2016. december 6., kedd

A plejádi interjú Cobra-val és A´drieiuous-szal

65. számú GoldFish beszámoló – „A plejádi interjú” Cobra-val és A’drieiuous-szal
2016. november 11.


Louisa: Üdvözlök mindenkit a GoldFish beszámoló legújabb adásában. Louisa vagyok, az egyik műsorvezető. Itt van velem Steve, a GoldFish-tól és a vendéglátónk, a Vörös Sárkány Család nagykövete. A mai beszámolónk címe: „A plejádi interjú” Cobra-val, aki az Ellenállási Mozgalom képviselője és A’drieiuous-szal, az Új Lyra-ról. Mindkét úriember elárulta, hogy a Plejádokról származnak, egyikük itt született a Földön, a másikuk nem. Korábbi GoldFish beszámolókban, Cobra blogján és korábbi interjúkban már elhangzott, milyen munkát végeznek a háttérben. Ez a „Plejádi interjú” betekintést enged abba, hogy ki is ez a két úriember, honnan származnak és milyen egyedi utat képviselnek. Szóval szeretettel köszöntök újra mindenkit. Steve fogja föltenni az első kérdést.
Steve: A választások kapcsolatban vannak valamilyen módon a planetáris helyzettel?
Cobra: Nem, nincsenek közvetlenül kapcsolatban. Azt mondanám, hogy az arkhónok azért kreálták meg ezt az egész választási szituációt, hogy feldúlják és megosszák az USA lakosságát. Amennyire lehetséges, megpróbálják kiterjeszteni ezt a megosztottságot.
Steve: Szerinted sikerülni fog nekik?
Cobra: Igen, bizonyos fokig sikerülni fog nekik, de a Fényerők a nap 24 órájában dolgoznak azon, hogy lenyugtassák az embereket és újra visszaállítsák a fókuszukat, hogy ne csak a választásokra koncentráljanak, hanem más dolgokra is, mert az elnökválasztás nem a legfontosabb dolog a világon. Jelenleg sem Hillary, sem Trump nem játszik fontos szerepet a bolygón lévő szituációban. Egyáltalán nem ők a színfalak mögött működő kulcsfigurák. Az irányítás a kulcsfigurák kezében van.
Louisa: Hallottunk olyan beszámolókat, hogy George Soros áll az USA-ban zajló tiltakozások mögött. Igaz ez?
Cobra: Igen, mindenképpen köze van hozzá.
Louisa: Értem. Szégyenletes, hogy mit művelnek az emberek jelenleg az USA-ban és egyáltalán nem jellemző ránk, hogy így kezelnénk a választással kapcsolatos dolgokat. De térjünk vissza Julian Assange WikiLeaks-es kiszivárogtatására, amikor azt mondta, hogy nem fogják megengedni, hogy Trump elnök legyen. Szerinted Assange mit ért ez alatt?
Cobra: A cabalnak van egy nagyon erős terve arra vonatkozólag, hogy addig a pontig befolyásolják a választásokat, míg végül Hillary fog győzni. Ha figyelemmel követjük a híreket, láthatjuk, hogy a cabal részéről még nincs vége a történetnek.
Steve: Trump milyen szinten tud a földönkívüli jelenlétről?
Cobra: Azt mondanám, hogy olyan mértékben nem tud róluk, mint Hillary Clinton.
Steve: De beiktatása után őt is tájékoztatni fogják minderről?
Cobra: Igen, hivatalba lépése után, amennyire az irányító erők ezt hagyják, bizonyos mértékig tájékoztatni fogják ezekről a dolgokról, természetesen ha addig bizonyos változások még nem történnek meg.
Louisa: Obama elnök azt nyilatkozta, hogy meg fog bocsátani Hillary Clinton-nak. Nem rossz sorrendben történek a dolgok? Először nem ítéletet kellene hozni? Elég nyilvánvaló, hogy hová fajulhatnak a dolgok. Mit gondolsz erről, Cobra?
Cobra: Nem számít, mit mond, jelen pillanatban ő nem kulcsjátékos. A színfalak mögött a Jezsuiták a saját mögöttes programjukkal játszadoznak, mögöttük pedig az arkhónok teszik ugyanezt.
Louisa: Szóval akkor ezért mondták azt az emberek, hogy Trump egy Jezsuita bábu. Ezt te is megerősíted?
Cobra: Igen, de a Jezsuita szervezeten belül nem foglal el magas pozíciót. Irányelveit elég nagymértékben a Jezsuiták írják elő, Jezsuita oktatásban részesült és a maffián belüli kapcsolatai közül néhányan közvetlenül Jezsuita irányítás alatt állnak. A magasabb dimenziós arkhónok, akiknek az a céljuk, hogy ezzel az egész szituációval gyűlöletet és megosztást szítsanak és a Fényerők is rendelkeznek egy Trump-pal kapcsolatos tervvel.
Louisa: Valóban? Tudnál nekünk erről többet mondani?
Cobra : Jelen pillanatban nem sokat, de azt mondanám, hogy a helyzet jelenleg meglehetősen bizonytalan. De garantálhatom, hogy sok érdekes dolog fog történni, mivel sok tényező közrejátszik, többek között Trump szabad akarata, ami az egyik tényező. Azt mondanám, hogy könnyen tudják befolyásolni a színfalak mögött tevékenykedő különféle frakciók, akár pozitívak, akár negatívak. Nem hoz független döntéseket ezekben a helyzetekben. Sok kulcsfontosságú dologra nincs megfelelő rálátása, így bizonyos emberek, helyzetek vagy frakciók különböző módon befolyásolhatják ezt az egészet.
Steve: Tudsz nekünk mondani valamit a cabal színfalak mögött zajló terveiről? Mivel próbálják majd befolyásolni a választási eredményeket?
Cobra: Igen, felröppent ma egy hír a szavazással kapcsolatos bizonytalanságról. Lehet, hogy ezt szándékosan terjesztették. Bizonyos eljárás legálisnak vagy félig legálisnak tekinthető és természetesen a cabal megpróbálja ezt kihasználni. Az Ellenállási Mozgalom szemszögéből tekintve az egész rendszer, ahogy a választásokat kivitelezik, nem tisztességes és nem az emberek akaratát tükrözi.
Steve: Mi a helyzet az orosz határon felsorakozó NATO csapatok felépítésével, most, hogy Trump győzött?
Cobra: Az a helyzet, hogy Trump jó kapcsolatokat ápol Oroszországgal és Putyinnal, mert Trump politikája nem olyan agresszív az USA határain kívül, ezért azt mondanám, hogy Trump győzelme kedvezőbb hatással van a nemzetközi geopolitikai helyzet alakulására és kevésbé jó az USA-ban lévő helyzetre.
Steve: Akkor ezt készpénznek vehetjük?
Cobra: Igen.
Steve: És mi a helyzet a Kínával való kapcsolatával? Trump azt mondta, hogy javítani fogja a világ többi országával való kapcsolatát?
Cobra: Már Japán mellé állt Kína ellen.
Steve: Igen. De ez nem olyan jó.
Cobra: Azt mondanám, hogy jelenleg nincs következetes nemzetközi politikája és a tanácsadóit különböző frakciók befolyásolják. Harc folyik azon negatív frakciók különféle részei között, a tanácsadóit befolyásolják.
Louisa: Az őslakosok próféciái arról beszélnek, hogy a Csillagtestvérek most térnek vissza. Milyen kapcsolat van az őslakosok és a plejádiak között?
