2016. szeptember 1., csütörtök

Interjú A Vörös Sárkány Család Nagykövete, Cobra, Alfred Lambremont Webre és Max Steel Kapitány részvételével

Új társadalmunk megteremtése
2016. július 29.
Cobra oldalán itt jelent meg az interjú:
LOUISA - Üdvözlök mindenkit a GoldFish Report műsorában. Louisa vagyok, a műsorvezető. Ma egy nagyon különleges műsorral jelentkezünk, amely az Exopolitikai Kerekasztal Megbeszélés harmadik része és amelyben az új társadalmunk megteremtésére fókuszálunk. A megbeszélés alatt manifesztáljuk is ezt és szeretném kihangsúlyozni a manifesztálás részt, mert miközben beszélgetünk, ahogy beszélünk, a kimondott szavaink megvalósulnak. Nagy izgalommal köszöntöm körünkben különleges vendégeinket, akik segítenek nekünk. Itt van velünk Cobra. Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk és üdvözlünk újra a műsorban.
COBRA - Nagyon köszönöm a meghívást. Alig várom ezt az izgalmas beszélgetést.
LOUISA - Itt van velünk Alfred Lambremont-Webre. Köszönönjük, hogy te is csatlakoztál hozzánk.
ALFRED - Nagyon köszönöm. Örülök, hogy itt lehetek.
LOUISA - Max Steele kapitány is itt van a partnerével, Nicole Steel-lel. Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk.
MAX - Köszönöm. Öröm és megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek ezekkel a kitűnő vendégekkel, akik nagyon fontosak az emberiség számára.
LOUISA - Természetesen szeretettel köszöntjük szívélyes vendéglátónkat, a Vörös Sárkány család nagykövetét.
VÖRÖS SÁRKÁNY NAGYKÖVET - Nagyon köszönöm. Üdvözlöm mindegyik vendégünket.
LOUISA - Simon Parkes-nak is itt kellene lennie velünk, valószínűleg internet problémái adódtak.
A mai egy nagyon különleges beszélgetés. Ahogy azt már említettem, ez az Exopolitikai Kerekasztal megbeszélésünk. Azért végezzük ezeket a kerekasztal tárgyalásokat, hogy segítsünk azoknak az embereknek, akik aggódnak az emberiség miatt és olyan információkat közöljünk, amelyek nem hangoznak el a fősodratú médiában és az emberiség számára nagyon fontosak a bolygón zajló eseményekkel kapcsolatban.
A legfontosabb, amiről beszélni szeretnénk, a jövőnk együttes megteremtése. Most le szeretnék játszani egy rövid videót, melynek címe: "Üzenet az emberiségnek".
Ez a híres Charlie Chaplin beszéd "A nagy diktátor" című filmjéből való. Itt található a link, hogy a nézőink is láthassák.
(Youtube verzió, magyarul: https://www.youtube.com/watch?v=fMRD9m9VnYY )
A Diktátor beszéde
"Sajnálom, nem akarok uralkodó lenni. Nem nekem való. Nem akarok uralkodni, nem akarok senkit leigázni. Segíteni szeretnék mindenkin, ha lehet - zsidón, árján, feketén és fehéren. Mindnyájan segíteni akarunk egymáson. Ilyen az ember. Embertársunk boldogsága éltet, nem a nyomorúsága. Nem akarjuk gyűlölni, megvetni egymást. Mindenkinek jut hely ezen a világon. Elég gazdag az anyaföld, eltart mindnyájunkat.
Kapzsiság mérgezi az ember lelkét, gyűlöletbe rekeszti a világot, nyomorúságba és vérontásba masíroztat bennünket. Robogunk, repülünk, mégis kalodába zárjuk magunkat. A gépek, a bőség korszakában még mindig szűkölködünk. A tudás cinizmussá vált, értelmünk rideg, szívtelen. Túl sokat gondolkozunk, és túl keveset érzünk. A gépesítés mellé emberség kellene. A bölcsesség mellé kedvesség és jóság. Ha ez nincs, könyörtelen lesz az élet és mindennek vége.
A repülőgép és a rádió közelebb hozott bennünket egymáshoz. Valójában ezek is az emberi jóságot hirdetik, az egyetemes testvériséget, mindnyájunk egységét. Most is eljut a hangom sokmillió emberhez szerte a világon, sokmillió kétségbeesett férfihoz, asszonyhoz és gyermekhez, a kegyetlen rabtartó rendszer áldozataihoz. Ha meghallják a hangomat, ezt kiáltom nekik: Ne veszítsétek el a reményt! A ránk szakadt szenvedés a kapzsiság múló uralma, azoknak a kapálózása, akik félnek az emberi haladás útjától. A gyűlölség elmúlik, a diktátorok meghalnak, a néptől bitorolt hatalmuk visszaszáll a népre. Amíg az ember halandó, a szabadság nem pusztulhat el.
Katonák! Ne szolgáljátok a szörnyeteget, mert megvet, rabszolgává tesz, béklyóba ver, megköti az életet, előírja, mit tegyetek, mit gondoljatok, és mit érezzetek! Fegyelmez, éheztet, csordaként bánik veletek, ágyútölteléknek használ. Ne szolgáljatok embertelen embert, gépagyú, gépszívű gépembert! Nem vagytok gépek! Emberek vagytok! Emberek, szívetekben az emberiség szeretete! Ne gyűlöljetek! Csak az gyűlöl, akinek nem jut szeretet, akiben nincs szeretet és emberség!
Katonák! Ne harcoljatok rabszolgarendszerért! A szabadságért harcoljatok! Meg van írva Lukács evangéliumának 17. fejezetében, hogy Isten országa tibennetek van, nem egy emberben, vagy az emberek egy csoportjában, hanem minden emberben! Tibennetek! Nektek, a népnek megvan a hatalma, hogy gépeket alkosson, hogy boldogságot teremtsen! Hogy az életet széppé és szabaddá tegyétek, csodálatos kalanddá varázsoljátok. Használjátok hát a demokrácia nevében ezt a hatalmat: Egyesüljünk valamennyien, harcoljunk az új világért, amelyben az ember dolgozhat, amely a fiatalnak jövőt, az idősnek biztonságot ad.
A szörnyetegek is ilyeneket ígértek, amikor hatalomra kerültek. Hazudnak! Nem tartják be az ígéreteiket. Soha nem is teszik! A diktátor maga szabad, de a nép rabszolga. Azért küzdünk most, hogy felszabadítsuk a világot, ledöntsük a nemzeti határokat, megszabaduljunk a kapzsiságtól, a gyűlölettől és az el nem fogadástól. Harcoljunk az értelem világáért, azért a világért, ahol a tudomány és a haladás mindnyájunk boldogságához vezet! Katonák! A demokrácia nevében egyesüljünk!"
LOUISA - Hűha, ez nagyon megindító! Kezdetnek nagyszerű. Emlékeztet minket arra, hogy merre tart az emberiség és együtt felépíthetjük az új társadalmunkat együttérzéssel és szeretettel a szívünkben egymás iránt. Remélem, ez a videó megérintette egy kicsit itt ma mindannyiunk szívét, mert azt akarjuk, hogy az emberiségnek jobb sorsa legyen és ezért vagyunk ma itt, hogy ezt megvalósítsuk.
És most szeretnék kiválasztani és megbeszélni néhány jó idézetet és megrendítő képet a videóból. "Isten országa tibennetek van." Kezdjük Cobra-val. Cobra, ez nem egy új kijelentés, de úgy gondolom, hogy egy teljesen más szemszögből kell megvizsgálnunk, és te pont ezt teszed a meditációiddal, a befelé fordulással és a csakrák megnyitásával. Cobra, mi a válaszod erre a kijelentésre?
COBRA - Az a meglátásom, hogy ha befelé fordulsz, minden választ megtalálsz. Megtalálsz minden útmutatást és megteremted vagyis inkább együtt megteremtjük az új társadalmunkat. Először a befelé fordulással, azzal, hogy elindulunk a vízió felé és megvalósítjuk ezt a fizikai síkon. Szóval először befelé kell fordulnunk, majd ki kell nyújtanunk a kezünket a világ felé és belülről kell azt megváltoztatnunk.
LOUISA - Cobra, a metagénről van szó? Sok kutató azt állította, hogy az emberek rendelkeznek ún. metagénnel. Ezen keresztül manifesztálunk? Ez valami egyedi dolog? Mitől olyan különlegesek az emberek?
COBRA - Az univerzumban az összes faj képes erre. Az emberek azért vannak különleges helyzetben, mert ezen a bolygón a legnagyobb az ellentét, itt találhatók a legbonyolultabb életformák és a kozmikus átalakulás középpontjában vannak. Szóval ez tulajdonképpen mindenhol előfordul, ez egy univerzális folyamat.
