2016. október 3., hétfő

COBRA interjúja az eurázsiai csoporttal

COBRA tegnapi bejegyzései:
Egy része az Ellenállás tagjainak szólt, kódolt üzenetek és nem kell keresnünk az értelmüket. 
COBRA blogja két célt szolgál: kapcsolattartás az Ellenállás tagjai között kódolt üzenetek formájában, másrészt a felszíni lakosság tájékoztatása és az összefogás megteremtése.

A másik bejegyzés az interjúról szól, amit Cobrával készítettek, 2016. szeptember 28-án. 
Kérdezők: Untwine és Patrik (tajvani PFC Csoport)
Itt olvasható Untwine oldalán az interjú szövege angolul: 
Az ázsiai fénymunkások csoportja nagyon aktív, ahogyan ebben a csodálatos videóban is láthatjuk: 


**********************************************************
Az interjú szövege magyarul: 
 Czékus Viki


Untwine: Üdvözlök mindenkit az új Cobra interjú alkalmával. Ma egy közös interjút készítünk Patrick Shih segítségével, aki a tajvani Felkészülés a Változásra csoport tagja. Azon dolgozunk, hogy újraegyesítsünk minden csoportot világszerte és a közös munka során létrehozzunk egy hálózatot, amelynek tagjai együtt dolgozhatnak az Eseményért. Az ilyen közös interjúk is ennek az törekvésnek a részét képezik. Lenyűgöztek az Ázsiában működő PFC csoportok. Rendkívül jól szervezettek és motiváltak, nagyszerű munkát végeznek, így nagyon érdekes lesz kérdéseket hallani az ő nézőpontjukból. Szóval üdvözöllek, Patrick.
Patrick: Szép napot kívánok hölgyeim és uraim, a nevem Patrick. Én vagyok a tajvani PFC csoport egyik fordítója. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek a Cobra interjúk első tajvani házigazdája. Köszöntelek benneteket, Cobra és Untwine.COBRA: Én is köszönöm.
U: Köszönöm.
P: Cobra, szeretnék egy helyzetjelentéssel kezdeni, rendben? (C: Rendben.) Sikerült bezárnunk a negatív plazmaportált Kongóban a Felemelkedés meditációk segítségével?
C: Nos, nagy segítség volt a meditáció, de a Fényerők részéről is történtek műveletek, mellyel sikerült az ottani helyzetet stabilizálni. Ezért nem volt sikeres a chimera csoport kísérlete arra, hogy újraaktiválja ezt a portált.
P: Néha arról panaszkodnak az emberek, hogy nem érzik jól magukat, majd azt mondják, hogy "nos, valószínűleg ez a felemelkedés tünetei miatt van". Kíváncsi vagyok, hogy valóban létezik a "felemelkedés tünet" fogalma vagy valójában a negatív erők támadásairól van szó?
C: Az átalakulásnak vannak néha tünetei, mivel a testnek alkalmazkodnia kell az új frekvenciához és igen, néha skaláris támadásokról is szó van. Szóval mindkettő előfordulhat.
P: Van arra mód, hogy beazonosítsuk, éppen melyikről van szó?
C: A skaláris támadások általában nagyon kellemetlenek, míg a felemelkedési tünetek - vagy nevezhetjük frekvenciabehangolás tüneteinek is - eltérőek. A felemelkedés tünetei nem nyomják le az embert, mivel csak behangolásról van szó, viszont a skaláris támadások nagyon kellemetlenek.
P: Szóval nagyon kellemetlenek. Tudnál erre néhány példát mondani?
C: Befolyásolni tudják a testi funkciókat, a szívverést, furcsa érzeteket, valamint nagyon erős negatív érzelmeket és fejfájást tudnak kiváltani a testben. Ez csak néhány azok közül a tünetek közül, melyek a skaláris támadások következményeként előfordulhatnak.
P: Rendben, köszönöm. A következő kérdésem az, hogy van-e valami rejtett oka a Dél-kínai tengeren zajló területi vitának.
C: Egyszerűen arról van szó, hogy a sötét erők háborút akarnak kirobbantani, de azt mondanám, hogy nincs nagy jelentősége az egész helyzetnek, mert nem fog nekik sikerülni.
