2016. szeptember 8., csütörtök

COBRA augusztusi interjúja

Cobra oldalán megjelent eredeti bejegyzés:
Fordította: Czékus Viki 
Az interjú előtt Lynn megköszönte az eddigi segítséget, amit a malawi embereknek ajánlottak fel és újra felhívta a figyelmet a malawi helyzetre, hogy segítsük továbbra is az embereket.
***
Yoda nyomul
Lynn - Most pedig szeretném köszönteni Fényharcosunkat és az Ellenállási Mozgalom képviselőjét, Cobra-t. Üdvözlünk újra az augusztusi interjúnkon.
COBRA - Köszönöm a meghívást.
Lynn - Akkor kezdjük is.
Richard - Cobra, van valami javaslatod azok számára, akiknek problémát okoz kapcsolatba lépni belső útmutatójukkal, felsőbb énjükkel?
COBRA - Akiknek nehézséget okoz kapcsolatba lépni belső útmutatójukkal, nem használták elég sokszor a múltban ezt az útmutatást, ezért el kell kezdeniük gyakorolni és így ez a belső vezettetés egyre erősebb lesz.
Richard - Hogyan tudunk különbséget tenni a belső útmutatás és a szokásos gondolatok között?
COBRA - A szokásos gondolatok nem mások, mint szokásos gondolatok. A belső útmutatás azonban egy intuíció, amely túllép az elme határain. Ha kapcsolatban állsz a belső útmutatással, tudod, hogy megvan ez a kapcsolat, mert őszinte bizalmat érzel az igazság felé, amelyet ez a belső útmutatás visszatükröz.
Lynn - Cobra, mi az a mantra?
COBRA - A mantra egy bizonyos, erővel rendelkező szó, melynek ismétlése képes bizonyos energetikai és pszichológiai hatások megteremtésére.
Lynn – El tudnád nekünk mondani, mi az a Yantra?
COBRA - A Yantra egy olyan szakrális geometriai szimbólum, melynek ugyanolyan energetikai és pszichológiai hatása van, mint a mantrának. Egy bizonyos geometriai rezgésen keresztül befolyásolja a magasabb dimenziós rezgésfrekvenciákat és tartós hatást eredményez.
Richard - Miért lehet úgy érezni a telugu és szanszkrit nyelvekben, mintha az energia ki-be áramlana a szavak kimondása során?
COBRA - Igen, néhány nyelv az ősi atlantiszi nyelvekből származó gyökerekkel rendelkezik. Ezek a nyelvek valójában nem csak szavakból álltak, hanem sok szónak a rezgéséből, ami tulajdonképpen egy olyan mantra volt, ami bizonyos hatásokat teremtett. Főleg a szanszkrit nyelvben vannak bizonyos szavak, amelyek a régi atlantiszi nyelvből származó rövid mantrákból állnak.
Lynn - Cobra, mi a szakrális geometria célja?
COBRA - A szakrális geometria célja, hogy harmóniát teremtsen az univerzumban.
Richard - Meg tudnád becsülni, hogy a naprendszerben kb. hány bolygón létezik életforma?
COBRA - Bizonyos szinten minden bolygó lakott. Nem a fizikai, hanem a plazma, éteri és asztrálsíkokon. A naprendszer összes fő bolygója lakott.
Lynn - Mi az a galaktikus szívdobbanás és hogy kapcsolódik az Eseményhez?
COBRA - A galaktikus szívdobbanás vagy galaktikus pulzálás egy olyan meglehetősen szabályos galaktikus ciklus, amely 25000 évente aktiválja a galaktikus napot. Most egy olyan periódusba lépünk, amikor ez a galaktikus pulzálás majd megtörténik. Ez egybe fog esni egy nagyobb kozmikus ciklussal és ez fogja kiváltani az Eseményt.
Lynn - Ez a galaktikus pulzálás testileg és szellemileg is meg fogja gyógyítani az embereket?
COBRA - A galaktikus pulzálás következményei fogják meggyógyítani az emberiséget.
Lynn - A galaktikus szívdobbanásból érkező energiahullám hasonló lesz azokhoz az energiahullámokhoz, amelyek a '60-as évek végén és végig a '70-es években érkeztek a földre és emelték az emberek egy kis részének tudatosságát?
COBRA - Sokkal, sokkal, sokkal erősebb lesz és sokkal jelentősebb.
Richard - Mit gondolsz, a kundalinim emelkedett? Pozitív képekre gondoltam meditálás közben és láttam az elmémben lejátszódni ezeket a képeket. Abban a pillanatban és a következő 15 percben meggyógyítottam a térdemet és az asztmámat és majdnem minden fizikai fájdalmam elmúlt. A következő 6 hónap során elmúlt minden fizikai fájdalmam, kapcsolatba léptem a felsőbb énemmel és hatalmas mennyiségű tudás kezdett felszínre törni belőlem. Úgy éreztem, megőrülök, de a felsőbb énem segített ezen túljutni úgy, hogy segíett megérteni azt a tudást, amire emlékeztem. Mások, akik ilyen kundalini felébredést tapasztaltak meg, nem voltak ilyen szerencsések és szörnyen érezték magukat, úgy érezték, hogy megőrülnek. Mi okozza a kundalini felébredést és tudsz javasolni valamit, ami segít, hogy ez a folyamat könnyebben menjen végbe?
COBRA - A kundalini felébredés akkor kezdődik, amikor bizonyos mennyiségű nyílás van azon a központi csatornán, amelyen keresztül a kundalini felemelkedhet. Amikor ez megfelő módon történik, azokat a pozitív hatásokat érzékelhetjük, amiket te is leírtál. Ha ez a kundalini energia valamilyen akadályba ütközik és ez az akadály megállítja az energiaáramlást, elég erős pszichológiai és néha testi problémákhoz vezethet. Tehát helyesen kell végezni. Vannak gyakorlatok és technikák, amelyek segítenek megfelelően aktiválni a kundalinit.
Richard - Mit értesz akadályok alatt? Elmagyaráznád?
COBRA - Akadályok az energia áramlásában.
Richard - Ez az akadály valahol belül van vagy mentálisan létezik vagy a csakrarendszerben?
COBRA - Bármelyik testünkben előfordulhat: az éter-, a plazma-, az érzelmi és a mentáltestben is. Mindegyikben lehet. Még akár egy fizikai implantátum is lehet.
Lynn - Cobra, van valamilyen javaslatod vagy technikád, ami segít az embereknek irányítani a gondolataikat?
COBRA - Az embereknek nem kell irányítani a gondolataikat. Nem ez a cél.. Nem értem, mi lenne ennek a célja.
Richard - Az arkhónok küldenek nekünk negatív gondolatokat?
COBRA - Inkább úgy mondanám, hogy olyan technológiát használnak, ami negatív mentális képeket és negatív gondolatokat küld ki, de legtöbbször nem a mentális síkra, hanem főleg az éteri és plazmasíkra.
