2016. július 17., vasárnap

Kik vagyunk mi?

Írta: Czékus Viki 

Az eddigi élettörténetünket ismerjük. Földi időszámítás szerint X évesek vagyunk. A nem fizikai síkon lévő arkhónok (görögül "urakat" jelent: éteri hüllők, amőba szerű lények, láthatatlanok), kiválasztották a szerintük "nekünk megfelelő" családunkat, a "Felejtés Fátyla" programjaként elfelejtetik az eddigi inkarnációinkat.
Az ő uraik, akik ezt az egészet koordinálták, a chimera, akik az Andorméda galaxisból jöttek, és azt választották, hogy megtapasztalják a Forrástól való elkülönülést. Megalkották a sárkány és hüllő fajt, hogy mint az ő rabszolgáikként irányítsák a sötét birodalmat.
Implantátumokat kaptunk az éteri és plazma síkokon ( egyet a gerincünkbe hátul a nyakunknál, kettőt a homloklebenyünkbe és egyet a napfonathoz, a köldökünknél 2-3 ujjal fentebb.) Elválasztottak a Forrástól, hogy egyedül érezzük magunkat, az ego vezéreljen bennünket, és így megosztva könnyebben irányíthatók legyünk.
Különböző programokat kapunk, mint: tudatszint csökkentés, szabad akarat blokkolás, diszharmónia előidézése a kapcsolatainkban.
Kitalálták a Karmát, ami nem is létezik, de így folyamatos "büntetésben" tartottnak minket, mivel a félelmeinkből és fájdalmainkból táplálkoznak ezen lények.
Több ezer éven keresztül ez volt...és ezt a programot írjuk most felül!!
Az Új Világban mindenki véleménye számítani fog. Bárki, aki jobbá akarja tenni az életünket hozzászólhat építő jellegű ismereteivel. Több mint 6000 találmány van eltitkolva az emberiség elöl és még mennyi lehet, azoknak az embereknek a fejében, akik nem mutathatták meg tudásukat, mert nem lehetett.
A Földi társadalom óriási fejlődésen megy majd keresztül és virágzó, egységen alapuló, az univerzummal harmóniában élő paradicsomi állapotot fog kialakítani.


Hamarosan mindez valóság lesz, megfogjuk és megérintjük a kezünkkel, halljuk és látjuk a saját fülünkkel és szemünkkel és érezzük a szívünk legmélyén azt a határtalan szeretetet és békét, ami megszépít majd mindent.
A korábbi emlékképekből majd csak a jó része marad meg, a fájdalmas része feloszlik és átalakul, a csillagtestvéreink segíteni fognak ebben a folyamatban.


Eljön a Feltétel nélküli Szeretet ideje. Az Isteni Szeretet megnyilvánulása, mely nincs kötve semmilyen valláshoz és nem kell vallásosnak lenni, hogy megtapasztalhassuk. Ez teljes egészében az emberi szív része. A cél az, hogy rájöjjünk és megéljük belső tökéletességünket és szépségünket.


Nekünk, fénymunkásoknak (nálam eltartott egy ideig, míg eljutottam odáig, hogy annak nevezzem és érezzem magam, gondolom, hogy nem vagyok egyedül) az a feladatunk, hogy segítsünk átalakítani ezt a rendszert, és segítsünk megnyitni mind a magunk, mind mások szívét.
Nem vagyok tanító... nagyon sokat kell még tanulnom...de szeretném elmondani, hogy hajlandó leszek változni és alig várom, hogy megtapasztalhassam az új létet. Hogy az milyen? Felemelő, ragyogó, vibráló, élettel teli, boldog és határtalan.…
Egy gyönyörű videóval szeretnék most nektek kedveskedni Smaly7-től, aminek a címe: 
Azért jöttem ide, hogy megváltoztassam a világot.
Tisztában vagyunk a képességeinkkel...igen, módunkban áll a programot átírni. Győzelem folyamatban!

Szeretettel Viki