csődöt jelentett és a tartozás nulla és érvénytelen.
Igaz ez? Látsz valamit azzal kapcsolatban, hogy mi fog történni pénzügyi szempontból a közeljövőben az Egyesült Államok köztársaságával és az elnökséggel?
COBRA - Azt nem tudom megerősíteni, hogy visszaállították a Köztársaságot. Amikor ez megtörténik, drasztikus és azonnali változások lesznek láthatók mindenki számára, aki az USA-ban él. Nem csak egy elméleti koncepcióról lesz szó, hanem egy gyakorlati, nagyon szilárd és nagyon drasztikus bejelentés lesz, ami a fősodratú médiában is el fog hangozni, nem csak valamiféle homályos alternatív weboldalakon. Tehát ez a rész nem igaz. A nemzeti tartozással kapcsolatban mindig van valamilyen manipuláció a színfalak mögött, ami mindig csodával határos módon oldja meg a helyzetet a következő válságig, egyszerűen azért, mert még mindig a cabal irányítása alatt van a pénzügyi rendszer és bármit megtehetnek a számokkal, amit csak akarnak.
Aaron - Véletlen egybeesés volt, hogy épp mostanában halt meg David Rockefeller?
COBRA - Egyértelműen és abszolút nem véletlen és részletesen fogok erről beszélni a következő blogbejegyzésemben.
Lynn - Benjamin Fulford azt is mondja, hogy Trump múlt héten visszautasított egy Angela Merkel, német kancellár által felajánlott összeget, amivel meg akarta őt vesztegetni, hogy ne kövesse a Rothschild lakájokat, mint ahogy azt John McCain és Hillary Clinton tette. Forrásai szerint ez állt amögött, hogy Trump miért nem volt hajlandó kezet fogni Merkel-lel. Ezek szerint Merkel csak a Rothschildok parancsait követi?
COBRA - Igen.
Aaron - A dél-amerikai drogbárók iraki dínárt vásárolnak a dollárjaikból, így mossák tisztára a pénzüket. Azonban mióta a Clinton/Bush frakció elveszítette az USA választásokat, úgy tűnik, hogy ez a dínár soha nem lesz használatban lévő fizetőeszköz.
Szerinted előreláthatólag a dínár lesz valaha használatban lévő fizetőeszköz?
COBRA - Nem olyan drasztikus a dolog, ahogy azt Ben megírta, de nem gondolnám, hogy drasztikusan fog növekedni ennek a fizetőeszköznek az értéke, így távol maradnék bárminemű tranzakciótól, beleértve az iraki dínárt is.
Aaron - És mi a helyzet a zimbabwei dollárral?
COBRA - Ugyanez a helyzet.
Aaron - Következő kérdés. Az ázsiai titkos társaságok és a Fehér Sárkány Társaság forrásai egyetértenek abban, hogy mivel a "kábítószerháborúk" évei során nem sikerült semmit tenni a 2-3 trillió dolláros illegális kábítószer kereskedelem felszámolására, a hosszú távú megoldás még mindig az lesz, ha legalizálják és szabályozzák a narkotikumok használatát, hogy így minimalizálják azt a kárt, amit ezek a szerek okoznak és hogy ne kerüljön a bűnbandák kezébe a pénz. A fenti állítás alapján hogy látod, legalizálva lesznek a drogok a közeli vagy távoli jövőben?
COBRA - Már folyamatban van a marihuána terén egyes államokban és bizonyos országokban szerte a világon, szóval ez már ennek az irányvonalnak a kezdete. Ahogy a cabal egyre inkább veszít erejéből, nem fogják tudni ezt megállítani. A drogok elleni háború csak egy csel, amit a cabal arra használt, hogy tulajdonképpen még több pénzhez jussanak és még több pénzt mozgassanak a kábítószerüzleten keresztül.
Lynn - A következő részt néhány spiritualitással kapcsolatos kérdéssel kezdjük. Amikor a 3D-ből az 5D-be haladunk, ezt ahhoz hasonlóan kell elképzelni, mint amikor a rádióállomást AM-ről FM-re tekerjük vagy a TV-n csatornát váltunk. Tudnád ezt tisztázni? Jelentősen eltér ez a leírás a valóságtól?
COBRA - Ez egy nagyon jó hasonlatosság, amit felhasználhatunk arra, hogy megértsük a rezgésfrekvenciában bekövetkező változást.