Richard - Van valami javaslatod arra mit tehetünk, hogy ezt megállítsuk?
COBRA - Igen, természetesen amennyire lehetséges, megpróbálhatsz véget vetni annak, hogy ezekkel a negatív dolgokkal azonosítod magad és amennyire lehet, válj függetlenné a gondolkodási folyamatodban. Ne szentelj túl sok időt a tömegmédiának és gondolkodj függetlenül, a saját fejeddel.
Richard - Van valami módja annak, hogy megállítsuk ezeket a lényeket, hogy még csak ne is lássanak minket? Megkérhetjük a Galaktikus Konföderációt, hogy állítsák meg őket?
COBRA - Tudnak segíteni, de úgy is láthatatlanná tudsz válni, ha egyszerűen megemeled a rezgésed addig a pontig, ahol már nem tudnak elérni.
Richard - Ez csodás. Köszönöm. Következő kérdés: hogy tudunk megszabadulni azoktól a negatív lelkektől vagy démonoktól, akik beszélnek hozzánk és negatív módon irányítanak minket?
COBRA - Nem szükséges hozzájuk kapcsolódni, nem kell velük kapcsolatba lépni. Ilyen egyszerű. Ha jönnek, csak el kell őket küldeni, ugyanúgy, mintha élő emberek lennének. Te döntesz, te választod meg a társaságod.
Lynn - Igaz, hogy a lélek a szemen keresztül lép be és ki a testből?
COBRA - A lélek sok nyíláson keresztül tud belépni és kilépni a testből, sok csakrán keresztül. A szem a lélekhez vezető ablak és ez az egyik nyílás a sok közül a lélek számára.
Lynn - A lélek lakozik a testben vagy a test lakozik a lélekben?
COBRA - A lélek a testbe inkarnálódik vagy hogy úgy mondjam, a lélek a testbe vetíti a lényegének egy részét.
Lynn - Létezik a lélekbefogó gép?
COBRA - Igen. Léteznek bizonyos technológiák, amiket a sötét erők használtak. Ezek erős mágneses mezőkkel és plazma skaláris hullámokkal működtek, amik csapdába ejtették a lelkeket és a fizikai testbe taszították őket. Ez 1996 óta sokszor előfordult földalatti bázisokban.
Richard - Említetted, hogy 1999-ben minden földi lelket evakuáltak az asztrálsíkról az egyik plejádokbeli bolygóra. Most hova kerülnek a lelkek? Pl. 1999 óta sokan meghaltak és minden nap folyamatosan meghalnak az emberek. Ezek a lelkek a Plejádokra kerülnek vagy valami más helyre?
COBRA - Ezek a lelkek nem mennek a Plejádokra, hanem a plazma alagúton keresztül az éteri és asztrálsíkokra jutnak és a Föld körül töltik el idejüket. Jelenleg nem mennek a Plejádokra.
Richard - Biztonságban vannak ott, ahol vannak?
COBRA - Néhányan igen, mások nem.
Lynn - Hogy lehet eldönteni, hogy biztonságos helyen vannak-e vagy nem? Tudják ezt valahogy kontrollálni?
COBRA - A tudatossági állapotuktól és körülményeiktől függ. Néhányuk jobban tudja kontrollálni, míg mások kevésbé. Meg kell érteni, hogy a plazma és éteri síkok, valamint az asztrálsík egy része még nem biztonságos területek.
Lynn - A fejlett földönkívüliek mit mondanak a lelkek létezéséről vagy arról az esszenciáról, amely az emberi testet tölti meg élettel?
COBRA - Nem kell bebizonyítani, hogy a lélek létezik, mert minden érző lény egy lélek és nem kell bebizonyítanod, hogy létezel. Nem kell bebizonyítanod sem magadnak, sem másnak, hogy létezel, mert tisztában vagy vele.
Richard - Mi lesz azokkal a rosszfiúkkal, akik esetleg meghalnak az Esemény előtt?
COBRA - Attól függ, milyen mértékben választódtak el a Forrástól. Azok, akiknél még mindig fennáll a kapcsolat az inkarnálódott lény és a lélek között, egy bizonyos tisztítási folyamaton fognak keresztülmenni és egy bizonyos ponton ők is csatlakozni fognak a Fényerőkhöz. Ha nincs már meg ez a kapcsolat, a Galaktikus Központi Napba fognak kerülni, arról a területről, ahol tartózkodnak - legtöbbjük a plazmasíkon van, néhányan az éteri síkon míg néhányan az alacsonyabb asztrálsíkokon tartózkodnak.
Lynn - A jezsuiták és a fekete nemesi családok a régi Atlantisz fekete mágusai?
COBRA - Igen.
Richard - Az Eseménykor a kompressziós áttörés azt is fogja jelenteni, hogy a kundalini mindenkiben felemelkedik? A fentről érkező fénnyel is találkozni fog?
COBRA - Az Esemény pillanata nem jelenti azt, hogy a kundalini teljesen fel fog emelkedni mindenkiben. Azt jelenti, hogy egy bizonyos számú spirituális felébredés és kundalini aktiválás lesz tapasztalható az emberek egy részénél. Ez a folyamat fokozatos lesz és az Esemény pillanatában fog elkezdődni.
Lynn - Cobra, tudnál nekünk többet mondani arról, mi történik amikor 144.000 ember együtt meditál?
COBRA - Ha ennyi ember együtt meditál, elérjük a kritikus tömeget. Ha ugyanazt a meditációt végzik, az egy rezgésmezőt hoz létre a bolygó körül, ami segít megteremteni azt, amiért ezek az emberek meditálnak. Tehát ekkor jön létre egy nagyon erős rezgésmező, amely befolyásolhatja a bolygón lévő helyzetet.
Lynn - Ezt tekinthetjük átmeneti fázisnak is?
COBRA - Segíthet az ámeneti fázisban. Az átmeneti fázis egyik aspektusának tekinthető.
Lynn - Ha aktiválnánk ezt a 144.000-es tömeget a heti esemény meditációkon, az Esemény függetlenül attól megtörténne, hogy éppen mi történik a világon?
COBRA - Nem jelenti azt, hogy azonnal megtörténne az Esemény, de nagy mértékben és drasztikusan felgyorsítaná a folyamatot és sokkal könnyeben bekövetkezne.
Lynn - A Fényerők ellenőrzik hány ember végzi vasárnaponként az Esemény Meditációt?
COBRA – Igen, természetesen.
Richard – Meg tudnád nekünk mondani, hogy a kívánt 144.000 meditálónak hány százaléka meditál vasárnaponként a megjelölt időpontban?
COBRA – Nagyon kis százalékuk. Nagyon, nagyon kis százalékuk.
Lynn – Van valami javaslatod arra, hogy tudnánk növelni ezt az arányt?