Cobra: Sok földönkívüli faj létezik, akik amerikai őslakosokként inkarnálódtak. Sokan a Szíriusz csillagrendszerből és sokan a Plejádokról érkeztek. Több életen keresztül tisztában voltak eredetük forrásával, de sajnos sokan elveszítették ezt a kapcsolatot.
Louisa: Jelenleg a Fekete Kígyó Prófécia, ahogy azt tudjuk, az észak-dakotai olajvezetékkel kapcsolatos, amely az Standing Rock (Álló Szikla) sziú indián rezervátumon halad keresztül. Mik a meglátásaid ezzel a próféciával kapcsolatban? Van rá esély, hogy megépül az ez olajvezeték, ami az emberiség végét jelentené? Mit tudsz erről mondani?
Cobra: Nem fogja az emberiség végét jelenteni, mert a Fényerők megakadályozzák ennek a káros energetikai hatásait.
Louisa: Szerinted sikerülni fog nekik megépíteni a vezetéket?
Cobra: Lehetséges, de a Fényerők erősen dolgoznak ellene. Jelenleg csaták folynak e téren.
Louisa: Megkérdeztem a Nagykövetet ezzel kapcsolatban és az ő véleménye az volt, hogy egy norvég bankot próbálnak meggyőzni arról, hogy szüntesse be az észak-dakotai olajvezetékkel kapcsolatos befektetési tevékenységét. Nyilvánvalóan, ha megszűnne a finanszírozása, megszűnne az építése is. Tudsz ezzel kapcsolatban mondani valamit?
Cobra: Ez jó ötletnek tűnik.
Steve: Létezik valamilyen hátsó szándék az olajvezeték mögött, amiről még nem tudunk?
Cobra: Azt mondanám, hogy van egy olyan vonatkozása, amit meg kell említeni. Van egy Ley-vonal, ami az olajvezeték mentén fut. Ez a vezeték megpróbálja elnyomni energetikailag ezt a Ley-vonalat, hogy elnyomja a Föld energiatestét.
Steve: Szóval a Ley-vonalak további akadályoztatását jelenti?
Cobra: Igen.
Louisa: Véleményed szerint jelenleg hol tartunk a felemelkedéshez vezető úton?
Cobra: Van némi előrelépés e téren, de nem elég.
Louisa: A helyzetjelentésedben említetted, hogy új tachyonmembrán lesz elhelyezve a Föld körül. Mire jó ez? El tudnád mondani, miért van rá szükség?
Cobra: A plejádiak és más Fényerők egy speciális membránt építenek a Föld-Hold pálya egy bizonyos pontján. A célja, hogy levágja a Yaldabaoth polip entitás csápjait a fejétől, aminek eredményeként csökkenni fog ennek az entitásnak az ereje és ez drasztikus mértékben fel fogja gyorsítani a Naprendszer megtisztítását. Ezután a Fényerők könnyebben tudnak majd előbbre jutni a bolygó felszíne felé.
Louisa: Köszönöm. A plazma skaláris fegyverek hatástalanításával kapcsolatban – ezt olyan összefüggésben végzik, mintha a kettő kapcsolatban állna egymással?
Cobra: Ez a két dolog kapcsolatban áll egymással, de itt egy eltérő műveletről van szó, melyben mérsékelt sikereket értek el nemrég egy műholddal.
Louisa: Elon Musk valóban a Fénynek dolgozik?
Cobra: Igen, akár hiszed, akár nem.
Louisa: És mi a helyzet Julian Assange-zsal?
Cobra: Ő is.
Louisa: Ezek a biochipek az éteri implantátumokkal azonosak?
Cobra: Nem. Elmagyarázom. Léteznek különféle dimenziók, különféle sűrűségek és különféle kontroll mechanizmusok. A fizikai síkon vannak a fizikai biochipek, melyeket már az I. világháború elején elkezdtek kifejleszteni, majd a II. világháborúban fejeződött be a fejlesztésük a németországi náci koncentrációs táborokban. A német ipari óriás, a Siemens foglalkozott a biochipek fejlesztésével és gyártásával, melyeket oltásokba helyeztek el. A II. világháborút követően világszerte egy nagyon fejlett oltáskampány indult útjára. Mindenféle adalékanyagot, sokféle oltást fejlesztenek ki és alkalmaznak. Azt mondanám, hogy ez az oltáskampány azóta is folyamatosan zajlik, nem fejeződött be.
Cobra: Az történt, hogy ezeket a biochipeket folyamatosan továbbfejlesztették, majd újabb verziók jelentek meg 1983-ban és egy nagyon erős változat 1996-ban. 1996-ban és 1999-ben nagyon gyors ütemben kezdték fejleszteni őket az arkhóninvázió miatt, amikor sok drakonida, reptilián és más faj érkezett a bolygóra a föld alatti bázisokra és átadták a technológiáikat és a biochipek általuk használt változatát. Az Ellenállási Mozgalomnak sikerült eltávolítania ezek nagy részét, de sajnos nem az összeset. Jelenleg ezen dolgoznak és egy részével szépen haladnak, míg egy másik részével nem. Aztán itt vannak a plazma és az éteri implantátumok, amelyek ugyanott helyezkednek el, mint a biochipek. Erről már írtam a blogomban. Az implantátumok a test alábbi részein találhatók: van egy a homloklebenyben a szemek fölött, egy másik nem sokkal a köldök fölött és egy vagy két implantátum található a fej hátsó részén, ahol a nyúltvelő helyezkedik el. Ezek, a fej hátsó részében található implantátumok irányítják a reptilián agyat vagy a „küzdj vagy menekülj” válaszreakciót.
Louisa: Ezek az implantátumok felelősek a szörnyű fejfájásokért?
Cobra: Igen, pontosan. Amikor aktiválják ezeket a biochipeket vagy amikor távolítódnak el, az emberek néha nagyon erős fejfájástól szenvednek. Nincs rá orvosi magyarázat. Olyankor indítják be őket, amikor az emberek elérnek egy bizonyos rezgésszintet vagy túl veszélyessé válnak a mátrix számára. Addig a többségük szunnyadó állapotban van.
Louisa: Mit tehetünk ez ellen?
Cobra: Léteznek eltávolító protokollok, amelyek segíthetnek. Néhányat már elmagyaráztam a blogomon és vannak olyan terapeuták is, akik segíteni tudnak, nem az eltávolításukban, hanem csökkenteni tudják a hatásukat.
Louisa: Mi ezeknek a kiváltó mechanizmusa?
Cobra: A skaláris hálózat, ami a bolygón minden ember rezgésfrekvenciáját méri. Amikor ez a frekvencia elér egy küszöbszintet, beindítja a riasztást, ami riasztja a központi számítógépet, amely távolról aktiválja az implantátumokat.
Louisa: És ha jól sejtem, mindenkiről tudnak, akit aktiválnak.
Cobra: Igen, természetesen.
Steve: És ez az egész akkor lesz hatástalanítva, amikor a hálózatot megszüntetik, ugye?
Cobra: Ha eltávolítják a skaláris hálózatot, ezek is teljesen el fognak tűnni. Ugyanahhoz a rendszerhez tartoznak.
Steve: És az infrahang is ugyanehhez a rendszerhez tartozik?
Cobra: Igen, természetesen. Az infrahang elsősorban az érzelmi rezgések frekvenciáját csökkenti. Elnyomja az embereknek azt a vágyát, hogy küzdjenek és megteremtsék a saját sorsukat.
Steve: Mi van azokkal, akiket alvás közben támadnak ily módon?
