2016. július 8., péntek

Felemelkedés Konferencia összefoglaló -Glarus, Svájc - 2016. április - 4. rész

A svájci Glarusban megrendezett Felemelkedés Konferenciáról készült feljegyzés fordítása – 4. rész 
Az eredeti angol szöveg:


Felelősségi nyilatkozat
A konferenciáról készített jelen feljegyzés a feljegyzést készítő személy értelmezését tükrözi. Sok részletet kihagyott és néhány eredeti jelentéstartalom elveszett. A feljegyzésben szereplő mondatok nem pontosan Cobra és Isis szavai.
A feljegyzést Antares készítette, fordította Annadora Claire, szerkesztette Nova Biscotti és Cobra.
Az eredeti bejegyzés (németül) itt található: http://trans-information.net/der-kelch-des-lichtes/
Az ötödik befejező rész hamarosan.

Cobra április 17-én, vasárnap

A VÉGSŐ FÁZIS

Kritikus pillanat közeleg, a végső döntés pillanata. Az emberiség sorsával kapcsolatos döntések nagyon gyorsan születnek március közepe óta. Cobra azt mondja, hogy nem tudja, milyen hosszú lesz a döntés utolsó fázisa, személyes életünket, a politikai életet és az egész Naprendszer helyzetét tekintve. Már mindenhol kezd látszódni. Más szóval, a személyes életünk az egész globális helyzetet tükrözi. Minden, ami jelenleg a személyes életünkben történik, meghatározza , mi fog történni egy nagyobb időkeretben. Semmi nem történik "csak úgy". Minden mindent tükröz. Még a bolygón történt legkisebb győzelem is érezhető a galaxis rezgésében, még akkor is, ha a Galaktikus Központi Nap szemszögéből mi csak egy kis pont vagyunk a blokkolt energiában. Minden, ami itt és most történik, nagy befolyással van a galaktikus fajok nagy részére és minden élőlény sorsára. A Felemelkedett Mesterek nem tudnak addig tovább lépni, amíg a Földön a helyzet meg nem oldódott. Buddha megfogadta, hogy itt marad, amíg a Föld föl nem szabadul.
A Földön kialakult helyzet az egész fejlődést megállította, ezért kapunk figyelmet olyan sok fajtól.
Az Oort Felhőben ezernyi faj űrhajója van jelen, mindannyian erre a kis bolygóra fókuszálnak. A kozmikus fejlődés hatalmas pillanatáról van szó, nem valami helyi dologról.

Döntések születnek március óta.

Ezért a legfontosabb, hogy használjuk az ÉN VAGYOK Jelenlétét, hogy alkalmazni tudjuk a Szabad Akaratunkat erre az életbe vágó döntésre. A gonosz irányító erők biztos, hogy mindent meg fognak tenni, hogy meggátolják a szabad akaratunkat. Minden szituáció fenntartható valameddig, de utána véget kell érnie. Ez vonatkozik most a karanténra. Így az igazságot csak egy bizonyos ideig lehet elfojtani.
Jelenleg a kontrolláló erőknek elképzelhetetlen mennyiségű energiát kell belefektetni abba, hogy az igazságot manipulálják. Dollármilliárdokat költenek a földönkívüliek létezéséről szóló információk visszatartására. Ezt az energiát az egész teremtés ellen használják fel, ami önmagában korlátozza ezeknek a tetteknek az időkeretét.


Tanúi lehetünk bizonyos közzétételnek. Reneszánszát éli az űrutazás, beleértve privát kezdeményezéseket űrjárművek építésére, a Hold és a Mars projekteket és a Naprendszer felfedezésére épített járműveket. Néhány év múlva magától értetődő lesz, hogy repülő járművek fognak mindenfele röpködni és az űrutazás olyan általános dolognak fog számítani, mint ma a repülőgéppel való utazás. Csak múlt héten két meghajtórendszert mutattak be. A technológiai fejlődés kezdetén kb. fél évig tartott eljutni a Marsra, később 3 hétig. A Titkos Űrprogram járműveivel csak 15 percig tart a Marsra jutni és egy portálon/féreglyukon keresztül 15 mp, hogy eljussunk a Plejádokra.

