2017. április 9., vasárnap

BÉKEMEDITÁCIÓ

Írta és összeállította: Barborik Annamária

Azt hiszem, hogy most azok az idők vannak, amikor már nem fordíthatjuk el a fejünket a valódi történésekről! A háborúkról, a háttérhatalom durva offenzívájáról, ami az életünkbe kerülhet, ha nem cselekszünk. Igen, a mienkbe és a gyermekeinkébe is. Mert ez a tervük. S bár nem fog nekik sikerülni, ez már nem csak Szíriáról meg a Közel-Keletről szól… Ez már minden emberi életről szól!!!
Ébredjünk fel ennek a tudatára, mert nem azon van a fókusz amit a fősodratú médiában láthatsz. A fókusz most a mi tetteinken van, a mi döntéseinken. Cselekszünk vagy ledermedve hagyjuk, hogy a dolgok megtörténjenek ellenünk. És ezért Mi cselekedni fogunk. Most már nem mondhatjuk, hogy " de hát én nem tudtam tenni semmit sem.." Mert igenis TUDUNK TENNI!
Mindenkinek van tíz perce arra, hogy leüljön, és kezébe vegye a Földünk sorsát, az életünk közös irányítását! Nem vitatkozni kell, és nem meggyőzni egymást a nézeteinkről. Ez pont ide vezet, ahol most tartunk. Összefogni és cselekedni kell!! Ha azoknak, akik ellenünk hoznak háborús döntéseket vannak napjai ezt kidolgozni, akkor nekünk is van időnk arra, hogy elmondjunk egy imát, elvégezzünk egy meditációt. Hinnünk kell a szellemi erők segítségében, mert értünk dolgoznak! Jól tudjuk, hogy milyen nagy dolgokat vittünk már végbe ugyanabban az időben végzett közös szándékunk kinyilatkoztatásával! Hiszen ezekkel teremtünk!!
"Ez a meditáció segít a Fényerőknek lehorgonyozni a Fény energiáját a bolygó felszínén az egész világon! Ezzel segíthetjük a világbéke megteremtésének folyamatát. " (Cobra)
Hát tegyük oda magunkat, és cselekedjük meg amire képesek vagyunk. Magunkért, a világunkért, ezért a gyönyörű kék bolygóért, amit Mi kaptunk a Teremtőtől!! Minden lélek ereje és kinyilatkoztatása számít, egy-egy kapocs a nagy láncban, ami végül körbeöleli a Földet, elhozva nekünk a békét!

A Fény győzelme!!
BÉKE
COBRA vasárnap este közzétette a meditációra felhívó videókat, amelyek eddig 20 nyelven készültek el, köztük a magyar is:  

Vezetett meditációs videó: 

A Maharishi-effektusról itt olvashatsz bővebben: https://www.tminfo.hu/kutatasok/mhatas.html