2016. december 6., kedd

Téli napforduló meditáció – Terjesszétek!


Itt az idő újra, hogy cselekedjünk. A téli napfordulón összegyűlünk, hogy aktiváljuk bolygónk Fényrácsát – a Felemelkedés energiáit lehorgonyozva, miközben olyan mértékben stabilizáljuk az emberiség tudatosságát, hogy a felszíni lakosság készen álljon az Eseményre.
Ezt a meditációt együtt fogjuk végezni pontban a téli napforduló idején, 2016. december 21-én, 11:44-kor.
Az angol nyelvű vezetett meditáció a Prepare For Change Community Connector (COEO) meditáció oldalán található és automatikusan el fog indulni pontban a meditáció időpontjában.
A YouTube-on is megtalálható a meditáció vezetett változata különböző nyelveken, ha esetleg a Prepare For Change meditációs oldalára nem tudsz bejelentkezni vagy ha nem angol nyelven szeretnéd hallgatni a meditációt. Magyar nyelven itt hallható:

Instrukciók:
1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.
2. Jelentsd ki azt a szándékodat, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével beindítsd az Eseményt.
3. Vizualizálj egy ragyogó fehér fényoszlopot, amely a Forrástól érkezik és a Galaktikus Központi Napon, majd a lélekcsillag csakrádon (20 cm-rel a fejed fölött) áthaladva, a testeden keresztül összekapcsolódik Gaia középpontjával, miközben az OM mantrát énekled háromszor. Most vizualizálj egy másik ragyogó fehér Fényoszlopot, amely Gaia középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a Galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.
4. Kapcsolódj a bolygó minden Fénymunkásának lélekcsillag csakrájához – hívva a Csillag Rendje 144000 tagjának felsőbb énjét, hogy aktiválódjanak és ébredjenek föl saját küldetésükre.
5. Kapcsolódj a Naprendszerünk és a Galaxisunk minden Fénylényének lélekcsillag csakrájához, beleértve az agarthaiakat, az Asthar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció tagjait, akik oly sok Fényt, oly sok útmutatást és oly sok energetikai támogatást küldenek nekünk.
6. Lásd, ahogy ez a kollektív Fényoszlop átterjed a Föld Fényrácsába, lehorgonyozza magát Gaia szívébe és kapcsolódik a Föld középpontjából kiáradó tartós Fénnyel. Lásd, ahogy ez a Fény szétterjed az energiarács mentén a Föld felszínén, majd lásd ahogy továbbterjed az egész Naprendszerben.
7. Vizualizáld, hogy ez a Fény felold minden negatív érzelmet és viselkedést, és igazságosságot, igazszólást és szeretetteljes kapcsolatokat teremt a Föld felszínén élő emberek között.
8. Vizualizáld, hogy Do Mou Istennő leereszkedik ezen a Fényoszlopon keresztül és elhozza a békét az emberiség számára.
9. Vizualizáld, hogy megtörténik a földönkívüli jelenlétről szóló teljes közzététel és információk látnak napvilágot a tömegmédián keresztül. Vizualizáld, hogy megteremtődik mindenki számára az új, igazságos pénzügyi rendszer. Vizualizáld az Első Kapcsolatfelvételt a jótékony földönkívüli fajokkal. Vizualizáld, hogy megtörténik az Esemény, végre felszabadítva a Földet. Vizualizáld, hogy minden ember újra kapcsolatba lép spirituális családjával és vezetőjével.
Felszabadítás Most!
A Fény győzelme!