LOUISA - Ezt a képességet a mesterséges intelligencia vagy az arkhónok vették el az emberektől aljas célból?
COBRA - Azt mondanám, hogy léteznek olyan szemben álló erők, amelyek megpróbálják eltéríteni a folyamatot és a szabad akaratot, de a bolygó emberei szabad akaratukból hozták meg azt az eredeti döntést, hogy csatlakoznak ehhez a valósághoz, mi írtuk alá a szerződést. Nekünk kell megszüntetni ezt a szerződést és újra használnunk kell a szabad akaratunkat.
LOUISA - És hogyan szüntetjük meg ezt a szerződést?
COBRA - Egyszerűen csak nemet mondunk szabad akaratunkból. Nem akarjuk többé, más világot akarunk, más valóságot. Nagyon egyszerű. Ezért ébredeznek az emberek, ezért vannak ezek a blogok és ezért folynak ezek a tevékenységek és reakciók világszerte, hogy nemet mondjunk erre az egészre. Nem kell beleegyeznünk, meg tudjuk változtatni.
LOUISA - Szóval felhatalmazhatjuk erre magunkat?
COBRA - Igen, ha tudjuk, mit akarunk, ha ismerjük a célunkat és ha tudatában vagyunk annak, hogy meg tudjuk valósítani. Ez nem valami olyan, amit nem tudunk megtenni. Időbe telik, kitartást igényel, de meg lehet csinálni. És meg fogjuk csinálni.
LOUISA - Köszönöm Cobra. Mary Rodwell kutatóval nem rég készítettünk interjút a The GoldFish Report-ban. Mary-nek van egy könyve, amely hamarosan megjelenik, "Az új ember" címmel. A könyv kutatásokon alapul és a munkáját szisztematikusan tanulmányozzák. "Az új ember" ötletét az a kutatás adta, melyben Mary azt figyelte meg, hogy a ma élő kisgyerekek hihetetlen képességekkel inkarnálódnak. Olyan nyelvekre emlékeznek, amelyek nem földi eredetűek. Emlékeznek olyan technológiákra, amelyekkel még nem is rendelkezünk. Képesek tündérekkel beszélgetni, vagyis interdimenzionális tapasztalatokkal rendelkeznek. Éjjelente nyilvánvalóan űrhajókra szállnak fel, ahol különféle készségeket tanulnak meg, pl. azt, hogyan kell repülni, stb. Mi történik Cobra? A DNS-ünk megújul? Ez segíteni fog minket a megvalósításban?
COBRA - Nem csak a DNS-ről van szó. Ez egy teljes belső átalakulás, nem csak a fizikai testé. Az érzelmeink, az elménk, az észlelésünk , a személyiségünk, a Forrásunkkal, felsőbb énünkkel való kapcsolatunk - ezekről van szó. Ez mind átalakul. Ez a kozmikus folyamat része.
LOUISA - A legutóbbi exopolitikai kerekasztal beszélgetésünkben azt mondtad, hogy a 4. és 5. dimenzióba tartunk. Amit igazán érdekesnek találtam, hogy azt mondtad, hogy a jelenlegi problémákat háromdimenziós gondolkodásmóddal próbáljuk megoldani, ami nem igazán hasznos számunkra. Most szólítom közénk Max Steel kapitányt, aki szintén úgy véli, hogy ez az Esemény elég közel van. Nem tudom, ugyanarra az Eseményre gondolsz-e, mint Cobra, de szerintem igen. Elmagyaráznád nekünk, te mit értesz az Esemény alatt úgy is mint jövőbelátó?
MAX - Igen, megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek ma veletek. Vasárnap volt egy látomásom, ami nagyon tiszta volt és sokkoló. Galaktikus parancsnok vagyok és vannak űrhajóim az űrben. Számos kb. 193.000 km széles űrhajóval rendelkezem, amelyek nagyobbak, mint a Jupiter. A látomásomban egy nagy űrhajót láttam, enyém egy fekete fénycsóvának tűnt mellette és a Nap tízcentes nagyságúnak. Más médiumok is megerősítették ezt a látomást, pl. Nicole, aki itt van velünk és Jessica Morocco. Felénk tart és az űrhajón lévő lények úgy néznek ki, amilyet még soha nem láttam eddig. Héj fedi a testüket, hatalmas karmuk van és fekete arcuk és az átlagember számára nagyon ijesztőek lehetnek. Viszont én nem félek semmi ilyesmitől, sem az egotól, de aggódom, mi történhet, ha ideér.
Azt mondta a hajó nekem, hogy úgy volt, hogy a cabal fogja használni ezt az óriási űrhajót, hogy megijesszék a földi embereket. De nem ezért vannak itt, hanem azért, hogy eltávolítsák a cabal tagjait és az összes negatív entitást a bolygóról. Elmondták, hogy ez lesz az ítélet napja, az az Esemény, amire az emberek várnak. Azért jönnek, hogy eltávolítsanak innen minden negatív entitást, beleértve azokat az embereket, akik problémát okoztak, beleértve azokat, akik itt börtönben vannak. Mindannyiukat el fogják távolítani.
Majd megtisztítják a légkört, a szennyezett vizeket és teljesen eltávolítják az összes vegyszert a bolygóról, mintha soha nem léteztek volna. Remélem, mindez tényleg meg fog történni.
LOUISA - Ez nagyon érdekes, mert úgy tűnik, létezik olyan technológia, amely el tudja mindezt végezni és voltak mások is, akik azt állították, hogy itt jártak a földönkívüliek és mindig is itt voltak és valójában valószínűleg számtalanszor megakadályozták a nukleáris háborúkat a bolygón. Most megkérem Alfred-ot is, hogy csatlakozzon hozzánk. Sok mindent át kell néznünk. Az új társadalmunk megteremtésével kapcsolatban milyen változásokat látsz a társadalmon belül nem csak mint médiában tevékenykedőként, hanem jogi és exopolitikai háttérrel rendelkező szakemberként is. Hogy fogjuk megvalósítani az új társadalmunkat? Akár Max akár Cobra leírását nézzük az Eseményről, mindenképpen egy átalakulás fog végbemenni a bolygón és társadalmi szinten is. Hogy látod ezt?