Még a hagyományos űrutazás is földönkívüli kapcsolatfelvételhez fog vezetni és így vagy úgy, a sötét erők el fogják veszíteni a karantén feletti ellenőrzésüket. A kapcsolatfelvételt már nem lehet megállítani, bármennyire is próbálják a sötétek saját céljukból késleltetni a közzétételt. Hillary Clinton nemrég az 51-es körzettel kapcsolatban jelentett be dolgokat.
Azt tervezik, hogy elferdítik a közzétételről szóló híreket. A Cabal a drakonidákra akarja hárítani a felelősséget a kialakult helyzetért, felvéve az "áldozat" szerepét. Ebből a célból különféle terveket ötlöttek ki, amik viszont - Cobra szerint - nem fognak sikerülni. Minden napvilágra kerülő igazság el fog vezetni a következő igazsághoz.

Mivel a Cabal a "Panama Papírok"-kal megpróbálta Putyint vádolni, Putyin most valós információkat oszt meg a Rothschildokról. Nem tette volna ezt, ha a Cabal nem provokálta volna. A közzététel elferdítésével tulajdonképpen nekünk segítenek. Ha eljön az ideje, bizonyos emberek még több fontos információt fognak közreadni. Különféle okai vannak annak, miért tart ez az egész ilyen sokáig. A Cabal tagjai veszélyes pszichopaták.
A közzététel során az is kiderül, hogy landolnak az űrhajók.

COBRA-HOZ INTÉZETT KÉRDÉSEK

Mi lesz azokkal az emberekkel, akik nem a bolygón élnek? Ők is felemelkedhetnek? 
- Egészen mostanáig mélyen elszigetelve éltek. A Fényerőknek nem sikerült őket elérni. Nagyon különleges módon történt náluk az agymosás. A chimera a Titkos Űrprogramokat elrejti az Ellenállási Mozgalom, a Fényerők és a plejádiak elől. A helyzet lassan javulásnak indult, így bizonyos témákat közzé lehet tenni. Viszont ezeket a közzétételeket is erősen torzítják. A Titkos Űrprogramokban dolgozó embereknek teljesen más információkat adtak át, mint amit itt közreadunk. Azt mondták nekik, hogy a Föld elpusztult egy nukleáris háborúban és hogy ők az egyetlen túlélők. Ez a valóságuk. Föld alatti bázisokon és bányákban élnek. Csak ezt az információt tudják és hiszik el. Az Ellenállási mozgalom eddig nem tudta elérni őket, így ez egy elég vegyes információ.

Miért koncentrál az a sok pozitív faj a Naprendszerben a bolygónkra? Miért jöttek ide? A polip miatt? 
- Mindegyiknek más oka van. Néhányan azért jöttek, hogy gyógyító energiát irányítsanak ide, mások azért, hogy eltávolítsák a polipot. Az emberek semmit nem tudnak a munkájukról és arról a segítségről, amit biztosítanak számunkra. Néhányuk megpróbál telepatikus kommunikáción keresztül helyrehozni minket. Sajnos erre csak néhányan nyitottak. Sokan nem rendelkeznek ezzel a kommunikációs képességgel. Valódi telepatikus kapcsolatot csak sok évi gyakorlás után tudunk kialakítani, nem egy hétvégi szeminárium után. Léteznek bizonyos protokollok, amiket tanulmányozni kell. Ez tényleg nagy probléma. (Cobra arra ösztönöz minket, hogy vegyünk részt olyan tanfolyamokon, ahol valódi telepatikus kommunikációt tudunk megtanulni.)