P: Rendben. Untwine, most te jössz.
U: Van egy kérdésem a Kambodzsa területén lévő egykori Khmer birodalommal kapcsolatban. Mi volt a szerepük a történelem során és hogy tűntek el?
C : Kérlek pontosítsd a kérdésed.
U: Inkább pozitívak voltak vagy pozitívak és negatívak egyaránt?
C: Összetett civilizáció volt, sok törzzsel. Néhányan elég szoros kapcsolatban álltak a reptilián erőkkel, de létezett, hogy úgy mondjam, a khmer reneszánsz is, amikor elég erőteljes fejlődés volt tapasztalható a művészetek területén; valamint a khmer birodalom egyes papjai és papnői az Istennő jelenlétet csatornázták.
U: És hogy tűntek el?
C: Sokféle módon. Sok konfliktus volt tapasztalható azon a területen és a cabal bizonyos erőinek az volt a tervük, hogy eltörlik őket a bolygóról.
U: Mi a helyzet a csillagokkal? Beszéltünk már korábban az Antares és Aldebaran csillagokról, melyek olyanok, mint egy portál a Központi Nap és a Föld között. Az ősi hagyományokban 4 csillag szerepelt, egy van még az Oroszlán csillagképben, a Regulus és egy a Vízöntő mellett, a Fomalhaut. Tudnál nekünk beszélni az Oroszlán és a Vízöntő közti tengelyről? Mi a galaxisban lévő szerepe?
C: Ez egy másik tengely, mivel az Antares-Aldebaran tengely ettől eltérő. Tulajdonképpen ezek a tengelyek a galaktikus testben lévő plazma szálak, amelyek lehetővé teszik a hiperdimenziós utazást szerte a galaxisban. Az előbb említett plazma szálak közül mindkettő fő galaktikus főútvonalnak számít és az Antares-Aldebaran szál tulajdonképpen a naprendszerhez nagyon közel halad át. Ez az oka annak, hogy ez a bolygó ilyen értékes "ingatlannak" számít a galaxisban.
U: Ezen csillagok körül keringő bolygókon vannak élőlények?
C: Természetesen vannak.
U: Értem. A galaktikus pulzálás fizikailag egy meghatározott időpontban fog hozzánk elérni vagy késhet?
C: Már így is késik, mivel a galaxis egy élő organizmus és a galaktikus pulzálás aszerint van időzítve, hogy a bolygón milyen szintű a tudatossági szint. Ezért késhet egy kicsit.
U: Hol vannak jelenleg azok a fizikai részecskék, melyeket a Központi Nap 25000 évvel ezelőtt bocsátott ki?
C: Egy másik hullámról van szó. Tulajdonképpen azok a részecskék, amelyek ma eljutnak hozzánk, az előző hullám részét képezik. Azok a fizikai részecskék, amelyeket ez a bizonyos hullám fog beindítani, nem fénysebességgel fognak haladni, hanem majdnem végtelen sebességgel, mivel ezek tachyonok lesznek. Amikor a Fátyol eltávolításra kerül, ezek a fizikai részecskék a nem-fizikai részecskékkel egy időben fognak hozzánk eljutni.
U: Értem. Oroszországban, Szibériában sok víznyelőt találtak. Mi okozta ezek kialakulását?
C: Sok víznyelő az Ellenállási Mozgalom tevékenységének köszönhető. Ez a felszíni lakosság felébresztésének egyik módja.
U: Értem. Megjelent egy újfajta asztrológia, amit sziderikus asztrológiának hívnak. Ebben állítólag a jelen pillanat együttállásainak aktuális pozícióját használják fel. Mennyire pontos ez szerinted?
C: Az értelmező személyétől és a modell pontosságától függ, mivel a sziderikus asztrológiában nagyon különböző modellek vannak. Néhányuk pontosabb, míg a többi kevésbé pontos. Fontos megérteni, hogy az asztrológia egy szimbolikus modell és a pontossága nagyban függ az azt értelmező személytől.
U: Értem. A csillagok szokásos hagyományos pozíciója, amit az asztrológiában használnak, még ma is helytálló?