ALFRED - Sok kérdést tettél fel. Először is nincs nagy különbség aközött, amit Max és Cobra mondott és mindezt tudományosan is lehet igazolni dátumokkal és most ezt fogom tenni. Közvetlen exopolitikai empírikus tanulmányok alapján mondom ezt és először Max-szal kezdem. Ha csak pl. a 2010-es évre megyünk vissza, a kollégám, Stanley Fullham esetére, aki egy winnipeg-i NORAD tiszt. Az volt a feladata a NORAD-nál, hogy elfogó vadászrepülőket indítson útnak minden alkalommal, amikor UFO-k jelentek meg a NORAD légterében. Tisztában volt ezekkel a protokollokkal és az UFO-kkal és az interdimenzionális UFO-kkal. Nyugdíjazása után kapcsolatba lépett vele egy fejlett, valószínűleg hetedik denzitású lélekcsoport, akik azt mondták, hogy össze akarják hozni a regionális galaktikus kormányzótanáccsal, az alfa centauriakkal, a szíriusziakkal és másokkal, akik tényleg a Homo Sapiens - mint pl. mi emberek - projektért felelős regionális kormányzótanács tagjai. Ők azok, akik valóban felelősek a bolygó ügyintézéséért univerzum szinten, nem szellemi dimenzionális szinten, ami a lélek szintje, amely ideérkezik és mindenre felügyel. Akkoriban folymatosan intenzív kommunikációt folytattak Stanley Fullham-mel, a könyvén keresztül. Azt mondták neki, hogy meg fognak jelenni New York fölött 2010. október 15-én és megmutatják az űrhajóikat és azért választották New York-ot, mert az volt a világ kommunikációs, pénzügyi és kormányzati központja és a new york-i emberekről köztudott, hogy fásultak és nem ijednének meg. Az exopolitics.com oldalon lévő erről szóló cikkben lehet látni ahogy a 38. utca és Madison Avenue sarkán az emberek fölfele tekintenek és fásultan nézik a magukat megmutató űrhajókat, ami ezen a napon történt. 2010. elején Stanley Fullham kiadott egy könyvet, melyben a következő olvasható: "2010. október 15-én meg fog jelenni egy flotta Manhattan fölött és az exopolitics-nál mindannyian azt kérdeztük, hogy "Stanley, megőrültél? Tudod mi történik azokkal, akik pontos dátumokat jósolnak meg. Megverik őket." Nos, 2010. október 15-én a flotta megjelent Manhattan fölött. Természetesen a kémelhárítók azt mondták, hogy "Léggömbök voltak". Miért pont október 15.? Mert másnap volt az EU Világűr Tanácsának találkozója. A bécsi bázisról szálltak fel és a vezetőjük - egy nő - beszédet mondott. Ezek azok a protokollok, melyek bevezetésre kerülnek amikor a Földlakók találkozni fognak a földönkívüli civilizációval. Ezért ez a kommunikációs szint működik 2010 óta, amely meglehetősen fejlett. Stanley-nek akkor elmondták, hogy az a tervük, hogy a Galaktikus Flotta eljön a Földre ha a sűrűség kellően nyitott. Ehhez az ideális portál 2025, amely ha jól sejtem, a negyedik dimenzió portálja, amelyen megjelennek... másoknak az ötödik dimenzió. Landolni fognak és beszédet mondanak az EU-ban, ami nem fog nagy traumát okozni. Majd - ahogy az Max kapitány mondta - folytatják a környezet megtisztítását. Mindez nagyon részletesen le van írva Stanley Fullham könyvében. Végigkísértem az interjúk teljes sorozatát 2010-ben. Azt jósolta, hogy 2010 decemberében Londonban és Moszkvában fognak észlelni űrhajókat, ami valóban megtörtént. Majd a negatív erők bejöttek a képbe, valószínűleg az NSA, a CIA, a gyorsan ölő hasnyálmirigyrákkal meggyilkolták, így év végére meghalt. A vele készült utolsó interjút a halála előtt kaptam meg. Szóval bárki, aki tényleg dokumentált bizonyítékokat szeretne fényképekkel, itt van Randy Kitcher, aki mester fokozatú diplomával rendelkezik a Manitoba egyetemről és Stanley Fullham kollégája volt. Ő egy vezető, ha nem a vezető ufológus Kanadában, mert megérti az interdimenzionális entitásokat. Számos interjút készítettünk Stanley-vel, és Randy-vel is készült interjú a new york-i, londoni és moszkvai UFO-kkal kapcsolatban. Jeruzsálemben is megjelentek UFO-k a Mecset kupolája fölött, ahol egyértelmű volt, hogy az iszlám és a kereszténység közötti ellenségeskedést kellett koordinálniuk és dekonstruálniuk. Erről beszélt. Aztán jött a Mossad és azt mondták, hogy csak Mossad dezinformációról volt szó, de mi megmutattuk, hogy lehetetlen, hogy Mossad művelet volt. És most, hogy Max kapitány állítását alátámasszam, tudományosan tudom igazolni amiről Cobra beszélt, a negyedik és ötödik sűrűségbe való felemelkedésünket. Ha megnézzük a 2012-es évet és a 2012 és 2025 közötti intervallumot a "nagy évek" szempontjából, vagy ahogy a keleti tradíciókban hívják, a jugákat, amelyek 25800 évig tartanak, a napéjegyenlőségek folyamatát, amelybe most tartunk, az a Kali-juga és a Satya-juga közötti változás, amibe most lépünk be. Benne van ezekben a portálokban, hogy Platon óta ismerjük ezeket nyugaton és keleten egyaránt. Ahogy Cobra mondja, most a befelé fordulás ideje van itt, mivel a felemelkedés egy belső folyamat, ahol tipikusan megvan az univerzum harmadik és negyedik sűrűsége, az univerzum mosógépe a lelkek számára. Tudod, ahogy mosáskor is az egyes ciklusok megvannak - mosás, öblítés, centrifugálás. Nos, a harmadik sűrűség a mosási ciklus, a negyedik az öblítés és az ötödik a centrifugálás. Tehát amit Max mondott a flotta eljöveteléről és a gonosz lelkek szétszórásáról, ez így van, mivel az önmagukat szolgáló lelkek nem tudnak a negyedik dimenzióba felemelkedni, így a harmadik sűrűségű bolygókról szórják szét őket, más mosógépek, amelyeknek teljesíteniük kell sajátos ciklusukat. Ha az omniverzum szempontjából nézzük, egy tudomány alapú modellt állítottunk fel, amely azt mutatja, hogy hat egymásra a Multiverzum és az Omniverzum egy egyedülálló egységes rendszerként, alapvetően lélek előállításra és fejlesztésre.
LOUISA - Hogy te miket tudsz, Alfred! Futuristaként nagyobb rálátást adsz nekünk. Manapság a manifesztációra való fókuszban mit kell tennünk, hogy megvalósítsuk az új társadalom, a munka, család, az élelmiszer mezőgazdaság tekintetében? Beszéljünk most erről, hogy együtt megvalósíthassuk. Most a nagykövetet szeretném kérni, hogy beszéljen nekünk a pénzügyi rendszerről. Nyilvánvalóan a jelenlegi pénzügyi rendszer nem működik. Ön szerint mi a legjobb módja annak, hogy továbblépés legyen? Szükségünk van pénzre egyáltalán?
VÖRÖS SÁRKÁNY NAGYKÖVET - Úgy gondolom, hogy szükségünk van valamilyen csereformára, a szolgáltatásokért és árucikkekért, bármi is legyen az, mert a saját független fejlődésünkhöz is köze van. Fontos, hogy egyensúlyban legyen. Sajnos mivel a jelenlegi rendszer a bűnre épül - nem tudom, olvastátok-e a Bibliát vagy a Koránt -, még az érdek is egy bűn, amire Isten háborút teremtett, így azt hiszem, hatalmas változásra van szükségünk ebben a pénzügyi rendszerben és szükség van arra, hogy a világ képviselve legyen ebben az új pénzügyi rendszerben és a nemzeteknek hallatniuk kellene valódi hangjukat. Itt van az IMF, ami alapvetően maga Amerika és Európa, és a világ többi részének, vagyis a nemzetközi közösségnek, engedelmeskednie kell a döntéseiknek. Gyakran halljuk az embereket arról beszélni, hogy az USA és Nagy-Britannia azt állítja, hogy ők képviselik a nemzetközi közösséget és mindig amikor erről beszélnek, csak az USA-ról és Nagy-Britanniáról esik szó és szerintem ezt a gondolkodásmódot el kell törölni. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy az olyan országok, mint India, Oroszország és más nagy népességű országok szintén legnagyobb tőketulajdonosai és legnagyobb hitelbiztosítékai azoknak a pénzeknek, melyet az USA és más nemzetek vettek fel. A továbblépéshez találnunk kell valamilyen formát a valódi megbékélésre, valamint megfelelő ellenőrzést és világos módot. Ezért gondolom azt, hogy az elkövetkezendő hónapokban, amikor a banki tartozások elengedése elkezdődik, látni fogjuk a valuták föl-le mozgását bizonyos helyeken és hogy a valódi értékükért van szükség a stabilizációjukra. Jelenleg a III. világháborúban vagyunk, ami zajlik, az már egy háború és egy pénzügyi háború is történik, ahol az emberek majdnem úgy manipulálják a valutákat, mint a háborúban. Azt hiszem, fontos lenne, hogy leüljünk és elmozdítsuk a nyugatot keletre, mert az emberek többsége keleten él. Olyan világra van szükségünk, melyet az itt élő emberek képviselnek, nem pedig néhány kiskirály, akik mindent irányítanak. Ahogy már említettem, a törökországi puccskísérlet során is lehetett látni - és erre utaltam kezdetektől fogva -, az embereknek át kell venni az irányítást és meg kell törni a bűnöző kormányuk erejét, de ebben az esetben úgy tűnik, ez csak egy titkos művelet volt, így végső hatalmat tudott gyakorolni és joga volt kivégezni az ellenzéket. De nekünk, mint nemzeteknek, össze kell tartanunk, hogy harcoljunk a bolygón lévő zsarnokság ellen és hogy ne járuljunk hozzá ehhez az ostobasághoz. Választások folynak az USA-ban, mely alapvetően sérti az emberiséget, ahol van két másik, az egyik a "kártevő", a másik a "kolera" és köztük kell választani. Bármelyiket válasszuk, pokol lesz és ha ilyen jellegű szituáció történik a szemünk láttára és az emberek semmit nem reagálnak és semmit nem tesznek annak érdekében, hogy megállítsák a sötét oldalt, továbbra is könnyen irányítani lehet az embereket, akik csak haladnak tovább, hogy túléljenek, nem gondolnak a jogaikra és nem emelik fel a hangjukat. Azt hiszem, hogy mi, mint a világ népessége, felelősséget kell vállalnunk, egyesülnünk kell és harcolnunk kell ez ellen a kis elit csoport ellen, akik olyan régóta más irányba vezetik a rendszert és előreviszik ebbe az új jólét korszakba, mellyel mi is könnyen szembesülhetünk saját akaratunkból. Vannak olyan országok és emberek a kormányban, akik rendkívül segítőkészek a világ embereivel szemben és létezik egy kis csoport, akiket az Észak Atlanti Terrorista Szervezetnek hívnék, amely folyamatosan egy nukleáris háború szélén akarja tartani a világot és úgy gondolom, meg kellene fosztanunk a hatalomtól ezeket a vezetőket. Ott volt a BRICS kilépés, ami olyan, mintha Rothschildok ismételnék még egyszer (waterloo) és újra megtörtént, egyenesen az emberek arcába és mindenki bevette. Ezek a lények játszadoznak velünk, hogy megnézzék, milyen messzire tudnak menni, mielőtt reagálunk és ha nem reagálunk, azt hiszem vagy ők juttatnak minket rabszolgasorba vagy azok a mesterséges fajok, akik közelednek. Ez itt a kérdés. Nekünk, mint emberi lényeknek össze kell tartanunk és magasabb tudatosságot kell teremtenünk. Azt hiszem, hogy azok a lépések, melyek az elmúlt hetekben történtek, olyan módon lesznek megvalósítva, amely felkészít egy jobb társadalomra mindannyiunk számára. De aztán itt vannak a dezinformátor ügynökök. Az emberek egy elképesztő fantáziavilágban élnek, amely ilyennek vagy olyannak állítja be magát és hogy az embereknek ezt és azt kell tenniük és ennek semmi alapja nincs. Aztán itt vannak, akik azt állítják, hogy a Sárkány Család képviselői vagy tagjai és mesébe illő történetekkel állnak elő. Azt hiszem, fontos saját belátásunkra hagyatkozni azzal kapcsolatban, amit a médiában látunk és az emberektől hallunk, mivel ezek 98%-a sajnos ostobaság. Azt hiszem, hogy az emberiség sokszor összetartott már a történelem során és legyőzte a gonoszt és jobbra fordította a dolgokat. Itt az idő egy forradalomra. Remélem, hogy egy új dimenzió vagy egy magasabb megértés felé haladunk, bár erre még nem láttam túl sok bizonyítékot. Valóban remélem, hogy nagyon hamar bekövetkezik, mert ahhoz, hogy a bolygón az embereket megmentsük, azt hiszem, most kell cselekedni és nem ülhetünk tovább a székünkben, miközben azt gondoljuk, hogy valaki majd eljön értünk. Ez a személyes véleményem.