Aaron - Más módon megfogalmazva, igaz az, hogy az angyal emberi lények az angyali birodalmakban teremtődtek, majd alászálltak az olyan alsóbb dimenziókba, mint a 3 dimenziós Föld? Míg a valódi földi emberek a Föld legsűrűbb rezgésében kezdték el lelki fejlődésüket és a felfelé való emelkedés folyamatában vannak?
COBRA - Igen, ez nagyon igaz.
Aaron - Ikerlángok inkarnálódhatnak ugyanabba a nembe?
COBRA - Ez lehetséges.
Lynn - Egy nem régi interjúban említést tettél egy meditációról, amit azért végzel, hogy ezen keresztül lépj kapcsolatba a csillagmagoddal, felsőbb éneddel és arra használod, hogy megfiatalítsd és regeneráld a tested. Tudsz mondani nekünk többet erről a meditációról?
COBRA - Jelenleg nem.
Aaron - Tudnál beszélni az ősrobbanásról és hogy hogy jött létre az univerzum? A kezdeti Isteni Forrás/Legfőbb Forrás egy tökéletes Fénylény volt, aki megteremtette annak a gondolatnak a kiterjesztését, hogy "mi lenne, ha kiterjeszteném magam"? Helyesbítenéd az ezzel a témával kapcsolatos félreértéseket?
COBRA - Alapvetően az történt, hogy az univerzum a Forrás és az elsődleges anomália interakciójának eredményeként jött létre. Tehát mindkét aspektus közrejátszott az ősrobbanás során az univerzum megteremtésében.
Aaron - Mi különbség a Felemelkedés és a megvilágosodás között? A megvilágosodást önmegvalósításnak is nevezhetjük?
COBRA - A megvilágosodás csupán az a pillanat, amikor a személyiséged kapcsolatba kerül az igazsággal, míg a Felemelkedés annak a beteljesülése, amikor személyiséged teljesen belealakul ebbe az igazságba.
Lynn - Van egy meditációval kapcsolatos kérdésem. Amikor egyszer csak úgy döntök, hogy meditálok, el tudok jutni egy nagyon nyugodt pontra, ahol nincsenek gondolatok vagy csak nagyon kevés gondolat bukkan fel 2-3 órán keresztül. Amikor rendszeresen próbálok meditálni, nem tudok eljutni az elmémben ebbe a csendes állapotba. Más szóval, próbálok rendszeresen meditálni, de azt érzem, hogy talán valakik/valamik szabotálnak. A rendszeres meditálás nehezebb, mint az alkalmanként végzett meditáció?
COBRA - Amikor rendszeresen végzel valamit, nem várhatod ugyanazt az eredményt minden alkalommal. Ha csak akkor meditálsz, amikor inspirációt érzel rá, rövid távon több eredményt érhetsz el, viszont hosszú távon kevesebbet, szóval tőled függ.
Lynn - Tudsz javasolni valamit, ami megkönnyíti ezt a folyamatot?
COBRA - Alapjában véve a fókuszodat arra kell helyezned, hogy kapcsolatba lépj a felsőbb éneddel és aztán könnyebb lesz keresztülmenned az egész folyamaton.
Aaron - Vannak ismereteid arról az orosz geológusról, aki a Samara-hoz közeli krasznojarszki területen él, ahol egy 5 órás meditációt követően kapcsolatba lépett 3 civilizációval? Az egyik a Vish-nu civilizáció volt. Találkozott Sivával, aki a bolygó történelmével kapcsolatos titkos információkat mondott el neki. Tudsz valamit erről az orosz geológusról vagy a krasznojarszki régióról és arról, hogy milyen információkat kaphatott ez a tudós?
COBRA - A krasznojarszki terület egy nagyon erős örvény, ahol a múltban sok kapcsolatfelvétel történt sok emberrel, nem csak ezzel a bizonyos személlyel, szóval ő csak az egyik kontakta, akinek ilyen élményei voltak ezen a területen.
Aaron - Ez valahol Shamballa közelében van?
COBRA - Nincs közel ennek a bizonyos helynek a fő bejárataihoz.