Cobra: Léteznek bizonyos rezgéspontok, interferencia pontok, ahol az infrahang erősebb. Ilyenkor tanácsos más helyre költözni vagy másik szobába vagy bizonyos időközönként megváltoztatni az ágy helyzetét. Ezeket meg kell tenni. Valamint léteznek olyan antiskaláris eszközök is, amelyek segíthetnek. A blogomon megtalálható a Tachyonis weboldal linkje, ahonnan lézerberendezések rendelhetők, amelyek segítenek ebben.
Louisa: De mi a helyzet a frekvenciákkal? Úgy érzem, hogy amikor zongorázom és körbeveszem magam harmonikus rezgésekkel, számomra nagyon gyógyító hatása van.
Cobra: A harmonikus hangzás nagyon jó az infrahang ellen. A hangszerek által kibocsátott bizonyos rezgésfrekvenciák és a pozitív zene nagyon jó ellenszerei az infrahangnak.
Steve: És a nevetés és a boldogságfrekvenciák?
Cobra: Természetesen azok is.
Steve: David Wilcock egy olyan, a Nappal kapcsolatos eseményről beszél, ami hatalmas változásokat fog létrehozni az emberi DNS-ben és az emberi tudatosságban. Ez ugyanaz az esemény, amiről te is beszélsz?
Cobra: Igen, pontosan. Amiről ő beszél, az a Nappal kapcsolatos esemény vagy amiről Corey Goode is beszél, tulajdonképpen az a galaktikus pulzálás, ami beindítja a Napot. 26000 évente van egy galaktikus pulzálás, ami egy bizonyos módon beindítja a galaxis csillagait. Természetesen, amikor ez a galaktikus szuperhullám eléri a Naprendszerünket, beindítja a fizikai Napunkat oly módon, ahogy arról Corey Goode és mások is beszélnek. Ez annak az Eseménynek a része, amiről én beszélek. Nem csak a fizikai Napunk tevékenységéről van szó, hanem a Galaktikus Központi Nap aktivitásával is kapcsolatban van és a bolygószintű drasztikus változásokat, a cabal eltávolítását, a pénzügyi rendszer újraindítását és a teljes közzététel folyamatát is jelenti, beleértve mindent, ami ezzel kapcsolatos.
Steve: Ha a napkitöréseket nézzük, mérni tudjuk a Napból érkező energiát, ami néhány nap alatt éri el a Földet. Ezt a Galaktikus Központi Napból érkező pulzálást is tudjuk mérni?
Cobra: Igen, léteznek olyan műszerek, amelyek a Galaktikus Központi Napot ellenőrzik. Ez valamivel nehezebb, mert a Galaktikus Központi Nap jóval távolabb van tőlünk, de lehetséges.
Louisa: El tudod mondani, mi a helyzet az X bolygóval vagy a Nibiruval?
Cobra: Először is az X bolygó nem Nibiru. A Nibiruval kapcsolatos teljes elgondolás csak szándékos félrevezetés, amit a cabal kezdett terjeszteni, hogy összezavarják az embereket. Nem létezik semmilyen tárgy a naprendszerünkben, ami keresztezni fogja a Föld keringési pályáját és megzavarja az itt lévő helyzetet. Nincs ilyen. Az X bolygó hivatalosan egy nem felfedezett bolygó, a Naprendszer külső részében, melynek a felszíne alatt mindig is volt és most is van élet a föld alatti bázisokban és az Ellenállási Mozgalom tagjai is innen származnak.
Louisa: Tehát a tartalékállomásuk vagy a fő bázisuk van itt?
Cobra: Innen származnak, és ez az egyik legfontosabb bázisuk.
Louisa: Értem. Nemrégiben jelent meg tudományos hírekben egy kép a Szaturnuszról, ahol kék színűre változott? A tudósok azt állították, hogy nem tudják, mi okozta ezt a színváltozást. Tudsz erről mondani valamit?
Cobra: Természetesen értik, miről van szó, de ezt a hírt nem közölték széles körben. Tulajdonképpen a Szaturnusz a Nap körül kering. A keringési idő kb. 30 évig tart és mivel mint minden bolygón a Naprendszerben, a Szaturnuszon is vannak évszakok és jelenleg az északi sarkon van nyár. Nyáron a hőmérséklet magasabb, ezért a Szaturnusz légkörében lévő gáz színe megváltozik, így a bolygó híres északi sarkánál lévő hatszög színe felerősödött és megváltozott.
Louisa: Köszönöm, hogy ezt elmondtad. Arról, hogy a Marson életet találtak, elég lezserül beszélnek és csak kisebb adagokban csöpögtetik a híreket ezzel kapcsolatban, ahogy azt Randy Cramer kapitány is elmondta egy korábbi beszélgetésünkben. Te is így látod a Marssal kapcsolatos hírek megjelenését?
Cobra: Tulajdonképpen titkos tárgyalások folytak a Titkos Űrprogram frakciók és a cabal között és az Űrprogram két frakciója azt mondta a cabalnak, hogy ha a cabal nem fedi fel a Marson lévő helyzetet, ők fogják megtenni. Ez vezetett ahhoz, hogy a cabal korlátozott információkat jelentet meg.
Louisa: Értem. De Corey Goode azt mondta, hogy megegyeztek, hogy a következő 50-100 évben lesznek az ezzel kapcsolatos közzétételek.
Cobra: Ezzel nem értek egyet. Nem volt szó egyezségről. A cabal manipulációjának része volt, akik érvényre akarják juttatni ezt az egyezséget. Nem igaz az, hogy a kínai frakció beleegyezett ebbe. Csak a cabal akarta ezt. Így fenyegetőznek, hogy megtörténjen, amit ők akarnak. Nem kötöttek formálisan egyezséget.
Louisa: Értem. Korábbi interjúidban tisztáztad, hogy teljes közzétételre van szükség. (Cobra: Igen természetesen.) És hogy nem fordulhatnak elő ilyen késedelmek és még Randy Cramer is azt mondta, hogy a katonaság rendelkezik egy tízéves tervvel a közzététellel kapcsolatban, amiről úgy vélted, hogy elfogadhatatlan.
Cobra: Ez valóban elfogadhatatlan. Léteznek bizonyos pozitív frakciók a katonaságon belül, akik attól tartanak, hogy a teljes közzététel túl nagy pánikot és instabilitást fog okozni. A katonaság fél a káosztól, mert nem tudják irányítani. De tudod, létezik jó és rossz káosz. Amikor megtörténik a teljes közzététel, az majd jó káoszt teremt, olyat, ami egy új társadalmat fog teremteni, melynek az igazság és az átláthatóság lesz az alapja. Természetesen, amikor ez megtörténik, elő fog fordulni káosz és a társadalomnak és a rendszernek alkalmazkodnia kell az új valósághoz. Ez az egész elkerülhetetlen. Így vagy úgy meg fog történni, akár akarjuk, akár nem.
Louisa: Hogy kellene emelni a tudatosságunkat, ha folyamatosan támadás alatt vagyunk?
Cobra: Azt mondanám, hogy a legyengített Fénymunkások és Fényharcosok energiamezője az űrben folyó galaktikus harcokat tükrözi, azt a háborút, amely a saját energiamezőnkben zajlik. Kapcsolatot kell teremtenünk a Fénnyel, a Fényre kell koncentrálnunk, a Fénynek kell dolgoznunk és ki kell tartanunk.
Louisa: Remélem, mindenki meg tudja ezeket tenni. Néha nehéz, mivel túlterheltnek érezhetjük magunkat emiatt. Mint pl. ma. November 11. van (11. 11.) és azt gondolnánk, hogy ez a nap sokkal kiegyensúlyozottabb, de sok ember megbolondult.
Cobra: Egész egyszerűen azért bolondulnak meg az emberek, mert olyan sok rétegű volt az elmeprogramozás, főleg az Egyesült Államokban. Most pedig ezeket a rétegeket egyszerre indítják be.