LOUISA - Köszönöm Nagykövet Úr. A pénzzel kapcsolatos egyik érdekes kérdés, hogy ugye tudjuk, hogy sajnos a pénz korrupttá teszi az embereket. Ez valami olyasmi, mint a tyúk vagy a tojás - melyik volt előbb?Az emberek spirituálisan csődbe jutnak vagy korrupttá válnak először? Vagy lehet, hogy valaki jó szándékkal indul, majd a pénzzel összekapcsolt hatalom elrontja? Cobra, van más olyan bolygórendszer, ahol nem létezik pénzügyi rendszer? Ha igen, hogy működik náluk az a csere, amiről a Nagykövet úr beszélt? Van más alternatíva?
COBRA - Alapvetően a bolygón jelenleg létező pénzügyi rendszer az Orion csillagrendszerből származik. Ez egy adósrabszolga rendszer, amelyet az emberek irányítására használnak és egyáltalán nincs rá szükség. Ha eltávolítják az irányító erőket, senki nem fogja tudni többé eltitkolni a fejlett technológiákat, melyek bármit elő tudnak majd állítani éterikus anyagból. Szóval lesznek replikátorok és ha az emberek rendelkezni fognak velük, a pénz mint csereeszköz el fogja veszíteni az értékét, mivel mindenkinek lesz otthon replikátora és bármit, amire szükségünk van, meg fogunk tudni teremteni. A csere valódi értéke a saját lényegünk, a saját jelenlétünk. Az univerzum fejlettebb civilizációiban ez a csere energetikailag megy végbe, szeretetből. Ez nem valami mérhető dolog, mert mindenből bőség van és ezen a bolygón a pénzügyi rendszer a hiány szemszögéből lett megalkotva, vagyis hogy nincs elég semmiből. Az egyetlen oka annak, hogy nincs elég, az az, hogy valaki megakadályozza a bőség áramlását a bolygó felszínére. Ezért van a karantén. Ha eltávolítják a karantént, a bőség árama mindenkihez el fog érni a bolygón - mind a fizikai, mind a spirituális bőség - és ha kinyílik a bőség kapuja, nem lesz többé szükség pénzre. Természetesen ez nem történhet meg azonnal az Esemény után. Lesz egy bizonyos átmeneti időszak, de nem lesz hosszú. Annyira lesz hosszú, hogy az emberiség be tudja fogadni a változást és hozzá tudjon szokni a replikátorokhoz miután feldolgoztak minden nyilvánosságra hozott információt.
LOUISA - Cobra, azt mondtad, hogy molekuláris replikátorokról van szó. Erre utalsz, amikor a replikátorokról beszélsz?
COBRA - Nem csak molekuláris replikátorokról van szó, hanem tulajdonképpen bármilyen fizikai tárgy lenyomatát anyagba öntik, így azok létrejönnek a fizikai síkon.
LOUISA - Ma a technológiákról is akartunk beszélgetni és mivel most témánál vagyunk, folytassuk is ezzel. Szeretnénk teleportálást, szabad energiát. Mielőtt továbbmegyünk szeretnék mutatni neked valamit, ami benne volt ma a hírekben, bár ez nem újdonság Cobra és az őt követők számára. A tachyonokról van szó. A jól ismert és tiszteletnek örvendő elméleti fizikus, Michio Kaku arról beszél, hogy felfedezték "az erőt, amely mindent irányít". Így utal erre: "A tachyonok olyan elméleti részecskék, amelyek képesek szétválasztani az anyagrészecskék között lévő univerzális anyagot vagy vákuumteret úgy, hogy minden mentes marad a környező univerzum befolyásától." Ezzel a felfedezéssel Michio Kaku arra következtet, hogy "egy mátrixban élünk". Cobra, tudnál erről valamit mondani és segíteni a megértésében?
COBRA - Igen. Ez a cikk pontosan arról szól, amiről én már évek óta beszélek, a tachyon energiáról. Az egész nagyon ismerős számomra és jó megerősítés, hogy valaki olyantól származik, aki tulajdonképpen a húrelmélet egyik atyja. A részleges közzététel egy érdekes megközelítése, hogy az általános tudomány lassan kezd elfogadni bizonyos dolgokat, melyek eddig nem voltak elfogadottak, mivel a hagyományos fizikai alaptétel az volt, hogy nem léteznek tachyonok. Lehetetlen a létezésük a különleges relativitás elmélet miatt és semmi nem gyorsabb a fénynél. Ez volt a hagyományos fizika mantrája. Most újra egyre közelebb kerülünk a valódi igazsághoz és természetesen bárki, aki rendelkezik spirituális kapcsolattal, tudja, hogy a fénysebesség nem a maximális sebesség az univerzumban.
LOUISA - Igen és természetesen akik telepatikus képességekkel rendelkeznek, ezt már tudják. A telepátián keresztül tudjuk, hogy nem ez a helyzet. (COBRA - Igen, pontosan.) Természetesen a földönkívüli űrhajók a fénysebességnél gyorsabban repülnek. Egyik éjjel a teraszon feküdtem, felnéztem a csillagokra és sok gyorsan repülő dolgot láttam. Bár egy jelentős nagyvárosi területen lakom, ahol nem messze vannak repülőterek, ezek a repülő dolgok nem repülőgépek. Tudom, hogy nem azok, mivel úgy tűnik, olyan magasságban vannak, mint a csillagok. Létezik egy csoport, a Cousin Brothers, akik elkészítették a Third Phase of Moon (a hold harmadik fázisa) weboldalt és YouTube csatornát és nem rég volt náluk valaki, aki UFOkat hívott be, hogy jelenjenek meg. A Cousin Brothers tagjai filmre vették ezt a technikát, és ahogy megjelentek az UFOk. Azt állítja, ezt mindannyian meg tudjuk csinálni. Olyan dolgokról beszélünk, amiket a tudomány nem fed föl számunkra. Azok számára, akik felébredtek és tudatában vannak ezeknek a dolgoknak, nagyon hosszú ez a várakozás. De itt egy jobb világot akarunk megteremteni, gondolni és megvalósítani. Most újra Cobra-t kérdezem, mielőtt áttérek Max-hoz. Max képes volt telepatikusan kommunikálni egy űrhajóval, amikor az 51-es területen dolgozott. Cobra, teleportálás is lesz majd?
