2017. április 7., péntek

Bolygószintű helyzetjelentésA chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Fényerők folyamatosan intenzíven távolítják el a Yaldabaoth entitás fejét az összes plazma anomáliával és plazma toplet bombákkal és a Fátyol összes skaláris technológiájával együtt. A chimera, ahogy egyre inkább rádöbben, hogy veszíteni fognak, rendkívül brutális módon megnövelték a plazmatámadásokat a kulcsfontosságú Fénymunkások és Fényharcosok ellen.


Szerdán a Galaktikus Konföderáció Fényerői és az Ashtar Parancsnokság teljes erővel elkezdte aktívan eltávolítani az összes plazma negativitást a bolygó felszínének közelében. A Konföderáció erőinek minden közvetlen beavatkozása a karantén Földön belül, a chimera megtorlását váltja ki, amit először azzal kezdtek, hogy az USA és Észak-Korea között nukleáris konfliktust próbáltak kiprovokálni:
Bár szerdán az egyik föld alatti bázison nukleáris tűzpárbaj volt, ami a chimera-nak dolgozó bizonyos számú drakonidát "elporlasztott". A Fényerők NEM fognak megengedni semmilyen nukleáris tűzpárbajt kisebb támadásokon kívül a bolygó felszínén.
Miután rádöbbentek, hogy nem lesz lehetőségük nukleáris háborúra, a chimera arra folyamodott, hogy hagyományos fegyverekkel próbál globális háborút kirobbantani.
Az arkhón és a jezsuita hálózatokon keresztül nyomást gyakoroltak Trump-ra, hogy megtámadja Szíriát.
Trump ezt a Kongresszus beleegyezése nélkül tette meg, ami sérti az Alkotmányt:
Ez a katonai akció segíti az arkhónokat Palmyra visszafoglalására tett kísérletükben. Palmyra a szíriai pentagramma egyik döntő fontosságú örvénypontja:A sötét erőknek az a tervük, hogy Törökországot és Izraelt is bevonják a konfliktusba és kiterjesszék az egész Közel-Keleten:
Abban reménykednek, hogy provokálni fogják Putyint, de Putyin zseniális plejádi katonai stratégákkal áll kapcsolatban és nagy valószínűséggel bölcsen fog játszani, diplomácia, nemzetközi közvélemény és a Szíriai hadsereg katonai támogatásával, minthogy közvetlen konfrontációba kerüljön az Egyesült Államokkal.
A nemzetközi nagyközönség egyre inkább tisztában van azzal, hogy az Idlib-ben történt vegyi gáztámadás, amit Trump ürügyként használt fel arra, hogy megtámadja Szíriát, hamis-zászlós művelet volt:
A Fehér Sisakosok közreműködésével:
Trump hódolói kezdenek végre kijózanodni:
A Fényerők minden tőlük telhetőt meg fognak tenni, hogy korlátozzák ennek a katonai konfliktusnak a kiterjedését. Sárkány források megerősítették, hogy ez rövid, intenzív, de korlátozott kiterjedésű konfliktus lesz. Az Ellenállás arra számít, hogy ez a szituáció jövő hét kedden éri el tetőpontját.
Az Istennő békét akar és béke lesz!
Ui.: Épp amikor közzé akartam tenni ezt a helyzetjelentést és a következőt, ami még fontosabb lesz, a blogger blogkészítő felület világszerte leállt néhány órára, késleltetve a bejegyzésem megjelenését:
Érdekes „véletlen”.
A Fény győzelme!