Louisa: Hűha! Mit fogunk most megtapasztalni az USA-ban? Az emberek ellenállnak bárminek, ami eltér a valóságról alkotott nézetüktől. Nagyon nehéz az emberek ébresztése.
Cobra: Az Egyesült Államok egykor hatalmas potenciállal rendelkezett, sokkal nagyobbal, ahogy azt el tudnánk képzelni és ezt sokkal mélyebben elnyomták, mint a bolygó többi országában. Ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez és amikor már nagyon közel leszünk az Eseményhez, hatalmas és gyors növekedés lesz tapasztalható az amerikai emberek tudatosságában. Szupergyors lesz ez a növekedés. De még nem, még nem tartunk ott.
Steve: Szóval az emberi tudatosságnak szerepe van abban, hogy hamarabb bekövetkezzen az Esemény?
Cobra: Igen, természetesen.
Steve: Tehát, csak hogy tisztázzuk: a Központi Nap a tudatosságunk növekedésére reagál oly módon, hogy a megfelelő időben hozza el az Eseményt. Így van?
Cobra: Igen, pontosan így van. A Galaktikus Központi Nap a galaktikus entitás, Pleroma otthona. Ez egy élő entitás és ennek az élő lénynek a belsejében élünk, a Pleroma belsejében, része vagyunk ennek az entitásnak. A galaktikus lény az összes naprendszerrel kapcsolódik, mint a galaktikus égitest belsejében lévő sejtekkel. Mi a galaktikus égitest egyik sejtje vagyunk és ……. visszatér a Galaktikus Központi Napba, ami reagál erre. Az Esemény az embereken keresztül fog megtörténni, mi vagyunk a csatornák, a közvetítők az Eseményhez. Nem kerülhet el bennünket, az nem lehetséges. Keresztüláramlik az energiamezőnkön a fizikai testünkbe, a környezetünkbe és a társadalmunkba. Az egyetlen kölcsönhatás az emberiség és a Galaktikus Központi Nap között jön létre. Amikor ez a kapcsolat elég erős, meg fog történni az Esemény és szerencsére ezen dolgozunk.
Louisa: A’drieiuous-nak a Standing Rock nevű indián rezervátumtól nem messze van internet kapcsolata és a Nagykövet is csatlakozott hozzánk. Lenne önhöz egy kérdésem, Nagykövet úr. Hogy áll az észak-dakotai olajvezeték finanszírozásának projektje? Tud valamit ezzel kapcsolatban?
Nagykövet: Jelenleg azon dolgozunk, hogy nyomást gyakoroljunk a norvég bankra, hogy szüntesse meg a projekt finanszírozását. Ha ez megtörténik, gyorsan el fog tűnni a rendőrség. Jelenleg ezen dolgozunk és majd meglátjuk, mi lesz.
Louisa: Azt állította, hogy a cabal hatalmas pénzösszegeket fektetett ebbe a projektbe. Lehet őket pénzügyileg ösztönözni, hogy ezt abbahagyják?
Nagykövet: Norvégia rendelkezik bizonyos szerződésekkel, amit aláírtak a pénzzel kapcsolatban. Nem lehet felhasználni az emberiség ellen, nem lehet háborús eszközként használni. Jelenleg az történik, hogy az őslakosok katonai elnyomására használják fel, ami alkotmányellenes és ezzel a megállapodás ellen van. Ez az olajtársaság és banktársaság a kormány kezében van, így most hogy mi itt beszélgetünk, néhány emberünk és mások is nyomást gyakorolnak, hogy megszüntessék a finanszírozást és rákényszerítsék a bankot, hogy szálljon ki ebből az üzletből. Amikor ez a finanszírozás megszűnik, nem lesz több indítékuk, hogy tovább folytassák az építkezést.
Louisa: Értem. Köszönöm, Nagykövet úr. Most a plejádi kapcsolatra szeretnék koncentrálni, mivel Cobra azt állította korábbi interjúkban, hogy a Plejádokról született a Földre és megőrizte teljes emlékezetét a múltjáról és az Ellenállási Mozgalom tagjaként teljesíti küldetését a bolygó felszabadításáért. Tudjuk, hogy A’drieiuous a plejádi Új Lyra-ról származik, de jelenleg itt él a Földön. Egy űrhajón érkezett ide, ami lezuhant a Nevada sivatagban. Az 51-es területen tartották fogva két évig, kísérleteztek rajta, majd végül elengedték. De inkább azt választotta, hogy itt marad küldetést teljesíteni és itt él 44 éve. Most pedig meg szeretném adni Cobra-nak és A’drieiuous-nak a lehetőséget, hogy kérdezzenek egymástól, ha van kérdésük. Hagy kérdezzek a Plejádokról. A’drieiuous, ti ketten szomszédok vagytok?
A’drieiuous: Az Era az Alcyeon körül kering. Ez egy csillag, ami közel van hozzánk, ugyanabban a rendszerben. Az Új Lyra az Atlas körül kering, szóval szomszédok vagyunk, ugyanabban a rendszerben. Különböző nemzetségek vagyunk, de ugyanonnan származunk.
Steve: Milyen gyorsan tudtok eljutni egymáshoz, ha utaztok?
A’drieiuous: Járműveink kb. 5 milliárd km/s sebességgel repülnek, a fénysebességen túl, fotoradionikus meghajtót használva. Szerinted milyen gyorsan tudunk egy kis rendszeren belül eljutni az egyik csillagról a másikra?
Steve: Meglehetősen gyorsan. Szóval akkor szomszédok vagytok. (A’drieiuous: Igen.)
Louisa: Most mindkettőtöknek fölteszem ezt a kérdést. Milyen kapcsolat van a plejádiakkal jelenleg a Földön? És Cobra, az Ellenállási Mozgalomban milyen arányban vannak plejádiak?
Cobra: Az Ellenállási Mozgalom tagjai közül elég sokan eredetileg plejádiak. Sokuk a karantén csapdájába esett, amikor az bezárult. Néhányuknak sikerült elmenekülni, de néhányan még midig itt vannak.
Louisa: Létezik valamilyen kapcsolat a plejádiak és a belső földi civilizáció között?
Cobra: Természetesen. Az Ellenállási Mozgalom tagjai a Föld belsejében, a belső Földön élnek.
A’drieiuous: Az Ellenállási Mozgalom. Telos-ra utalsz?
Cobra: Kapcsolatban vannak. Tulajdonképpen az Agarthai Hálózat is az Ellenállási mozgalom részét képezi.
A’drieiuous: Én az elmúlt 42 évben meglehetősen egyedül voltam itt és segítettem az embereket, amennyire csak tudtam, ami elég nagy küzdelem volt. Egyedül nagyon nehéz volt teljesíteni ezeket a feladatokat. Sok emberünk van különböző flottákon, akik jó dolgokat művelnek az űrben. Aszteroidákat állítanak meg és megakadályozzák, hogy konfliktusok érjék el ezt a bolygót, de csak ennyit tehetnek. Léteznek olyan egyezmények, amelyek megakadályozzák a közvetlen beavatkozást. Olyan egyezmények, amelyet én is megszegtem, hogy itt lehessek, mert senki nem akar idejönni. Olyan okok miatt, amivel ti is mindannyian egyetértenétek.
Cobra: Igen, elhiszem. Nem sok ember van, aki el szeretne jönni ide és nem könnyű a plejádiaknak az itteni rezgésfrekvenciához alkalmazkodni.