Lynn - Mahatma Gandhi mondta: "Te magad légy a változás, amit látni akarsz a világban." Szóval ha a belső utazásomra fókuszálok és megteszek minden tőlem telhetőt, hogy szeretetben, békében és harmóniában fejlődjek, figyelemmel kell kísérnem a sötét oldalt, mint pl. a chimera csoportot vagy a drakonidákat? Milyen mértékben segít minket, ha arra helyezzük a fókuszt, amire tudjuk, arra, amit meg akarunk valósítani az életünkben a bolygóért?
COBRA - Alapjában véve az a legjobb, ha van egy víziónk, ha megtartjuk ezt a víziót és tudatában vagyunk annak, hogy mi történik körülöttünk, de nem szentelünk neki túl sok figyelmet.
Aaron - Van olyan speciális meditációs technikád, ami segíthet nekünk megteremteni azt a pénzügyi bőséget és jólétet, amire napi kihívásaink során van szükségünk?
COBRA - Sok ilyen technika létezik, de lehetetlen elmagyarázni néhány percben vagy egy interjúban. Gyere el a konferenciámra, ahol egy egész nap során részletesen elmagyarázom ezeket a dolgokat.
Aaron - Azt is szeretné tudni a kérdezőnk, hogy van-e valamilyen speciális technikád, melynek segítségével megvédhetjük magunkat a Fénymunkások ellen irányuló támadásoktól?
COBRA - Néhány ilyen technikát már megjelentettem a blogomon.
Lynn - Mi az az ezüstszál? A tobozmirigyben horgonyozódik le?
COBRA - Ez egyszerűen a fizikai test és a magasabb dimenziós testek közötti kapcsolat és a tobozmirigy és az agyalapi mirigy között lévő elektromágneses mezőben horgonyozódik le.
Aaron - Lehet, hogy már elhangzott az alábbi kérdés. Miért fontos aktiválni a tobozmirigyet és hogy tudjuk aktiválni?
COBRA - Azért fontos a tobozmirigy aktiválása, mert ez a magasabb dimenziókba vezető multidimenzionális híd. Léteznek technikák az aktiválására, de megint csak lehetetlen egy rövid interjú alatt mindezt elmagyarázni.
Lynn - Melyek a teremtés folyamatának lépései a Fénymunkások számára?
COBRA - A teremtés folyamatának lépései mindenki számára ugyanazok. Három lépés van. Az első lépés a döntés, a második lépés a behívás és a harmadik lépés a tett. Természetesen nem tudom ezt részletesen elmagyarázni néhány percben. Olyan hatalmas ez az anyag, hogy néhány órába telne, míg részletesen elmagyaráznám.
Aaron - Mi az oka annak, hogy néhány dolog, amit meg szeretnénk teremteni, egyszerűen nem valósul meg?
COBRA - Ez azért van, mert nem ragaszkodunk ahhoz elég hosszú ideig, hogy megvalósuljon. A jelenlegi valóságban eltart bizonyos ideig, míg megvalósulnak a dolgok, mert az áramlat ellen dolgozunk.
Lynn - Hogy tudjuk behívni az "ÉN VAGYOK jelenlétét", hogy megerősítsük a teremtésünket?
COBRA - Csak hívd be az "ÉN VAGYOK jelenlétét" és lépj vele kapcsolatba bármilyen módon, ami számodra működik.
Aaron - Mostanában miért ér támadás olyan sok Fénymunkást és mit tehetünk ez ellen?
COBRA - Az elmúlt hónapban hatalmas támadáshullám volt tapasztalható, mert a sötét erők kezdik elveszíteni az irányítást a bolygó felszíne körül lévő plazma síkon és egyszerűen teljesen kiborulnak emiatt. Ez a helyzet nagyon lassan, de kezd megoldódni.
Lynn - A plazmatestben lévő lenyomatok hogyan alakítják gondolatainkat és érzelmeinket, hogy azok megvalósuljanak a fizikai helyzetben?
COBRA - Ezek a lenyomatok nem alakítják gondolatainkat és érzelmeinket, hanem az érzelmeink és gondolataink generálnak bizonyos válaszokat a plazma síkon, majd a chimera csoport skaláris technológiája manipulálja ezt és így valósul meg mindez.
Lynn - Következő kérdésünk a tudatossággal kapcsolatos.
Aaron - Korábban említetted, hogy a cabal nem tud olvasni a magas frekvenciájú gondolatokban. Meg tudnád határozni, mik ezek a magas frekvenciájú gondolatok és tudnál rá példát mondani?
