2016. július 27., szerda

Felemelkedés

Írta és összeállította: Czékus Viki

2016. március 7-én eljött az idő, hogy Cobra mesélhessen nekünk a Felemelkedési tervről, itt olvashatjátok a fordítást:
Most ezt a témát választottam, hiszen ez mindannyiunkat érint, érdekel. Mindenki, aki a Felemelkedést fogja választani, hiszen mindenkinek joga lesz hozzá, az meg fogja hozzá kapni a segítséget. Cobrát többször kérdezték az évek alatt erről a témáról, és ő mindig meg tett mindent, hogy úgy válaszoljon nekünk, hogy az érthető legyen a mi felfogásunkhoz mérten.


Íme hát néhány kérdés és a rá adott válaszok.

Kérdés: Mi a megvilágosodás?

C: A megvilágosodás az, amikor rájössz, hogy ki is vagy valójában. Összekapcsolódás a valódi éneddel. Ez nem jelenti azt, hogy mentes vagy az érzelmeidtől, a gondolataidtól, meggyőződésedtől, csak egyszerűen azt jelenti, hogy mélyebb szinten tudod, hogy ki vagy.
Bármit teszel, vagy történik az életedben mindig azzal a tudatossággal fog egyesülni. Soha sem veszítheted el többet.

Kérdés: Meg tudnád határozni, hogy mi a Felemelkedés?

C: A Nirvikalpa Samadhi (az elme teljes feloldódása, megsemmisülése, amikor az egyén végigjárta a teremtés körét, s a Legfelső Kegyelem segítségével túl is lépett rajta) pontosan ez az. A Felemelkedés a te saját lényed tudatossága, ami olyan erős, hogy egységbe rendezi a személyiséged minden aspektusát.
Feloldódik minden alacsonyabb szintű tested: a fizikai, éteri, érzelmi, mentális és teljes egészében egyesülsz a te Isteni szikráddal. Többé nem azonosítod magadat a fizikai testeddel, a saját érzelmeiddel vagy gondolataiddal. Ez egy rövidebb megfogalmazása a Felemelkedésnek. Természetesen van még mit hozzátenni, de írni fogok ezekről az oldalamon, ha itt lesz az idő.
A Felemelkedés felszabadulás a tér/idő kontínuumból. Ez túl megy minden értelmi megfogalmazáson. Egyszerűen azt jelenti, hogy megéled és sugárzod a Fényt és a Szeretetet.

Kérdés: Több Felemelkedési folyamat van egy lélek fejlődésében ?

C: Egy van és az elég.
A Felemelkedés a tudat átalakulása. Az egész folyamatnak keresztül kell mennie a tudatodon. Ez nem valami külső történés , hanem benned történik. Természetesen támogatható fejlett spirituális technológiákkal, de a folyamatnak szükségszerűen belül kell megtörténnie. Minden egyéb pl. étkezési szokások megváltozása, az a belső lelki átalakulás következménye lesz.(megj.:ezért leszünk később vegák, mert a tudatunk sok mindent fog érzékelni, felfogni, amit előtte nem és képtelenek leszünk bántani egy állatot. Ez vonatkozik természetesen az emberekkel kapcsolatban is.)
A Felemelkedés az a kezdeti lépés vissza az "Egy"-hez, egy olyan folyamat, ahol a végén egyesülünk az Abszolúttal.


Kérdés: Hogyan készítsd fel magad a Felemelkedésre?

C: Ez egyszerű, kapcsolódj a Lelkedhez, ez a fő válasz. Nem az, hogy megváltoztasd a DNS-ed, nem az hogy aktiváld a fénytestedet, hanem keresd a kapcsolatot a Lelkeddel.


Kérdés: Mennyi időbe fog telni, míg a rezgési frekvenciák elérik a megfelelő szintet és eljutunk a Felemelkedési folyamathoz?

C: Évekbe fog telni. A legfejlettebbeknek néhány év, egy átlagos személynek kicsit több.(megj.: ez egy folyamat lesz, először helyre kell jönnünk egészségileg, mentálisan, fel kell dolgoznunk majd előző életeinket, amihez segítséget fogunk kapni csillagtestvéreinktől)
A Felemelkedés kamrák valóságosak és segíteni fognak a tudati átalakulásban, mert ezek segítsége nélkül sokkal hosszabb időbe telne mindezeknek megvalósulnia. Ez a kamra rendkívül fejlett, organikus technológia.
A Fény erők a rendelkezésünkre fogják bocsájtani, ha megtörténik az Első Kapcsolatfelvétel.

Egy számomra kedves videóval szeretném zárni a soraimat. Daniel Bellone-tól hoztam nektek egy nagyon szép mantrát, ami a hála és odaadás kifejezéséről szól a Legfelsőbb Létezőnek. 
A címe: Szeretett "Szívem Temploma". 
A szövege a következő:

Tvameva Mata Cha Pita Tvameva
Te vagy az én apám és anyám

Tvameva Bandhuscha Sakha Tvameva
Te vagy az én családom és a barátom

Tvameva Vidhya Dravinam Tvameva
Te vagy a tudásom és a jólétem

Tvameva Sarvam Mama Deva Deva
Te vagy a minden nekem! Mindenek Legfelsőbbike!


Viki

Magyar Cobra Csoport