C: Természetesen igen, mert a csillagok és bolygók viszonylagos pozíciója akkor is ugyanaz marad, ha a nyugati asztrológiát használjuk. Tehát a legtöbb esetben tulajdonképpen ugyanazt a rezonanciamintát kapjuk. A lényeg az a rezonanciaminta, amely interferencia hullámokat hoz létre a plazmában, ami hatással van a Naprendszerre és a Földre.
U: Értem. Köszönöm.
P: Most a Föld történelmével kapcsolatos témára szeretnék áttérni. Először is, tudnál nekünk beszélni a Jura kor, Atlantisz és a kőkorszak közötti idővonal sorrendjéről?
C: A Jura kor több százmillió évvel ezelőtt volt és semmi köze nincs Atlantiszhoz. Ahogy az ismeretes, Atlantisz története kb. egymillió évvel ezelőtt kezdődött és amit az emberek ma Atlantiszként írnak le, az atlantiszi történelemnek csak az utolsó része, amely talán 10-20 ezer évvel ezelőttre tehető.
P: És a kőkorszak?
C: A kőkorszak tulajdonképpen az atlantiszi özönvízzel kezdődött kb. 12000 évvel ezelőtt és kb. 5000 évvel ezelőtt fejeződött be egy újabb tömeges kataklizmával.
P: Értem. A következő kérdésem az, hogy az ókori emberek miért építettek a kínai Xian-ban piramiskomplexumot?
C: Minden piramiskomplexumnak - ezt is beleértve - egy célja van: lehorgonyozni a Fényt a csillagrendszerekből a bolygót körülvevő energiarácsba.
P: Értem. Következő kérdés: New Age-es körökben úgy tudják, hogy George Washington felemelkedett lény. Ha valóban felemelkedett lény lenne, hogy tudott olyan nyilvánosan együttműködni másokkal, hogy létrehozzon egy új országot a karantén Földön belül?
C: Akkor még nem volt felemelkedett, de ma már az.
P: Tehát halála után lett felemelkedett lény?
C: Nem sokkal az után, hogy teljesítette küldetését a bolygón.
P: Értem. Milyen kapcsolat van az Ellenállási Mozgalom és Tim Berners-Lee, a világháló ún. feltalálója között?
C: Nem nagyon mennék részletekbe ezzel kapcsolatban, de azt mondanám, hogy bizonyos módon segítette őt az Ellenállás.
P: Jeanne d'Arc-ot a Rózsa Testvérisége inspirálta arra, hogy védelmezze Franciaországot?
C: Igen.
P: Értem.
U: Amikor meditáció során az embereknek olyan látomásuk vagy érzésük van, hogy pozitív földönkívüliekkel vannak kapcsolatban, valami olyanról lenne szó, ami valóban megtörténik az éteri, asztrál vagy mentáltestükben?
C: Igen, néha igen.
U: Szóval ezek a pozitív földönkívüliek jelen tudnak lenni bizonyos fokig a Fátylon belül?
C: Igen, főleg most, az idén nyáron történt áttörések óta ez egyre inkább így van. Előtte is így történt bizonyos fokig, de most már sokkal könnyebb és sokkal hatékonyabb.
U: 1999-ben, amikor a Fényerők sok lelket evakuáltak a karanténból, a Csillag Rendjébe tartozó lelkeket is evakuálták?
C: Igen.
U: Mi a Kuiper-öv körül újonnan felfedezett bolygók, mint pl. az Eris és a Sedna asztrológiai jelentősége?
C: Nos az Eris horgonyozza le az Ellenállási Mozgalom energiáját. A Sedna a nagyon erős áttörés energiáját horgonyozza le, felfedve mindazt, amit eddig letagadtak, főleg azokat a dolgokat, amelyeket elnyomtak az implantátumokkal.
U: Értem. Mennyire pontosak azok a térképek, amelyek jelenleg elérhetők számunkra, pl. a Google térkép?
C: Nagyon megbízhatóak.
U: A Google Sky oldalán látható néhány elég nagy terület a csillagokról, ami le van takarva. Mit akarnak itt eltitkolni?
C: Nem értek egyet ezzel az állítással. Léteznek letakart területek, de ezek nem nagyon nagyok.