COBRA - Egyszerűen olyan gondolatokról van szó, melyek nem a harmadik dimenziós valóságon alapszanak, hanem a magasabb dimenziók Fénye által vannak megvilágítva. Bármilyen gondolat, ami inspirál téged, jó példája ennek.
Lynn - Ismered a Feng Shuit? (Igen.) El tudnád mondani részletesen, hogy a Feng Shui hogyan befolyásolja az életünket és hogy léteznek-e speciális tárgyelrendezések, amiket a csillagokhoz viszonyítva lehet kialakítani, melyeknek pozitív hatásai vannak?
COBRA - Alapjában véve a szakrális geometriával van összefüggésben és a különféle csillagrendszerekhez kapcsolódik. Egy egész tudomány foglalkozik vele, melynek egy része tradicionális kínai forrásokon keresztül került napvilágra. Azonban sokkal mélyebb tudomány áll a Feng Shui mögött, ami sokkal régebbi és a szakrális geometria galaktikus tudományának részét képezi.
Lynn - El tudnád mondani, hogy a ház különböző szobáinak milyen jelentősége van a Feng Shuiban?
COBRA - Ez is egy nagyon ősi tudománnyal van összefüggésben, amit Atlantisz idején hoztak a Földre és távoli kapcsolatban áll az asztrológiával és az asztrológiai házakkal.
Aaron - Tudnál kicsivel többet mondani a csillagmagokról, főleg azokról a Földön élő ritka és új csillagmagokról, akik 25000 éve születnek le újra és újra folyamatosan a Földre? Mely bolygókról származnak? Rendelkeznek különleges képességekkel? Mi alapján definiálják az új csillagmagokat?
COBRA - Sok csillagrendszerből származnak, túlnyomó többségük a Plejádokról, a Szíriuszról, az Androméda galaxis bizonyos csillagrendszereiből érkezett, néhányan arktúrusziak és más csillagrendszerekből is jöttek.
Aaron - Van a Földön olyan hely, ahol több csillagmag él, mint más helyeken?
COBRA - Igen, egyes helyeken nagyobb számban fordulnak elő, mert gyakran lélekcsoportokban inkarnálódnak.
Aaron - Többen inkarnálódnak jelenleg 2017-ben, most hogy nem rég előrelépés történt a Yaldabaoth entitás eltávolításában és a plazma sík megtisztításában?
COBRA - Valamivel többen, de nem jelentősen többen.
Lynn - Ezen csillagmagok közül vannak olyanok, akik kész testekbe inkarnálódnak?
COBRA - Nagyon ritkán.
Lynn - Következő kérdés: Cobra, mi volt az a döntés, ami lehetővé tette számodra, hogy megtartsd előző életeid emlékeit?
COBRA - Egyszerűen azt választottam, hogy ne felejtsem el, bármi is történjen.
Lynn - Kérdezőnk így folytatja: azt mondtad, hogy a múltban voltak választási lehetőségeid. Voltak konkrét választási lehetőségek vagy csak ez volt a lehetőség?
COBRA - Sok választási lehetőség közrejátszott, de ezek többségéről nem beszélhetek.
Lynn - Lehetséges, hogy olyan döntéseket hozzunk most az életünkben, melyek lehetővé teszik számunka, hogy emlékezzünk előző életeinkre?
COBRA - Igen, persze.
Lynn - Szóval csak kérnünk kell és megkapjuk a megfelelő információt?
COBRA - Ha elég sokáig keresed, akkor megtalálod.
Lynn - A bolygón még hányan emlékeznek előző életeikre? Van valami ötleted?
COBRA - Sokan vannak, akik emlékeznek töredékekre, de nagyon kevesen emlékeznek, hogy úgy mondjam, a teljes történetre.
Aaron - Cobra, emlékszel arra, amikor megtervezted a jelenlegi inkarnációdat? Tudnál erről beszélni?
COBRA - Igen, emlékszem rá. Tulajdonképpen a jelenlegi inkarnációmat a lélekcsoportommal együtt terveztem meg, de a dolgok nem a terv szerint alakultak, mert egyszerűen a legtöbb ember ebből a lélekcsaládból nem tartotta eléggé tiszteletben a megállapodásokat és a tervek nem valósultak meg.
Aaron - Ha megtervezted a jelenlegi inkarnációdat, az 1996-os arkhón invázió után képes voltál emlékezni előző életeidre?