COBRA – Az emberek szabad akaratán múlik. Nem fogom tovább buzdítani az embereket a meditációra, mert ennek belülről kell jönnie. Ha eljön az ideje, belülről fog jönni.
Lynn – Mi a 144.000-es szám jelentősége? Amikor együtt meditálunk, miért próbáljuk elérni, hogy 144.000 ezer ember meditáljon?
COBRA – Ez egy olyan szám, ami megfelelő számú ember a bolygó népessége számára jelen pillanatban. Pl. ha van kb. 7-8 milliárd ember, ennek a kritikus tömege kb. 120.000 fő és ha azt nézzük, hogy nem mindenki meditál 100%-osan, akkor a 144.000 egy jó szimbolikus szám, amely a jelenlegi szituációt és a kívánt kritikus tömeg számát mutatja.
Lynn – A Csillag Rendjével kapcsolatosan is beszéltél már a 144.000 emberről. Tudnál erről nekünk még mondani valamit?
COBRA - Erről már sok cikkemben írtam a blogomon. Mi a pontos kérdés?
Lynn - Lehetséges, hogy úgy legyen valaki a Csillag Rendjének tagja, hogy nem tud róla?
COBRA - Igen, természetesen.
Richard - Van még valami más az Esemény meditáción kívül és a belső munkán kívül, amit megtehetünk, hogy felgyorsítsuk az Eseményt?
COBRA - Igen, persze. Bármit megtehetsz, amit tudsz, hogy terjeszd az információt és felébreszd az embereket, főleg az elektronikus médián keresztül. Jelenleg ez az egyik leghatékonyabb tényező a folyamat felgyorsítására.
Lynn - Ha jól emlékszem, azt mondtad, hogy "a kompressziós áttörés akkor fog megtörténni, amikor a Föld központjából érkező energia áttör a Földön kívül lévő energiába". Folyamatosan hallunk az űrből érkező nagy Galaktikus szuperhullámról de milyen energia van a Föld központjában?
COBRA - A Föld középpontja egy csillagkapu, amit a galaktikus pulzálás fog működésbe hozni és ennek a Föld közepén lévő csillagkapunak az energiája fog a felszínre jutni. De a kompressziós áttörés nem csak erről szól. Azt jelenti, hogy a Fényerők a felszín alól eljutnak a felszínre és az égi csillagtestvéreink bizonyos mértékben leereszkednek és ők is elérik a felszínt.
Lynn - Akkor a Föld középpontjából érkező energia különbözik a galaktikus szuperhullámtól?
COBRA - Bizonyos fokig ez a galaktikus szuperhullám energiája, amely - hogy úgy mondjam - egy energiaszűrőn van megszűrve, majd szétterjed az egész bolygón.
Richard - Egy másik kérdés ugyanezzel kapcsolatban: a test kundalinije kapcsolatban van ezzel a közelgő szupehullámmal és Föld középpontjában lévő csillagkapu energiájával?
COBRA - Igen, természetesen. A szuperhullám érkezése fel fogja gyorsítani a kundalini aktiválását.
Richard - Cobra, hogy néz ki egy csillagkapu? Ez egy energia, egy forma vagy valamilyen fizikai dolog?
COBRA - Azt mondanám, hogy ez egy hiperdimenzionális átjáró, amely összekapcsolja a fizikai síkot a nem-fizikai síkokkal és a magasabb dimenziókkal.
Richard - Azt mondod, ez a Föld belsejében található, a Föld közepén?
COBRA - Igen, egy csillagkapu ott található.
Lynn - Amikor nem rég arra utaltál, hogy a Galaktikus Központi Nap "tüsszenteni" fog, arra a galaktikus szuperhullámra gondoltál, amely a Földre fog érkezni, hogy beindítsa az Eseményt?
COBRA - Igen.
Lynn - Mi várható, mit fogunk tapasztalni, amikor a Nap "tüsszent"?
COBRA - Az Eseményt.
Lynn - De valamilyen fizikai módon fogjuk érezni vagy máshogy? Képesek leszünk érzékelni?
COBRA - Sok különféle módon fogjuk érzékelni ennek az energiáit.
Richard - Az Esemény után lesznek olyan módszerek, amivel fizikailag és mentálisan le tudjuk védeni magunkat a negatív erőkkel szemben vagy a negatív erők minimalizálva lesznek, így nem kell majd aggódnunk a védelem miatt?
COBRA - Az Esemény után a negatív erők teljesen el lesznek távolítva.
Lynn - Az Esemény után javulni fog a férfiak és nők kapcsolata? Kevesebb lesz a versengés egyes férfiak között egyes nőkért és jobban ki fognak tudni teljesedni az emberek a személyes kapcsolataikban?
COBRA - Az Esemény után eltávolítják az arkhónokat, így nem fognak tudni többé beavatkozni a kapcsolatokba. Ezért sok régi konfliktus és dráma, ami jelenleg létezik nők és férfiak között, el fog tűnni és újra fel fogják fedezni a valódi szeretetet. Eltűnik annak módja, ahogy az arkhónok befolyásolták az embereket, így a kapcsolatok drasztikusan javulni fognak.
Lynn - Van valami javaslatod arra, mit tehetünk addig, amíg ez megtörténik?
COBRA - Az a legfőbb cél, hogy az emberek abbahagyják az egymással folytatott harcot és elkezdjenek rájönni arra, hogy a konfliktusokat az arkhónok generálják és nagyítják fel bizonyos technológiával; és kezdjék el támogatni egymást. Nagyon egyszerű ezt mondani és nem olyan könnyű megtenni, de ez a módja. Nagyon egyszerű tanács, de nagyon hatékonyan működik, ha megpróbáljuk gyakorolni a való életben.
Lynn - Nagyon jó tanács. Köszönjük.
Richard - Az Esemény után ha akarnak, el tudnak majd költözni az emberek távoli helyekre?
COBRA - Igen.
Lynn - Együtt leszünk majd a szeretteinkkel és kapcsolatba tudunk majd lépni velük? Képesek lesznek megjelenni nekünk fizikai formában?
COBRA - Nem sokkal az Esemény után lesznek bizonyos technikák, amelyek lehetővé fogják tenni a kommunikációt a fizikai és a nem-fizikai síkok között.
Richard - Amikor az ikerlángok megtalálják egymást, fizikailag egymás közelében kell lenniük, hogy lehorgonyozzák az isteni női energiát vagy egymástól távol is tudnak tevékenykedni?
COBRA - Az ikerlelkek találkozása még nincs folyamatban, de amikor elkezdődik, akkor lesz legerősebb a kapcsolat, ha fizikailag kapcsolódnak. De ez a kapcsolódás fizikai kapcsolat nélkül is történhet.
Richard - Igaz, hogy sok Felemelkedett Mester inkarnálódik napjainkban egy olyan folyamaton keresztül, amelyhez nem szükséges a születés?