Kik a chimera tagjai? 
- Az Androméda Galaxisból származnak, ahol számos faj él. Általában nem rájuk utalnak, amikor az andromédaiakat említik. A chimera tagjai humanoidok. Az energiamezőjük elég torzult. A legbukottabb angyaloknak is nevezhetnénk őket az anomálián belül. 1930-ban közeli kapcsolatba kerültek a nácikkal. Jelenleg ők okozzák a legnagyobb problémát a Naprendszerben. El kell őket távolítani AZ ESEMÉNY ELŐTT, különben invázióra számíthatunk az Esemény alatt, aminek nem lenne sok értelme. Egyszerűen az Esemény ELŐTT kell eltávolítani őket. Az Esemény után az égbolt látványa minden szempontból tiszta lesz.

Energetikailag mi fog történni az Esemény alatt?
 - A dualitás elkezd majd megszűnni. A dualitás pozitív és negatív polaritása a jó és rossz szempontjából, az arkhónok mesterséges szüleménye. A természetben semmilyen formában nem létezik. Ott a pozitívnak és negatívnak semleges jelentése van. A polaritás nem jó vagy rossz. A dualitás csak egy kreálmány. A polaritás "gonosz" pólusának eltűnéseként is értelmezhetjük. Forrása jelenleg a plazma birodalmában van. Ha a plazma meggyógyul, minden más is meggyógyul.

Várható invázió Európában? 
- Nem. Nem fog kiterjedni a mostani szituáció. A valódi menekültek beszivárgása megtörtént, a behatolókat figyelik a Fényerők. Tetteik 99,9%-át megakadályozzák és nem tehetnek többé semmit. Nincs ok aggodalomra. A sötét erők minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy pánikot keltsenek. Azt akarják, hogy az emberek aggódjanak és belekeveredjenek a vallási konfliktusokba. Nem fogják elérni a céljukat.

Mi lesz a vallásokkal az Esemény után? 
- Nagy fellélegzés lesz. (Cobra szünetet tart és nevetés van a teremben.) Az emberek elkezdik megérteni a kontroll és manipuláció mélységeit. A mai kereszténységet 325-ben alapította a niceai zsinaton Nagy Konstantin érseke, kaiszareiai Euszebiosz és Jézus összes tanítását eltorzították és meghamisították. Az üzeneteiben szereplő szeretet és megbocsátás nincs összefüggésben a keresztesháborúkkal és a katolikus egyház boszorkányégetéseivel. Teljesen más az üzenete. Ugyanez történt minden vallásban. Egy lénnyel kezdődik mindegyik, aki mély üzenetet hordoz, majd ezt az üzenetet eltorzítják, amint a lény nincs már többé jelen. Majd később egy szektát hoztak létre a vallásból és évszázadokkal később propaganda és hatalmas programozógépezet követte. A Vatikánban létezik egy "Propaganda Múzeum", ahol a látogatókat az agytípusuk alapján választják ki és így mutatnak nekik különböző dolgokat. Az Esemény után ennek azonnal meg kell szűnnie. Az Igazság Magjai virágként fognak nőni és nyilvánvaló lesz, hogy ugyanaz az Isteni Igazság mindennek az alapja.

AZ ELSŐ KAPCSOLATFELVÉTEL FOLYAMATA


A felemelkedés az Esemény után fog elkezdődni. Kezdeti szakasza a Csillagcsaládokkal való kapcsolatfelvétel lesz. Bizonyos tekintetben ez már elkezdődött telepatikus kapcsolatfelvételekre tett kísérletek során. Sajnos mivel a Földön nem nagyon vannak ehhez tréningek, nem volt még lehetőség a telepatikus kapcsolatfelvétel kiépítésére. Egy másik igen nagy probléma, hogy sok félrevezető tájékoztatás létezik a Csillagfajokról az interneten. Sokszor a plejádiakat meg sem említik vagy rossz fényben tüntetik fel őket. Mostanra az emberek azt hiszik, hogy csak sötét erők léteznek és így nem lehet bennük megbízni. Az alapvető valóság azonban pozitív természetű. Ezeknek a torzításoknak negatív hatásuk van. A kozmikus szeretetet, mint a Csillagcsaládok alapvető tevékenységét néhányan nem értik meg, míg mások teljes mértékben elfogadják. A Csillagcsaládok nem értik, mi folyik itt. A felemelkedéshez minden résztvevő részéről szükség van összehangolódásra.