COBRA - Igen, természetesen. A teleportálás és a dolgok teremtése ugyanannak a folyamatnak a két aspektusa. Úgy mondanám, hogy ez az univerzális idő-tér mező megformálása és az univerzum fejlett fajai tudják, hogyan kell ezt megtenni. Amikor megtörténik az első kapcsolatfelvétel és meglesz a kapcsolat a csillagtestvéreinkkel, mindez mindennapos valósággá fog válni. Ez a jövőnk.
LOUISA - De ezek szerint ez a technológia már létezik. De nem az, amit részben a CERN csinál. Jól értem, hogy az információk egységekre bontva, bizonyos sorrendben kerülnek nyilvánosságra, hogy utána fejben össze tudjuk rakni? Tudom, hogy ez egy nagyon kezdetleges leírás és próbáljuk a hallgatóink számára leegyszerűsíteni a dolgokat. Valóban így működik? Ezt csinálják a CERN-nél?
COBRA - Nem. A CERN egy részecskegyorsító, nem teleportáló berendezés. Megpróbálja nagyon magas energiákkal a részecskéket fénysebességgel olyan közel hozni, amennyire lehetséges, hogy felismerje az elméleti részecskéket, ahogy azt a klasszikus fizika megjósolta. Nem teleportációs gépről van szó. A teleportálás egy folyamat, amikor tulajdonképpen egy anyagot átnyomunk egy hiperdimenzionális féreglyukon és ez az anyag kilép a normál tér-idő kontinuumból, teleportálódik és valahol máshol visszalép a tér-idő kontinuumba egy másik portálon keresztül, majd ez az információ átmegy egy féreglyukon, hogy úgy mondjam egy másik dimenzióban, egy másik valóságban és az információ sértetlenül érkezik meg a végső állomásához. Ez alapvetően egy nagyon egyszerű folyamat és az Esemény után mindenki megtapasztalhatja.
LOUISA - Azt mondod, nagyon könnyű és mégis megfosztanak minket tőle és azt érzem, hogy már régóta rendelkeznünk kellene ezzel a technikával. Mit gondolsz, az emberiség készen áll? Vagy volt valamilyen valós oka annak, hogy ilyen sokáig elhúzódott?
COBRA - Az emberiség mindig készen állt, a probléma az volt, hogy mindig manipulálták az embereket. Korlátozták az információkhoz való hozzáférést. De amikor az embereknek meglesz az alapvető információjuk miután keresztülmennek ezen az integrációs folyamaton, nagyon nyitottak és elfogadóak lesznek és kb. 90 százalékuknak egyáltalán nem fog problémát okozni az új és fejlett technológiákat elfogadni, amely ki fogja tágítani a látóhatárt.
LOUISA - Köszönöm, Cobra. Max, az egyik interjú során elmondtad, hogy tudsz kommunikálni ezekkel a hajókkal és mutattál képeket néhány általad rajzolt szimbólumról és tudtál kommunikálni ezekkel a hajókkal, amikor az 51-es körzetben dolgoztál. Max szállította ezeket a helyreállított űrhajókat az Egyesült Államok kormányának és szállítás közben arra jött rá, hogy képes volt telepatikusan kommunikálni velük. Max, erre képes még valaki?
MAX - Én csak magamról tudok. Biztos vagyok benne, hogy vannak mások is, akik tudnak kommunikálni velük. Először akkor léptem velük kapcsolatba, amikor az 51-es körzet parancsnoka elvitt a négyes szektorba, hogy megnézzem a hetes csarnokban lévő űrhajót. Megkérdezte, hogy ki tudom-e nyitni. Azt mondtam, hogy nem tudom, nem voltam benne biztos, de aztán az űrhajó telepatikusan elkezdett hozzám beszélni és elmondta, mit tegyek. A bal kezemet rátettem az űrhajó aljára, elektromos bizsergést éreztem a kezemben és kinyílt az ajtó. Mondtam a parancsnoknak, hogy be kell mennem, de ő azt mondta, ne menjek. Mondtam neki, hogy most azonnal be kell mennem az űrhajóba vagy különben örökre be fog záródni az ajtaja. Végül megengedte, hogy bemenjek. Amint beértem, rátettem a kezeimet az előttem lévő irányítópanelre. Az űrhajó "mondta", hogy ezt tegyem. Szóval rátettem a kezeimet a panelre. Olyan volt, mint valamilyen ezüst fém, de nem tudtam megállapítani, milyen fém volt, mert a mi technológiánk, amit én ismertem, teljesen más volt. Továbbította ezt az elektromosságot az ujjaimba, a tenyerembe, a kezembe és egy csomó információ áramlott át az elmémbe, mint egy letöltés és láttam, hogy készült az űrhajó, merre járt, hol készült, láttam a korát és mondott jó sok dolgot. Egy Procyon űrhajó volt. Akkoriban nem mondhattam el, hogy valójában milyen űrhajó volt, de később az egyik interjúdban elmondtam, aminek nagyon örültem. Egy reptilián űrhajó belsejében jártam. Azért ismert fel, mert a jövőből jövök. Nem a ti jövőtökből és ezt tisztázni szeretném. A csillagrendszerem jövőjéből érkeztem, amely a 17. univerzumban és a 21. dimenzióban van. Innen származnak az embereim. Mert amikor először érkeztem a földre, 1958-ban, ez a test már 5 éves volt. 1953-ban születtem, képes voltam belesétálni ebbe a testbe. Galaktikus parancsnok vagyok, a bolygórendszerem királya. Most mesélek nektek arról a három űrhajóról, amiket lefényképeztem, amelyek telepatikusan kommunikáltak velem. A három közül az alul lévő kommunikált velem. Ismert engem és a népemet. Itt van egy másik kép, amit Georgia-ban készítettem, kb. 70 méterrel volt fölöttem. Ezekkel az űrhajókkal telepatikusan kommunikáltam. Tudják, hogy a népem nagyon békés és nem erőszakos. Nem kezdünk háborúkat, nem harcolunk háborúkban. Főleg a békéről, a szeretetről és harmóniáról szól az életünk. Vannak nagyon fejlett és hihetetlen fegyverek az űrhajómon, de nem ölünk meg embereket. Jelet küldünk az űrhajóknak, nem számít, mekkorák, majd elszállítjuk őket egy olyan dimenzióba, melyet arra hoztunk létre, hogy ezeket az entitásokat odavigyük és megmutatjuk nekik, milyen életet élhetnének erőszak nélkül. De ahogy Cobra is mondta, vannak replikátoraink. Elküldjük ezeket a replikátorokat az űrhajóikra és csak azt tudják megteremteni, ami a táplálkozáshoz szükséges vagy vizet az iváshoz. Nem tudják arra használni, hogy kikerüljenek onnan, mert ez egyszerűen nem működik. Van egy képem, amit egy barátom adott, aki a NASA-nál dolgozott. Ez egy valódi kép Eleninről és kilenc anyahajóról. A NASA Hubble teleszkópjával és más teleszkópokkal készült és tulajdonképpen a Marsról lett fényképezve. Az Egyesült Államok helyezett el egy teleszkópot a Mars pályáján és a képet a Marsról küldték. A NASA azt mondta az embereknek, hogy vagy egy üstökös vagy egy aszteroida lehet, de hogy fordulhat elő, hogy hirtelen lefékez és megáll. Azt mondták, ez történt, de ez nem így működik.
LOUISA - Cobra, beszéltél a Fátyol vékonyodásáról a legutóbbi konferenciádon és mutattál egy képet az égről, ami rózsaszín volt. Ha a Fátyol teljesen megszűnik, még több képességgel fogunk rendelkezni?
COBRA - Igen, természetesen, mert a Fátyol technológia blokkolja a magasabb szintű képességeinket. Ha a Fátyolt eltávolítják, ezek a képességek teljesen természetesek lesznek, elsősorban azok számára, akik más csillagrendszerekből érkeztek erre a bolygóra. Egyszerűen csak újra rá fogunk ébredni saját belső erőnkre. Vissza fogjuk azt kapni.
LOUISA - Bizonyos fokig rendelkezünk ezzel néhányan. Sokan ezt mondják: "Tudtam, hogy fel fog hívni, mielőtt felhívott." vagy "Egyszerűen csak tudtam." és fogalmunk sincs róla, honnan tudtuk, csak tudtuk. Alfred, beszéltél már a könyvedről és tudom, hogy voltak érdekes élményeid. De ezek fejleszthetők és ahogy Cobra is említette, a Fátyolnak le kell omolnia. Mit tudsz nekünk ezzel kapcsolatban mondani? Ahogy arról Cobra beszámolt, ez azt jelenti, hogy a Fátyol vékonyodik vagy lyukak vannak rajta vagy van egy háló ami megjelenik és eltűnik? Mi ez?