COBRA - Jelenleg nincsenek Felemelkedett Mesterek a bolygón.
Lynn - Létezik a Mandela hatás, amit Nelson Mandela-ról neveztek el. Ezen elmélet szerint az időt és a valóságot manipulálják vagy párhuzamos univerzumok léteznek. Mit gondolsz erről?
COBRA - Nem tudom megerősíteni ezt az elméletet és nem teljesen értek vele egyet.
Richard - A denzitásszinteket a rezgés határozza meg vagy valami más?
COBRA - Tulajdonképpen a szellem és az anyag közötti kapcsolat határozza meg és ennek a kapcsolatnak a rezgésszáma határozza meg, melyik rezgésről, sűrűségről vagy dimenzióról beszélünk.
Richard - A rezgésszám boldogságban mérhető? Vagy hogyan mérhetjük meg valaki rezgésszámát?
COBRA - A jelenlegi tudomány még nem áll készen ennek a mérésére, de a rezgésszám meghatározható a lélek és az anyag közötti kölcsönhatásból bármelyik általunk mért területen.
Lynn - A különböző dimenziók ugyanazok, mint a különböző sűrűségek? A dimenziókat le lehet írni az alábbiak szerint: 3D - fizikai, 4D - éteri, 5D - asztrál vagy van jobb módja ennek?
COBRA - Leegyszerűsítve a következőképp néz ki: 3D - fizikai, 4D - plazma/éteri és asztrál, 5D - magasabb mentális sík és 6D - a lélek síkja és természetesen léteznek magasabb dimenziós síkok. Megpróbáltam a lehető legjobban leegyszerűsíteni.
Richard - A reptiliánok és a plejádiak más sűrűségben vannak, mint mi?
COBRA - A plejádiak képesek a fizikai síkon teremteni vagy magasabb síkokat belakni, ugyanúgy, mint a reptiliánok, de a rezgésszámuk különböző. Természetesen a plejádiak sokkal fejlettebbek.
Richard - Még mindig vannak földönkívüliek a harmadik dimenzióban vagy ugyanazon a szinten, amelyen mi vagyunk?
COBRA - Azt mondanám, hogy mindannyian egy ET-ben vagyunk, így a válaszom igen.
Lynn - A sötét entitások és sötét lények még mindig a negyedik dimenzióban élnek?
COBRA - Igen.
Lynn - Történt valamilyen előre lépes az eltávolításukkal kapcsolatban?
COBRA - Azt mondanám, hogy a plazma/éteri és asztrálsíkon sokkal jobb a helyzet, főleg július óta, amikor történt egy bizonyos áttörés, ami lehetővé tette, hogy bizonyos mennyiségű fény áramolhasson át közvetlenül ezeken a síkokon. A negatív lények száma folyamatosan drasztikusan csökken július óta ezeken a síkokon. Tényleg látható most már előrejutás.
Richard - A toplet, a plazma strangelet és a plazmabombák eltávolításával kapcsolatban tudsz nekünk valamiféle előrejutásról beszámolni?
COBRA - A plazma strangelet bombák túlnyomó többsége teljesen el lett távolítva. Jelenleg a fő problémát a plazma toplet bombák jelentik. Ezen a téren is történnek előrejutások, de nem mondhatok semmi konkrétat.
Lynn - Úgy tűnik, két fő külső erő okozza elsődlegesen az energetikai támadásokat, a negatív entitások és a plazma alapú skaláris fegyverek. Egyetértesz?
COBRA - Igen, teljesen egyetértek.
Richard - Úgy tűnik, hogy a jelenlegi skaláris fegyverekkel történő beavatkozások és az éteri és asztrálsíkról érkező támadások száma csökken. Mit gondolsz erről?
COBRA - Ahogy előbb mondtam, ezek nagy része el lett távolítva 2016. júliusa óta.
Lynn - Úgy tudom, a lélek súlya 21 gramm. Milyen anyagból áll a lélek?
COBRA - Ez nem a lélek, hanem a plazma- és étertest súlya. És a tényleges súly ettől egy kicsit kevesebb, de megközelítőleg ennyi. Végeznek az emberi test súlyával kapcsolatos kísérleteket előtte és utána, amikor a plazma/éteri és a magasabb síkokon lévő testek elhagyják a fizikai testet, és mérhető a különbség. Legtöbb esetben néhány gramm.
Richard - A lélek a test körül marad miután eltávozott onnan, amikor meghalt a test?
COBRA - Elidőzhet még valamennyi ideig, de amikor elveszíti a fizikai testhez való ragaszkodását, továbbmehet, szabad lehet és magasabb síkokra távozhat.
Lynn - A lélek milyen sűrűségben létezik?
COBRA - Ahogy azt már mondtam, a hatodik dimenzióban vagy úgy is mondhatnám, hogy a hatodik dimenzió az a terület vagy rezgésszám, ahol a lélek létezik.
Lynn - Mit mondasz, a lélek örökkévaló?
COBRA - Igen.
Richard - A Központi Faj civilizáció közvetlenül segít a chimera csoport eltávolításában vagy mit tesznek a Föld felszabadításával kapcsolatban?
COBRA - Elég intenzíven és elég közvetlenül segítenek a folyamatban.
Lynn - Ők ugyanaz a csoport, mint a wingmaker-ek, akiket Corey Goode Kék Aviánokként említ, nagy kék gömbökkel?
COBRA - A wingmaker-ek és Coery Kék Aviánjai a Központi Faj egyfajta egyedi nézőpontból való értelmezései. Azt mondanám, hogy ennek a fajnak egy egyedi szemszögből való értelmezése.
Lynn - El tudod mondani, hogy kezdhetünk el kommunikálni az agarthaiakkal vagy más belső földbeli lényekkel?
COBRA - Ezzel kapcsolatban a közeljövőben fogok megjelentetni bizonyos protokollokat, most nem fogok erről beszélni.
Richard - A belső földi agarthai hálózat mindig fenntartotta a kapcsolatot a Galaktikus Konföderációval?
COBRA - Bizonyos frakciók igen, míg mások nem.
Lynn - Jógik és szentek azt mondják, hogy láttak sok olyan megvilágosodott lényt és istenséget, akik beléptek egy tárgyba vagy egy személybe. Tudsz nekünk beszélni ennek jelentőségéről? Miért fordul ez elő?
COBRA - Egyszerűen azért, mert ezek a magasabban fejlett lények összekapcsolódnak velük és segítik őket a fejlődésükben.
Richard - Cobra, mit gondolsz Metatron Arkangyalról? Egyik olvasónk azt olvasta, hogy a 144. dimenzió fölé emelkedett. Tudsz erről mondani valamit?
COBRA - Ezzel nem értek egyet. Inkább azt mondanám, hogy ő galaxis ezen szektorának az őrzője és ő felügyeli az elsődleges anomália átalakítási folyamatát a galaxisnak ebben a szektorában.