U: Értem, de miért vannak letakarva.
C: Néha bizonyos tárgyakat titkolnak el így, néha pedig űrhajókat.
U: Milyen tárgyakat? Pl. bolygókat?
C: Az egyik, amit titkolni akarnak, az X bolygó, de vannak más dolgok is, amit nem akarnak, hogy felfedezzünk. Legtöbbjük ezen a Naprendszeren belül van.
U: Értem. Mi történt a gizai piramisok záróköveivel?
C: A cabal lopta el őket.
U: Hol vannak most ezek a kövek?
C: Egy bizonyos bunkerben vannak, ami még mindig a cabal birtokában van és ezek a kövek hatalmuk egyik forrásának számítanak.
U: Meg tudod mondani, melyik országban van ez a bunker?
C: Azt mondanám, hogy a Vatikán nevű államban van.
U: És milyen anyagból készült ez a zárókő?
C: Kvarckristályból készült és aranyozott. Szóval a felülete tömör arany.
U: Értem.
P: Most a Bibliával kapcsolatban szeretnék föltenni néhány kérdést. Először is: mi Júdás valódi célja az apostolok körében?
C: Valójában az egész történetet nagymértékben eltorzították, hogy így erősítsék meg a bűnösség fogalmát. Az arkhónoknak az volt a céljuk, hogy minél több ember érezze magát bűnösnek, szóval az egész történet nem úgy történt, ahogy azt az evangéliumokban ábrázolják.
P: Szóval akkor Júdás nem áruló?
C: Nem volt senki áruló.
P: Értem.
C: Az egészet csak kitalálták.
P: Értem. A betlehemi csillag valójában egy űrhajó?
C: A betlehemi csillag egy elég közel álló Jupiter-Vénusz együttállás volt és mindkét bolygó meglehetősen fényesen ragyogott az égbolton.
P: Értem. A Jelenések könyvében gyakran olvashatunk négy lovasról és hét pecsétről és hogy angyalok feltörik a hét pecsétet, majd hirtelen katasztrófák történnek. Arra lennék kíváncsi, hogy mit jelent ez valójában?
C: A hét pecsét a Fátyol hét rétegét jelenti, a katasztrófa pedig a sötét erők eltávolítását, ami jelenleg zajlik. Tehát tulajdonképpen ezt tapasztaljuk meg jelenleg.
P: És a négy lovas?
C: A négy lovas tulajdonképpen a négy elemet szimbolizálja: tűz, föld, víz és levegő. Ezek négy fő kardinális pontot jelentenek a horoszkópban; különböző szimbólumok, melyek az apokalipszis energiáit horgonyozzák le és ennek a négy elemnek a megfelelő kombinációja beindítja az átalakítás folyamatát és az elfojtott sötétség eltávolítását. Ez történik most.
P: Értem. A következő kérdés: mi történt Szodomával és Gomorával?
C: Nukleáris háború történt ott nagyon régen.
P: Köze van Atlantisz bukásához?
C: Valójában ez később történt.
P: Értem. Jézusnak mikor van a valódi születésnapja?
C: Egyes források szerint a valódi születésnapja valamikor márciusban van.
U: Értem. A Naprendszerünkben lévő különféle lények és bolygók plazmateste milyen kapcsolatban áll a polip entitással? A belsejében vannak?
C: Valójában ez a polip bizonyos fokig elnyel minden testet a Naprendszerben és ez hangsúlyosabb a Földön és a Szaturnuszon.
U: Tehát akkor azt mondhatjuk, hogy a plazmatestünk a polip részét képezi vagy a polip belsejében található?
C: A polip belsejében élünk.
U: Értem. Létezik valamilyen terv arra vonatkozóan, hogy a csillagmagok gyorsabban fognak újra integrálódni a Galaktikus Konföderációba, mint az átlaglakosság, mivel egykor a Konföderációhoz tartoztak?
C: Igen, természetesen.
U: Értem. El tudnád magyarázni, mi áll a vasálarcról szóló történet hátterében? Tudod, a muskétásokkal kapcsolatban.
C: Valójában a vasálarc az illuminátusok egyik szimbóluma és az volt a céljuk, hogy az illuminátus jelképek egy részét bevezessék a köztudatba.