ALFRED - Igen, ez egy nagyon érdekes kérdés. Bizonyos részét kronográfiának nevezném, mert titkos időutazásra használt technológiákat használt fel, titkos teleportáló és időutazó technológiákat. Mivel egy idő-tér hologramban élünk, az idő csak egyike a magasság, szélesség, mélység és idő-tér dimenzióknak, aztán tárcsázhatsz bármilyen pozíciót az idő-tér hologramunkban és lényegében elteleportálhatsz oda. Nagyon gyorsan el tudom mondani a hallgatóknak, hogy mit tudtunk dokumentálni a bizonyíték törvénye alapján, ami elég jó a bíróságoknak és ez a szemtanú dokumentum bizonyíték, amit jegyzőkönyvbe vettünk. Itt említeném meg a könyvem, az ExoPolitikát, amely állítólag megalapította az exopolitika tudományát. 1999-ben, Vancouver-ben írtam és ingyenes e-book formájában jelent meg, hogy megváltoztassa a paradigmát. 2005-ben puha fedelű könyv formájában került kiadásra és azonnal vissza lett utaztatva titkos CIA időutazó technológiával 1966-ba. Mivel volt egy privát találkozóm Winthrop Rockefeller-rel, ahol csak két másik személy volt jelen a Yale ügyvédi iskolában 1966-ban, mert folyamatosan titokban követtek. Majd az időutazó, Andrew D. Basiago is tanúja vot ennek 1971-ben a Project Pegasus részeként, két másik ember vállalatánál, az apjáét beleértve, aki a CIA időutazó projektjében vett részt és 1971-ben jogtanácsos voltam a new york-i környezetvédelmi kabinetben. Meghívtak egy találkozóra, melyen később kiderült, hogy kb. 50 a nemzetvédelmi minisztériumban és a CIA-nál dolgozó időutazó tiszt is részt vett, akikről a könyvemben is írtam. Látni akarták, hogy néztem ki 1971-ben, mert tudták, hogy 2016. július 29-én ki fogom szivárogtatni, hogy irányítják az időt és hogy kronogarhiák és egy seregnyi más kiszivárogtatóval együtt fogok kiszivárogtatni és ez arról szól, hogy hogyan lehet eljutni sikeresen a jövőbe. Tehát most ez egy valódi bizonyíték, ez az Exhibit A.
LOUISA - De van itt valami, amiről már beszéltünk. Arról van szó, hogy előre kiválasztották az amerikai elnököket ugyanazzal a folyamattal?
ALFRED - És itt van az Exhibit B. Az emberek elolvashatják az egyik cikkemet, amit 2011-ben jelent meg Ausztráliában a Veritas magazinban és minden dokumentálva van. A titkos időutazásról szóló teljes történet le van írva. Vannak tanúvallomások, azoktól, akik részt vettek azokon a találkozókon, melyeken H.W. Bush-t és George W. Bush-t arról tájékoztatták 1971-ben, hogy jövőbeli elnökök lesznek. George W. 18 éves volt akkor és elkezdett körbe-körbe rohangálni a teremben ezt mondogatva: "Apa és én elnökök leszünk".
LOUISA - Nos, egy iskolába jártál vele, úgyhogy tudnod kellene, nem?
ALFRED - George W. Bush 4 évvel alattam járt a Yale-n amikor ügyvédi iskolába jártam és Dick Cheney, egykori alelnök másodéves volt, amikor én elsőéves voltam és ő kibukott. Szóval ez a két fickó mindig ott volt körülöttem akkoriban. Még a Stonewall lázadás is nem messze a lakásomtól történt azon az éjjelen, amikor egy nagy partit rendeztem arra, hogy átmentem a new york-i szakvizsgámon. Az egész életem egy lélektani hadviselés. Tudtad, hogy a Stonewall lázadás egy lassú lélektani hadviselés?
LOUISA - Végül is a valóságunkban majdnem minden lélektani hadviselés?
ALFRED - Szóval itt vannak, akiket előre megjelöltek: Bush 1, Clinton, Bush 2, Obama, akinek a valódi neve Barry Sorbaka és egy indonéz szektavezető fia. A következő elnököt Donald J. Trump-nak fogják hívni és 1971-ben tájékoztatták róla. Akár tetszik akár nem. 2020-ban vagy 2024-ben a jóbarátom New Jersey-ből. (Louisa - Andrew D. Basiago. Beszéljünk erről.) Itt van egy 2016-os napi választási üzenet: "Szavazz a lelkiismeretedre!" Én lelkiismeretemből Basiago-ra szavazok, egy pozitív jövőre sok száz egyéb különleges okból. Andy felkészült, beleértve az első számú planetáris teleportálást, melyet egy gyermek résztvevővel végzett el egy CIA teleportáláson. Rendszeresen el kellett mennie egy DARPA (Fejlett Védelmi Kutatási Projektek Ügynöksége) által előreküldött időbázisra 2045-ben, amely előfeltétele annak, hogy a föld olyan civilizációvá váljon, ahol nincsenek háborúk, betegségek, bűnözés és szegénység és amely az univerzális civilizáció következő szintjére emeli az emberiséget túl a tér-idő hologramunkon a negyedik és ötödik sűrűségbe, amiről Cobra is beszélt. Szóval ez az én üzenetem. Mindez a mennybe vezető lépcső. Ennyi.
LOUISA - Ez nagyszerű befejezés. Azt is el akartam mondani, hogy Cobra-nak is van egy könyve, amit kinyomtattam a netről és a címe: Az Esemény. Ez egy nagyon vastag kézikönyv, kb. 1000 oldalas. Nagyon jól átgondolt és leírja azokat a folyamatokat, melyeken keresztülmegyünk, mindent, ami az Eseménykor várható és azt, hogyan segíthetünk egymásnak ezekben a változó időkben. Cobra, elismerésem a könyvhöz, sok munka van benne és azt hiszem, nagyon átgondolt. Mert szükségünk van látnokokra, mint Alfred, szükségünk van olyan emberekre, mint Max, akinek vannak tapasztalatai más civilizációkból és vannak föld alatti civilizációk is, pl. az agarthaiak. Részt vettem egy online szemináriumon valakivel, akinek kapcsolata volt az agarthaiakkal, legalább is kutatásaim szerint. Ha nem tévedek, ezek a föld alatti civilizációk nem használnak pénzt, hanem ahogy hallottam, egyfajta együttműködő közösségi részvétel van. Mint Svédországban, meghatározott munkanapok vannak, ahol mindenki dolgozik, de egy nap csak rövid ideig, hogy mindenkinek a szükségletei ki legyenek elégítve és az idő nagy részét a családjukkal tölthetik, és hódolhatnak az érdeklődésüknek, hogy valóban megvalósíthassák magukat. Cobra, mennyire reális ez a felszíni lakosság számára?
COBRA - Ez nagyon reális mert most is létezik olyan technológia a bolygó felszínén, amely le tudná csökkenteni a munkanapokat 4 vagy kevesebb órára. Azt mondanám, főleg a fejlett országokban azért dolgoznak, hogy fenntartsák a mátrixot. Ez a munka nem termel értéket, csak fenntartja a meglévő állapotot. Az elérhető fejlődéssel és azzal, ha a fókuszunkat valami sokkal produktívabb dologra helyeznénk, már ma lecsökkenthetnénk 4 órásra a munkanapot. Az Esemény után a sokkal fejlettebb technológiák bevezetésével még ennél kevesebbre is csökkenhet. Az Esemény után nem kell keményen dolgozni, csak a lelked céljának inspirációjából, kreativitásból. Nem lesz többé kemény munka. Nem kell energiát fektetnünk majd abba, hogy karbantartsuk a fizikai testünket. Szabadon és kreatívan követhetjük a valódi belső hangunkat és a belső hívást. Nem leszünk korlátozva és megkötve, mint most.
LOUISA - Ez elég utópisztikusnak hangzik, bár nagyszerű. Hogyan lehetne hivatalos módon leírni ezt a fajta társadalmat?
COBRA - Úgy mondanám, ez egy"fejlett közösségi társadalom". Egy lélekcsalád társadalom.
LOUISA - Értem. Szóval mindenki egy közös célért dolgozik és mindenki szükséglete ki van elégítve a folyamat során. Tehát más szóval, ahhoz, hogy ruha borítsa a testünket, valakinek termelni kell. De ha mindenki rendelkezik replikátorral, senki nem fog gyapotot termelni. Valakinek a replikátort is elő kell állítani? Mindig lesz valaki, akinek el kell végezni a piszkos munkát?
COBRA - Sok civilizációban már több ezer éve működik. Nem kell újra feltalálnunk a kereket. A technológia már elérhető, nem valami olyan, amit az elejéről kellene kezdenünk.
