2016. október 26., szerda

Idő, tér és síkok

Írta és összeállította: Czékus Viki
A chiméra létrehozott egy űr „részt”, amit helyi buboréknak hívnak és körülbelül 100 millió fényévre terjed ki. Ebben „látunk” mi időt, teret. A Naprendszert a Tejútrendszerben a maga fennhatóságának nevezte el, és hogy senki se közelíthesse meg karantén alá vonta, és körbe vette egy korláttal.
Biztos ami biztos, mindenkit ellátott implantátumokkal, és létrehozott egy technológiát, skaláris ultrahang technológiának hívják, amivel irányíthatja az emberiséget. Azt is tudjuk, hogy a reptilián és drákó faj is az ő kreációjuk, hogy legyen, aki mindezt felügyeli. Minket 3 dimenziós térben „tartanak”, a szolgáik pedig maximum a 4 dimenzióig jutnak el.
Ezek a szolgák az alacsonyabb asztrális és éteri síkon „végzik tevékenységüket”. A számuk folyamatosan csökken, ahogy most Cobrától megtudtuk. Csillagtestvéreink, az Ellenállás, a Felemelkedett Mesterek, Angyalok és Tündérek, Istennők, rengeteg földi csoport és maga a Forrás is nagyon sokat tesznek mindazért, hogy a Galaxis utolsó elnyomásban élő bolygója végre felszabaduljon.
Nem köteleznek minket semmire, mindössze annyit tesznek, hogy megadnak minden információt arra vonatkozóan, hogy ha mi is részt akarunk venni benne, akkor ezt és ezt kell tennünk.
Egy példa: több ezer és ezer éteri reptiliánt vagyunk képesek eltüntetni, ha az Isis meditációt használjuk, mert allergiásak az Istennő energiára. Aki Szeretetet, Egységet, Örömöt sugároz, az éhezteti ezeket a lényeket és nem képesek életben maradni, mert számukra a félelem és fájdalom a „táplálék”.


