2016. december 12., hétfő

Helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2016/12/situation-update.html 


A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. Beléptünk a Yaldabaoth polip entitás és az összes fennmaradt plazma toplet bomba eltávolításának utolsó szakaszába.
Ez a folyamat elérkezett arra a pontra, amikor az Ellenállási Mozgalom aktívabban be tud avatkozni a bolygó felszínén zajló szituációkba. Az Ellenállás emberei ezt úgy valósítják meg, hogy taktikai támogatást nyújtanak a katonaság pozitív frakcióinak az Eseményt megelőző felszabadítási műveletekhez az USA-ban, Oroszországban, Kínában, Indiában, Egyiptomban és sok más országban. Ezt hamarosan a Szíriában, Irakban és Ukrajnában kialakult helyzet javulása is tükrözni fogja:

Sajnos miközben Aleppo felszabadítása folyik, úgy tűnik, a Daesh tagjai visszafoglaltak egy másik fontos örvénypontot Szíriában, Palmyra-t:
Mégis úgy tűnik, hogy Palmyra-t újra fel fogják szabadítani:
Csendes háború zajlik a fentebb említett néhány ország katonaságának pozitív és negatív frakciói között. Ez a háború többnyire olyan hírszerzési és kémelhárítási műveleteken keresztül folyik, amit soha nem szivárogtatnak ki az átlaglakosság számára. Azt lehet mondani, hogy jelenleg a katonaságok a fókuszpontjai annak a proxiháborúnak, ami egyik oldalon a Galaktikus erők, a másik oldalon pedig a chimera/drakonidák szövetsége között megy végbe. Amikor ez a háború befejeződik és a Fény frakciója győz, az Ellenállás meg fogja nyomni a gombot az Esemény beindításához.
A cabal tagjainak sikerült beszivárogniuk néhány BRICS ország politikai rendszerébe, pl. Brazíliában és Indiában. Egyértelműen látható, hogy Narendra Modi nem a Fénynek dolgozik, mivel hadat üzent a készpénz ellen:
Most pedig el akarja kobozni az emberek aranyát:
Másrészről, a cabal mégis gyorsan veszít erejéből, ahogy ezen a fotón is látható:
A másik jó jel a cabal médiaháborúja a "hamis híroldalak" ellen. Ez egyszerűen azt mutatja, hogy az alternatív média elég erős lett ahhoz, hogy a fősodratú média elkezdett félni tőlünk és attól az igazságtól, amit közvetítünk. Ezért ösztönöztem mindig az embereket, hogy indítsanak saját blogot és terjesszék az igazságot, amennyire csak lehetséges. Kiváló minőségű oknyomozó újságírásra van szükségünk, mint ami az olyan oldalakon látható, mint a Stillness in the Storm vagy a Veterans Today és NEM az olyan blogok, melyek a lapos Föld teóriáját és Nibiru visszatérést népszerűsítik.

Mindazok ellenére, amit néhány más alternatív oldalon olvashattatok, Putyin NEM Rothschild ügynök vagy klón és Erik Prince NEM a Fénynek dolgozik.
Sok csoport dolgozik a színfalak mögött, hogy biztosítsák a Teljes Közzététel sikeres kimenetelét. Sárkány források közölték velem, hogy "ők és más csoportok azon dolgoznak, hogy 2017 első negyedévében hivatalosan megtörténhessen a Közzététel." Amikor az Ellenállás véleményét kértem ezzel a dátummal kapcsolatban, ezt mondták: "Nem tudunk ehhez mit hozzáfűzni.", a plejádiak válasza ez volt: "Lehetséges.", míg a szíriusziak ezt válaszolták: "Nagy valószínűséggel ez később következik be." Tehát tudnotok kell, hogy ez az időkeret, hogy mikor történik meg a Végső Áttörés, nem az én becslésem, hanem az egyik olyan csoportnak a körültekintő becslése, akikkel együtt dolgozom. Bár rendszerint nem szokása az Ellenállásnak, hogy dátumokat vagy időpontra vonatkozó becsléseket közöljön ezen a blogon, most kivételt tettek, olyan okokból, amit még nem hozhatnak nyilvánosságra.
Hogyan kellene az emberiségnek felkészülnie a Kapcsolatfelvételre?
Mielőtt megtörténik a Közzététel, az alábbi Corey Goode interjúból megtudhatjátok a Titkos Űrprogramok alaptörténetét. És nem, nem én vagyok Gonzales:

A Fény győzelme!