COBRA - Igen, természetesen. Persze.
Aaron - Az arkhón invázió megnehezítette számodra, hogy emlékezz a dolgokra?
COBRA - Nem azt nehezítette meg, hogy emlékezzek, hanem azt, hogy fenntartsak egy bizonyos szintű rezgésfrekvenciát.
Lynn - Jelenleg hová kerülnek haláluk után azok a lelkek, akik befejezték inkarnációjukat és életeiket a Földön?
COBRA - Azok a lelkek, akik valóban nagyon magas rezgésfrekvenciával rendelkeznek, ki tudnak lépni a karanténból és valahol máshol tudnak végigmenni a Felemelkedési folyamatukon.
Lynn - Ugyanez a személy kérdezi: általában hány életük van az embereknek?
COBRA - A legtöbb embernek több száz élete van.
Aaron - Hogy néz ki a lélek? Lelki szemeinkkel látható vagy van valamilyen módja, amivel meg tudjuk nézni?
COBRA - Egy fénypontként írnám le a lelket, egy fénylényként.
Aaron - És látható?
COBRA - Belső szemmel, magasabb dimenziós szervi nézőpontból látható.
Lynn - Van néhány kérdésünk a technológiákkal kapcsolatban. Javaslod, hogy orgonitban helyezzünk el cintamani követ?
COBRA - Nem.
Lynn - Növelné vagy csökkentené a hatékonyságát?
COBRA - Csökkentené.
Aaron - Említetted, hogy a chimera infra- és ultrahang technológiákat használ az emberiség irányítására. Történnek erőfeszítések ennek legyőzésére?
COBRA - Elsődleges dolog, hogy terjeszteni kell az erről szóló híreket, mert ha elég embernek van tudomása róla, nem fogják tudni folytatni.
Lynn - A gravitáció egy tárgy tömegéből vagy a Nap mágneses tulajdonságából ered?
COBRA - Azt mondanám, hogy közvetve a tárgy tömegéből ered, de ha pontosabb akarok lenni, arról az éteri áramlásról van szó, ami létrehozza a fizikai atomokat, ami aztán a tárgy tömegét okozza.
Lynn - A titkos űrprogram és a földönkívüliek hogyan teremtik meg a mesterséges gravitációt az űrhajóikban?
COBRA - Egyszerűen úgy, hogy kiszabadítják az atomokat a fizikai síkról és egy bizonyos módon az úgynevezett szuszpenzióban tartják őket, ami lehetővé teszi számukra, hogy kioldódjanak a gravitációs erőből.
Aaron - Azt mondtad Patrick-nak, a tajvani PFC-től, hogy India és Sri Lanka között van egy elsüllyedt víz alatti híd. Meg tudod mondani, ki építette ezt a hidat és miért?
COBRA - Mielőtt elsüllyedt, a szárazföld része volt. A jégkorszak végén süllyedt el, de előtte egy természetes földnyelv volt, amit az akkori civilizáció használt.
Lynn - Jobban meg lehet bízni az Apple-ben, mint a Google-ben vagy az összes nagy technológiai vállalat ugyanolyan mértékben veszélyes?
COBRA - Mindkettő elég veszélyes, egyikben sem bíznék.
Lynn - Léteznek olyan technológiai vállalatok, melyek jobbak, mint a többi, legalábbis az adatvédelem tekintetében?
COBRA - Igen, léteznek ilyenek.
Lynn - Tudnál említeni egyet?
COBRA - Most nem fogok említeni.
Aaron - Beszéltél a replikátorok bevezetéséről, amiket be lehet programozni, hogy sok különféle dolgot létrehozzunk velük, élelmiszereket beleértve. Mit ért az Ellenállás ennek a technológiának a felelősségteljes használata alatt?
COBRA - Nem lehetséges, hogy valaki felelőtlenül használja ezt a technológiát, mert a replikátorok rendelkeznek egy biztonsági mechanizmussal, ami megakadályozza a felelőtlen használatot.
Aaron - Szóval ha valaki éhes, egyszerűen csak az energiából teremt valamilyen ennivalót és ennyi?
COBRA - Pontosan.
Lynn - Néhány forrás szerint szeptember végére Lengyelországban szabadenergiás és antigravitációs technológiák lesznek elérhetőek a tömegek számára, valamint függetlenednek a mátrix gazdáitól, ami a magasabb intelligenciájú lények döntése. Tudsz nekünk erről többet mondani?