Aki panaszkodik és csak a rosszat látja, és nem tesz semmit, az csakis azt éri el, hogy nem fog látni kiutat, pedig Cobra már évek óta átadja azokat a lehetőségeket, amivel élni lehet.
Ebben a csoportban is többször kérdezték már, hogy mit tehetnek azért, hogy az Esemény minél hamarabb itt lehessen. Az első és legfontosabb: döntést kell hozni. Használni kell a Szabad Akaratunkat, és nem kell azzal foglalkozni, hogy az implantátumok befolyásolnak.
Dönts úgy, hogy a Fényt választod, és ezzel segítesz lehorgonyozni a Szeretet Univerzumát. Ezzel segítesz a Fényerőknek is, mivel ők meg az AN átalakítás módszerével a lehető legtöbb véletlenszerűséget szüntetnek meg az iteráció (ismétlés) alapelveit használva.
Sokkal de sokkal erősebbek vagyunk, mint gondolnánk, és ha meghoztuk a döntést, akkor képesek leszünk cselekedni. Nem fog érdekelni, hogy mások mit mondanak, mert azt fogjuk helyesnek tartani.
Évekkel ezelőtt én is hoztam egy döntést: segítek amiben csak tudok és senki sem mondta, hogy tegyem meg. Saját magam érzem, hogy így akarom. Sokat erősödött a megérzésem, más néven intuícióm ( latinul sugallat, belső észlelési képesség) mióta meditálok, mert egyre többször nem az egó vezérel, mivel már csak azzal akarnak minket irányítani. Egyre kevesebb sikerrel!
Untwine és Cobra oldaláról biztosan sokan ismerik ezt a képet, jól látható rajta a síkok felosztása és hogy hol található az egó. Sárga háromszög jelzi és az is látható, hogy a fizikai síkba leképeződik azért, hogy csökkentse annak a lehetőségét, hogy a magasabb síkokhoz kapcsolódhassunk. Teljesen azonban nem tudja ezt megtenni, mert már repedések vannak a Fátyol technológiáján, már nem tökéletes és a plazma síkon is történt előre haladás a plazma polip entitás kapcsán. Yaldabaoth elvágja a kapcsolatunkat a Forrástól, ezért teljesen fel kell oszlatni.
Sokan mások is tapasztalják, hogy bizonyos alvó képességeik ébrednek, mivel az intuíciós síkhoz egyre többször sikerül eljutnunk, még ha blokkolnak is minket minden erővel. Ebből is látszik, hogy képesek vagyunk felülírni ezt a programot.Amikor Cobra azt mondja, hogy keresd a kapcsolatot a Felsőbb Éneddel, azt érti, hogy lépj túl az egón és az igazi lélek kapcsolatodat keresd. Ne hibáztass senkit, ne keresd a problémákat és ne add fel, mert ha magasabb szinten kapcsolódsz Önvalódhoz, az segíteni fog tisztán látni. A megérzés, amit az előbb írtam, hogy nálam is erősödik, az azért van, mert meditálok és néhányszor sikerül túl lépnem az alacsonyabb rétegeken, ahol az elnyomás és a véletlenszerűség még jelen van.
Ezeket a rétegeket tisztítják a nem fizikai síkon lévő segítőink, és jól látható, hogy jó pár réteg van, amit több ezer évig birtokolt a sötétség. Az emberiség nagy részének fogalma sincs róla, hogy egyáltalán van, mert a lineáris idővonal és a 3 dimenziós tér teszi ki életük, pontosabban illúziójuk nagy részét.
Mi, akik rendelkezünk azzal a tudással, amivel segíthetünk, tegyünk meg mindent, hogy ez az átmeneti lét a lehető legrövidebbre csökkenjen. Az ötödik dimenzióban, amit felemelkedési folyamatunk után tapasztalunk majd, kárpótolni fog mindazért a belefektetett munkáért és energiáért, amiért most küzdünk.
Saját példámmal szeretnék segíteni, hogy hihetőbb legyen azok számára is, akik nem bíznak eléggé magukban, hogy igen, meg lehet változni. Akarni kell és előre menni. Több milliárd ember sorsát nem tudjuk a kezünkben tartani, de ezt nem is kéri senki.
Ha te magad rádöbbensz arra, hogy már elég kényelmetlen és értelmetlen az egész életed, amit mások birtokolnak helyetted, akkor nézz magadba, és ne engedd, hogy ez történjen. Csatlakozz olyan csoportokhoz, akik szintén a változást szorgalmazzák, és együtt, összefogva már nem kell egyedül lenned, mert segíteni fognak.
Sokszor mondták már, hogy a győzelem elkerülhetetlen, és ez tény. Fogy a sötét oldal ereje, ideje, pénze, tartalékai, ötletei, káosz van köztük. Azok a véletlenszerűségek, amik eddig ezt a fizikai síkot jellemezték egyre jobban a minimálisra csökkenek. A Felemelkedési idővonal stabilizálódik és sokan ébrednek, már több mint 50 millióan vagyunk.
Az Ellenállás és Csillagtestvéreink tudják mérni, hogy kik azok, akik tudatában vannak a változásnak. Megvannak hozzá a módszereik.
Velük egy csapatot alkotunk és arra várnak, hogy rájöjjünk: csak mi tudjuk elvágni azokat a kötelékeket, amik megkötöznek minket! Ránk várnak…
Egy olyan videót hoztam nektek, ami az ember szívéig hatol…..mert nagyon jó érzés tudni, hogy „itt vannak”. Nagyon szeretnek minket és soha sem fogják feladni….Szabadságot, békét, örömöt és Szeretetet segítenek hozni….A videó címe: We are here, Itt vagyunk, és köszönjük Smaly7-nek, hogy elkészítette megannyi nyelven, többek között magyarul is.

Szeretettel Viki

Magyar Cobra Csoport