2016. december 5., hétfő

A Fény győzelme

Írta: Barborik Annamária
... Ami most történik, az mind értünk történik! Mi kértük a változást és mi harcoltunk meg szívvel-lélekkel érte hogy egy új, szabad világot teremthessünk! És tudd, hogy Te is fontos részese vagy ennek az egyedülálló folyamatnak, melyben Rád is oly nagy szüksége van most a Földnek, hogy azzá legyen, amire valójában teremtetett!! S bár nem könnyű megélni a mindennapok szorító küzdelmeit, hiszen a sötétség megpróbálja szétrombolni bennünk a lelkesedést ... De csak azért támad, mert jól tudja micsoda mindent átütő erő rejlik együtt bennünk!! Érzitek ennek a nagyszerűségét? Látjátok már, milyen közel van az Áttörés, a végső győzelem? Fűzzük hát tovább hitünkkel és tetteinkkel ezt a csodálatos gyémántfüzért, ami lassan körbeöleli a Földet!

Tudom, régóta halljátok ezt és sokatoknak töredezik a hite… kicsit elfáradtatok drága Fénymunkások!! Ez természetes, hiszen oly nagy feladatot vállaltatok magatokra. Ezért ne ostorozzátok magatokat, nem kell tökéletesnek lennetek, még ha azt mondják is mások. Csak Te tudod, hogy hol tartasz most, ezért csak Te tudod azt is, mi a következő lépésed a cél felé! Ott vagy, ahol lenned kell, és tedd meg, amit tenned kell! És most kérlek szépen ne adjátok fel! Önmagatokért... és a megtett útért… soha ne adjátok fel! Égi segítséggel a Forrás elindította azokat a támogató energiákat, amik bennünk és körülöttünk hullámzanak mindent átjárva, a végjátékok táncát járva. Igen, a nehézségeknek nemsokára vége. Annyian fordultunk az ég felé és kiáltottuk hangosan hogy Elég volt! ELÉG!!!!

Te is érzed tudom, hogy a sötét erők vagdalkozása pusztán egy őrült csinnadratta, hogy elhitesse az emberekkel, övék az irányítás... De Te csak mosolyogj, mert mi tudjuk, hogy napról napra erősebb a Fény ereje! Láss és látni fogod! Ne engedjétek halványulni lelketek fényét, ha kell, szívetek tüze táplálja azt! Mert oly fontosak vagytok a Világnak és fontosak a szeretteiteknek! S fontosak azoknak, akik épp Tőletek várják azt az egy jó szót, ami kiemeli őket a mélység fogságából! Vége a nagyhatalmak torzult elmeprogramjának és vége a rabszolgaságnak!
Az Univerzum minket támogató erői Földközelben vannak és bármelyik pillanatban felszabadulhatunk! Az Isteni terv már megíródott és ebben egy gyönyörű új világ az otthonunk! Ebben a tervben nem szerepel sem világvége, sem mindent elpusztító áradat. Aki pedig ezt mondja, tudd, hogy a sötétséget táplálja szavaival. Néha elural a félelem? Még futtatják a programot... De Te kérd a szíved, hogy mutasson utat. Mert a szív a híd közted és a Teremtőd között. Az elmét lehet manipulálni, de a szívet soha.
Úgy érzed sok a gyötrelem? Igen, az is van. De a Fény minden nap újabb és újabb kapcsolódási pontokat keres közted és Forrás között! Ezért ha készen állsz, rázd le magadról a még megmaradt béklyókat és gyere!!! Nyisd meg a szíved és lépj előre egyet! Bátran! Itt vagyunk veled! Szeretve vagy és képes vagy arra, hogy végigjárd az utat, ami a Fény győzelméhez vezet...