A Csillagcsaládok szimulációs kamrákkal rendelkeznek, melyekben virtuálisan meg tudják tapasztalni a dualitás alapú valóságot, de pszichológiai okokból ez nem igazán valós. 10 perc után végül visszatérhetnek a rendes életükbe. Így nem igazán értenek meg semmit velünk kapcsolatban. Hogy érthetne meg valaki olyan életet, amelyben pénz van, ha soha nem kellett ettől függnie? Hogy tapasztalhat meg valaki betegséget, ha a saját társadalmában ilyen nem létezik?

A kapcsolatfelvétel folyamatának összehangoltságot kell létrehoznia. Sokszor csak az érme rólunk szóló részéről beszélünk. A földönkívüliek számára ez az összehangolódás sokkal nehezebb lesz. Kétségtelenül nagyon félnek tőlünk, mert látják, mit teszünk és mik vagyunk. Bizalom energetikai szinten kezdődhet meg. Ha energetikailag kapcsolatba tudunk velük lépni, akkor képesek lesznek érzékelni az élethelyzetünket és mi is érezni fogjuk őket.

Dr. Steven Greer fejlesztett ki konkrét protokollokat és eljárásmódokat az első kapcsolatfelvételre való felkészüléshez. Ezeket az ún. CE5 protokollok megtalálhatók az interneten:
A második fázis a telepatikus és energetikai kapcsolatfelvétel következménye: a fizikai kapcsolatfelvétel.


A harmadik fázisra "Vektorálás"-ként utalnak. Ez azt jelenti, hogy a gondolatainkkal tudunk irányítani egy űrhajót. Eleinte megtanulhatjuk behatárolni az űrhajó energiáját. Az űrhajók maguk tiszta tudatosság, így válaszolnak a tudatosságra. Ha az elménk nagyon tiszta, tudunk irányítani egy űrhajót. Akkor az űrhajót 100%-ban az elménk/szellemünk védelmezi és odajön hozzánk. (Lásd a képet)

Érthetően ez a legtöbb embernek nem fog működni. Az egyik plejádi projekt az, hogy kapcsolati zónákat hoznak létre magánterületeken. A tulajdonosnak engedélyeznie kell az űrhajók landolását a Galaktikus Kódexben leírtak alapján. A légtérre vonatkozó helyi törvények országonként eltérnek. Néhány esetben a légtér bizonyos magasságig a terület tulajdonosához tartozik. Az űrhajók teleportálni tudják magukat a magánterületre. Ezt az opciót már megvalósították a bolygón, ahol a földtulajdonosok ehhez a beleegyezésüket adták.

Cobra szerint érdekes területek fognak részt venni ebben a projektben, bár nem nevezte meg őket. Az Esemény után a tulajdonosokkal felveszik a kapcsolatot. Előzetes tervek szerint (RM 2012) hónapokat vett volna igénybe ennek a megvalósítása, de az új terv szerint gyorsan le fog zajlani. A tulajdonosoknak spirituális élményeik lesznek az Esemény során és attól függően, milyen nyitottak erre, 2 héten belül megtörténhet a landolás. Majd az emberek felkeresik a médiát és mindenhol be fogják mutatni a TV adókon. Egy központi csoport fogja képezni az Első Kapcsolatfelvétel Nagyköveteit az ENSZ-nél.

Az ENSZ majd nem az lesz, ami most. Jelenleg elég sokan beszivárogtak a szervezetbe. Viszont most is van ott sok olyan ember, akik a pozitív Első Kapcsolatfelvételért dolgoznak évtizedek óta. Néhányan tudnak a Titkos Űrprogramokról, főleg a nemzetköziről, ahol Olaszországból, Svájcból, Francia Polinéziából, a karibi vidékről vannak emberek és akik felvették a kapcsolatot a plejádiakkal és más fajokkal. Már azért dolgoznak, hogy megtörténjen az Első Kapcsolatfelvétel.