Lynn - Nagyon sokszor a művészek világos bőrű kaukázusi lényeknek ábrázolják a földönkívülieket, főleg a plejádiakat és az arktúrusziakat. Corey Goode azt mondja, hogy sok földönkívüli faj létezik. Vannak köztük olyanok, akik úgy néznek ki, mint a mi ázsiai vagy afrikai embereink?
COBRA - Igen, sok különböző bőrszínű faj van. Néhányuk úgy néz ki, mint az emberek, míg más fajok teljesen máshogy néznek ki. Tehát fajok egész sora létezik.
Lynn - Ugyanez igaz az amerikai indiánokra is?
COBRA - Igen, természetesen.
Richard - 2012. május 10-én írtad, hogy az Ellenállási Erők május 6-án letartóztatták a fizikai síkon az arkhónok vezetőjét és elvitték a bolygóról. Átkelt a Fénybe és most készségesen segít a bolygó felszabadításának folyamatában. Majd 2012. július 15-én valami hasonlót írtál, hogy az arkhónok vezetője a Galaktikus Központi Napba került, így a cabal tagjai valami olyat bálványoznak, ami már nem is létezik. A kérdés az, hogy az egykori arkhón vezető segít jelenleg a bolygó felszabadításának folyamatában vagy már nincs életben?
COBRA - Egy rövid ideig segítette a Fényerőket, de mikor rájött, hogy mit tett a múltban, önként azt választotta, hogy a Galaktikus Központi Napban a lelke esszenciáira essen szét. A kérését engedélyezték, így már nincs életben többé. A cabalnak vannak bizonyos frakciói, akik bálványozzák ezt az entitást anélkül, hogy felfognák, hogy ő már nem is létezik önálló személyiségként sehol sem az Univerzumban soha többé. Ez már a múlté.
Richard - Szintén írtad korábban, 2014. július 12-én, hogy "a jelenlegi arkhón vezető, a fizikai síkon, Róma közelében él". Ez a személy él még vagy megadta magát és eltávolították?
COBRA - Ez a személy már nem él Róma közelében, ennyit mondhatok. Áthelyezték máshova és így vagy úgy, de elveszítette ereje legnagyobb részét.
Lynn - Cobra, a következő kérdés Yaldabaothhoz, a polip entitáshoz kapcsolódik. Azt mondtad, hogy ő egy élő lény. Rendelkezik olyan DNS-sel, amilyen a valódi polipoknak van?
COBRA - Ő nem egy fizikai síkon élő entitás és nincs szüksége DNS-re. Ő egy plazma síkon lévő energialény.
Lynn - Egy másik bolygórendszerből jött?
COBRA - Ez az entitás az Androméda galaxis egy bizonyos szektorából jött, keresztülutazott az Orionon és végül ebben a naprendszerben kötött ki.
Lynn - Yaldabaoth egyfajta vezető?
COBRA - Igen, ő egyike azon arkhónoknak, akiket bukott angyaloknak hívunk.
Lynn - Kiknek a főnöke ő? Az arkhónoké?
COBRA - Igen, az arkhónoké.
Lynn - Az arkhónok irányítják őt vagy ő csak a vezetőjük?
COBRA - Bizonyos értelemben Yaldabaoth irányítja őket, mivel ebben a naprendszerben a plazma nagy részét ő manipulálja.
Lynn - A Fátyol a földfelszín fölött kb. 14 km-re terjed ki és körbeveszi a bolygót, ebben tartózkodik a plazmapolip entitás, Yaldabaoth. Mi történik most vele, ő is tűnik el lassan?
COBRA - Igen, ez a plazma entitás is.. úgy mondanám, hogy az entitás plazmateste lassan szétesik és átalakul tiszta fénnyé, ahogy a Fényerők haladnak előre.
Richard - Hogyan tudjuk mi fénymunkások és fényharcosok megvédeni magunkat azon infrahang sugárzásoktól, amelyek a TV közvetítések alkalmával vagy a mozikban érnek minket? A meditáció segít?
COBRA - Az infrahangok nagy kihívást jelentenek. Néha az egyetlen dolog, ami segít, hogy elköltözöl egy másik helyre. Ha nem tudod ezt megtenni, akkor minden, ami emeli a rezgésszintedet, segíthet. Akár az úszás is sokat segíthet, mert a víz egy természetes védőpajzs a káros, skaláris infrahang hullámok ellen.
Lynn - Van valami tanácsod azon fénymunkások számára, akik reménytelen helyzetben vannak, mindenféle anyagi forrás, sőt néha fedél nélkül? Van esetleg valahol egy hely a világon, ahol élhetnének? Ez nagyon hasznos lenne számukra és segítené őket a fénymunkájukban.
COBRA - Ezeknek az embereknek meg kellene érteniük a teremtés törvényét. Ez arról szól, hogy hozz egy döntést, majd képzeld el, hova szeretnél menni, mit szeretnél megvalósítani, ami ebben segítene. Nagyon sok ember, akik reménytelen pénzügyi helyzetben vannak, a nyugati világban él, az USA-ban és Európában és ha sokkal olcsóbb helyre tudnának költözni - pl. valahova Ázsiába - , akkor sokkal kevesebb pénzre lenne szükségük az alapvető szükségleteik megteremtéséhez és az energiájukat jobban tudnák a spirituális munkára fókuszálni. Ez egy lehetőség. Természetesen léteznek más opciók is, ez csak egy a sok közül.


Richard - Nem rég kutatók és orvosok beszéltek az alacsony költségű nátrium-kloritról (MMS), amely ártalmatlan vegyi anyagok keveréke és nagyon sok betegséget meggyógyít. Mit tudsz ennek a szernek a hatékonyságáról?
COBRA - Sok természetes vegyi anyag létezik, amely segíteni tud, ez közülük az egyik. A kulcs mindig az egyensúlyban rejlik. Ne használjunk túl sokat vagy túl keveset és mindig hallgassunk a belső útmutatásra, mert sokan sokfélét állítanak a különböző anyagok hatásairól. Újra azt mondom, hogy használni kell a belső útmutatást ezzel kapcsolatban.
Lynn - Oltásokkal tesznek tönkre minket. Tudsz javasolni valamilyen gyógymódot, ami segíthet meggyógyítani az oltások által okozott elváltozásokat?
COBRA - Egyszer már válaszoltam erre a kérdésre, de röviden újra elmondom. Léteznek bizonyos méregtelenítő protokollok, amelyek hatékonyan megtisztítják a testet az oltások káros mellékhatásaitól. Ha rákerestek, megtalálhatjátok ezeket.
Richard - 2015 augusztusában írtad, hogy az életelixír ásvány változata sokkal erősebb, mint a gyógynövényi változat. Tudnál nekünk mondani egy kicsit többet erről a plejádi elixírről? Az összetevői megtalálhatók itt a Földön?
