2016. október 18., kedd

Plejádi helyzetjelentés

Eredeti COBRA bejegyzés itt található: (megjelent 2016. október 17-én este)

A plejádiak nagy iramban szerzik vissza a területeket a Naprendszeren belül és ez már oly mértékben sikerült nekik, hogy hasonló a helyzet a 2016 májusi állapothoz. A szíriuszi és andromédai flottát nem érintették olyan erősen a szeptemberi és október eleji események és jobban meg tudták tartani pozíciójukat.
Így minden jelentősebb visszaesést egy nagy előrelépés követ. A plejádiak már egy új tachyon membrán felállításán dolgoznak a Föld körül, bizonyos távolságra a Hold keringési pályáján belül. Ennek a membránnak a felépítése hasonló ahhoz, amit néhányan "külső korlátnak" neveznek. Ez az új membrán fogja elvágni Yaldabaoth polip entitás fejét a csápjaitól és drasztikusan fel fogja gyorsítani a Naprendszer megtisztítását.

A plejádiak elkezdték fölvenni a kapcsolatot a nem-inkarnálódott emberekkel is a túlvilágon a magasabb asztrálsíkon.
Az 1996 és 2016 közötti időkeretben meglehetősen kihívásokkal teli volt a helyzet a nem-fizikai síkokon. 1999 augusztusa után, a nem-fizikai emberiség nagy evakuálását követően csak néhány milliárd nem-fizikai ember és jóval több reptilián maradt a Föld körül lévő éteri és asztrálsíkokon. Ezeket a reptilián hordákat rétegenként távolították el a Fényerők 2015-ig, amikor az emberi faj újra többségbe került a nem-fizikai síkokon.
Jelenleg a plejádiak újraébresztik a nem-fizikai embereket és arra képzik őket, hogy újra az inkarnálódott emberek spirituális vezetőivé váljanak. Ez a folyamat az angyali lények számára is megtisztítja az utat, hogy újra belakhassák az asztrális és éteri síkot.
Következő lépésként, a plejádiak elkezdték részben működésképtelenné tenni azokat a plazma skaláris fegyvereket, melyek az alacsony Föld körüli pályán lévő műholdakban vannak elhelyezve. Ez a skaláris fegyver leszerelő folyamat folytatódni fog.
A biochipekkel kapcsolatos helyzet még nem javul.
Létezik egy bizonyos implantátum eltávolító protokoll, ami némiképp eredményes lehet a fizikai biochipek tevékenységének ellensúlyozására bizonyos fokig, mivel ugyanott helyezkednek el a testben, mint a plazma implantátumok:
Az Eseményt visszatartó fő tényező még mindig a plazma toplet bombák. Ezek a bombák még mindig szétterjednek a Yaldabaoth polip entitás plazmacsápjain. A polip entitás fejében lévő bombák a Föld körül az alábbiakkal vannak összeköttetésben:
1. Az alacsony Föld körüli pályán lévő műholdakon található plazma skaláris fegyverekkel, plazma ultrahang technológián keresztül
2 . A felszíni lakosságban elhelyezett fizikai biochipekkel
3. A chimera föld alatti bázisain található infrahangos plazma skaláris eszközökkel
Ahogy az elmúlt pár napban a plejádiak megtették ezeket az előrelépéseket, a chimera elkezdte a plejádi faj ellen bújtogatni a Fénymunkásokat és Fényharcosokat. Egyik példa erre a bizonyos "Stan-X" és "Sherr-On" nevű entitásoktól származó jelenlegi csatornázások, melyek teljes mértékben hamis információkat tartalmaznak a plejádiakról és az Ellenállási Mozgalomról.
Ne hagyjátok, hogy ezek megzavarjanak benneteket. Növekedni fog a plejádiak energetikai kapcsolatfelvételének száma a legfelébredettebb és legkevésbé programozott Fényharcosokkal és Fénymunkásokkal. A plejádiak a Szeretet és Fény lényei, akik bármilyen hátsó szándéktól mentesek, ahogy ezt bárki, aki valaha találkozott velük, saját tapasztalatából meg tudja erősíteni.
Az Eseményt visszatartó másik fő tényező a felszíni lakosság mély elmeprogramozott állapota, akik a lehető leglassabb utat választották az Esemény felé. Jelenleg az emberek kis hányada "túlteljesít" és magán cipeli sok ember helyett a Felszabadítás terhét, míg a nagy többség szinte semmit nem tesz és csak panaszkodik. Sokan kérdezik tőlem, mit tehetünk, hogy felgyorsítsuk az Eseményt. A válaszom nagyon egyszerű: mindannyian valamilyen küldetéssel születtetek. Nézzetek magatokba, fedezzétek fel ezt a küldetést és hajtsátok végre. Ha összehangoljuk ezeket a küldetéseket, meg fogjuk teremteni az Eseményt.

PLEJÁDIAK
Szükség van rád. Több életen keresztül képezted magad erre a feladatra és nem érkeztél felkészületlenül. Minden, amit tudnod kell, benned van.