Később, miután elérjük azt a kritikus tömeget, akik elfogadják az Első Kapcsolatfelvételt, a nyilvános médiában is nyíltan fognak róla beszélni. Ki fognak tűzni egy dátumot, amikor a földi népek nagykövetei várhatják a földreszállást, amit a média nyíltan és élőben fog közvetíteni. Egy plejádi űrhajó fog az ENSZ épülete előtt leszállni. A hivatalos Első Kapcsolatfelvétel jelenti azt, hogy a Földet újra Csillagnemzetként fogadják el.

A plejádiak és a földi emberek szuverén Csillagfajokként ismerik el egymást. Aláírnak majd egy dokumentumot, diplomáciai tárgyalások lesznek és különféle segítséget fognak felajánlani az emberiségnek, mind technikait, mind spirituális fejlődéssel kapcsolatosat. Ez egy valódi demokratikus folyamat lesz, olyan csere, melyben mindenki részt fog venni és amelyből minden ország profitálni fog. Az emberiség mint egység fogja meghatározni a globális folyamatot.

A folyamat természetesen gyorsabb lesz a kiválasztott emberek számára, mivel ők fognak beszámolni az élményeikről a médiában. A plejádiak lesznek az első faj, mert ők néznek ki úgy, mint mi. Nincsenek testi vagy pszichológiai különbségek köztük és köztünk. Őket követik a szíriusziak, majd más humanoid fajok. A nem-humanoid jellegű fajok később érkeznek, mivel a megjelenésük sokkolná az emberek nagy részét. Csak később lesz kész a találkozásra mindkét fél. Az emberiségnek szabad akaratából kell megtudni az egész folyamatot. A szuverenitással alkalmazott szabad akarat a feltétele annak, hogy elfogadjanak minket a Galaktikus Konföderáció tagjaként. Egy rabszolgákból álló nép nem szuverén, így nem lehet befogadni őket. Ezért az emberiségnek először fel kell szabadulni.

COBRA-HOZ INTÉZETT KÉRDÉSEK

A belső földi emberek is részt fognak venni az első kapcsolatfelvételben? 
- Biztosan meg lesznek hívva, de valószínűleg a maguk módján fogják ezt fogadni. Az agarthai emberek többsége nagyon régóta a felszíni lakosságtól elszigetelve él. A történelem során számos esemény alkalmával bizalmatlanság alakult ki a részükről. Ennek meg kell gyógyulnia, fizikai szinten is. Mostanáig az emberiség körében kevés csatorna nyílt meg a belső föld felé. Az agarthaiak tervezik, hogy a felszínre küldik nagykövetüket az Esemény után. Valószínűleg azzal fogják kezdeni, hogy fölveszik a kapcsolatot néhány magas tudatossági szinten lévő emberrel, nem a médián keresztül. Várni fognak. A velük való kapcsolatfelvétel tovább fog tartani, mint a plejádiakkal.

Az Első Kapcsolatfelvétel helyszínei hol vannak? 
- Ez titkos információ.

Az arkturusziak is részt vesznek benne? 
- Igen, elég nagymértékben. Az az egyik projektjük, hogy támogassák a Fényhálózatokat és kiterjesszék a hitrendszereket.

Az Esemény-villanás, ami majd a komperssziós áttörést előidézi, egy erősen spirituális, hiperdimenzionális hullám lesz. A tachyonok eljutnak a felszínre. A tachyon kamrák már meglévő hálózata fogja stabilizálni az energiákat az Esemény alatt. A Cintamani Kövek is fontos szerepet fognak játszani ebben a stabilizációban. Ez az oka, hogy széles körben sok helyen szét lettek osztva az emberek között.