COBRA - Valójában a plejádi elixír nem az életelixír. Én a kémiai életelixírre utaltam. A plejádi elixír a plejádiak egy bizonyos napi tápláléka, amely megfiatalítja a fizikai testüket és annyi energiával tölti fel őket, amennyi a fiatalodáshoz és testük karbantartásához szükséges. A két dolog nem ugyanaz. És természetesen nagyon magas rezgésenergiával van feltöltve.
Lynn - A Reiki gyógyítás egy valóban működő technika?
COBRA - Igen, de léteznek sokkal fejlettebb és sokkal hatékonyabb gyógyító technikák a Földön jelenleg.
Lynn - A Reiki a Fényerők egyik eszköze?
COBRA - Alapvetően igen.
Richard - Meg tudnál nevezni néhány más olyan gyógyító technikát, ami tényleg jobban működik, mint a Reiki?
COBRA - Nem. Ismerem őket, de arra utasítottak, hogy ne mondjam el nyilvánosan a nevüket. Az embereknek saját maguknak kell megtalálni ezeket a technikákat.
Richard - Az Esemény után mennyi idő múlva lesznek elérhetők a gyógyászati technológiák vagy a gyógyító kamrák a nagyközönség számára?
COBRA - Olyan hamar, amilyen gyorsan tudják majd az emberek integrálni ezeket a változásokat és amilyen gyorsan tudják terjeszteni egymás között. A gyógyító kamrák várhatóan az Esemény után talán fél, egy vagy néhány évvel lesznek készen.
Lynn - Előfordulhatnak spontán gyógyulások az Eseménykor vagy utána?
COBRA - Igen, lesznek ilyen esetek az Esemény alatt és utána is.
Lynn - A DNS az energiatestek - mint az éteri, asztrál és mentális testek - számára is tartalmaz kódolt utasításokat?
COBRA - Igen, a DNS-nek főleg az a része, amit sokan tévesen "hulladék" DNS-nek neveznek. Ennek a DNS-nek belül vannak ezek a funkciói.
Richard - Terrence McKenna, aki 1980-ban halt meg, a lélektani hadviselés ügynöke volt és eltérítette az embereket az exopolitikától és a földönkívüliektől?
COBRA - Nem.
Lynn - El tudnád mondani, hogy mi Neil Keenan, Drake, Dunford tábornok és Thomas Williams szerepe a bolygó felszabadításában?
COBRA - Nem tudok hozzászólni mások munkájához. Azt mondanám, hogy az említett emberek közül vannak vagy a múltban voltak olyanok, akik bizonyos fontos információkat tettek közzé a bolygó felszabadításáért. Külön-külön nem mondhatok semmit velük kapcsolatban, csak annyit mondanék, hogy ebből a csoportból bizonyos emberek elég hatékonyan hozzájárultak a bolygó felszabadításához.
Richard - Hónapokkal ezelőtt azt mondtad az egyik interjúdban, hogy Paul McCartney-t nem helyettesítették klónnal. És Bob Dylan-t? Azt mondják, hogy sok különböző ember személyesítette meg őt.
COBRA - A celebek klónozásáról szóló pletykáknak legtöbb esetben nincs valóságalapja.
Lynn - A következő kérdés a pitagoraszi illuminátusokkal kapcsolatos. Mit tudsz erről a titkos társaságról, amely a Fény nevében működött, a régi világrenddel szemben?
COBRA - Ez egy kényes téma. Tulajdonképpen két csoport létezik, akik magukénak tudják ezt a nevet. Az egyik csoport meglehetősen pozitív, míg a másik nem annyira. Kb. 2000 évvel ezelőtt szétváltak ezek a csoportok és a pozitívabb frakció a Fényért dolgozik. Ennek tagjai inspiráltak bizonyos pozíciókban lévő embereket a nyugati társadalmakban az elmúlt néhány száz évben és beindítottak néhány pozitív változást. Ez még mindig egy föld alatt működő csoport. Nem teszik ki magukat rivaldafénynek, hanem csendben együtt dolgoznak néhány - úgy mondanám - pozitív templomos csoporttal és más pozitív csoportokkal, akik azt állítják magukról, hogy minden gnosztikus hagyomány tudásával rendelkeznek
Lynn - Ezt a társaságot Pitagorasz alapította?
COBRA - Kezdetben igen. A halála után történt egy szétválás.
Lynn - Az amerikai, a francia és az orosz forradalmat valóban koordinálták?
COBRA - Ez egy elég kényes helyzet, mert sok tényező járult hozzá ezekhez a forradalmakhoz, amelyek jelen voltak az amerikai és bizonyos fokig a francia forradalom mögött, viszont egyáltalán nem voltak jelen az oroszországi forradalom esetében.
Lynn - Mindhárom forradalom a cabal beszivárgása miatt bukott meg, igaz?
COBRA - Ez így egyáltalán nem igaz. Azt mondanám, hogy az amerikai forradalom vagy más szóval az amerikai függetlenség kezdetben nem volt nagyon sikeres. A francia forradalom részben eredményes volt, mert kiutasították a jezsuitákat, de aztán az arkhónok újra beszivárogtak és visszaéltek vele. Az oroszországi forradalmat, vagy az 1907-es októberi forradalmat a jezsuiták tervelték ki, hogy megszervezzék a Romanov dinasztia bukását és hogy Oroszországban bevezessék a kommunizmus tömegprogramozó kultuszát.
Lynn - A következő kérdés a hyperboreákkal kapcsolatos. Mik azok a hyperboreák?
COBRA - Ez az ősi Hyperborea faj szimbolikus emlékezete. A hyperboreák egy mítikus faj voltak, akik az éteri síkon léteztek ezen a bolygón Lemúria és Atlantisz előtt.
Lynn - A következő kérdezőnk azt írja, hogy egy csoport sarlatánnak nevezi Alexander Romanovot a hivatalos weboldalán és ez a weboldal a mi jegyzeteinkben is szerepel. Tudsz mondani valamit erről a csoportról?
COBRA - Sok ember van, akik bizonyos személyeknek állítják be magukat és ez lehet, hogy így van, lehet, hogy nem. Nem mennék ebbe bele mélyebben.
Richard - Egy ősi sumér szöveg szerint Anu istennek két fia volt, az egyikük Enki. Tudnál mondani valamit róla és a Földdel való jelenlegi kapcsolatáról és hogy mit csinál?
COBRA - Úgy fogalmaznék, hogy ennek a mitológiának nagy része olyan mértékben torzult, hogy semmi köze nincs ahhoz, ami abban az időben ténylegesen történt. Nagyon sok torzítás és programozás történt ezzel kapcsolatban.
Richard - Szerinted abban az időben ezek az arkhónok meglátogatták a sumérokat és hamis információkkal látták el őket vagy útmutatást adtak nekik arra, hogy létrehozzák ezt a civilizációt?
