2016. július 4., hétfő

Tündérek és Angyalok

Írta: Czékus Viki

A minap megkérdezte tőlem a kisfiam, hogy:"Anya, miért nem maradunk mindig gyerekek?" Meglepett a kérdés a 4 éves kisfiamtól, de automatikusan azt válaszoltam, hogy:" Felnőttek leszünk, ez az élet rendje, tudod." Láttam rajta, hogy nem akarja, mert nem tetszik neki a Felnőtt lét. (Mostanában előfordul, hogy érzem, látom a fejemben, hogy mit gondolnak a családtagjaim. Vagy ők mondják ki hangosan, hogy én mire gondolok, és mondom:"Pont ezt gondoltam!" )
Sajnos egy jó pár program miatt felejtjük el, hogy a gyermeki énünk mennyire is szabad, önfeledt és álmodozó. Bár testünk az idő múlását mutatja, attól még a lelkünkben maradhatunk gyerekek. (Egy jó hír: Cobra említette, hogy első körben az Esemény után mindenkinek meg lesz hosszabbítva az élete 120 évre) Gyermekként minden lehetséges, érdemes figyelni őket. Óriási fantáziával rendelkeznek. Mikor először meséltem a gyerekeknek, hogy léteznek Angyalok és Tündérek, teljesen természetesnek vették. Van egy gyertyatartónk, amin két Tündérke van és mindennap meggyújtunk benne egy fehér gyertyát. A gyerek minden este úgy alszanak el, hogy azt mondjuk: az Angyalok őrizzék az álmukat. Gyakran kérjük őket, hogy vegyenek minket körbe és legyenek itt velünk.…
Az eddigi mindennapjainkat már ismerjük elég jól: munkahely, számlák, iskola, óvoda, félelem, betegség...és még sorolhatnám, de nincs értelme. Kapcsolj ki és engedd meg magadnak, hogy lélekben újból gyermek légy. Lazulj el és segíteni fog, hogy úgy képzelj el dolgokat, mint a mesékben. Azzal a különbséggel, hogy korábban azt mondták ez vagy az lehetetlen és most mégis valóra fog válni. Még Atlantisz idején programoztak minket arra, hogy ne higgyünk a tündér mesékben.
Emlékszem,hogy 2013 decemberében volt egy mini portál aktiválás "Visszatérés az Ártatlansághoz" címmel a sikeres Aion portál aktiválás után. (Az Aion portál aktiválás volt az első közös meditációm a Cobra által meghirdetettek közül, és maradandó az élmény. Szeptemberben találtam rá az oldalára "véletlenül" és úgy olvastam az írásait, hogy teljesen természetesnek vettem, hogy amit ő leír, az igaz.) A "Visszatérés az Ártatlansághoz" mini portál aktiválásnál az első instrukció a következő volt: ahhoz, hogy a belső ártatlanságoddal kapcsolatba kerülj, olvass el egy tündérmesét, játssz a gyermekeddel, nézd meg a naplementét, szagolj meg egy virágot, mosolyogj.
Most évekkel később jövök rá, hogy mennyire fontos az, hogy a gyermeki énünkkel kapcsolatba kerüljünk. A vizualizációknál nagyon sokat segít, hogy határtalanul és feltételek nélkül elképzelhessek bármit, amit csak szeretnék, hogy megvalósuljon. Annyi mindent végig csináltunk már az évek alatt, hogy segítsük ezt az egész folyamatot, hálás köszönet mindenkinek érte, és látszik az eredménye, hiszen Cobra 2016. februárjában említette, hogy a különböző síkokon elért javulás miatt az Angyalok és a Tündérek elkezdtek visszatérni a természetbe, az emberektől távoli helyszínekre. Ezek az apró lények szívesen fogadják a szeretetteljes kapcsolatfelvételt…
Szeretnék most nektek átnyújtani egy Lélekölelést ezzel a videóval, és jó pár Angyalkával és Tündérkével. Hozzanak nektek Boldogságot és Szeretetet.

Szép napot kívánok mindenkinek Viki