A kompressziós áttörés pillanatát követően megkezdődik az átalakítás. Minden, amit jelenleg tapasztalunk, felkészítés. Néhány csoportban ez az egész felemelkedéssel kapcsolatos folyamat már 20-40 éve folyik, azonban ez semmi ahhoz képest, ami majd az Esemény után vár ránk. Gyors ütemben fogunk átalakulni a fénytestünkbe. Mély spirituális és fizikai átalakulás fog végbemenni. A későbbi fázisokban, már elfogadott Csillagnemzetként, meg fogjuk kapni a fejlett technológiákkal való támogatást.

Minden szint drasztikus átalakuláson fog keresztülmenni olyan hihetetlenül gyorsabban, mint most, hogy szinte el sem tudjuk képzelni. Rövid időn belül hatalmas kvantumugrás fog történni. A tudatosságunk végtelenül meg fog emelkedni. Sok évet töltöttünk azzal, hogy megpróbáltuk meggyógyítani a gyerekkori mintákat vagy betegségeket alernatív gyógyászattal, terápiákkal, rebirthing-gel, reikivel - és a minták mégis még mindig ott vannak.

Az Esemény után ezek hirtelen, egy szempillantás alatt el fognak tűnni. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, először végezni kell a Fényhálózattal. Nem maradhat fenn semmilyen veszélyes negatív beavatkozás. Csak a pozitív tudatosság morfogenetikus mezője fog létezni és újra könnyen érthetővé válik majd számunkra a spirituális energia. Az Első Kapcsolatfelvétel után a Felemelkedett Mesterek/Lények elkezdenek érzékelhetővé válni a fénytestükben. Az elmúlt 25000 évben csak nagyon kevés valódi találkozás volt az ilyen testet öltött mesterekkel, azonban az Esemény után ezeknek a találkozásoknak a száma egyre növekedni fog.

És akkor valóban elkezdődik a hazautazásunk, a felemelkedés.


A galaktikus Központi Nap egy csillagkapu. A galaxisunk központi napja, miden élőlény Forrása, plazma féreglyukakon keresztül kapcsolódik a Napunkhoz.

A plazma a tudatosságunkra hat. Egy nagyon mély okkult titok, ami eddig nem került nyilvánosságra, az, hogy léteznek magasabb oktávú plazma szintek és a galaxisok így kommunikálnak egymással.
Ahogy azt Cobra már említette a bejegyzéseiben, most folynak az előkészületek arra, hogy egy kis műholdat Föld körüli pályára helyezzenek, ami minden körülötte zajló dolgot ellenőriz (űrhajókat) és Cobra azt reméli, hogy jó képeket fog készíteni. Ez egy másik lépés ahhoz, hogy felkészítsék a tömegeket az Első Kapcsolatfelvételre. A NASA nem fogja tudni tovább visszatartani ezeket a képeket azzal a módszerrel, ahogy jelenleg megszakítják az élő adásokat.

Ez így nézhet majd ki......

(Cobra olyan képeket mutat, amikor a Fox News-on, földönkívüliek látogatásáról számolnak be.) Cobra szerint a BRICS országok rendelkeznek az erre szóló tervekkel.

A FÉNY RÉGIÓI

Eddig nem sok csoportnak sikerült létrehozni tudatos közösséget. Ez főleg azon konfliktusok miatt van, amiket az arkhónok generálnak. Az Esemény után ezek a manipulációk meg fognak szűnni és így sok információ napvilágot fog látni azzal kapcsolatban, hogy hogy lehet az Isteni Fény Szándékos Közösségeit felépíteni. Jelenleg ez még túl korai lenne, mivel szinte senki nem lenne felkészülve ezekre a közösségekre. Cobra megkérte a plejádiakat, hogy az Esemény után szolgáltassanak megfelelő információkat ezzel kapcsolatban.

Az Esemény után sok olyan barlangot és más helyeket is újra meg fognak nyitni, amelyek arra szolgálnak, hogy lehorgonyozzák az Istennői energiát a bolygón. Ezek közül jelenleg csak néhány érhető el titkosan. Néhány barlang a felszíni lakosság közelében található, míg mások az agarthaiak birodalmával vannak kapcsolatban.