U: És tényleg volt egy valós esemény, amikor egy vasálarcost börtönbe zártak?
C: Előfordult sok ilyen szituáció a középkorban, nem csak egy. Később, a 17. és 18. században pedig meglehetősen sok ilyen esemény történt.
U: Értem. Azok az Ellenállási Mozgalom ügynökök, akik beszivárogtak a felszínre, ugyanúgy kapnak implantátumokat, mint mi?
C: Nem ugyanolyan szinten, mert ők sokkal több támogatást kapnak és ritkán tartózkodnak sokáig a felszínen.
U: Értem. Szóval amikor a föld alatt tartózkodnak, egyáltalán nem kapnak implantátumokat?
C: A föld alatt nagyon minimális befolyás éri őket.
U: Értem. Milyen tevékenység zajlik jelenleg a Központi Nap körül? Sok lény gyülekezik körülötte?
C: A Központi Nap mindig meglehetősen "forgalmas" hely, elég nagy körülötte a forgalom, sok minden zajlik ott jelenleg is.
U: Szóval azok a lények, akik ellátogatnak a Központi Naphoz, miket csinálnak ott?
C: Elsősorban a nagyon fejlett spirituális fejlődés miatt látogatnak el oda.
U: Értem.
P: Cobra, most a világmitológiával kapcsolatos kérdéseket szeretnék neked föltenni. Az első kérdés: mi az óriások eredete?
C: Sok óriásfaj létezett - legtöbbjük emberszerű -, akik a történelem során itt éltek a bolygón. Legtöbbjük más csillagrendszerekből érkezett, míg a legismertebb óriásfajok egyike a Szíriusz csillagrendszerből jött.
P: Amikor az ősi óriásokról szóló történeteket olvasunk, gyakran a világ teremtőiként utalnak rájuk. Itt van pl. a skandináv mitológiában a jégóriás, Ymir vagy a görög titánok vagy akár a római mitológia vagy Pango a kínai mitológiában. Tudsz mondani valamit ezekről az óriási lényekről?
C: Az óriásfajok közül sok az ún. Központi Civilizációhoz tartozott és igen, a Földön lévő eseményekben is részt vettek.
P: Tudod, a történetekben ezekre az óriásokra gyakran úgy utalnak, mint antagonistákra, hogy rosszfiúk, nagyok és gonoszak és néha nem rendelkeznek jómodorral.
C: Valóban, nem mindegyik óriásfaj volt pozitív. Ahogy mondtam, különböző csillagrendszerekből érkeztek.
P: Értem. A mitológiában a kígyókat is ellenségesnek ábrázolják. Pl. Thor a Midgrad-kígyóval vívott végső csatájában hal meg, Zeusz is emlékezetes harcot vívott Tüphónnal, Susanoo, a japán istenség megöli Yamata Orochi-t, a nyolcfejű kígyót. Szóval mi az eredeti történet, ami ezek mogött az istenek és kígyók között zajló csaták mögött áll?
C: Ugyanaz, mint ami ma is. A Fényerők és a sötét erők között folyó galaktikus háború, melyet főleg reptilián kígyó lényekkel folytattak.
P: Értem. Milyen kapcsolat van az Excalibur kard és az Excalibur űrhajó között?
C: Tulajdonképpen az Excalibur csak az űrhajó kódneve. A valódi neve más, de a földi legénység bizonyos kis százaléka, akik lélekszinten az űrhajóhoz tartoznak, Excalibur-nak hívják.
P: Értem. Tudnál nekünk mondani valamit Gilgamesről, az első földi félistenről?
C: Nem mondanám, hogy ő volt az első félisten, de azt elmondhatom, hogy a története elég jól ismert. Szóval mi a pontos kérdésed?
P: Szóval akkor Gilgames nem az első félisten volt.
C: Nem, de azt mondanám, hogy ő volt az első jól ismert félisten, mivel a régészek az emberi történelemnek azt az időszakát tudják elismerni, amely i.e. 3000 után történt. Pillanatnyilag minden, ami ez előtt történt, túl sok számukra.