COBRA - Ez csak egy bizonyos csoport spekulációja és nem tudom megerősíteni.
Aaron - A következő kérdés az Eseménnyel kapcsolatos. A Schumann rezonancia megmutatja, hogy mennyire haladunk előre és hogy milyen mértékben állunk készen az Eseményre?
COBRA - Nem.
Lynn - Az elmúlt 100 évben növekedés vagy csökkenés figyelhető meg a Schumann rezonanciában?
COBRA - Az alaprezonancia ugyanolyan, de mostanában elég drasztikus kilengések figyelhetők meg.
Lynn - Az ingadozás pozitív vagy negatív dolog?
COBRA - Egyszerűen azt mutatja, hogy valami meglehetősen intenzív dolog történik a plazmában és mindkettő lehet. Ami mostanában történik, az pozitív dolog, mert a Fényerők tisztítják a negatív plazmát.
Lynn - A 2014. január 31-i bejegyzésedben az Eostre ajándéka arra az energiahullámra utal, ami jelenleg ér minket?
COBRA - Nem erre az energiahullámra utal, hanem azokra a hullámokra, melyek már folyamatban vannak és a jövőben is folyamatosan érkezni fognak.
Lynn - Tudsz beszélni azokról az energiahullámokról, melyeket december közepén kaptunk vagy amit december közepe óta kapunk?
COBRA - Nem csak abban az időperiódusban voltak energiahullámok, hanem sokszor máskor, tehát ez nem egy konkrét időkeret. Az a konkrét időkeret nem kifejezetten lényeges. Még mindig várok azokra a valóban lényeges energiahullámokra, melyek a közeljövőben fognak érkezni.
Aaron - Azok számára, akik úgy érezzük, hogy nem találkoztunk a lélektársunkkal, az Esemény után meg fog ez történni?
COBRA - A legtöbb esetben igen.
Lynn - Látsz arra lehetőséget, hogy az Esemény után az élettartam 120 évre vagy még többre fog növekedni?
COBRA - Igen.
Aaron - Sok különálló csoport és személy próbál pozitív változásokat elérni meditációval, de ezek különálló törekvések és különböző időpontokban zajlanak. Ahogy az már bebizonyosodott, az egyesített csoportmeditációknak valóban nagyobb hatása van. Van valamilyen módja annak, hogy összekössük vagy egyesítsük az egyes csoportok törekvéseit, még akkor is, ha különböző időpontokban meditálnak, hogy így növeljük a Maharishi effektus hatását?
COBRA - Nagyon fontos, hogy minden csoport egyidőben meditáljon, ugyanazzal a céllal, hogy erős Maharishi effektust érhessünk el. Szóval ha van mód ezeknek a csoportoknak az egyesítésére, nagyon érdekelne a dolog.
Lynn - Azok az emberek, akik erősen a mátrix befolyása alatt állnak és alacsonyabb spirituális szinten élnek, pozitív változásokat akarnak az Esemény után?
COBRA - A legtöbb ember igen.
Aaron - Azt mondtad egy interjúban, hogy az Esemény után az emberiségnek sok erőfeszítést és energiát kell majd tenni a fizikai test fenntartására. Ez azt jelenti, hogy kevesebbet fogunk enni? Ha nem, akkor mit jelent pontosan?
COBRA - Igen, kevesebbet is fogunk enni.
Lynn - A fekete lyuk egyszerűen a tórusz egy nyílása?
COBRA - Igen, ez egy nagyon jó megfogalmazás.
Aaron - A következő kérdés a Naprendszerrel kapcsolatos. Voltak olyan lelkek, akik földi emberi testekbe kerültek azon katasztrófákat követően, melyek lakhatatlanná tették a Marsot?
COBRA - Igen, de csak nagyon kevesen.
Aaron - Tudnál erről mesélni? Hova kerültek a marsi katasztrófa után a lelkek, ha nem ide a Földre?
COBRA - Többségüket más csillagrendszerekbe evakuálták és most sokkal előrehaladottabbak a fejlődésükben és nincs közük az ezen a bolygón lévő helyzethez.
Lynn - Milyen protokollok kellenek a mitokondriumok entrópiájának visszafordításához?
COBRA - Ezek a protokollok meglehetősen összetettek és lehetetlen elmagyarázni néhány percben.
