2016. szeptember 19., hétfő

Egyszer volt, hol nem volt.....

Írta: Czékus Viki
Volt egyszer egy életünk, tele vidámsággal és mókával. Nem ismertük az ellentétet, határokat és a lehetetlent. Nem bántottuk sem egymást, sem az állatokat és tiszteltük Gaiat, vele együtt gyönyörű egyetértésben ment a bioritmusunk.
A növények beborítottak mindent és elláttak mindenkit tiszta levegővel, sehol sem volt nyoma aszfaltnak vagy betonrengetegnek. A folyók és tengerek kristálytiszták voltak, az élet virágzott benne mindenhol.

A napjaink saját magunk és lélekcsaládunk minél magasabb szintre emelésével telt. Tánccal és mulatságokkal, ahol mindenkinek megvolt mindene és nem kellett azon idegeskednie, hogy vajon mit hoz a holnap. Ismertünk más bolygóról származó lényeket, ez nem volt különös számunkra.

Ebben a világban a Szeretet és a Szerelem teljesen más magasságokra volt helyezve, és a feminin energiák nem voltak elnyomva. Az egyensúly garantálta, mind a férfi, mind a nő számára, hogy egymást támogathassák és felemelhessék.
A gyermek a tökéletesség "időpontjában" fogant és érkezett, akit nagy harmóniában segítettek, hogy a lehető legmagasabb szinten tudjon kiteljesedni. Tanulási folyamata azt segítette, amiben jól érezte magát és saját maga választotta, nem rákényszerítették.

Mindenki tisztelte a másikat és egyetértésben hoztak döntéseket. Tudták és alkalmazták a Szakrális geometriát, a fizikai és kémiai ismereteik sokkal magasabb fokozatra voltak kapcsolva, az Univerzum látványa pedig teljesen természetes volt. Nem úgy, mint ma, amikor mindent csak tévében és interneten látunk.
Erről eszembe jut az egyik kedvenc filmem a Kapcsolat (Contact) Jodie Fosterrel a főszerepben, aki matematikust és csillagászt játszik benne. A filmben egy az idegenek által küldött üzenetből eljut odáig, hogy egy űrhajó tervét rakja össze, majd ezt számára megépítik és kijut vele a világűrbe... A látványt nem tudja leírni, azt mondja, hogy ehhez inkább egy költő kellene, de annyira magával ragadja, hogy nem tud mást csak nézni és nézni. Olyan szép az a rengeteg csillaghalmaz és galaxis, amit eddig ő csak távcsövön keresztül látott......
Valószínű, hogy néhány év múlva, mikor már a űrutazás számunkra is elérhető lesz, mi is így fogunk először reagálni.
Az a világ és állapot, amit korábban lefestettem jön most el számunkra. Mindenki szorgosan és lázasan munkálkodik, az energiák felépülését valóban érezni, ahogy Cobra mondta.
Amikor az első repedések megjelennek az arkhónok utolsó éteri védelmi vonalán az események elkezdenek nagyon gyorsan történni. A következők várhatóak nem szükségszerűen sorrendben egymást követve:
- Igen fejlett és hatékony orvosi technológiák felfedése a főáramú médiában
- Kétségtelen bizonyítékok Atlantisz létezéséről bemutatva a főáramú médiában
- Vitathatatlan bizonyítékok bemutatása a földönkívüli civilizációkról a fősodrású média által, leginkább titkos NSA fájlok bemutatása Edward Snowden vagy más kiszivárogtató által
- Teljesen működőképes szabad energiás készülékek eladása és megvásárlási lehetősége egy nyilvános weboldalon
- Fizikai eltávolítása vagy letartóztatása a Cabal legfelsőbb szintű tagjainak és mindezek közvetítése a fősodrású médiában
- Világszintű pénzügyi újraindítás
- Az Esemény

Kimondhatatlan öröm, hogy az Istennő megjött, itt van és eltünteti a haragot és a félelmet, ami soha többé nem lesz ismert Gaian. Rávezet a belső fényedre és átalakítja a sötétséget olyan világgá, amilyen jó pár ezer évvel ezelőtt volt...
Ne felejts el mosolyogni, sőt nevetni és szeretni, és tedd félre minden kétségedet. A lelkedet hagyd újból életre kelni, nagyon vágyik rá...
Szeretettel Viki
Magyar Cobra Csoport