P: Igen. És hogy egy kicsit beszéljünk Gilgames történetéről: elindult, hogy az örök életet hajszolja, majd egy kígyóra vadászott, de a kígyó elmenekült és csak a bőrét hagyta hátra. Ismered a történet ezen részének valódi eredetét?
C: Ez csak a kígyó átalakulásának egyik szimbolikus ábrázolása. Meg kell értenünk, hogy a kígyó szimbólum nem mindig volt negatív. Egyrészről a kígyó a reptilián fajt, míg másrészről a kundalinit, az életerőt képviseli. Néha ezeket a szimbólumokat szándékosan vegyítette a cabal, hogy összezavarják az embereket.
P: Szóval valójában Gilgames úgy akarta elérni az örök életet, hogy a kundalinijét erősítette?
C: Igen, pontosan. Örök életet akart. Tulajdonképpen a felemelkedését kutatta.
P: Értem.
U: Mi volt az az esemény, melynek hatására a Földön néhány hely sivataggá változott, kezdve a Szaharától a Góbi-sivatagig?
C: Különböző tényezők miatt drasztikus klímaváltozások történtek. Az egyik ilyen tényező a Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitása volt. A jelenlegi Szahara területén egykor egy folyó ment keresztül, ami most a föld alatt található. Mivel ez a folyó eltűnt, emiatt kb. 8000 évvel ezelőtt a terület teljes éghajlata és ökoszisztémája megváltozott. Ez után változott a dús növényzet sivataggá.
U: Mi volt Zoroaster küldetése és mi ma a szerepe?
C: Az volt a küldetése, hogy több Fényt és a megvilágosodás egy aspektusát elhozza a felszíni lakosság számára. A szerepe még mindig ugyanaz.
U: Vagyis akkor ő most felemelkedett lény?
C: Igen.
U: Értem. Élnek olyan nem-csillagmag emberek, akik jelenleg felébredtek?
C: Nem ugyanúgy és nem azonos szinten, de a Föld őshonos népességének bizonyos hányada a maga módján eléggé tudatában van azoknak a dolgoknak, amik jelenleg a Földön zajlanak.
U: Említetted, hogy a sötét erők rétegenként építették fel a karantént az elmúlt 25000 év alatt. (C: Igen). A Fényerők beavatkoztak ebbe a folyamatba?
C: Igen, amennyire tudtak, beavatkoztak.
U: Értem. Azt is mondtad, hogy a felemelkedett mesterek 1996 előtt emelkedtek fel, ezért nehéz számukra megérteni, hogy milyen most itt az élet 1996 óta, a megnövekedett számú implantátummal. Mi a helyzet azzal a nyolc emberrel, akik 1996 után emelkedtek fel? Ők tudnak segíteni a felemelkedett mestereknek megérteni jelenlegi földi helyzetet?
C: Igen, természetesen tudnak nekik segíteni, de azt is meg kell értenünk, hogy ez a bizonyos csoport, amelyik felemelkedett, nem átlagos életet élt. Egy közösségben éltek elszigetelten és nagyon kevés kapcsolatuk volt a külvilággal. Nem nagyvárosban éltek, védve voltak és nem kellett küzdeniük a megélhetésükért, ahogy azt a legtöbb ember ma teszi.
U: 1996 után mennyi idővel emelkedtek fel?
C: Pillanatnyilag ez még mindig bizalmas információnak számít.
U: Értem.
P: Most a legendákról szeretnélek kérdezni. Az első kérdésem: Tajvan Lemúria része volt? Ha igen, létezik valamilyen geológiai bizonyíték erre?
C: Igen, az volt, Lemúria külső részéhez tartozott. Geológiai bizonyíték erre az egész csendes-óceáni medencében történt nagyméretű süllyedés. Nem pont Tajvanon, de könnyen rá lehet jönni az indiai szárazföld és Srí Lanka között húzódó deformációból. Azt mondanám, hogy egy lesüllyedt föld alatti híd van ott, amely nem rég még a felszín részét képezte.
P: Értem. Holografikus univerzumban élünk?
C: Nem. Nem abban a vonatkozásban, ahogy azt néhányan gondolják. Valóban egy multidimenzionális univerzumban élünk, ami bizonyos tekintetben holografikus, mivel az univerzum egy kis darabja képviseli az egészet, de abban az értelemben nem holografikus, hogy az egész univerzum egy illúzió.