FELEMELKEDÉS ÖRVÉNY TECHNOLÓGIÁK


Ez a technika a saját fénytestünkön alapul, amely egy portál, amely lehetővé teszi számunkra az utazást. A szívcsakrában, az ötödik dimenzióban, lakozik egy csillagkapu, amelyet aktiválni lehet és amelyik mint egy tórusz, fénysebességgel forog. Ez a felemelkedés módja és eszköze. Ez egy dimenziók közötti utazás féreglyukakon keresztül, űrhajó nélkül. A fénytestünk az űrhajónk.

Ez egy konverziós-inverziós örvény. A két szerkezet egymással szemben forog. A hétköznapi űrhajók meghajtása is ezen a funkción alapszik. Ezen a képen is egy Csillagkapu látható, amely a testünkben ott található, ahol a szívünk van. Amint ez fénysebességgel mozog, a fizikai valóság eltűnik.


Az Első Kapcsolatfelvételt követően apránként innen fogunk tudni majd utazni portálokon keresztül. Pl. a Svájc-Rio de Janeiro távolságot 40 mp alatt fogjuk tudni megtenni.


Az Ellenállási Mozgalom a replikátor szóval egy kamrára utal, a Titkos Űrprogramokban a nyomtatót nevezik replikátornak, míg mások egy teleportációs kamrát hívnak így. Ez egy nyelvi probléma, ami félreértésekhez vezethet. A felszíni lakosság általában úgy értelmezi, hogy a replikátor egy olyan eszköz, amely dolgokat materializál az éterből. A szoftver képes megtervezni mindent és a hardver létrehozza azt az éteri síkból. Cobra elmondja, hogy korábban léteztek ilyen eszközök, amelyek szén-, oxigén-... stb. molekulák tárolótartályaiból hozták létre a tárgyakat.

A Titkos Űrprogramok sok frakciója használ replikátorokat - nyomtatókat, melyekkel létrehozzák az ételeiket, azonban ezeknek nincs jó ízük. Az organikus kertekből származó organikus ételek sokkal finomabbak. A replikátorok a tömegtermelést szolgálják.

Gyógyászati vonatkozásban a replikátorok így működnek: egy leolvasó felismeri az egészségtelen atomokat, kipulzálja ezeket a testből és egészségesre cseréli őket. Ez 15 percig tart, ahogy azt az Elysium filmben is bemutatták.

Az ingyen energia az egész univerzumban alapvető tény. Mindenkinek van otthon olyan, ami így működik: egy mágnes, ami folyamatosan hozza létre az azt körülvevő mezőt. Okos emberek kitalálták, hogy lehetne ezt kihasználni, de az erről szóló információkat elhallgatták.

Cobra elmeséli, hogy amikor részt vett egy szabadenergia konferencián, valaki hozott magával egy berendezést és felajánlottak neki érte 500 millió dollárt (valószínűleg a Cabal). Így ez az eszköz nem vált mindenki számára elérhetővé. Valaki más pedig hirtelen autóbalesetet szenvedett a konferenciára vezető úton. Megúszta, de a berendezése teljesen tönkrement.

Az Esemény előtt számtalan hasonló dolog fog még történni.


Kínában már létezik ilyen eszköz. A jövőben ezek a dolgok mind el fognak terjedni.

A zenében is nagy fejlődés lesz megfigyelhető. Cobra a hiperdimenzionális hangzásról beszél.
Az új valóság már csak egy saroknyira van tőlünk.

Most az egyik részvevő egy fénymandala berendezést mutat be. Ez a technológia kb. 4 éve van használatban. Tudósok és orvosok is foglalkoznak a berendezés fejlesztésével. Ennek a tudásnak néhány részét elhallgatják. Az előadó megpróbálja rövidre fogni a berendezés leírását, mert egy egész hétvégés workshopot is lehetne tartani ezzel kapcsolatban.