Aaron - Milyen a protokolljai vannak annak, hogy elég magasra tudjuk emelni a rezgésünket ahhoz, hogy telekinézist és biokinézist tudjunk végrehajtani?
COBRA - Ez csak a Felemelkedés után lesz lehetséges.
Lynn - Beszélnél nekünk azoknak a sajátos nyugati asztrológiai változóknak a jelentőségéről, mint pl. a Chiron és az északi csomópont és hogy hogyan vegyük ezeket figyelembe, amikor fontos döntéseket hozunk életünk során?
COBRA - Most a horoszkóp sok pontja közül említettél kettőt. Sok olyan pont van, amit figyelembe kell venni, nem csak ez a kettő. Ott van a Nap, a Hold, a fő bolygók. Aztán ott van a Chiron, és a többi kisbolygó. Vannak állócsillagok, holdcsomópontok és sok más pont, amiket figyelembe kell venni ahhoz, hogy a teljes képet meglássuk. Nem fókuszálnék csak a Chironra vagy a csomópontokra egy konkrét szituációban sem. Tulajdonképpen mindezeket együtt venném figyelembe, a helyzetüket, a haladásukat, a tranzitokat, az egyes házakkal való kölcsönhatásukat, és a nyugati asztrológia más megközelítéseit. Tehát komplex képként kell rá tekinteni, nem pedig összefüggéséből kiragadva.
Aaron - Mi a jelentősége az asztrológiai születési diagramnak vagy zodiákusnak?
COBRA - Tulajdonképpen ez az a terv, ami bizonyos fokig meghatározza, hogy melyek azok a csillaghatások, amelyek befolyásolják az életed. Természetesen a szabad akaratoddal mindig felülemelkedhetsz ezeken a terveken.
Aaron - Az asztrológiai születési diagram minden egyes élet során eltérő? Ha igen, miért?
COBRA - Igen, természetesen, mert más testben élsz, más körülmények között.
Lynn - El tudnád mondani, hogy miért térnek el az asztrológiai születési diagramok és mennyire lényegesek ezek a diagramok?
COBRA - Azért térnek el, mert az emberek különböző időpontokban születnek. A születésed pillanatában van egy bizonyos energiavillanás, ami keresztülmegy a fizikai testen és a születési diagram úgymond ennek a konkrét pillanatnak a térképe.
Aaron - Van valamilyen kapcsolat a skorpió jegy és a "felsőbb szív" között ebben az értelemben? Mit fejez ki a skorpió?
COBRA - Nem, nincs ilyen.
Aaron - Átalakulás, teremtés, Istennő energia?
COBRA - Ez egy lehetséges leírás, de nem nagyon jó.
Aaron - Ennyit az asztrológiáról.
Lynn - Tudnál nekünk egy kicsit mesélni a múlt hétvégi tajvani konferenciádról?
COBRA - Mi a kérdésed ezzel kapcsolatban?
Lynn - Van valami, amit elmondhatsz róla? Sikeres volt?
COBRA - Igen, igen, természetesen nagyon sikeres volt. Nagyon erős volt a csoportunk. Bizonyos projektekbe kezdtünk és tulajdonképpen elindítottuk ezeknek a projekteknek a megvalósítási ciklusát. Magáról a teremtés folyamatáról is sokat beszélgettünk. Elég mélyen belementünk ebbe a témába, mert amikor ezt megértik az emberek, sok dolog lehetővé válik. Ez volt az egyik fő fókusz, hogy megértsék az emberek, hogyan kell teremteni és aztán ezt felhasználtuk arra, hogy gyakorlatilag megteremtsünk bizonyos nagyon speciális dolgokat.
Lynn - Van valamilyen záró megjegyzésed számunkra?
COBRA - Azt mondanám, hogy jelenleg az emberi történelem kulcsfontosságú időszakában élünk és csak tovább kell haladnunk előre, folytatnunk kell a Fény győzelmének megteremtését a bolygó számára.
Lynn - Őszintén nagyra értékelem, hogy itt voltál ma velünk. Megpróbálunk négyhetente jelentkezni interjúval, az 5, 6 hét helyett. Alig várjuk, hogy egyre több információt tudjunk meg tőled és természetesen sokkal több kérdésünk van, sokkal több területre vonatkozólag. Nagyon szépen köszönjük, Cobra.
COBRA - Köszönöm szépen. A Fény győzelme.