LOUISA - Mi a helyzet a bolygónkon a bányászattal? Továbbra is bányászni kell pl. az aranyat?
COBRA - Nem. Az aranyat is elő lehet állítani replikátorral.
LOUISA - Szóval mindent.
COBRA - Igen, mindent.
LOUISA - Hűha! Erre kell helyeznünk a fókuszt. Együtt kell hogy rezegjen a lelkünk ezekkel a koncepciókkal, hogy minél hamarabb megvalósíthassuk őket. Mert megérdemeljük. Azt hiszem, megfizettünk érte, még akkor is, ha nem volt rá szükségünk, de megfizettünk.
COBRA - Teljes paradigmaváltáson megyünk keresztül. Nem csak egy kis változás felé tartunk. Nem csak a cabal letartóztatásáról, a közzétételről, információk nyilvánosságra hozataláról van szó, hanem az élet teljes megváltozásáról a bolygón. A belépésről egy új valóságrendszerbe, ahol nincs pénz, küzdés, szenvedés, dualitás. Ez egy kozmikus változás, nem csak egy kis tisztító művelet a bolygó felszínén. Annál sokkal több.
LOUISA - Néhány lélek, akik erre a bolygóra jöttek, amikor ideértek, azt mondták, hogy ez így nem jó és soha nem érezték, hogy valaha jó lett volna. Értem, hogy minden léleknek megvan a célja, de úgy tűnik, hogy egyeseknek sokkal nehezebb itt, mint másoknak. Mi ennek az oka?
COBRA - Először is vannak célzott személyek, akik bizonyos képességekkel rendelkeznek és az irányító erők le akarják őket lassítani. Aztán vannak azok, akiknek nagyon kemény élményeken kellett keresztülmenni a múltban és a hitrendszerük miatt újrateremtik ezeket az élményeket. Sokféle tényező kombinációjáról van szó.
LOUISA - Ez meg fog változni az Eseménykor? Le kell csillapítani ezeket a hitrendszereket. Az Esemény fog ebben segíteni? Ha igen, hogyan?
COBRA - Nem lesz többé szükség hitrendszerekre. Ezek csak arra valók, hogy segítségükkel megpróbáljuk kezelni azt a valóságot, amit egyébként túl nehéz lenne kezelni. Ez a hitrendszer definíciója. Tehát amikor a valóság megváltozik, nem lesz szükség rá, hogy bármiben is higgyünk, mert az igazi valóságot fogjuk megtapasztalni. Minden hitrendszer egy mentális koncepció, csupán olyan tűzfalak, melyeket azért alkotunk meg, hogy ne kelljen szembenézni az elsődleges anomália kemény valóságával. Mindez át fog alakulni.
LOUISA - Abból, amit Max mond, az Esemény itt van a küszöbön. Egyetértesz, Cobra? A legutóbbi konferencia bejegyzésedben azt mondtad, hogy a következő fázisban vagyunk, amely fel fog gyorsulni az Eseményig. Elmagyaráznád, ez mit jelent?
COBRA - Nem mehetek részletekbe ezzel kapcsolatban, de azt elmondanám, hogy júliusban befejeződtek bizonyos fontos ciklusok és most kezdődött egy új és volt egy erős áttörés a Fátyol nem-fizikai síkjain. Nem volt teljes áttörés, de ez volt az első olyan erős indikátor, amely egy új fázist indított be, amely az Esemény pillanatában fejeződik be. Tehát alapvetően arról beszélünk, hogy repedések vannak Fátyol mátrixán. A Fátyol technológia többé nem 100%-ban "vízálló". Elkezd majd lassan szétesni és ha ez megtörténik, akkor már nagyon közel leszünk.
LOUISA - Fogjuk érezni, hogy valami közeleg? Vagy tényleg meglepetésként fog érni minket?
COBRA - Bizonyos fokig meglepetésszerű lesz, mert amikor a dolgok elkezdenek történni, nagyon fel fognak gyorsulni. Az emberek nem fognak tudni tervezni amikor beindulnak a dolgok, olyan gyors lesz minden. Lesznek előtte jelek és már vannak jelek, de ha magáról a tényleges áttörésről beszélünk, az meglepetésként fog érni minket, mert a végső áttörés azonnal el fog távolítani minden akadályt. Nem fokozatos folyamat lesz.
LOUISA - Kitűnő. Túl szép, hogy igaz legyen. Sajnálom, hogy úgy viselkedem, mint egy new york-i, de kissé szkeptikusok vagyunk és a saját szemünkkel kell látni, hogy elhiggyük.
COBRA - Amikor az Esemény megtörténik, a new york-iak nem lesznek többé fásultak. Őket is sokkolni fogja.
LOUISA - Ebben biztos vagyok. Tudom. Most a nagykövet urat kérdezném, de bárki közbeszólhat. Nagykövet úr, annyi témáról ejtettünk ma szót. Van valami hozzáfűzni valója az elhangzottakhoz?
VÖRÖS SÁRKÁNY NAGYKÖVET - Igen, meg szeretnék erősíteni pár dolgot. Múlt héten engem is tájékoztattak és tudom, hogy a dolgok nagyon gyorsan haladnak előre. Úgy gondolom, hogy talán az elkövetkezendő hat hónapban olyan dolgokat fogunk látni, amiket eddig soha nem láttunk. Szóval ez a fajta közzététel egyre közelebb van, de ugyanakkor a világ egyre inkább megőrül, ahogy láthatjuk is az ún. terroristatámadásokból, a rasszizmusból és a különféle pusztító érzelmekből. Fontos azt megérteni, hogy a jelenlegi hitrendszerek igen nagy mértékben meg fognak inogni a közeljövőben bekövetkező változások kapcsán. Ez nagyon sok embert traumaként fog érni. Nagyon fontos, hogy az emberek felkészültek legyenek gondolkodásmódjukban és használják ítélőképességüket. Ha egy földönkívüli faj szemszögéből tekintünk az emberiségre, elég siralmas a látvány. Olyan, mint amikor a rák szétterjed az egészséges testben. Tehát azt gondolom, hogy magunkon kell változtatni és mélyebbre kell mennünk magunkban a Teremtő megértésével kapcsolatban és eggyé kell Vele válnunk és jobban meg kell értenünk a világot. Azt hiszem, hogy szeptember után egyre több dezinformáció fog napvilágot látni és már most is sok dezinformációs ügynök dolgozik a különböző társaságoknál, mint amilyen pl. a CNN, az NBC, a BBC és a FOX News. A független médiában és a szabadságharcosok között is vannak őrültek, kényszeres hazudozók és dezinformátorok, ezért gondolom, hogy nagyon fontos, hogy amikor a dolgok felgyorsulnak és kiderülnek a csapdák, használni kell az ítélőképességünket, hogy ne sérüljünk. Remélem, hogy pozitív módon fogunk keresztülmenni bármilyen átalakuláson és most nagyon nagy szükség van arra, hogy megosztottság helyett egységbe kerüljön a világ. Az is fontos, hogy megfosszuk hatalmuktól azokat a szervezeteket, melyek olyan sokáig csak kárt okoztak a bolygón. Senki nem tudja helyettünk megtenni, csak mi. Fel kell szabadítanunk magunkat, meg kell mentenünk magunkat és együtt kell működnünk. Így bármit le tudunk győzni.


LOUISA - Nagyon köszönöm. Hamarosan műsorunk végéhez érünk, így egy-két záró kérdést teszek föl. Cobra, az új társadalmunk megvalósítására helyeztük ma a fókuszt és tudom, hogy minden héten hirdeted a meditációidat, melyeken én is részt veszek. Olvastam ma egy cikket arról, hogy a klasszikus zene tulajdonképpen hogyan foglalja el a magasabb dimenziós birodalmat és a zeneszerzők és írók számára maga az alkotás az, ami hologramokat teremt ebben a magasabb dimenzióban. Mindannyian tudunk teremteni különböző technikák felhasználásával, de ha az energiánkat és szándékunkat valamilyen célból kombináljuk, az a megvalósítás nagyon erőteljes eszköze. Cobra, milyen üzeneted van számunkra, hogyan tudnánk együtt megteremteni az új társadalmunkat?
