2016. december 3., szombat

Természetesen…..

Írta: Czékus Viki

Gaia….Drága Földanyánk a 3. bolygó a Naprendszerben. Felszínét rengeteg őserdő, erdőség borítja. Most, nálunk, a tél miatt alvó fázisba kerül, de ettől függetlenül, lélegzik és él.
Egy erdő, egy folyó energiáját megérezni nagyon jó érzés, olyan őserő árad belőle...csak tedd a kezedet egy fára….érintsd meg a patak vizét...Személyes kapcsolatot teremteni a természettel csodálatos érzés...sokkal magasabb tudatosságú, mint az gondolnánk. Kellemes, mikor lágyan hozzáérsz a vízhez és látod, ahogy végighullámzik.


Felszabadító és megnyugtató érzés az erdőben, dombokon, hegyeken és völgyeken végigsétálni. Az agy kikapcsol, elmereng. Tiszta tudattal könnyebben észrevesszük, ahogy a napfény átszűrődik a fák lombjain és levelein, egy gomba kalapja kilátszódik a fűből vagy ahogy egy sas a levegőben száll….


Valaha Egyek voltunk a természettel és megértettük, hogy a kapcsolatunk, az evolúciónk egy irányba halad. Aztán jött egy kis szünet….pár ezer év….ami most véget ér és minden sejtünk arra vágyik, hogy ezek az illatok, élőlények, kövek és föld újból felfedezhető és megfogható, megérthető legyen.
A testünk nap mint nap sok stresszt kap, viszont a természet segít ezt feldolgozni. A madarak hangja, a csobogó patak, a messzi távol látványa egy hegyről, mind mind csökkenti annak a káros energiáknak a hatását, ami ér bennünket.
Ha olyan helyen járunk, ahol lehetőség van egy picit megpihenni, üljünk le, hogy szabadon és nyugalommal meghallhassuk valódi belső hangunkat.
Érezzük át, hogy nincsenek korlátok, falak, csak mi vagyunk….időtlenül….
Érezd át….Egységben vagyok önmagammal és a világgal….


Eszembe jutott, hogy a Felemelkedés Konferencián Ízisz és Cobra egy ősi, atlantiszi mantrával lepték meg az ottaniakat. Én pedig most a legismertebb mantra szótagot, az OM-ot hoztam nektek ajándékba. Ebben a videóban gyönyörű természeti képeket láthattok és alatta az OM mantra szól. Érdemes minél többször mondogatni, mert spirituális változást idéz elő, és jó hatással van az elme felszabadítására.
Az Abszolút Igazságot, a legfelsőbb Isteni Teremtőerőt képviseli és ezenkívül a 3.szem mantrája is.
OM
Szeretettel Viki