2016. szeptember 27., kedd

Dou Mu és a Szíriai Pentagram

Írta és összeállította: Czékus Viki

2015. 01.11-én jött létre ez a csoport és aki nyomon követi az itt található információkat, az észreveheti, hogy mennyire összetett is a Bolygó helyzete. Legutóbb a Kongó portállal kapcsolatban kaptunk frissítést, ami miatt két extra meditációt is hirdetett Cobra. De van két másik, fontos örvény is a Samarra örvény, ami a Hassuna-Samarra kultúra régiójában helyezkedik el (a mai Irak területe), és a Szíriai Pentagram, a korábbi Halaf kultúrával. Reméljük, hogy mihamarabbi változás áll be ezen területeken is és jó hírekkel szolgálhat számunkra.
A Samarra örvényt Dou Mu istennő aktiválta 7000 évvel ezelőtt. Ő a taoizmusban ismert, mint a Mennyek királynője, ahol természetesen a feminin aspektust képviseli.


A fekete nemesi családok, akik az akkád birodalom idején is minden erővel elnyomták ezt a fontos energiaörvényt igencsak patriarchális és erőszakos társadalmi felépítésükkel, most azért inkarnálódtak, hogy az ottani, sötét birodalmukat továbbra is elnyomás alatt tarthassák.
2014. novemberében az Ellenállás és a Keleti Agarthai Hálózat sok protokollt megváltoztatott és egységbe rendezték soraikat. Segítik egymást, hogy Gaia és lakói minél hamarabb felszabadulhassanak, többek között itt, ebbe a föld alatti hálózatba teleportálta magát a kozmikus istennő Dou Mu.


Elhagyta a saját csillagrendszerét, jelenleg egy fizikai fénytestben él egy nagyon erőteljes örvényponton valahol Ázsiában és folyamatosan csatornázza az Ég (Nut), az Igazság (Maat) és a Szeretet (Hathor) istennő archetípusát az egész Bolygónak. Egy bizonyos Sárkány csoport (valószínűleg a Fehér Sárkányok) vigyáz rá és őrzi, a 3. szemét pedig egy speciális lézerrel tartják aktívan azért, hogy küldetése sikeres legyen. Energetikailag, ha szeretnél, kapcsolódj az Istennőhöz és érezni fogod a jelenlétét.
Ez az első alkalom, hogy a Fény egy kozmikus földönkívüli entitása sok-sok ezer év után végre megint a Földön él. Dou Mu megtesz mindent, hogy ez az örvény újból a régi fényében tündököljön és hogy a daesh (más néven iszlám állam) ne tudja az erejét az elnyomásra koncentrálni. Szándékosan nem hívom Isis-nek, mert mint tudjuk az Istennő nevét negatív, rossz céllal akarják felhasználni, holott ő a Fény, a Nőiesség, a Termékenység Istennője. Isis, Pleroma és Dou Mu azon „dolgoznak”, hogy az istennő archetípus spirális tudatossága meggyógyítsa és feloldja a földi lineáris idejű múltat és létrehozza a felemelkedési pozitív idejű jövőt itt a jelenben.
A daesh-t a jezsuiták hozták létre, és egy másik nagyon fontos Istennő örvény miatt harcolnak Szíriában. Ez valójában egy pentagram alakú terület, aminek 5 kulcsfontosságú városa van erős Istennő energia kapcsolattal a múltban. Az 5 pont a következő: Aleppo, Homs, Palmyra, Raqqa és Manbij.


Aki ezeket az energiapontokat az ellenőrzése alatt tartja, az ellenőrzi a Ley-vonalak rendszerének nagy részét a bolygó felszínén és közvetlen hozzáférése van az emberiség globális tudatosságához. A Fény erők kezében ez a pentagram hasznos eszköz a Közel-Kelet átalakítására és a női energiák óriási közvetítésére. Jelenleg is küzdenek ezért a területért, harcok folynak a sötét oldal ellen, és ezért hallunk olyan sokat az ottani háborúról.
Aki szeretne segíteni, hogy ez a terület minél hamarabb felszabaduljon az elnyomás alól, az a következőképpen teheti meg: van egy cserépedény, egy ősi Halaf kerámia, ami 7000 évvel ezelőtt készült és szakrális geometriai kódokat tartalmaz.
Ezt a kerámiát kell elképzelni az egész Szíriai Pentagram területe felett forogni.


Ez a Halaf kerámia megerősíti az Istennő örvényt és eltávolítja a sötétséget mind a 4 irányból.
Kellemes meditálást és jó energiákat kívánok mindenkinek a Dou Mu Istenővel való összekapcsolódáskor, és köszönjük mindenkinek, aki segít a Szíriai Pentagramnál.

Szeretettel Viki

Magyar Cobra Csoport