P: Értem. A következő kérdésem az, hogy a gabonakörök miért nyugaton, főleg az angliai Avebury környékén jelennek meg?
C: Egy nagyon erős energiaörvény van Anglia azon a részén, ami lehetővé teszi a plejádi űrhajók számára, hogy létrehozzák ezeket a gabonaköröket.
P: Valóban, még soha nem láttam valódi gabonakört Tajvanon vagy Kínában.
C: Előfordul, de nem olyan gyakran, mint Angliában.
P: Értem. A következő kérdés: mi a Nazca-vonalak célja?
C: Tulajdonképpen ezek a vonalak bizonyos civilizációk által használt leszállósáv részét képezték sok ezer évvel ezelőtt.
P: Olyasmi, mint egy repülőtér űrhajók számára?
C: Igen, valami olyasmi.
P: Értem. Sokszor láttam a bejegyzéseidben Yoda mestert. Ő valóban létezik vagy valamilyen archetípust képvisel?
C: Igen, egy archetípus.
P: Milyen?
C: Egy bölcs lény archetípusát képviseli, aki a bölcsességével felül tud kerekedni és meg tudja akadályozni a sötét erők terveit.
P: Értem. Az arkhónok miért olyan allergiásak az Istennő energiára?
C: Azért, mert az Istennő energia mindazt képviseli, amit ők nem akarnak képviselni. Tulajdonképpen az Istennő energia rendelkezik azzal az erővel, hogy a sötétséget Fénnyé alakítsa és minden sötétséget Fénnyé fog alakítani. Ezért nem akarják az arkhónok ezt az energiát.
U: Azt mondtad, hogy a Nazca-vonalak leszállópályaként szolgáltak néhány ősi civilizáció számára. Ugyanez a helyzet az új-mexikói Chaco-kanyonnal is?
C: Itt másról van szó, de ebben a bizonyos esetben is földönkívüli jelenlétről volt szó.
U: Értem. Ki volt Rama a régi indiai legendákból?
C: Úgy mondanám, hogy a késői Atlantiszról származó nagyon magas spirituális szinten lévő hősök egyikéről van szó.
U: Hol vannak Európában a fő agarthai városok?
C: Néhányuk hatalmas városok alatt található, természetesen London, Párizs és München alatt, míg néhány magasan az Alpokban található, a felszín alatt.
U: Az egyik legutóbbi konferencián egy olyan határról beszéltél, amit a sötét erők hoztak létre, hogy eltorlaszolják a keleti és a nyugati agarthai hálózat közötti átjárót (C: Igen.). Milyen jellegű ez az akadály? Még jelenleg is működik?
C: Ez egy fizikai akadály, ami bizonyos fokig még sajnos jelenleg is létezik. Azt, hogy hol található, nem fogom elmondani, de azt igen, hogy még mindig igen nagy mértékben akadályozza a keleti és a nyugati agarthai hálózat közötti információáramlást és kapcsolatot. Nem teljesen zárt, de még mindig sok beavatkozás és veszély tapasztalható azon a területen.
U: Létezett egy földönkívüli kapcsolat, amit "Wow!" jelnek hívtak. Ki küldte ezt?
C: Ki kell, hogy ábrándítsalak. Nem valódi földönkívüli jelről volt szó, más forrása volt.
U: Meg tudnád mondani, milyen forrásból érkezett ez a jel?
C: Cabal tevékenység volt, nem valódi földönkívüli jel.
U: Értem. Mi az az alacsony rezgésű zúgás, amit gyakran lehet hallani Taosban, Új-Mexikóban?
C: Ez az infrahang kísérletek része. Új-Mexikó a sok föld alatti bázis egyike volt és sok, skaláris fegyverrel való kísérlet zajlott itt. Taos nagyon közel van bizonyos katonai laboratóriumokhoz, ahol a skaláris fegyvereket tesztelik, szóval sajnos ez az egyik helyszín.
U: Mi áll a Loch Ness-i lény története mögött?
