2016. december 12., hétfő

A Kapu megnyittatott

Írta: Barborik Annamária

Az Isteni terv már megfogant a Forrás méhében és megállíthatatlanul áramlik bolygónk felé! Az energia pulzálása minden nappal közelebb visz bennünket a közös álmunk megvalósulásához. Mert az álmunk egy jobb világ volt… egy olyan jövő, ahol szabadon és boldogan élhetünk egymás mellett. Tudom, néhányan azt mondjatok ez utópia és nem igazán valósítható meg, hiszen annyi még a szenvedés... te azt mondod hiszel... de valóban hiszel??? Várod a változást mégis kételkedsz benne hogy megtörténik-e… Akkor most figyelj jól! A kapuk megnyílottak!! Az Áttörés mindenképpen megtörténik mert ITT és MOST, az ég megtisztította és szélesre tárta kapuit az ember számára! És hidd csak el bátran hogy ez nem utópia és nem is túldimenzionált hókuszpókusz. Mert ha mindez az lenne, nem éreznénk annyian a szívünkben azt a sürgető vágyat, azt a mindent felülíró hívást, hogy csatlakozzunk azokhoz, akik ugyanabban hisznek!
Mindenki tudja miért van itt! Mindenki! Te is, aki néha még kételkedsz. De semmi baj, csak rázd le magadról a programok homályt keltő ragacsát és tépd le láncaidat, hogy szárnyalni tudj!!! Mert bizony ember soha nem kapott még ekkora kegyelmet itt a Földön mint ezekben az időkben. A változás pedig nem lesz rémisztő, mert felemel bennünket oda ahol lenni szeretnénk. Csodálatos lesz!! Gyönyörű és izgalmas lesz, hiszen már most is az!! Még nem tudod elképzelni? Az sem baj, ne aggódj, hiszen érzed te, különben nem lennel itt!! De itt vagy és mi köszönjük Neked, mert ezzel kifejezted az akaratodat az Áttörésre!!!
Csodálatos vagy Te magad is!! És ne aggódjatok azon, hogy Eseményt követően hogyan történnek majd a dolgok. Akinek feladata lesz vele, tenni fogja, amit neki kell megcselekednie… nem is fogja tudni nem tenni, hiszen vezetve vagyunk! A Forrás áldása immár kiáradt ránk és égi segítők ezrei dolgoznak azért, hogy nekünk minél könnyebb legyen az átállás! Mi azzal segíthetjük a munkájukat, hogy nem állunk ellent kételyeink kinyilatkoztatásával. Csak áramolj bele a gondolatba, hogy megérdemeltük... Hogy azért kaptuk meg e kegyelmet, mert nagyon szeretve vagyunk! Mert a szabadságunkat Istentől kaptuk, és bár elvették tőlünk, most visszakapjuk azt!! Áramolj bele az Egységbe és a szívedből dönts!! És ha összeadódnak az energiáink, csoda dolgot vagyunk képesek kiárasztani!! Hamarosan minden megváltozik... Már gyorsul és pörög a fény körülöttünk, áramolj hát!


Annyi jó ember van itt, közöttük Te is! Élj szabadon, érezd meg az élet valódi ízeit, és ne a külvilág legyen Rád hatással, hanem a Te fényed szórja világosságát a külvilágra! Mert közeledünk a régi életünk végéhez, oly gyorsan, hogy azt talán el sem hiszed! Ezért most lépjünk egy hatalmasat, törjünk ki börtönünk rozsdás rácsai mögül, higgyünk úgy, ahogy még sohasem és hálatelt nevetésünk hangja töltse be a teret, amerre csak járunk! Mert a Kapu megnyittatott számunkra... 

COBRA Etheric Liberation Hungary FB Csoport