2016. július 15., péntek

A megadás feltételei

Eredeti Cobra bejegyzés: 
A színfalak mögött tárgyalások folynak arról, hogy a Cabal tagjai megadják magukat. Az átlagembereknek is joguk van hozzá, hogy megtudják, mi történik és közöljék saját álláspontjukat ezzel kapcsolatban. Ezért most közzéteszem a megadásukról szóló feltételeket a nyilvánosság számára áttekintésre és megvitatásra.
A Rockefeller frakció nagy valószínűséggel a végsőkig harcolni fog, de a Cabal többi tagja meg fogja adni magát, amikor már nem érzik eléggé biztonságban magukat. Sok pozitív frakció egyre türelmetlenebb és azonnal képes lenne eltávolítani a Cabalt a bolygóról.
A Rotschildokkal való tárgyalásokat a Jezsuitákkal és a Fekete Nemes családokkal is le kell folytatni. A Chimera tagjai ezekben nem vesznek részt.

A tárgyalások célja egy békés átmenet, nem a Cabal elleni bosszú, ettől védve lesznek.
1. Biztosítani fogják őket arról, hogy egyik földi frakció sem fogja őket eltávolítani a bolygóról.
2. Megtarthatják giccses kastélyaikat és életvitelüket, de nem többet. Ez néhány milliárd US dollárt tesz ki, nem dollárbilliókat különböző bankszámlákon, amivel kezükben tudnák tartani a planetáris terv irányítását, nem lesz ellenőrzésük a média fölött, nem lesz hozzáférésük a fejlett szabadenergián alapuló technológiákhoz, nem lesz semmiféle hatalmi pozíciójuk. Be lesznek integrálva az új társadalomba mint „Az érme másik oldalának tanácsadói” és lehetőségük lesz újra beilleszkedni az „Új társadalom tiszteletreméltó tagjai”-ként, miután elfogadják, hogy megadják magukat a Fénynek.
Meg kell javulniuk:
1. Azonnal ki kell, hogy engedjék a kezükből a pénzügyi rendszer, a média, a hadsereg és a politika irányítását világszerte, hogy az Újraindítás békésen megkezdődhessen és az emberiség megkaphassa azt a segítséget, amire nagyon szüksége van.
2. Meg kell majd jelenniük egy Igazság és Megbékélés Bizottság előtt, mint amilyen nagyon sikeresen működött Dél-Afrikában:
3. Békésen együtt kell élniük az emberiséggel. Egyetlen hiba és eltávolítják őket.
Ezek a feltételek olyan kedvezőek, amennyire csak lehetséges, ezért közülük sokan fognak együttműködni és igazából őszintén elfogadni a Fényt. Sokukat szabad akaratuk ellenére belekényszerítették, hogy az Illuminátus szervezetbe szülessenek és mély traumából kifolyólag cselekednek. Azokat, akik továbbra is elutasítják az együttműködést, az Esemény után a Galaktikus Központi Napba viszik.
Ha nem működnek együtt amilyen gyorsan csak lehet, a tárgyalások feltételei változhatnak, mert a planetáris és kozmikus helyzet meg fog változni, mivel a Galaktikus Központi Nap hamarosan „tüsszent”.

Magyar Cobra Csoport