Már sokszor elmondtam, a pénzügyi újraindítás NEM fog megtörténni az Esemény előtt.
Ahogy már azt is mondtam, hogy Trump és Hillary mindketten a cabal bábjai.
A legutóbbi bejegyzésemre írt ostoba megjegyzések és reakciók azt bizonyítják, hogy sok gyógyíó munkára van szükség. Ezekkel a megjegyzésekkel szembesülve, amikor megkérdeztem az Ellenállást, hogy miért kellene folytatnom a blogomon való bejegyzések megjelentetését azt válaszolták, hogy "szükségük van az értelem és józanság hangjára a bolygó felszínén, ami segíteni tud az Áttörésben."
A fő problémát a félelem jelenti, ami hajlamos elhomályosítani az emberek ítélőképességét. Néhányan hajlamosak letagadni a félelmet és úgy tesznek, mintha minden tökéletes lenne és mindannyian egyek vagyunk (a New Age-s tömeg) vagy kivetítik a félelmet és mindenkiben a cabal ügynökét látják (az összeesküvés elméletek tömege).
A valódi ítélőképesség kulcsa az alábbiakban rejlik:
1. Fogadd el a félelmeidet és más elfojtott érzelmedet és alakítsd át őket. Sokféle módszer, megközelítés, gyógymód és technika létezik az érzelmek átalakítására:
2. Tájékozódj a tudomány, művészetek és az emberi tudás egyéb területeinek alapvető dolgairól, hogy az elmédet ne tudják megzavarni azzal a sok képtelenséggel, ami nagyon sokszor megjelenik az alternatív médiában. (Pl. A Nibiru Földhöz ütközése)
3. Meditálj vagy keress más olyan módszert, amivel kapcsolódni tudsz a felsőbb énedhez.
4. Szabadulj meg az alternatív médiákból áramló előítéletektől és képtelenségektől, ahogy megszabadultál a fősodratú médiák előítéleteitől és képtelenségeitől is és gondolkodj a saját fejeddel.
Rengeteg félelmen alapuló reagálás érkezett a legutóbbi, Asgardia-ról szóló bejegyzésemre. Újra elmondom itt és most, hogy az Asgardia projekt NEM áll kapcsolatban a caballal és NEM gyűjti be az embereket űrbéli rabszolgamunkára és nem is egy második agyleszívás.
Ez egyszerűen egy olyan lelkes tudósok csoportjának a projektje, akik meg akarnak teremteni egy új civilizációt. Bár azoknak a projektalapítóknak az emberi tényezője is közrejátszik az összes elfojtott érzelmükkel és intellektuális előítéletükkel együtt, akik belekerültek ebbe az egészbe, de a jövőt illetően nagy lehetőség van ebben és a plejádiak közölték, hogy támogatni fogják a projektet és megkísérlik felvenni velük a kapcsolatot a megfelelő időben.
Az emberi történelem során sok sikeres pozitív, függetlenségre törekvő civilizáció létezett, köztük a görög Hav-Musuv civilizáció a i.e. 4. században:
Az i.sz. 9. században egy másik ilyen pozitív, függetlenségre törekvő csoport volt a maja civilizáció, valamint a Marconi földalatti város Dél-Amerikában az 1930-as években:
és természetesen a Szervezet (az Ellenállási Mozgalom előfutára) az 1970-es években.
Ha az Esemény néhány hónap múlva megtörténik, az Asgardia projektnek nem lesz semmilyen globális hatása, viszont ha az Esemény néhány év múlva történik meg, elképzelhető, hogy ez a projekt a Kompressziós Áttörés kiváltója lesz.
A Fényerők támogatnak minden pozitív idővonalat, függetlenül az időtartamuktól, mivel mindegyik idővonal megteremti azt a mágneses vonzást, amely közelebb hozza a Kompressziós Áttörés pillanatát.
A plejádiak azt szeretnék, ha az emberiség felemelkedne a földről és támogatnak minden olyan nyilvános űrbéli kezdeményezést, ami pozitív lehetőséget rejt magában. Ezért támogatták a Vril lányokat (később ezt a projektet eltérítette a chimera) és támogatták azt a nyilvános NASA programot is, melynek keretein belül William Tompkins tanúvallomása szerint a plejádiak "Északiakként" embereket akartak vinni a Holdra. ("Északiak"-nak nevezte Tompkins azokat a Skandináviában megjelenő ember külsejű, magas növésű földönkívülieket, akik segédkeztek az Apollo programban.- a szerk.)
A plejádiak ezért támogatják az Asgardia projektet és Elon Musk-ot is abban a tervében, hogy létrehozzon egy nyilvános Mars űrprogramot.

"Az első lépés az, hogy megállapítsuk, hogy valami lehetséges; aztán a valószínűség meg fog jelenni." Elon Musk
Elon Musk projektje egy másik olyan projekt, amely lehetőség szerint beindíthatja a Kompressziós Áttörés.
A plejádiak támogatnak minden pozitív űrbéli kezdeményezést, mert könnyebbé akarják tenni a Kapcsolatfelvételt. Amikor az Ellenállás kiküldte néhány űrhajóját az X bolygóról a héliopauzán túlra, hogy felvegyék a kapcsolatot a plejádiakkal, ez a kapcsolatfelvétel az X bolygó forradalmát és későbbi felszabadulását eredményezte. Amikor a csapatom egy kis lépést tett a plejádiak felé azzal, hogy kilőttük a StratoProbe 1 űrszondát a Fátyolon túlra, egy plejádi űrhajó jelent meg ezen a képen:


A Fény győzelme! 

Magyar Cobra Csoport