A’drieiuous: Csak az 24 évig tartott, hogy megtanuljak angolul. A mi agyunk máshogy működik és az angol teljesen eltér attól a gondolkodásfolyamattól, amihez hozzá vagyunk szokva. Ezért tartott olyan sokáig, hogy elsajátítsam az angol nyelvet, hogy megismerjem a társadalmat a legalsóbb szinttől kezdve, hogy megértsem, min mentek ti keresztül itt mindannyian és hogy mindezt átéljem veletek. Együttérzek minden szituációval, ami a világon zajlik, mert a szabadon engedésem óta, 42 éve látom őket. Figyeltem az embereket, figyeltem, hogy csinálnak dolgokat, hogyan hatnak egymásra, hogy háborúznak, hogy veszekednek és hogy szeretnek. Mindenféle embert láttam itt. Az egymással való kapcsolódásuk elragadó, főleg, ha figyelembe vesszük azt a rabszolgaságot, ami jelen van a bolygón.
Az a dolgunk most itt, hogy megteremtsünk egy szabad társadalmat, hogy segítsünk az embereknek növekedni és a megfelelő dolgot tenni és hogy egyesített harcvonalként álljunk együtt. Azt akarjuk, hogy az összes ember felemelkedjen és kiálljon magáért, mindannyian, mint vezetők. Mindenki képes önmaga vezetője lenni. Nem kell egyetlen egységre támaszkodniuk, ami a tömegeket irányítja. Saját magukra kell támaszkodni, közösségük szívére, hogy szeretettel és együttérzéssel álljanak kik magukért. Képesek megoldani ezeket a problémákat békésen, háborúk nélkül. Nincs szükség háborúkra, csak arra, hogy hallassák a hangjukat. Az embereknek ki kell állni magukért, mert ha nem teszik meg, itt olyanok a törvények, hogy csöndben beleegyezünk mindenbe, amit hallgatólagos beleegyezésnek hívunk. Ha nem hallatjuk a hangunkat, ezek az emberek elnyomnak minket addig, amíg nem teszünk ez ellen valamit. Mivel senki nem tesz semmit, ezért vagyunk itt, hogy változást hozzunk. Hogy megpróbáljuk megtanítani az embereknek, amit már régen tudtak, de ebben a társadalomban elfelejtették. A társadalom programozása elfelejttette az emberekkel, hogy kiálljanak magukért. Letörte az akaraterejüket, letörte az elszántságukat. Annyira belenevelték az emberekbe a rabszolgaságot, hogy nem ismernek mást. Mint amikor az állatot bezárnak egy kalitkába, ott nevelkedik és amikor először nyitjuk ki a kalitka ajtaját, fogalmuk sincs, mit tegyenek. Eddig csak a kalitkát ismerték. Félnek kilépni a kalitkából a Fénybe, a fűre, a zöld mezőkre. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk az embereknek megtenni az első lépéseket a kalitkából a napfényre, hogy végre megtanulják, hogy legyenek szabadok és hogy álljanak ki magukért.
Louisa: A’drieiuous, eredetileg egy társaddal érkeztél ide, akit Arianhaus-nak hívnak és akinek különleges jelek voltak az alkarján. Meg tudod magyarázni, mik voltak ezek a jelek?
A’drieiuous: Nehéz lenne angol nyelven megmagyarázni, mit jelentenek ezek a jelek, de annyit mondhatok, hogy a rendszerünk információit tartalmazza, még a Lyra dőlésszögét is leírja. Akkoriban le tudtam írni a Lyra koordinátáit, azokat a jeleket, amik a karján voltak és azt, ahol pontosan állt, amikor azokat a jeleket rajzolta. Csak az év bizonyos időszakában sorakoznak fel ezek a szimbólumok, az égbolt Új Lyra konstellációival. Számos ezen jelek közül konstellációkat jelöl, míg a többi a társadalomról való elképzelésünket szimbolizálja, mint a meditációt, gyógyítást, azt, hogy hogyan fókuszáljunk egy a központunkban növekedő csillagra. Egy másik jel az Era kereskedelmi útvonalát jelöli. Az Era-n a kontinensek egyikén van egy hatalmas hegység. Olyan magas, hogy nehéz rajta gyalog vagy járművel átmenni. Vagy átrepülünk rajta vagy körbesétáljuk a hegyet. Egy ösvényen kell végigmenni az erdők miatt, mivel bizonyos helyeken nagyon megvastagodtak a fák. Ez egy régi kereskedelmi útvonal. Akkor találtuk, amikor megérkeztünk arra a bolygóra és átalakítottuk. Valaha a kontinens egyik részéből a másikba tudtunk szállítani dolgokat a fővárosba.
Louisa: Amikor beszélgetek veletek, Cobra és A’drieiuous, úgy tűnik, hogy nagyon jó a memóriátok és nagyon régi dolgokra is emlékeztek. Hány évesek vagytok?
A’drieiuous: Én csak megbecsülni tudom az életkoromat az alapján, amennyire vissza tudok emlékezni, hogy legutoljára mikor jöttem le ide. Tehát kb. 1494 éves vagyok. De ez csak az utolsó idejövetelemtől számítva. Nem haltam meg.
Louisa: Cobra, úgy tűnik, te is kiterjedt emlékezettel rendelkezel. Ha jól emlékszem, egyik interjúban azt állítottad, hogy nem veszítetted el az emlékezőkészséged, amikor ide leszülettél.
Cobra: Nem, az összes életemre emlékszem. Emlékszem az előző életeim nagy többségére. Nem a kis részletekre, hanem a jelentősebb dolgokra.
Louisa: Ez amolyan Akasha típusú emlékezet?
Cobra: Azt mondanám, hogy ez egy élő emlékezet.
Louisa: Értem. Köszönöm. Cobra szervezett egy heti felemelkedés meditációt és Cobra, annyi hihetetlen dolgot műveltél és tudom, hogy ez nem egyik napról a másikra történt. A’drieiuous is meditációt tanít az embereknek, hogy megtanítsa nekik, hogyan emeljék a rezgésfrekvenciájukat, hogy fel tudjanak emelkedni. El tudnád ezt magyarázni?
A’drieiuous: Egy csillagra meditálunk, ami a központunkban fejlődik. Egy valódi, élő, lélegző csillagra meditálunk, ami a központunkban van. Érezzük a melegét, a ragyogását, az erejét, hogy felforrósodik. Azokra a gyerekekre fókuszálunk, akik egykor voltunk, minden olyanra, ami ezekkel a gyerekekkel kapcsolatos ezen a csillagon belül. Mikor ezt tesszük, visszahozzuk ezt a fiatalságot a sejtjeinkben, növeljük a fotoradionikus rezgést a kvarkokban, amelyek felépítik a testünket és ez növeli a mitokondriumok erejét a sejtjeinkben, lehetővé téve a megfelelő utánzatot a metabolizmus fiatalos szintjein és a vitaminok, fehérjék, kollagén, hialuronsav, nikotinamid-adenin-dinukleotid enzimek (NAD) és ásványi anyagok megfelelő szintjét, minden elemet, amire a testnek szüksége van.
Louisa: Azt szeretném megkérdezni, hogy ti ketten hogyan tudnátok együtt dolgozni, hogy egymás küldetését segítsétek. Azt hiszem, az én egyik feladatom az, hogy összehozzam az embereket közös előny céljából.
A’drieiuous: Ez egy jó kérdés. Mindannyian a saját utunkat járjuk itt, megpróbálunk az embereknek segíteni, de ha egyesítjük erőinket, sokkal többet tudnánk tenni.
Louisa: Cobra, tudnád valahogy támogatni A’drieiuous-t?
Cobra: Igen, ha szüksége van valamire és módomban áll megtenni, megteszem.