COBRA - Azt mondanám, hogy ez a civilizáció egy keverék... sok földönkívüli beszivárgás volt jelen, mind pozitív, mind negatív fajok részéről. Egyfajta "olvasztótégely" volt, mint napjainkban az USA. Meglehetősen hasonló volt a helyzet és olyan sok érdekcsoport vett részt benne, hogy az embereknek nem volt teljes tiszta képük arról, hogy valójában mi is zajlott abban az időben.
Lynn - Kikből áll a Fény Törzsének 7 családja? El tudnád mesélni a történetüket?
COBRA - Nem tudok ezzel kapcsolatban mit mondani. Ez alapvetően valakinek az elképzelése... az embereknek különféle elképzeléseik és koncepcióik vannak. Nem ismerős számomra ez a bizonyos koncepció és nem tudom, mire utal ez a kérdező.
Richard - Tudnál nekünk mondani valamit nebadoni Mihályról? Itt él a földön? Mi a célja?
COBRA - Nagy valószínűséggel az Urantia könyvből származik ez az információ. Nem szeretnék hozzá megjegyzést fűzni.
Lynn - Mit tudsz nekünk mondani a hopi próféciákról, főleg arról, amely a Föld négy népét említi, a vörös, a sárga, a fekete és a fehér népeket?
COBRA - Alapvetően a hopi próféciák egy része az Eseményről szól. A Hopi faj egyik frakciója egykor csatlakozott a föld alatti agarthai hálózathoz, egy másik frakciójuk pedig feljött a felszínre a föld alól és tulajdonképpen így jött létre a Hopi nemzet. Ha elég régre megyünk vissza a Hopik történelmében, láthatjuk, hogy valójában a Szíriuszról és a Plejádokról származnak. A próféciáik főleg a jelenlegi időkről szólnak. A föld felszínén élő négy fő fajról beszélnek és arról, mi lesz ezeknek a fajoknak a szerepe az elkövetkezendő változásokban és az Eseményben.
Lynn - A Hopik a Forrástól kapják ezeket az információkat, amikor ezeket a próféciákat adják?
COBRA - A próféciák legnagyobb részét már meglehetősen régen átadták és nagy része a kollektív emlékezetükből származik, a leszármazottaktól. Ahogy azt már említettem, a plejádi és a szíriuszi csillagrendszerből származnak. Erős spirituális kapcsolatuk van ezzel a két csillagrendszerrel és megértik a történéseket.
Lynn - Tehát főleg ezekkel a földönkívüliekkel állnak kapcsolatban.
COBRA - Igen, többek között.
Richard - Tudnál beszélni a Thomas E. Bearden és John Bendini által megalkotott nullponti energiával működő készülékekről vagy bármiről, amit tudsz a nullponti energiáról? Milyen közel vagyunk ennek megvalósulásához?
COBRA - Bizonyos eszközöket megalkottak, de még nem láttam egy olyan működőképes berendezést sem, amit tömeggyártásra lehetne vinni. Sokan állítanak sok mindent, ígérnek sok mindent, de jelenleg nincs még olyan működő prototípus, ami tömeggyártásra alkalmas.
Lynn - A Perendev mágneses motorról szeretnélek kérdezni. Tudsz valamit mondani róla?
COBRA - Hallottam már róla.
Lynn - Van róla valami információd vagy még fejlesztés alatt áll?
COBRA - Úgy tudom, még fejlesztés alatt áll.
Richard - Nem rég a svájciak a garantált alapjövedelem ellen szavaztak. Korábban azt mondtad, hogy az Esemény után mindenki fog ebben az alapjövedelemben részesülni. Tudsz a svájciak vagy más országok ezen kezdeményezéséről? A svájci szavazás eredményeit manipulálták?
COBRA - Nem közvetlenül manipulálták, de a tömegmédián keresztül megpróbálták rábeszélni az embereket, hogy nemmel szavazzanak. Azt mondanám, hogy a svájci emberek igen nagy százaléka engedelmes és mintegy marionett bábuként követik, amit a vezetőik a tömegmédián keresztül mondanak nekik. Ezért szavaztak nemmel.
Lynn - Mi a leggyorsabb módja annak, hogy megvalósuljon az átmenet egy erőforrás alapú gazdaságba?
COBRA - Az Esemény.
Lynn - Milyen kulcsfontosságú elemek szükségesek ahhoz, hogy ez azonnal megvalósulhasson?
COBRA - Erre a kérdésre már sokszor válaszoltam és jelentősen kapcsolódik az Eseményhez. Az Esemény előtt nem lehetséges, hogy megvalósuljon az erőforrás alapú gazdaság a régi rendszeren belül. Nem férnek össze egymással.
Lynn - A BRICS is ezt próbálja tenni. Felhasználja az országai erőforrásait a valutáik fedezetére.
COBRA - Nem mondanám, hogy próbálkoznak, hanem valóban ezt teszik és aktívan készülnek az Eseményre.
Richard - Szerinted hatékony, ha petíciókat írunk alá, hogy így győzzük meg a vezetőinket arról, hogy pozitív változásokat vezessenek be vagy a petíciók inkább azért hasznosak, mert megváltoztatják a téma körül lévő energiát és beültetik a köztudatba?
COBRA - Beültetik a köztudatba és ha elég ember megérti, megkezdődnek a változások.
Lynn - A kínai tektitnek van valamilyen magasabb célja?
COBRA - A kínai tektit azon tektitek csoportjába tartozik, melyek valamivel kevesebb, mint egymillió évvel ezelőtt hullottak a bolygóra. Az Orion csillagkapuhoz kapcsolódik és a relativitást egységgé alakítja.
Lynn - Olyan rezgéssel rendelkezik, ami segíthet nekünk?
COBRA - Segíthet, de csak akkor, ha készen állsz arra, hogy szembenézz a belső félelmeiddel és árnyékaiddal és átalakítsd azokat.
Richard - Kínában vannak energiaörvények? Tudsz róluk mondani valamit?
COBRA - Sok energiaörvény létezik Kínában, most nem fogok helyszíneket említeni.
Lynn - Tudnál nekünk mondani valamit a japán emberek eredetével kapcsolatban? Hordoznak magukban valamit arról a bolygóról, ahonnan származnak?
COBRA - Azt mondanám, hogy a japán emberek bizonyos százaléka határozottan idegen DNS-sel rendelkezik és a japán uralkodók úgy hiszik, hogy más csillagokról származnak. Számos ország vezetője és más országokban élő emberek is rendelkeznek ezzel az idegen DNS-sel és az emberiség valamivel kevesebb, mint 1 százaléka nem emberi eredetű, más csillagrendszerekből származnak.
Richard - A következő kérdezőnk Egyiptomból írt. Azt kérdezi, ki irányítja jelenleg Egyiptomot.