COBRA - Az egyik legfontosabb dolog, hogy megtartsuk a víziónkat. Mindenki rendelkezik bizonyos megértéssel, érzéssel, intuícióval vagy belső tudással az elkövetkezendő változásokkal, az új korral, az új ciklussal és az új valósággal kapcsolatban. Ha a kollektív tudatban megtartjuk ezt a víziót, megteremtjük a megvalósításához szükséges rezgésmezőt. Ez az egyik oka annak, hogy ezeket a tömegmeditációkat meghirdetem, hogy egyre erősebb rezgésmezőt teremtsünk és minél hamarabb megvalósítsuk ezeket a dolgokat. Tudom, hogy már sok volt a késedelem, senki nem gondolta, hogy ilyen sokáig fog tartani, de meg kell tartanunk a fókuszunkat. Ez az üzenetem. Az irányító erők évszázadok óta úgy működnek, hogy tartják a fókuszt, ezért sikerült nekik rabszolgaságban tartani az emberiséget. Különbözőségeiktől és konfliktusaiktól függetlenül képesek egyesíteni erőiket ellenünk. Most újra kell rendezni erőinket ahhoz, hogy kisebb különbségeinktől függetlenül megtartsuk a víziónkat a bolygó új valóságáért, a felszabadulásért, az új társadalomért, az új fejlett technológiákért, a sok eltűnt emberért és az első kapcsolatfelvételért. Bármi történjék is, tartjuk ezt a víziót, nem számít, meddig tart. Ezért leszünk sikeresek. Szeretném megköszönni mindenkinek.
LOUISA - Köszönöm, Cobra, hogy csatlakoztál ma hozzánk. Ma voltál itt nálunk másodszor a GoldFish Report Kerekasztal műsorában. Nagyon hálásak vagyunk, hogy eljöttél. Nagyon erős az üzenet, amit az imént elmondtál. Nem becsülhetjük alá ennek jelentőségét, mert ahogy említetted, a sötét erők régóta egyesítik az energiájukat, hogy szembeszálljanak velünk, ami nagyon jól sikerült nekik. Ha az emberek megértenék, hogy rendelkezünk ugyanezekkel a képességekkel, csak együttes erővel kellene őket felhasználnunk, az felgyorsítaná az Eseményt?
COBRA - Igen, természetesen.
LOUISA - Elég jól hangzik. Remélem, visszajössz majd hozzánk egy következő interjúra.
COBRA - Igen, eljövök.
LOUISA - Nagyszerű. Reméljük, Simon Parkes is el tud majd jönni hozzánk. A Fény Győzelme! Köszönjük Cobra.
COBRA - Köszönöm, hogy meghallgattatok.
LOUISA - Max, te mit szeretnél mondani a nézőknek? Mi a legfontosabb üzeneted az új társadalom megvalósításával kapcsolatban?
MAX - Azt szeretném elmondani, hogy kb. másfél hónappal ezelőtt a galaktikus családommal eltávolítottunk számos Ley-vonalat az űrhajóinkkal, melyeket az emberiség ellen használtak, hogy irányítsák a tudatalatti elménket és a tudatosságunkat. Mindezt eltávolítottuk, ami azt jelenti, hogy azokban az idővonalakban, amelyekben élünk, rajtunk múlik, hogy bármit megteremtsünk és megvalósítsunk, amit csak szeretnénk. A mátrixotok idővonala megszűnt, így most már bármit megtehettek, amit akartok, de próbáljatok valamit az emberiség számára teremteni és megvalósítani. Jelenleg ez a cél, hogy segítsünk az embereken és a bolygón. Az üzenetem az, hogy megvan hozzá a szabadságotok, hogy bármit megtegyetek és teremtsetek, amit csak szeretnétek. Ne menjetek bele a jelenleg zajló elmekontrollba. Ne hallgassatok a YouTube-on mindenféle dezinformációt, mert ezekkel szándékosan eltérítenek minket arról a valóságról, amit próbálunk megteremteni. Béke, Szeretet és Harmónia.
LOUISA - Köszönöm, Max. Ez is egy nagyon erős üzenet volt. Béke, Szeretet és Harmónia. Gyorsan letelt az időnk. Nagyon sok téma van, amiről ma nem beszélgettünk, de egy következő adásban folytatjuk. Köszönöm, hogy eljöttél ma hozzánk, Max és tudom, hogy itt van velünk a párod, Nicole is. Nicole, szeretnél hozzáfűzni valamit?
NICOLE - Mindenki nagyszerű dolgokat mondott. Mindenképp úgy gondolom, hogy folytatni kell ezt a beszélgetést. Az is jó lenne, ha még több embert be tudnánk vonni, mert a különböző nézőpontok segítenek a hallgatóknak is megérteni ezeket az üzeneteket. Köszönöm, hogy itt lehettem.
LOUISA - Nagyon szívesen. Szerintem teljesen igazad van abban, hogy folytatnunk kell ezt a beszélgetést, összehozni olyan embereket, akik már készek irányt mutatni. Olyanokat, mint Alfred, a Nagykövet, Cobra és jómagam, akik ezt a kemény utat járják. Emberek, akik felébredtek és átlátnak a mátrixon. Ez a célom ezekkel a kerekasztal beszélgetésekkel, hogy többféle szemszögből beszéljük meg a kérdéseket.
NICOLE - Azt hiszem, eljött az idő, hogy több megoldással rukkoljunk elő és a pillanatban teremtsünk. A jövőbeli beszélgetések során is fontos, hogy ne csak beszéljünk róla, hanem tegyünk is érte.
LOUISA - Igen, ma pont ezt tettük. Teremtettünk is ma együtt. Nem igaz, Alfred? Tényleg teremtünk. Ez a kulcs, hogy tegyünk valamit, hogy kigondoljuk, beszéljünk róla és tegyünk érte. Alfred, remélem, visszatérsz majd hozzánk és folytathatjuk ezt a beszélgetést. Van még esetleg bármilyen hozzáfűznivalód?
ALFRED - Igen, persze.
LOUISA - Mit szeretnél még mondani a nézőinknek az új társadalom megvalósításával és a bolygón egy isteni hely megteremtésével kapcsolatban? Hiszen arra születtünk, hogy itt éljünk, hogy ez a bolygó a miénk legyen. Mi az üzeneted?
ALFRED - Egyetértve a többiek nagyszerű megjegyzéseivel, mivel egy áttörési folyamaton megyünk keresztül - vagyis komplex rendszerek emelkednek egy új szintre - , fontos, hogy hogyan látjuk a világot és mit mondunk, ill. írunk.
Az áttörésekre, ne a bukásokra fókuszáljunk. Az emberek nem az áttörésekre, hanem inkább a bukásokra koncentrálnak. Ezért fontos, hogy keressük meg a pozitív történéseket, ezeket osszuk meg, ezeket tartsuk észben, mert ettől függ, hogy valósítjuk meg a jövőnket. Ez az üzenetem. Fókuszáljunk az áttörésre, ezt valósítsuk meg és felejtsük el a bukást.
LOUISA - Pontosan. Azt hiszem, ott fejezzük be, ahol elkezdtük, Charlie Chaplin videójánál. Ezt a videót a műsor elején motivációnak szántam mindannyiunk számára, hogy megérintse a szívünket amit láttunk és hallottunk és amit Alfred is említett, a bukás. Láttuk a gyerekeket, akik megsérültek és akiket megöltek, láttuk a vérüket a földön. A Nagykövet úr teljesen tisztában van az emberiség szenvedésével és ez motivál minket, ezért vagyunk szomorúak.. az emberiségnek NEM ez a sorsa. Ahogy az üzenet szól: "Szeretni akarjuk egymást, segíteni akarunk egymásnak, szeretnünk kell a szívünkben élő embert... ilyen a természetünk", egymás szeretetére akarunk fókuszálni. A Nagykövet úr ezt teszi, ez a küldetése. Szeretne még valamit hozzáfűzni az elmondottakhoz, Nagykövet úr?
VÖRÖS SÁRKÁNY NAGYKÖVET - Nagyon örülök, hogy ilyen nagyszerű emberek jöttek össze a műsorban. Civilizáltan beszélgethetünk nyíltan egymással, ugyanazért a célért dolgozunk, amivel jobbá tehetjük a bolygót és az emberiség sorsát. Azt hiszem, meg kell próbálnunk megtalálni a módját, hogyan egyesíthetnénk erőinket és dolgozhatnánk együtt, hogy ne csak ez az ellenséges emberi rezgés legyen jelen annyira ezen a világon. Össze kellene jönnünk, hogy megoldást találjunk és azt hiszem, ez nagyszerű helyszín erre. Ezért rendezzük meg a Globális Békemisszió szimpóziumot is, hogy eljöhessenek az emberek és beszélgethessenek egymással és együtt megoldásokat találjanak. Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy részt vett a műsorban és remélem, hamarosan újra találkozunk.
LOUISA - Köszönjük Nagykövet úr ezt a helyszínt. Tudjuk, milyen fontos, hogy összejöjjünk, összehozzuk a gondolatainkat, a szívünket és lelkünket. Mindenki kicsit másképp teszi a dolgát, de a szívünk a helyén van. Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy csatlakozott hozzánk.