A’drieiuous: Ez csodálatos lenne.
Louisa: A következő kérdés mindkettőtöknek szól. Hallottuk Semjase nevét, amikor a plejádiakról van szó. Főleg Billy Meier-től ismerjük ezt a nevet, aki azt állítja, hogy Semjase volt a fő kapcsolattartója egész életében. Meg tudnátok mondani, mit képvisel ez a név?
Cobra: Semjase az egyik híres plejádi, aki nagymértékben részt vesz a bolygó felszabadításában évezredek óta. Nagyon aktív volt az ősi Egyiptomban és az elmúlt évtizedekben fölvette a kapcsolatot néhány kontaktával, köztük Billy Meier-rel és Fred Bell-lel. Ő ennek a bolygónak az egyik kulcs kontaktszemélye.
A’drieiuous: Ő a nemzetségem vezetője is. A Semyazie nemzetségből származom.
Louisa: Értem. Elmondanád nekünk, ez mit jelent?
A’drieiuous: Sok gyermeket felnevelt, akik sok gyermeket felneveltek, mint egy törzset. Az Era és az Új Lyra között él, a két bolygó között közlekedik. A nemzetségem az ő vonalától ered.
Louisa: Honnan tudják, hogy itt kivel lépjenek kapcsolatba?
A’drieiuous: Beszéltem már korábban egy kozmikus telefonkönyvről néhány hónappal ezelőtt. Fontos, hogy az emberek tudják, hogy kivel akarják fölvenni a kapcsolatot és fontos az adott személy frekvenciája, úgy, mint valakinek a telefonszáma. Elég meggondolatlan lenne felhívni valakit és olyan valakinek tenni fel kérdéseket, akit nem ismerünk. Tehát a névre kell fókuszálni, mint ahogy vannak, akik rám fókuszálnak néha és telepatikusan küldenek nekem üzeneteket. Hallom őket ilyenkor és válaszolok is. Semyaze is hall benneteket, ha kommunikáltok vele ezzel a szándékkel. A neve rezgésére kell fókuszálni. A nevünk rezgése közvetlenül viszonyul a DNS-ünk rezgéséhez, a rezgésfrekvenciánkhoz. Itt az emberek véletlenszerűen választanak nevet a gyermekeiknek. Ott, ahonnan én jövök, ez nem szokás. Mi azon hang alapján kapjuk a nevünket, amit a rezgésünk bocsát ki.
Louisa: Ez érdekes. Valamilyen értelemben ez olyan, mint a zene.
A’drieiuous: Igen.
Louisa: Folytasd, kérlek.
A’drieiuous: Szóval, ahogy már említettem, Semjazie vagy Semyazie, valójában a neve kiejtése. Nagyon régóta van már jelen. Sok kapcsolata volt már ezzel a bolygóval és más bolygókkal is. Ő nagykövet, békekötő és pilóta, harcolt háborúkban, bátor harcosa volt a népünknek. Jelenleg nagyon aktívan vesz részt a plejádi közösségben. Nagyon öreg. Nagyon régóta teszi a dolgát. Nagyon szeretetteljes és együttérző és semmi mást nem akar, mint ahogy mi sem, csak tanítani azokat az embereket, akik nem tudják jobban megérteni valódi potenciáljukat. Mindezt békésen, úgy hogy ne használják rosszra ezt a potenciált. Megpróbáljuk megtanítani az embereket a felelősségtudatra, azzal a tudással, amit kaptak. Ez pont olyan, mint Oppenheimer és Einstein, E= Mc2 és tudjuk jól, hogy ez a pici tudás mit okozott a bolygón, hogy mivé változtatta a világot. Ha olyan technológiákat adunk ezeknek az embereknek, akiknek nincs hozzá megfelelő tudásuk, és semmi más szándékuk nincs, csak a háborúk, pl. a fotoradionikus meghajtót, ami nagyon könnyen fegyverré alakítható, hatalmasabb pusztítást végezne a bolygón, mint bármelyik nukleáris fegyver. Nem akarunk olyan technológiákat átadni az embereknek, amelyekkel el tudnák pusztítani magukat, nem ez a célunk. Szóval Semyaze megérti ezeket az alapelveket és még mindig tanulunk a tanításaiból, hogy megfelelően taníthassunk másokat. Megtanította, hogyan tanítsuk meg másoknak, hogy bölcsen használják fel azt a tudást, amit átadunk nekik, de ezen a ponton túl, ahol készen állnak a tanulásra, nem tanítjuk az embereket. Szintenként mérjük meg az embereket. Pl. nulla szint, egyes, kettes, hármas, négyes, ötös, hatos, hetes szint. Az első pár szint jelenleg gyakoribb, jóval több nullás szinttel találkozunk ezen a bolygón, mint a többin. Ezek azok az emberek, akik semmit nem tudnak azokon a határokon túl, amit a társadalmuk tanított meg nekik, vagy az oktatási rendszerük, a politikájuk és a vallásuk határain túl semmilyen más tudással nem rendelkeznek. Nem tudnak a földönkívüliek létezéséről vagy ha mégis, akkor nem hiszik el. Ahhoz, hogy a szint emelkedjen, szükség van egy elfogadási szintre, inkább elfogadni a válaszokat, tudni a szíveddel és a lelkeddel, hogy a válaszok igazak. Tehát aki egyes szintre lép ezen a skálán, megérti, hogy a katonaság és a cabal tönkreteszi ezt a világot. Megértik, hogy van esély a statárium bevezetésére az Egyesült Államokban vagy hogy küszöbön áll egy jelentősebb háború a bolygón, megértik, hogy lehetséges, hogy természeti katasztrófák történhetnek hamarosan, melyek hatalmas pusztulást fognak okozni az emberiségnek. Aztán itt vannak a kettes szintű emberek, akik túllátnak ezen a társadalmon és megértik a földönkívüliekkel kapcsolatos dolgokat. Vannak olyan hármas szinten lévő emberek, akik tudják, hogy én ki vagyok vagy hogy mondjuk ki Cobra és teljes mértékben megértik, honnan jöttünk és miért vagyunk itt. A négyes szinten lévők megértik teljes történelmünket, megértik az én teljes múltamat, sokkal szélesebb látókörrel tekintenek a dolgokra. Az ötös szinten lévő emberek megértik annak a valódi felépítését, ami az univerzumot mozgatja. Az emberek az összes szint elemével rendelkezhetnek. Néhány tudós pl. érti az összes szint mechanizmusát, de még mindig nem értik annak a felépítését, ami az univerzumot mozgatja és nem rendelkeznek a hármas és kettes szinttel.
Louisa: Cobra, van ehhez hozzáfűznivalód?
Cobra: Én sehogy nem osztályozom ennek a bolygónak az embereit.
Louisa: Vannak olyan emberek jelenleg a bolygón, akik készen állnak a felemelkedésre?
A’drieiuous: Bárki bármikor felemelkedhet, csak meg kell tanulniuk, hogy tegyék és hajlandónak kell lenni erre, saját akaratból.
Louisa: Cobra, tekintettel a biochipekre és az implantátumokra, mennyire könnyű a felemelkedés az embereknek jelenleg?
Cobra: Azt mondanám, hogy lehetséges, de nem könnyű. Annak, aki nem része a mátrixnak, lehetséges, de a helyzet nagymértékben javulni fog, ahogy egyre közelebb kerülünk az Eseményhez és az Esemény után. Kiugróan gyorsan fog emelkedni azoknak a száma, akik képesek lesznek felemelkedni miután egyre közelebb kerülünk a végső áttöréshez és főleg az áttörés után tömeges felemelkedés várható.