A berendezésnek két összetevője van. Az egyik egy fehér csillagfényű lézer. A koherens lézer egy olyan színképet bocsát ki, amely bizonyos geometriai mintákat ismétel, a merkabához, az élet virágához hasonlót. Már óriási könyvtára létezik ezeknek a mintáknak, amelynek segítségével azokat a mintákat, amelyek leginkább megfelelnek a helyzetnek vagy a személynek, kiválasztja a berendezés. Pl. léteznek könyvtárak az érzelmekhez, gondolati mintákhoz és geológiai helyszínekhez. Majd a pránagyógyításhoz hasonlóan a mintát beprogramozzák a berendezésbe és felerősítik. Két dimenzióból egy bizonyos kristály egy multidimenzionális fénymezőt hoz létre, amely az összes testet vagy sejtet rezonanciába hozza. Az alábbi oldalon többet megtudhattok erről: http://www.light-mandalas.com valamint a hullámgenetikáról szóló cikket itt olvashatjátok: http://sitsshow.blogspot.de/2015/07/wave-genetics-increase-energy-and.html

Az elmúlt két nap során mintákat rögzítettek a teremben, majd harmóniával és védelemmel erősítették fel őket (ami nagyon tisztán érezhető volt). A berendezés képes összefüggést fogadni a mandala beolvasóval. Ily módon, ha akarjuk, a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer összekapcsolódik és a szív és az elme összhangban kerül.

Cobra az Új Földről mutat egy képet, amiről úgy véli, hogy nagyon valóságosan ábrázolja azt. Láthatunk rajta egy portált, űrhajókat és kupolákat az élethez. Harmónia van a természet és a technológia között.
Az Első Kapcsolatfelvétel után, amikor a Földet a Galaktikus Konföderáció szuverén tagjaként befogadják, megkezdődnek a tömeges landolások. Ezek a fizikai földreszállások kulcs elemét képezik annak, hogy a galaktikus közösség részévé váljunk. Galaktikus újraegyesítés fog történni. Végre újra találkozhatunk a közeli lélekbarátokkal és újra együtt lehetünk velük.

COBRA-HOZ INTÉZETT KÉRDÉSEK

Az Esemény Meditáció tart még?
- Igen, természetesen. Világszerte minden vasárnap közép-európai idő szerint este 9-kor meditálunk. Az Európáért folyó meditációt napi rendszerességgel is lehet végezni.

Mi a helyzet a Keshe technológiával? Úgy tűnik, valami szabotálja a megvalósulását.
- Nagy valószínűséggel az Esemény előtt nem számíthatunk áttörésre ezen a területen.

Hogyan kerülhet ki Németország a megszállt státuszból?
- Jobban fel kellene erre hívni az emberek figyelmét, pl. blogokon keresztül.

Milyen lehetőségek vannak a chipek eltávolítására?
- A chipeket a második világháború és 2000 között használták tömegesen. Az Ellenállás azonban évekkel ezelőtt már eltávolította őket. Abban az időben léteztek olyan záporok, amelyek a chipek eltávolításához szükséges technológiát tartalmazták. Ez tíz évvel ezelőtt volt. Most már erre nincs szükség.

Mi a helyzet a pólusváltással?
- Erre a kérdésre jelenleg nem válaszolhatok.

Mi a helyzet a palmyrai Baal kapujával: úgy tűnik, világszerte számos helyen fel akarják építeni. Mit gondolsz erről?
- Igen, igaz, hogy bizonyos régészeti épületeket rekonstruálni akarnak. Eredetileg a régészek javaslatára választották Baal kapuját erre a célra. Az arkhónok vissza akartak élni ezzel és negatív okkult dimenziókba akarták eltorzítani. Az alternatív médiában voltak erről nagy viták, emiatt nem fog ebben a formában megvalósulni. Ehelyett több kisebb épületet fognak felépíteni, ami kevesebb spekulációt tesz majd lehetővé.

Sajnos nincs rá lehetőség, hogy megmutassuk a konferencián bemutatott összes képet, mivel számunkra nem hozzáférhetők. Így néhány kép csak hasonlít az eredetire, csak illusztráció. 

Magyar Cobra Csoport