2017. április 13., csütörtök

Jelentés a Békemeditációról


Bár a kritikus tömeget nem értük el, a Békemeditációnk hatalmas siker volt. Tekintettel arra, hogy a helyzet sürgőssége miatt csak 4 napunk volt megszervezni a meditációt, ami nagyon kényelmetlen időpontban, munkanapon volt és annak ellenére, hogy a cabal szinte teljesen megakadályozta, hogy a Facebook-on megosszuk a meditációt, nagyon nagy sikert értünk el.
A meditáció előtt néhány órával ez a jel volt látható az égbolton:
Pont amikor múlt hét pénteken meg akartam jelentetni a meditációról szóló bejegyzést, valaki nagy erőfeszítések árán az egész Blogger blogkészítő felületet le akarta állítani:
Érdemes megjegyezni, hogy a Veterans Today elleni cybertámadás kb. ugyanebben az időpontban 12 órára leállította azt az oldalt. Forrásaik szerint a Fort Huachuca katonai bázison lévő USA hadsereg számítógépes parancsnoksága volt a felelős és a nyomok Mc Master tábornokhoz vezetnek. Nyilvánvalóan nem szeretnék, ha EZ a cikk megjelenne:
Ahogy azt az Ellenállás megjósolta, kedden volt a maximális feszültség csúcspontja. Az arkhón családok, akikről itt olvashatunk
főleg az Orsini és a Pallavicini család, megpróbálták működésbe hozni a Doom 33 végjáték világpusztító programot a kazár csicskásaikon keresztül az Omega Rácson belül, hogy beteljesítsék a végjátékról szóló próféciákat:
(Cobra 2012-ben számolt be a Doom 33 fedőnevű tervről: "A fizikai és nem-fizikai Arkhónoknak van egy terve „Doom33 (Végzet33) ” kódnév alatt annak érdekében, hogy megakadályozzák a tömeges letartóztatásokat. A terv szerint, amikor a tömeges letartóztatások megkezdődnének, a nem-fizikai Arkhónok okkult rituálékon keresztül megadnák a jelet a Máltai Lovagrenden(teljes nevén Jeruzsálemi Szent János Szuverén Máltai Lovagrend,SMOM) és a 33 fokozatú szabadkőműveseken belül található legfontosabb Arkhónoknak. Ők aztán a katonaságnál és a különféle titkosszolgálatoknál,kormányszervezeteknél található embereiken keresztül kiadnák a a parancsot, hogy akkora káoszt és felfordulást idézzenek elő, amekkorát csak lehet. Ez összhangban van az Armageddon próféciákkal, amelyeket a fizikai Arkhónok nagyon tisztelnek. Mindent megtennének annak érdekében, hogy lássák a bekövetkeztüket. Nem kell félni ezektől az elképzelésektől, mivel a Fény Erőinek részletes tervük van ezeknek a megakadályozására." - a szerk.)
(Az Omega Rácsról 2012 decemberében írt Cobra:
http://2012portal.blogspot.hu/2012/12/theomega-grid-tacticalreadiness-of.html - Magyar fordítása még nincs, de várható - a szerk:)
Ezt néhány órával később megakadályozták, amikor a plejádiak kapcsolatba léptek az orosz és a kínai katonaság néhány kulcsfontosságú emberével. Ez többek között a meditációnknak a bolygó körül lévő energiarácsra tett energetikai támogatásának köszönhetően volt lehetséges. A plajádiak rövid megbeszélést folytattak Putyinnal és "elmondtak neki bizonyos dolgokat, amik nem tetszettek neki", de amikor közölték vele, hogy mi forog kockán, megértette, és vállalta azt a kockázatot, hogy a Fénnyel való együttműködést választja.

Ha ez a kardcsörtetés nem fejeződik be hamarosan, az alábbi opciók lehetségesek, sürgősségi szinttől függően: leleplezés, közzététel és eltávolítás.
A leleplezés azt jelenti, hogy az orosz média részletes információkat tesz közzé a) a világszerte működő illuminátus hálózatról és a tevékenységeikről és/vagy b) az USA kormány és a negatív földönkívüliek között létrejött titkos egyezményekről.
A közzététel a földönkívüli jelenlétről, a pénzügyi újraindításról és az Eseményről szóló teljes közzétételt jelenti az orosz és a kínai médián keresztül, ami már tulajdonképpen el is kezdődött:

Az eltávolítás azt jelenti, hogy a Specnaz ügynökök gondoskodnak az illuminátus hálózat sorsáról, a szentségtelen négyessel elkezdve.
A leleplezés azonnal elkezdődött, amikor Putyin pontosan elmondta, mi a helyzet:
(Magyar nyelvű cikk: 
A meditációnk és a plejádiak közbeavatkozásának eredményeként hirtelen békéről szóló tárgyalások kezdődtek:
A NASA, miután meghallotta, hogy a teljes közzétételről szóló hírek meg fogják őket előzni, gyorsan bejelentette, hogy a Szaturnusz holdján, az Enceladuson lehetőségét látják földönkívüli életnek:
Az emberiség történelme során először ismerte el nyíltan az általános tudomány annak a lehetőségét, hogy nem vagyunk egyedül.
Sárkány források azt közölték, hogy a cabal bizonyos képviselői tárgyalásokat folytatnak azzal kapcsolatban, hogy megadják magukat, de az Ellenállás nagyon szkeptikusan tekint arra, hogy mi fog ebből kisülni.
Még mindig sok munka van, mert az észak-koreai konfliktus még nem oldódott meg:
(Magyar nyelvű cikk a témában: https://888.hu/article-eszak-korea-keszen-all-az-usa-elleni-haborura- a szerk.)
Lehet, hogy a plejádiak további akcióba fognak lépni, az Ellenállás pedig továbbra is teljes készültségben van.
A Fény győzelme!