Louisa: Sok beszámolót láthattunk arról, hogy különböző űrhajók tűntek fel a Nap közelében, ami egy átjáró. Mi a helyzet ezzel kapcsolatban? Tudsz róla információt mondani?
Cobra: Elég sűrű tevékenység folyik jelenleg a Naprendszerben, és ezek a tevékenységek eléggé megnövekedtek, különösen az elmúlt néhány hétben. Részben a Naprendszer megtisztításáért folyó műveletekről van szó és ez azzal a membránnal is kapcsolatos, amiről már korábban is kérdeztél. Ez a tevékenység a Naprendszer felszabadulásáig folyamatosan növekedni fog.
Louisa: Értem. Azt is mondtad, hogy a plejádiaknak sikerült területeket visszaszerezni a Naprendszerben és visszaállt a helyzet a májusi állapot szintjére. Veszítettünk, amit a blogodon is elmondtál és az emberek dühösek voltak emiatt, de ez most pozitív fejlemény.
Cobra: Igen, a Fényerők, a plejádiakat beleértve, folyamatosan szerzik vissza a területeket. Valóban történt egy hanyatlás, de ennek sokkal nagyobb előrejutás lesz az eredménye később, amikor végleg megoldódik ez a dolog. A Fényerők tanulnak és gyorsan teszik ezt. Tanulnak a hibáikból és sokkal hatékonyabban fognak tudni segíteni a bolygó felszabadítási folyamatában.
Louisa: Értem. Köszönöm. Hagy tisztázzak valamit, amit korábban mondtál, amikor ezekről a biochipekről beszélgettünk. Azt mondtad, hogy a homloklebenyben vannak elhelyezve és a tobozmirigyben van annak a közelében.
Cobra: Nem pontosan. A szemek fölött két ponton találhatók vagy a szemek mellett. Nem a tobozmirigyben, de olyan rezgésmezőt hoznak létre, ami befolyásolja a tobozmirigyet. Van erről egy kép a blogomon amin látható, hol helyezkedik el az implantátum.
Louisa: Mi a helyzet az aldebaraniakkal? Szó volt arról, hogy esetleg közük van azokhoz a problémákhoz, amikkel jelenleg szembe kell néznünk.
Cobra: Nem értenék ezzel egyet. Nem. Volt néhány probléma korábban, a II. világháború idején, de ez megoldódott.
Steve: Cobra, azt mondtad a blogodon, hogy a pozitív földönkívüliek nem engednék, hogy jelentősebb konfliktus történjen a Földön. Ez így van?
Cobra: Nem fogják megengedni, hogy nukleáris háború törjön ki, nem fogják engedni, hogy kitörjön a III. világháború. Ezt nem fogják tolerálni.
Louisa: Mi a helyzet Putyin elnökkel? Ő az aduász?
Cobra: Nem. Tulajdonképpen a terv egyik alapvető részét képezi. Néhány évvel ezelőtt fölvették vele a plejádiak a kapcsolatot. Mély spirituális élményben volt része és plejádi eredetű tanácsadói vannak, akik a stratégiájában segítik.
Louisa: Ez nagyszerű. Mi a helyzet azzal a fajjal, akiknek a képét most megmutatom? Kaptam néhány információt azzal kapcsolatban, hogy kik segítettek Putyinnak. Nem tudom, igaz-e, de szeretném tudni a véleményeteket.


A’drieiuous: Őket hívjuk aldebaraniaknak, nem „magas fehéreknek”.
Louisa: Értem. Cobra, ismered ezt a fajt?
Cobra: Igen, az Aldebaran csillagrendszerrel állnak kapcsolatban.
Louisa: És miért vannak itt? Van róla tudomásod, Cobra?
Cobra: Tulajdonképpen a plejádi fajhoz tartoznak és azért vannak itt, hogy segítsenek a bolygó felszabadítási folyamatában.
Louisa: És mi a helyzet azokkal a pigment tartalmú implantátumokkal, amelyek a törzsén találhatók? Ez valamiféle varázslat?
Cobra: Tulajdonképpen egy nagyon fejlett technológiáról van szó, ami a környezettel lép kölcsönhatásba. Nem mesterséges intelligencia, ahogy azt az emberek ismerik. Olyan, mint egy élő üveg organizmus, ami kölcsönhatásba lép a környezettel és lefordítja a jeleket azok számára, akik ezt viselik és segít ebben a környezetben munkálkodni, mert ezeknek a lényeknek a számára a felszín ellenséges környezet és ezeknek a lényeknek óvatosnak kell lenniük, hogy hogyan közlekednek itt.
Louisa: Azt mondod, hogy ez segít nekik fenntartani a magasabb dimenziós rezgésüket?
Cobra: Igen.
Louisa: Értem. Ez valamiféle biovédelemként szolgál?
Cobra: Igen, az is.
Louisa: A felszínen található kórokozóktól és hasonlóktól?
Cobra: Igen, azoktól is.
Louisa: Az Antarktiszon lévő bázisokon dolgoznak?
Cobra: Igen, sok plejádi van az antarktiszi bázisokon és elég nagy tevékenység zajlik ott. Ezek közül néhányról beszámoltak az alternatív médiák is. A plejádiak elég alaposan foglalkoznak az ott lévő helyzettel jelenleg.
Louisa: Értem. Olyan jelentésekről kaptunk hírt, hogy Kerry államtitkár az Antarktiszra tartott az amerikai elnökválasztások idején. Valami miatt oda kellett neki utazni egy ilyen fontos időpontban. Van erről valami információd?
Cobra: Stratégiai találkozója volt ott a cabalnak, távol a média figyelmétől, azzal kapcsolatban, hogy mit tegyenek, ha Trump-ot választják meg elnöknek és hasonlók.
Louisa: Értem. Egy korábbi GoldFish interjúban Alfred Lambremont-Webre beszélt a DARPA időutazás programról és elmondta, hogy John F. Kennedy után előre beazonosították az összes jövőbeli elnököt, Trump-ot beleértve. Még a Simpsons rajzfilm is megjósolta Trump elnökségét, még akkor is, ha ez a rajzfilm nem kifejezetten tartozik azon források közé, aminek hinnék. De érdekes volt, hogy még Andrew Basiago-ról is azt mondták, hogy elnök lesz, mégpedig a Mars „ugrószoba” program kapcsán. Most mindkettőtöket az idővonalakról szeretnélek kérdezni és arról, hogy amikor ezeken a programokon részt vesznek az emberek, mindannyian ugyanazt az idővonalat vizualizálják?
Cobra: Hatalmas mennyiségű dezinformáció létezik az idővonalakkal és az időutazással kapcsolatban. Az időutazás nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan gondolják. Nem arról van szó, hogy beülsz egy gépbe és egy másik időzónában vagy másik évben szállsz ki belőle. Az idő egy vektor, amely a Forrás és az elsődleges anomália közötti irányban van meghatározva. Az idővektor nem valami olyan, amit az akaratunkkal meg tudunk hajlítani vagy hogy úgy mondjam, nagyon magas tudatossági szinttel kell rendelkezni az időhurkok létrehozásához. Ezekkel a projektekkel tulajdonképpen megpróbálták létrehozni az időhurkokat, de a valóságban nem sikerült nekik.
Louisa: A’drieiuous te is tudsz ezzel kapcsolatban valamit mondani?