C: Valóban élt ott egy lény. Tulajdonképpen sok olyan lény él a bolygó felszínén, melyet hivatalosan nem ismernek el.
U: Valamilyen dinoszaurusz származásról van szó vagy valami másról?
C: Igen, valami hasonlóról.
P: Most az Esemény utáni életről szeretnélek kérdezni. Sok Fénymunkás arra számít, hogy ki lesznek osztva a jóléti alapok és a St. Germain letétek. Arra lennék kíváncsi, hogy az Ellenállási Mozgalom hogyan fogja kiosztani ezeket az alapokat azoknak az embereknek, akik több bankszámlával rendelkeznek és azoknak, akik nem rendelkeznek bankszámlával?
C: Nos, ez nem lesz probléma. A több bankszámlával rendelkező emberek ott vehetik át az összeget, ahol szeretnék, míg azok számára, akik nem rendelkeznek bankszámlával, más módon fogják kiosztani ezeket az alapokat - néhányuknak közvetlen fizikai kapcsolaton keresztül. Sokféle módja van ennek, nem olyan bonyolult. Csupán logisztika kérdése, ezért egyáltalán nem számít problémának.
P: Értem. A Fényerőknek van valamilyen urbanizációs felújítási tervük az olyan kaszinóvárosokra, mint pl. Las Vegas és Makaó?
C: Természetesen vannak erre terveik.
P: Milyen tervek?
C: A tervek a városközpontok globális újjáépítésére vonatkoznak. Sokkal jobban fognak igazodni a szakrális geometriához. Fokozatosan épül fel a folyamat és némi időt vesz majd igénybe. Nem azonnal fog megtörténni, nem fog első számú prioritásnak számítani, de az infrastruktúrában ezek a változások eleinte fokozatosak lesznek, majd elég drasztikusan fel fognak gyorsulni.
P: Értem. Az Esemény után az emberek továbbra is űzhetik majd a küzdősportokat vagy a lőfegyverek használatát?
C: Azok az emberek, akik spirituális alapokkal rendelkező küzdősportokat űznek, néha késztetést fognak érezni arra, hogy továbbra is űzzék ezeket a sportokat és azok az emberek, akik a lőfegyvereket célzásra való kiképzésre használják, továbbra is használhatják majd, de nem lesz többé erőszakos célja ezeknek.
P: Értem. Valamikor az Esemény után regisztrálnunk kellene a Prepare for Change-t globális szervezetként?
C: Nincs szükség rá, hogy bárhol regisztráljátok. A PFC-nek az a célja, hogy az Esemény előtt történő szituációkban hatékonyan működjön.
P: És az Esemény után?
C: Az Esemény után, úgy mondanám, hogy változni fog a PFC célja. Az új infrastruktúra részét fogja képezni, hogy segítséget nyújtson a bolygó átalakításában.
P: Értem. Tudsz arról, hogy az Ellenállási Mozgalom hogy bánt az X bolygón lévő illuminátus rabszolgatartókkal közvetlenül azután, hogy felszabadították a bolygójukat?
C: Ugyanúgy bántak velük, ahogy majd az Eseménykor a Földön is bánni fognak velük. Sokan közülük a Központi Napba kerültek.
P: Szóval akkor a Föld is hamarosan ugyanazon a folyamaton fog keresztülmenni, igaz?
C: Igen, pontosan.
U: Említetted, hogy az Antarktiszon elvonulóhelyek léteznek a felemelkedett mesterek számára. Valamelyik konkrét mester jelen van ott?
C: Főleg olyan mesterek vannak ott, akiknek nincs közvetlen küldetésük az emberiséggel, hanem elsősorban a Föld globális helyzetével, az energiaráccsal és más dolgokkal kapcsolatos a küldetésük, amelyek közvetlenül nem érintik az emberiséget.
U: Meg tudnál nevezni néhányat ezek közül a mesterek közül vagy nem ismerjük őket?
C: Nem ismeri őket a felszíni lakosság.
U: Értem, köszönöm. A mai interjúnk végéhez értünk.
C: Rendben, remek.
U: Nagyon köszönöm, Cobra.
P: Köszönöm, Cobra.
C: Én is nagyon köszönöm.

Magyar Cobra Csoport