COBRA - Akárcsak bármelyik országban, itt is létezik egy jó és egy negatív frakció. A jó frakció nagy hatalomra tett szert az elmúlt néhány évben, az egyiptomi forradalom után, a negatív elemeket pedig néhány évvel ezelőtt eltávolították.
Richard - Azt pletykálták, hogy a jelenlegi elnököt megölték, de a kormány ezt titkolja. Valóban így van?
COBRA - Nem tudom ezeket a pletykákat megerősíteni.
Lynn - Az alábbi kérdés így szól: "újfajta felhőket vettem észre - pufi fehér egyedülálló felhőket - , a horizonton az egyébként tiszta kék égbolton. Ezek angyali lények vagy felhők?
COBRA - Ezek felhők, de a magasabb síkok jelenlegi tisztulását tükrözik. Amikor a plazma sík is megtisztul, azoknak a felhőknek, amelyek tulajdonképpen a plazmamezőben történő változásokat tükrözik, még áthatóbb és szebb alakjuk lesz. Igen, tapasztalható ezirányú változás.
Richard - Cobra, az Esemény idején mi fog történni a megszállt országokkal?
COBRA - Tulajdonképpen az egész bolygó egy "megszállt ország" és mindez meg fog változni.
Lynn - Szóval minden egyes országban, ahol megpróbálják kiűzni a megszállókat, ez meg fog oldódni és az emberek végre előbbre juthatnak?
COBRA - Igen, meg fog oldódni.
Lynn – Meg tudnád mondani, hogy mit jelent a P-L-U-M a tajvani felemelkedés konferencia beszámolójában?
COBRA - Van egy bizonyos pozitív csoport, akinek meghatározott szerepe van a bolygó felszabadítási folyamatában. Nagyon sok pozitív csoport létezik még, akikről nem esett említés sehol sem és a színfalak mögött tevékenykedő embereken kívül senki nem tud a létezésükről. Ez az egyik ilyen csoport.
Richard - Tudunk a Rotschildokkal kapcsolatos megadási tárgyalásokról. Létezik olyan csoport, akik a Jezsuitákkal és Fekete Nemesi családokkal tárgyalnak?
COBRA - Jelenleg nem folytatnak tárgyalásokat senkivel. Továbbra is manipulálnak mindent és ezt nem nevezném tárgyalásnak. Még nem jutottak messzire a megadási folyamatban.
Lynn - Történik valami különleges azzal az emberrel halála után, aki úgy hal meg, hogy öngyilkosságot követ el?
COBRA - Az általános folyamat ugyanaz, de más a lélektani mechanizmusa. Ez attól függ, hogy az adott személy hogyan látja saját tettét. Ha az illető nagymértékben hibáztatja önmagát, akkor természetesen a folyamat nem olyan egyszerű. Ha viszont megérti, hogy ezt a döntést a saját szabad akaratából hozta meg, akkor ez az utazás sokkal könnyebb lehet a magasabb síkok felé. Kivétel akkor van, ha bizonyos szempontból ragaszkodik más erőkhöz vagy nagyon nagymértékű arkhón beavatkozás van jelen. Még mindig nem biztonságos odaát.
Richard - Hogy fogjuk használni a a nyelveket a jövőben? Létezik a Földön olyan nyelv, amelyik jelenleg fontosabb vagy fontosabb lesz a közeljövőben?
COBRA - Lesz némi változás a nyelvek terén az Esemény után. Először lassú folyamat lesz, majd elsősorban az Első Kapcsolatfelvétel után az emberek elkezdik majd jobban megérteni a Galaktikus nézőpontokat és a telepátiát is elkezdjük majd használni. Szóval később nagyon sok változás lesz ezen a téren.
Lynn - Csak néhány kérdés még Cobra. Itt a következő, ami Benjamin Fulford egyik írásával kapcsolatos, melyben nyilvánosan bejelenti a szabadkőműves szervezet, a "Hung" vagy Kínai Szabadkőművesek vagy Ázsiai Szabadkőművesek létezését. Azt állítja, hogy a titkos szervezet kezdi felfedni önmagát és jelenleg is tagokat toboroz Japánban és máshol is. Tudsz esetleg erről valamit, hogy igaz-e?
COBRA - Igen, természetesen igaz és azok, akik csatlakozni szeretnének hozzájuk vagy egy bizonyos szervezethez, az interneten megtalálhatják az oldalaikat. Az egész bolygón vannak képviselőik, nyugaton az ázsiai közösségekben is, pl. New Yorkban a kínai negyedben vagy San Franciscoban. Többfelé vannak épületeik és saját weboldalakkal is rendelkeznek. Ha valaki csatlakozni szeretne hozzájuk, természetesen megteheti.
Richard - Mileyn kapcsolat van, ha van egyáltalán, a Fátyol - ami 14 km-re nyúlik a földfelszín fölé - és a plazmapolip között?
COBRA - A plazmapolip szétterjed az egész naprendszerben és a Fátyolban. A Fátyol legbelsőbb része nem nyúlik túl 14 km-en és itt található a legtöbb plazmatechnológia, a skaláris technológiák. Sok technológia nem képes túlnyúlni ezen a ponton.
Lynn - Cobra, kicsoda Baalal, Baal és Moloch? Következő kérdezőnk azt írja, hogy olvasta valamikor, hogy Baal és a másik két lény ugyanaz, csak más a néven. Arkhónok vagy csak a szolgáik?
COBRA - Arkhónok és néhányuk igen befolyásos volt az emberi történelem bizonyos időszakaiban. Az emberek istenekként tekintettek rájuk. Imádták őket, állati és emberi áldozatokat mutattak be nekik, hogy lecsillapítsák a haragjukat.
Lynn - Itt befejezzük az interjút és a következő alkalommal folytatjuk az addig összegyűlt kérdésekkel.
COBRA - Rendben. Nagyszerű.
Lynn - Nagyra értékelem, hogy eljöttél hozzánk és itt voltál velünk az elmúlt egy órában és köszönjük a sok nagyszerű információt.
COBRA - Nagyon szívesen.
Richard - Nagyon köszönjük, Cobra.
COBRA - Köszönöm.
Lynn - Zárásként szeretném megköszönni az egész csapatnak, akik lehetővé tették ennek az interjúnak az elkészítését:
Cobrának, hogy szívélyes vendégünk volt. A weboldala: http://2012portal.blogspot.com/
Rihard-nak, kérdezőtársamnak,
DOV-nak a főcímdalunkért: A Világ hangjai-ért,
DaNell-nek, az interjú szöveges átiratában nyilvánított szakértelméért,
Megan-nek és Deborah-nak a szervezésben való segítségéért,
Aaron-nak a hangért,
Untwine-nak a hangmodulációért és szerkesztésért,
Eduardo-nak és Dane-nek a háttérmunkákért
és az összes csodálatos hallgatónknak.
Mindig emlékezzetek rá, hogy.... Mi vagyunk a Világ Hangjai.