A’drieiuous: Igen, sok mindent. Ahhoz, hogy megértsük, hogy működik az idő, meg kell értenünk a frekvenciát, a fotoradionikus hullámokat és a kvarkokat és hogy miért és hogy működnek. A frekvenciának sok dimenziója létezik. Az idő csupán a frekvencianövekedés észlelése. Az, hogy valaki hogyan érzékeli az időt, a frekvencia megtapasztalásától függ. Minél gyorsabb a frekvencia, úgy tűnik, annál gyorsabban múlik az idő. Ahhoz, hogy az időt manipulálni tudjuk, meg kell értenünk, hogy minden idő ugyanabban az időben létezik saját frekvenciáján belül, mint egy rádiócsatorna. Mondjuk, van a 100-as, 102-es, 103-as, stb. rádióállomás és ezek között mikrofrekvenciák vannak, mint pl. a 100,1, 100,2 és így tovább és az ettől kisebb frekvenciák. Minden csatorna több dimenzióban működik. Mondjuk, hogy a frekvenciának négy dimenziója létezik, amelyek egy bizonyos időn belül összehangolva irányítanak. Szóval ahhoz, hogy fizikailag visszautazzunk az időben, pl. 1960-ba, meg kell értenünk, hogy 1960 még mindig létezik, nem tűnt el sehova. Ami máshova került, az a frekvenciánk. A frekvenciánk azon a bizonyos, úgymond időszeleten túl növekszik meg. Tehát ahogy növekszik a frekvencia, az idő észlelése is növekszik. A változók egy idővonalon belül uralkodnak, de ezek a változók a mikroszeleteken belül is léteznek minden frekvencianövekedés és/vagy frekvenciacsökkenés kerete között. A jelen, múlt és a jövő mind ugyanabban az időben léteznek, ugyanabban a buborékban, de különböző frekvenciákon, különböző rétegekben, hasonlóan egy hagymához. Tehát ahhoz, hogy visszautazhassunk az időben, ha lenne erre eszközünk, ami módosítaná a testünkben lévő összes kvark frekvenciáját egy konkrét frekvenciára, ami annak a másik időnek az időfrekvenciájával megegyezik, fizikailag is tudnánk az időben utazni. Így működik a mechanizmusunk. Szóval vissza tudnánk menni 1960-ba, ha ismernénk annak a bizonyos időszaknak a frekvenciatartományát. Ahogy mondjátok, a Schumann frekvencia az átlagos frekvencia mértéke. A bolygó és az univerzum frekvenciája mindig nagyon lassan folyamatosan növekszik. Bár ahogy belépünk a fotonövbe, egy magas rezgésű gyűrűbe, ami ennek a bizonyos galaxisnak a központjában kering, a frekvencianövekedés növeli azt a sebességet, amivel az idő múlik. Ha vissza akarunk utazni az időben, módosítanunk kell a testünkben lévő összes kvark frekvenciáját és magának az eszköznek a frekvenciáját, hogy veled menjen, különben ott ragadsz.
Louisa: Köszönöm A’drieiuous. Vissza tudunk utazni az időben, hogy megváltoztassuk az elsődleges anomáliát, az implantátumokat és az elektromágneses rácsot vagy a mátrixot, amiről Cobra beszél? Lehetséges ez?
A’drieiuous: Fontos megérteni, hogy ha azért megyünk vissza, hogy megváltoztassunk bizonyos dolgokat, olyanokat is, amelyek rossznak tűnnek, sok olyan dolgot is megváltoztathatunk, amit nem szeretnénk, hogy megváltozzon. A jó dolgok rosszra változnak és fordítva. Olyan változókban hoznánk létre változást, amit nem várnánk, hogy megtörténjenek. Szóval, ha egy eseményt megváltoztatunk, azzal sok más eseményt is megváltoztatnánk. És az a világ, amit ismerünk, nem létezne többé. Jó, rossz vagy közömbös dolog, minden, ami a múltunkban történt, valamilyen okból történt és pont arra az útra helyezett minket, ahol most lennünk kell. Ha visszamegyünk, hogy megváltoztassuk ezeket, akkor soha nem lennénk ugyanazok.
Louisa: Szóval, pl. ha John F. Kennedy-t nem gyilkolták volna meg, akkor én nem születtem volna meg? Valami ilyesmiről van szó?
A’drieiuous: Vagy sok ember nem született volna meg. Vagy más események úgy változtak volna meg, hogy sokan meghaltak volna, míg mások életben maradtak volna, akik meghaltak.
Steve: Cobra, hamarosan távozol tőlünk. Szeretnél még előtte mondani nekünk valamit?
Cobra: Azt szeretném mondani, hogy folytatnunk kell, ki kell tartanunk, küzdenünk kell a víziónkért és sikerülni fog. Tudom, hogy régóta tart már ez az egész, de az eredmény már eldőlt. Már biztosították a fő pozitív idővonalat, beleértve a teljes közzétételt, a pénzügyi újraindítást, a cabal letartóztatását, az Eseményt, az első kapcsolatfelvételt, mindezeket a dolgokat. Nagyon köszönöm.
Louisa: Köszönjük, hogy csatlakoztál hozzánk és reméljük, legközelebb is eljössz.
Cobra: Igen, természetesen újra eljövök.
Louisa: Nagyon köszönöm Cobra.
A’drieiuous: Nagyon köszönöm, Cobra. Megtiszteltetés volt számomra, hogy itt voltál.
Cobra: Köszönöm.
Louisa: Nagykövet úr, türelmesen várt. Van valami kérdése Cobra-hoz, mielőtt elmegy?
Nagykövet: Következő alkalommal sok mindent meg fogok osztani. Már régóta van sok minden, amit megoszthatnék, de azt az utasítást kaptam, hogy maradjak csöndben. Amint azt tudjátok, már régen beszéltek nekem Trump-ról és amit mondtak, meg is történt. Ha elmentek a Standing Rock rezervátumba, már ott vannak az embereink, akik végzik ott a dolgukat. A barátainknak találkozniuk kellene, hogy még nagyobb sikereket érjenek el és békét teremtsenek.
Louisa: Világszerte sokan támogatják ezt, a tradicionális mongol civilizáció és más őslakos csoportok. Cobra, ahhoz, hogy teljesítsük a küldetésünket, tehetünk valamit együtt vagy tudunk valahogy segíteni?
Cobra: Feltétlenül. Természetesen rendszeresen fogok megjelentetni friss híreket a blogomon.
Louisa: Cobra, szerinted mi az egyetlen legfontosabb dolog, amit az emberek tehetnek, hogy segítsenek ebben a folyamatban?
Cobra: Az egyetlen legfontosabb dolog, hogy tegyük a küldetésünket. Hogy befelé forduljunk és felfedezzük a küldetésünket és valósítsuk meg. Fogunk kapni útmutatást és instrukciókat, csak tegyük meg. Viszlát mára.
Mindenki: Köszönet Cobra-nak és mindenkinek.
Louisa: Cobra mond valamit. A’drieiuous is erről beszél, hogy legyünk egyedül, meditáljunk, hogy meghalljuk azokat az üzeneteket és megkapjuk az információkat. Így van A’drieiuous?
A’drieiuous: Teljesen így van. Én egyedül meditálok, egy vagy akár hat órán keresztül is reggelente és fél-egy órát esténként. Ahogy felébredek, elkezdem a meditációt és este elalvás előtt, minden nap.
Nagykövet: Most mennem kell. Áldás mindenkire és viszlát.
Louisa: Zárásként szeretnék tenni néhány bejelentést. Először is, köszönöm Cobra és A’drieiuous, hogy eljöttetek ma és elkészíthettük ezt az exkluzív plejádi interjút. Lenyűgöző felfedezés volt, hogy betekintést kaphattunk abba, hogy kik a plejádi csillagrendszerből származó testvéreink, akik az emberiséget segítik.