2016. szeptember 12., hétfő

Rövid helyzetjelentés

A szeptember 1-jei gyűrűs napfogyatkozást arra használta fel a chimera csoport, hogy újra megnyissanak egy negatív plazma portált a kongói energiaörvényen keresztül. Láthatjátok, hogy a teljes napfogyatkozás pályája keresztülmegy Kongón.

Pontosan 67 perccel a napfogyatkozás vége után a chimera csoport tagjai az egyik pilóta nélküli légi járműről skaláris sugárfegyvert alkalmaztak, hogy megsemmisítsék Elon Musk Falcon 9 hordozórakétáját, azért, hogy így késleltessék a felszíni űrprogramokat, amelyek megkísérelnének véget vetni a Föld karantén helyzetének.
Elon Musk egy bizonyos pozitív Titkos Űrprogram frakció képviselője. Legutóbbi közleményében utalt arra, hogy a Falcon 9 robbanását földönkívüli beavatkozás is okozhatta. Az orosz fősodratú médiában erről nyíltan számoltak be:
2016. szeptember 1. óta - amely a II. világháború kitörésének 77. évfordulója - nyílt háború zajlik naprendszerünkben a chimera csoport és a drakonida kegyenceik, valamint a Központi Faj pozitív Fényerői, a Galaktikus Konföderáció, a plejádi, szíriuszi és andromédai flotta és a Titkos Űrprogramok pozitív frakciói között.  Ez a háború a Galaktikus Háborúk utolsó terjeszkedése mielőtt a Naprendszerünk végleg felszabadul és az Univerzum végleg megtisztul a sötétség alól.
Ez a háború abban is megnyilvánul, hogy skaláris technikával megnövekedett támadásokat intéznek a Fénymunkások és Fényharcosok ellen.
A kialakult helyzet miatt, hogy megerősítsük a bolygó felszínén a Fányrácsot, ebben a hónapban két további Heti Felemelkedés Meditációt fogunk végezni.
Az első meditáció pontban a szeptember 16-i holdfogyatkozáskor, magyar idő szerint 20:54-kor kezdődik.
A második pontban a szeptember 22-i napéjegyenlőség időpontjában, magyar idő szerint 16:21-kor.
Instrukciók a meditációhoz itt olvashatók:
(Magyarul itt olvasható: 
Itt megtekinthető a meditcáió időpontja a helyi időzónák szerint:

A Fény Győzelme!