2017. április 22., szombat

Helyzetjelentés

Eredeti cikk:

Most, hogy a cabal-nak nem sikerült közvetlenül kirobbantani a III. világháborút:
az elektronikus hadviselést vették igénybe.
A már sokszor említett plazma skaláris fegyverek mellett teljes erőből használják az irányított energiafegyvereiket a kulcsfontosságú Fénymunkásokat és Fényharcosokat megcélozva azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy megpróbálják eltávolítani őket a bolygó felszínéről, mivel a Fénymunkások és Fényharcosok egyesített tudatosságuk erejével az egyik fő akadályt jelentik a cabal gobális háború kirobbantására vonatkozó terveire.
Az irányított energiafegyverek közé tartoznak a rádiófrekvenciák, a lézer, a mikrohullám és a hang- és plazmasugár fegyverek, melyek cselekvésképtelenné teszik a célzott egyént:
(Magyarul itt olvasható bővebben a témáról: 
https://htka.hu/2007/11/21/iranyitott-energiaju-fegyverek-1/ - a szerk.) 

Ezeket a fegyvereket az egész világon használják a cabal ügynökei, ezzel kínozva a civil lakosság egy részét:
 A cabal az átlaglakosságból is sok embert megvesztegetett, hogy tudattalanul társ-elkövetőkké váljanak az emberiség ellen elkövetett bűntettekben. Ezek a "birkák" azt hiszik, hogy csak furcsa kinézetű távcsövekkel kémkednek, mikor valójában irányított energiafegyverekkel sugározzák be a célba vett egyéneket: 
Egy bizonyos munkacsoport elkezdte nemzetközileg eltávolítani ezeknek a bűntetteknek a fő elkövetőit. Ők "először lőnek, majd utána kérdeznek". Figyelmeztetést adtak ki, melyben kijelentik, hogy "bárki, aki irányított energiafegyvereket használ egy civil célpont ellen, akár tudatosan, akár tudatlanul, bűncselekményt követ el az emberiség ellen és várhatóan kezelésbe fogják venni." Azt is kijelentették, hogy "várhatóan hamarosan ki fog törni egy nagy horderejű következményekkel járó nemzetközi diplomáciai és politikai botrány, amely bizonyos kulcsfontosságú USA-beli embereket fog leleplezni, akik felelősek ezekért a civil lakosságot megcélzó fegyverek használatáért."
Csillagpor 
(Érdemes megemlíteni a kép kapcsán a "Csillagpor Hadműveletet", melyet COBRA már évekkel ezelőtt említett.  
Egy másik forrás szerint a "Király bejelentette a vadászidény kezdetét." A "Király" által tett ezen kijelentést illetően érdekes azt megjegyezni, hogy id. George Bush figyelmeztetést kapott Maat-tól:
Múlt hét hétfőn a plejádiak felvették a kapcsolatot az orosz katonai személyzet felsővezetőivel az irányított energiafegyverek problémájával kapcsolatban. Ha a Fénymunkások és Fényharcosok ellen irányuló támadást nem hagyják abba, fennáll annak a lehetősége, hogy szelektív elektromágneses impulzussal történő támadással vagy egy másik hasonló elektronikus hadművelettel működésképtelenné teszik azokat a fő szervezeteket, melyek ezeket a bűncslekményeket elkövetik. Az első két célpont, amit megemlítettek, a DARPA és a Raytheon voltak.

Kedden tesztelték az orosz elektronikus hadviselés lehetőségeit, amikor az orosz elektronikus hadviselés, a Khibiny, sikeresen megbénította a NORAD-ot Alaszkában, ahogy az ebben a részben helytálló jelentésben olvasható:
Itt el kell mondanom, hogy amíg a NORAD nem működött, a plejádiak egy bizonyos akcióba kezdtek a bolygó felszínén.
Az alábbi cikk figyelmeztetésként jelent meg a DARPA-n és az USA légierőn belül lévő negatív frakciók számára:
Ezen kívül a San Francisco-ban, Los Angeles-ben és New York-ban történt áramszünet NEM véletlen volt:
Jelenleg az a legfontosabb, hogy a Fénymunkások és Fényharcosok behívják és lehorgonyozzák a Fényt, amennyire ez emberileg lehetséges, bár teljes mértékben tisztában vagyok vele, hogy már a végletekig tesztelve vagyunk. Itt található egy nagyon jó és hatékony módja annak, hogy hogyan tegyük ezt meg:
Amikor eldöntöd, hogy ragyogtatod a belső Fényed, arra inspirálsz másokat is, hogy ugyanezt tegyék
( Magyarul itt olvasható: 
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2017/05/helyzetjelentes-20170422-i-hivatkozasa_1.html - a szerk.) 
Egy másik rendkívül fontos dolog, hogy a lehető legtöbb embert ébresszük fel az irányított energiafegyverek létezésével kapcsolatban. Ennek legkönnyebb módja, ha terjesztjük az alábbi cikket a blogjainkon és közösségi hálóinkon:
(Magyarul: http://2012portal-hungary.blogspot.com/2017/05/helyzetjelentes-20170422-i-hivatkozasa.html 
A fenti, belinkelt angol nyelvű cikkek közül jónéhányat le fogunk fordítani vagy összefoglalót fogunk készíteni belőlük. -  a szerk.)
Egyesített tudatosságunk át fogja alakítani ezt a helyzetet, ahogy ez már számtalanszor megtörtént.

A Fény győzelme!