2016. október 25., kedd

Skorpió Újhold Meditáció - Terjesszétek!
Itt az idő, hogy összegyűljünk és elmondjuk az univerzumnak: "Készen Állunk!!!" A közelgő október 28-tól november 1-ig tartó időszak csodálatos lehetőséget kínál számunkra, hogy érvényesítsük szabad akaratunkat és felgyorsítsuk az Eseményt!
Ez az időablak egy ún. hold üresjárattal kezdődik és végződik. Ez olyankor történik, amikor a hold a "jegyek között" jár; ezek azok a periódusok, amelyeknek óriási jelentőségük van okkult szempontból, ahogy azt az első linkben található anekdoták is mutatják:
A második link segít abban, hogy szó szerint "kitöltsük a rést" a második üresjáratot illetően, ami akkor jelenik meg, amikor a naptár októberről novemberre vált az Atlanti-óceán mindkét oldalán. 
Ezt a periódust sok kultúrában úgy írják le, mint azt az időszakot, amikor a fizikai és nem-fizikai birodalmak közötti elkülönülés sokkal vékonyabb. Ezért ebben az időszakban minden évben harc folyik a Fényerők és a sötét erők között. Ez egy kulcs momentumot képvisel számunkra, hogy újra megerősítsük a plazmasík ellenőrzését a Naprendszerben szabad akaratunk hangosan kimondott nyilatkozatával.
Az instrukciók meglehetősen egyszerűek:

1) Mindhárom meditáció alatt - amennyire lehetséges - fordulj arccal a Nap, a Hold, a Galaktikus Központi Nap és az Antares csillag fontos fénypontja felé. Általános szemmértékkel a tekinteted irányítsd a Naptól egy kicsit balra (vagy ahol a Nap helyezkedne el, ha látnád a felhőkön keresztül vagy lent a földön) mindhárom kulcsfontosságú meditáció ideje alatt.
Megjegyzés - ha nincs rá lehetőséged, hogy a Nap/Hold/Galaktikus Központi Nap/Antares irányába fordulj, helyette kérlek összpontosíts a cikk elején lévő női alak képére. Ez a kép arra inspirál minket, hogy kinyújtsuk kezünket a Galaktikus Központi Nap istennői energiái felé - és lehívjuk őket, hogy jöjjenek gyorsan a Naprendszerünkbe.
2) Kövesd a szokásos Felemelkedés Meditációs instrukciókat ebben a három különböző időpontban:
A. Október 28., péntek 18:00 (A Hold első üresjárat szakasza)
B. Október 30., vasárnap 17:00 (A Skorpió Újhold aktuális napja)
C. November 1., kedd hajnali 4:00 (A Hold második üresjárat szakasza)
Ha valaki fel szeretné frissíteni a meditációval kapcsolatos instrukciókat, az alábbi linken megteheti, valamint a magyar nyelvű vezetett meditáció linkje is itt található:
3) Mondd ki hangosan az alábbi szöveget a vezetett meditáció után - figyelj oda, hogy ezeket a szavakat, minden zavaró hang nélkül mondd ki - csak a te valódi hangod hallatszódjon, ami kifejezi szabad akaratodat:
"Mi, Gaia felébredett csillagmagjai, kijelentjük, hogy készen állunk a Galaktikus Központi Napból érkező Istennő energiák lüktetésére, hogy véget vessen a spirituális dualitásnak.
Kijelentjük az Aranykorba való békés átmenet és a Naprendszerünkben zajló végső galaktikus háborúk gyors befejezése iránti vágyunkat - hogy jelen legyen a béke, a bőség és a boldogság az egész Naprendszerben örökkön örökké.
Követeljük, hogy legyen vége annak, hogy továbbra is késik az Esemény: hogy a sötét erők összes, még meglévő titka azonnal kerüljön napvilágra, hogy a mai naptól kezdve egyetlen sötét szertartás se sikerüljön és hogy megsemmisüljenek azok a taktikai előnyök, amelyeket a karantén Föld fenntartására használnak, hogy elkezdődhessen Gaia és lakóinak Felemelkedése.
Az a szabad akaratunk, hogy a biochipek, az implantátumok és a skaláris zavarkeltő berendezések hatása teljesen megszűnjön, hogy a Fénymunkás és Fényharcos Csillagmag társaink teljes mértékben ráébredjenek saját küldetésükre és segítsenek megmutatni az Aranykorba vezető utat.
Most van itt az idő, hogy szabadok legyünk. Arra használjuk fel ennek a Skorpió Újholdnak az energiáit, hogy kijelentsük a felszabadítás, a bőség és az Első Kapcsolatfelvétel iránti vágyunkat.
Hozzon végre az Istennő békét a Földre és a galaxisba.
Így legyen és így van."
Követeljük a békét. Követeljük az Eseményt. Hagy ismerjék meg szabad akaratunkat az egész kozmoszban.
A Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport