2016. július 3., vasárnap

Június havi interjú

Cobra szokásos havi interjújának magyar fordítása.
Eredeti bejegyzés:
http://2012portal.blogspot.hu/2016/06/june-monthly-update-interview-by-cobra.html


Cobra egy plejádi kontakta, aki több mint 35 éve áll kapcsolatban egy nagy planetáris felszabadító csoporttal. Azt kérte tőle az Ellenállási Mozgalom, hogy maradjon névtelen és folytasson folyamatos kommunikációt az X bolygó lényeivel, akik segítik az Ellenállási Mozgalmat. Mint az Agarthai hálózat és a Fény erőinek képviselője arra törekszik, hogy felkészítse az emberiséget a közelgő Eseményre.

Célunk az, hogy eloszlassuk a félelmeket, hogy tisztázzuk a félreértéseket és betekintést nyújtsunk abba, mi történik valójában a naponta megjelenő újságcikkek mögött. Javaslom a további háttéranyagok elolvasását a blogján, ahol összesen 729 bejegyzés van a mai napig. 2012portal.blogspot.com

A Prepare for Change és Cobra közös 2016. június 20-i interjúja

Lynn - Üdvözlünk mindenkit a június havi Cobra interjún. Lynn és Richard köszönt benneteket. Ezekkel az interjúkkal és a weboldalunkkal is az a célunk, hogy informáljunk, tanítsunk és felkészítsünk a közelgő változásokra. Azt jegyezzétek meg, hogy nem mindenki tudja mindig a helyes választ. A belső megérzésetek a kulcs és mindig azt fogadjátok el, ami ezzel a belső útmutatással összhangban van.

Akik számára új a www.prepareforchange.net (PFC) weboldal vagy Cobra, részletesebb leírást kaphattok a 2015. augusztusában készült interjúból, ahol több háttérinformációt megtudhattok Cobra-ról.

A PFC teljes csapata elkötelezett önkéntesekből áll. Senki nem kap pénzt a munkájáért. A képzett önkéntes IT csapat folyamatosan új dolgokat tesz hozzá az oldalhoz, hogy még élvezhetőbbé tegyék a tájékozódást számotokra. Kérünk, használjátok a weboldal jobb oldalán lévő donate (adomány) gombot. A felajánlásotok nagyban segíti a weboldal havi számláinak fedezését.

Arra törekszem, hogy föltegyem azokat a kérdéseket Cobra-nak ezekben a havi interjúkban, amiket beküldtök. Rájöttem, hogy nagyon fontos számotokra, hogy a kérdéseiteket megválaszoljuk. Az interjúk minősége nagyban függ a beküldött kérdések minőségétől. Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok be ezt a néhány egyszerű szabályt, amikor egy kérdést föltesztek:

Kérlek, erre a címre küldjétek a kérdéseket: http://prepareforchange.net/cobra-questions/
Kérlek, teljes mondattal kérdezzetek. Ha nem fejezitek ki konkrétan, mit szeretnétek és nem értem, mire irányul a kérdés, akkor Cobra sem fogja megérteni.
Kérlek tartózkodjatok attól, hogy csak egyes betűket írtok. Csak azért, mert ti tudjátok, ezek mit jelentenek, nem jelenti azt, hogy én vagy Cobra értjük.
Ne idézzetek mások munkájából, mivel Cobra tartózkodik attól, hogy akár mellette vagy ellene mondjon véleményt.
Saját megjegyzéseiteket csökkentsétek minimálisra. Az interjú csak egy órás, így a hosszú magyarázatokat nem tudjuk teljes egészében felhasználni.
Cobra-tól nem várható el, hogy ismerje vagy megnézze azokat a videókat, amivel kapcsolatban a véleményét szeretnétek tudni. Jobb, ha kiválasztotok egy bizonyos témát, amivel kapcsolatban kérdeztek. Cobra azonnal megválaszolja azokat a kérdéseket, amikre tudja a választ.
Küldhettek olyan videólinket, ami a többi hallgatót is érdekelheti. Küldjétek ezt úgy, hogy felteszitek a hozzá kapcsolódó kérdést. Ezzel segíthettek az adott téma megvitatásában. Ezeket nem fogja Cobra meghallgatni, viszont az olvasóink igen.
Olvasd el a már korábban feltett kérdéseket. Lehet, hogy már megválaszoltuk a tiédet.
Jobb, ha olyan jelenleg zajló eseményekkel kapcsolatos kérdéseket teszel fel, amelyek még nem lettek megválaszolva. Cobra gyakran említi, hogy már beszélt erről és erről.
Adunk olyan linkeket, ahol utánanézhetsz a már megválaszolt kérdésekre adott válaszoknak.
Ne tegyetek fel olyan általános kérdéseket, amelyeknek könnyen utána tudtok nézni.

És most szeretném üdvözölni újra a Fényharcosunkat és az Ellenállási Mozgalom képviselőjét, Cobra-t.

Lynn -Üdvözlünk Cobra. http://2012portal.blogspot.com

COBRA - Köszönöm, hogy újra itt lehetek. Nagyon jó részt venni ezeken az interjúkon.

Lynn - Nagyon sok kérdésünk van ma hozzád.

Richard - Cobra, nagyon köszönjük, hogy itt lehetünk veled és elkészíthetjük ezt az interjút. Az első kérdésem: sokféle nézet létezik arról, hogy hogy néz ki a Föld közepe. Sokan azt mondják, hogy üreges és óceánok és nap található benne, a tudósok természetesen azt mondják, hogy láva található a belsejében és így tovább. El tudnád nekünk mondani, hogy valójában hogy néz ki a Föld a közepétől a felszínig?

COBRA - Bizonyos fokig helyes a tudományos modell a Föld belsejéről, viszont főleg az ún. földhéj külső rétege lyukacsos. Ez azt jelenti, hogy meglehetősen kiterjedt alagutak, üregek és föld alatti folyók és óceánrendszerek találhatók itt és sok helyen különböző föld alatti civilizációk élnek. Ettől eltekintve, a fizikai síkon elfogadott tudományos modell a Föld szerkezetéről nagy mértékben helyes.

Lynn - Igaz, hogy a Föld felszínén lévő víz a Föld belsejéből származik?

COBRA - Ez egy összetett rendszer. A víz egy része valóban a felszín alól származik és a felszín felé tart. Más része az atmoszférából származik, hogy az óceánokon keresztül körforgásban legyen és van olyan része, ami az űrből származik.

Richard - Valamikor tényleg két holdja volt a Földnek?

COBRA - A történelem során a Földnek számos holdja volt. Közülük néhány beleütközött a Föld felszínébe, néhány kikerült a Föld gravitációs mezőjéből és néhányukat eltávolították vagy elpusztították valamikor a múltban.

Richard - A jelenlegi holdunk mesterséges vagy eredeti?

COBRA - Nem mesterséges, természetes, de nagy mértékben kihasználták. Sok város létezett a hold felszíne alatt. Sok meglévő lávakürtőt kitágítottak és sok föld alatti várost építettek oda.

Lynn - Igaz, hogy a cro magnon-i emberek elképesztő elfeledett képességekkel rendelkeztek, mert a Föld és az univerzum más bolygóiról származó élet védelmezésére lettek teremtve?

COBRA - Alapvetően minden fajnak megvan a lehetősége fantasztikus képességre és nem csak az ehhez a fajhoz tartozó lények, hanem minden egyes ember képes fejleszteni és aktiválni ezeket a képességeket.

Richard - Mi történt a neander-völgyi emberekkel?

COBRA - A neander-völgyi ember azért halt ki, mert nem szolgálta tovább az evolúció célját. Kis százalékuk túlélte és a Cabal néhány tagjának génállománya nagy százalékban rendelkezik neander-völgyi génekkel.

Richard - Kb. egy évvel ezelőtt azt mondtad, hogy a királyi családok, sőt inkább a a kazár családok genetikai módosításon estek át, neander-völgyi de szerintem valamilyen földönkívüli faj génjeit felhasználva. Igaz ez?

COBRA - Így van, pontosan. A kazárok pont abba a frakcióba tartoznak, akiknek a génállománya a legtöbb neander-völgyi genotípussal rendelkezik.

Richard - Emiatt házasodnak egymás között és nem akarják a cro-magnon-i emberrel megosztani a vérüket?

COBRA - Ez az egyik oka. Sokan nincsenek tisztában a háttérben lévő okkal, de vannak, akik igen. Felsőbbrendű fajként tekintenek magukra. Ez a valóságról alkotott torz felfogásuk.

Lynn - Sokan azt mondják, hogy az emberi természet negatív és gonosz, de én nem értek ezzel egyet. Születésünkkor tiszta, feltétel nélküli szeretet vagyunk, félelmek, aggodalmak és kétségek nélkül. Szóval úgy tűnik, az emberi természet tiszta szeretet. Egyetértesz?

COBRA - Azt mondanám, hogy a mélyebb emberi természet vagy inkább a lélek természete a tiszta szeretet, de a személyiség, vagyis az inkarnálódott lélek elsődleges anomáliára és a Földön tapasztalt körülményekre adott reakciója és a szabad akarat azok a tényezők, melyek meghatározzák a személyiség fejlődését - vagy jó irányba vagy ún. gonosz irányba. A szabad akarat a legmeghatározóbb tényező. De amikor a bolygón javulnak a körülmények, az emberek túlnyomó többsége pozitív irányba fogja meghozni szabad akaratából tett döntését.

Richard - Mondanál nekünk valamit Mária Magdolnáról?

COBRA - Mi a pontos kérdés?

Richard - Azt szeretnénk megtudni, hogy ő és Jézus össze voltak-e házasodva, hogy valóban beutazták-e a világot, tettek-e pozitív dolgokat vagy hogy igazak-e azok a dolgok és történetek, melyeket róluk hallottunk. Pl. az, hogy prostituált volt és hasonló negatív dolgok.

COBRA - Igen, úgy mondanám, ennek a lénynek, akit sokan Jézusnak hívnak, ő volt a lélektársa. Mindketten beavatást kaptak a misztériumokba és fejlett tanításokat osztottak meg együtt és egy bizonyos vérvonal született a házasságukból.
Lynn - Igaz, hogy Mária Jézus guruja volt és Jézus születésétől kezdve a küldetésére készítette fel?

COBRA - Ez részben igaz. Sok ún. tanítója volt Jézusnak, Mária volt az egyik.

Lynn - Mária az isteni női-anya inkarnációja volt?

COBRA - Úgy mondanám, hogy ennek az archetípusnak az energiáit csatornázta.

Lynn - Mária sokkal hatalmasabb volt, mint Jézus?

COBRA - Azt mondanám, hogy ebben az univerzumban minden egyes élőlény kivételes erővel rendelkezik és nincs értelme összehasonlítgatni senkit senkivel.

Richard - Jézus Indiában hagyta el a testét?

COBRA - Azt mondanám, hogy ez a bizonyos lény sokat utazott a keresztre feszítés után és az egyik hely India volt.

Lynn - Mi az a szent?

COBRA - A szent olyan lény, aki - hogy úgy mondjam - megpróbálja belső alapelvek szerint élni az életét.

Richard - Mi az Úr?

COBRA - Sokféle leírása van ennek a bizonyos energiának. Pozitív és negatív módon is használható. Az Úr egy olyan lény, aki a saját szabad akarata fölött rendelkezik.

Lynn - Hallottál valaha az Isten szó fogalmáról? (GOD=ISTEN) G.O.D, aminek a jelentése: alkotó (Generator) működtető (Operator) pusztító (Destroyer)? Ez a jelentés megmagyarázná, hogy a teremtő a Forrás alkotó aspektusa, amely folyamatosan hozzáad a teremtéshez különböző megvalósító módokon. Az Alkotó a Forrás férfi aspektusa, aki a teremtést vezeti és biztosítja, hogy minden úgy legyen, ahogy lennie kell. A Pusztító a Forrás női aspektusa, mert a pusztítás eredménye mindig az, hogy valami új születik.

COBRA - Bizonyos fokig egyetértek ezzel, de ez újra csak egy bizonyos leírás, a valóság filozófiai magyarázata.

Richard - Igaz, hogy a Forrás fizikai teste a fizikai Teremtés?

COBRA - Valójában a Forrás nem rendelkezik testtel, azt mondhatom, hogy a Forrás kiáradásának van fizikai teste és ez a fizikai test a teremtés fizikai síkja.

Lynn - Az összes univerzum ugyanazon típusú tapasztalaton alapszik?

COBRA - Egyáltalán nem. Az a fajta tapasztalat, ami itt van a bolygón és a galaxisnak ebben a sarkában, nagyon egyedülálló és egy nagyon furcsa és torzított tapasztalat. Az univerzumok és ennek az univerzumnak a galaxisai túlnyomó részt nem rendelkeznek ezzel a fajta tapasztalattal.

Lynn - Azok az univerzumok is beletartoznak, amelyekben könnyebb az élet, mindenféle kihívások nélkül?

COBRA - Pontosan.

Richard - Az univerzumok különböző alapelveken alapszanak? Pl. azt hallottam, hogy ezt az univerzumot, amelyben élünk, a Szabad Akarat Univerzumának nevezik. Az emberek azt csinálhatnak, amit akarnak. Minden univerzum valami ilyen alapelven alapszik?

COBRA - Létezik néhány alapvető alapelv, amely ugyanaz, de vannak bizonyos különbségek, amelyek a különböző fizikai állandókon és körülményeken alapszanak, különböző fejlettségi szinteken abban a bizonyos univerzumban.

Lynn - Meg tudnád nekünk mondani, pontosan hány dimenzió létezik?

COBRA - A dimenzió a realitás egy önkényes leírása, szóval ha különböző nézőpontokkal rendelkezel, különböző számú dimenziót tudsz megnevezni.

Richard - Lesz majd egy hely a felébredett emberek számára, ahol megtudhatják az igazságot és meggyógyulhatnak az Esemény után?

COBRA - Igen, természetesen. A bolygó felszínén sok támogatást fognak kapni azok az emberek, akiknek sok gyógyulásra van szükségük.

Richard - Már most is léteznek ilyen helyek vagy majd csak az Esemény után?

COBRA - Az Esemény után lesznek.

Lynn - Megbeszélések folynak a Titkos Űrprogramokban arról, hogy Obama meg fogja kérni Hillary Clinton-t és Donald Trump-ot, hogy lépjenek vissza és engedjék át Bernie Sanders-nek az elnökséget, mivel közeleg a közzététel. Ez tényleg az Eseményt megelőző dolog? A közzététel mozgalmának támogatása megváltozik pénzügyileg és kormányzatilag?

COBRA - Én nem így látom. Sokféle kimenetele lehet ennek a szituációnak, de én nem így látom.

Richard - Az Akasha krónikák valódiak? Az emberek számára lehetséges hozzáférni a feljegyzésekhez?

COBRA - Igen, valódiak és igen, lehetséges hozzáférni.

Richard - Létezik olyan ember jelenleg a Földön, aki pontosan hozzá tud férni ezekhez az adatokhoz és akiben te megbízol?

COBRA - Nagyon kevés.

Lynn - Milyen hatása lesz a Marson lévő emberi kolóniára az Esemény?

COBRA - Az Esemény nem csak a Földön fog megtörténni, hanem az egész Naprendszerben, szóval mindez át fog alakulni. Bármi, ami a titkos űrprogramok kolóniáiból vagy a rabszolgaságból megmaradt, teljesen meg fog oldódni.

Richard - Az M1 még mindig életben van vagy a Királyok Királya meghalt az 1960-as években egy házi őrizet során? A Sárkány családok teljes mértékben megfelelnek annak, ami az Eseményhez szükséges?

COBRA - Az M1 eszköz nem fog tovább működni az Esemény után. Az egész szerkezet átépítésre kerül. Az M1 a régi pénzügyi rendszer része nem pedig az újraindítást követő új rendszeré. (Az M-1-ről itt olvashatunk bővebben magyarul: http://op.harmoniaban.org/van-ero-az-igazsag-mogott - a szerk.)

Lynn - A Rózsa Creatrix-t Nyx-ként (N-Y-X) is ismerjük. (Magyarul Nüx - latinul Nox - akiről bővebben itt olvashatunk: https://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCx - a szerk.) Ő az Éjszaka ősi istennője a görög mitológiában, aki emberi testben ébredt miután a Merkúr áthaladt a Nap előtt és tudatosságának vezetői többek között a Fény Szeretett Rózsájának Felemelkedett Mestere, a Felsőbb Lélek Isis és az Angyalok Királynője, Mária Arkangyal voltak. Anélkül, hogy megmondanám a jelenlegi emberi nevemet, azt szeretném tudni, hogy hogy annak az Istennőnek az élő megtestesítője vagyok-e, akit fel akartál ébreszteni a Rózsa Rendjének újraindításával?

COBRA - A válaszom: Nem.
Richard - A Fény Indigó emberei, oraphim-ok és Kristálygyermekek közvetlenül kommunikálnak a 'Mennyország Társaságával"?

COBRA - Néhányuk igen.

Lynn - A következő kérdezőnk az alábbit írja: úgy készítem fel a csoportomat a teljes "ráhangolódásra", hogy eltávolítjuk az idegen éteri implantátum eszközöket, lezárjuk a csakrákat, újrarendezzük a szív és az elme szétszórtságát, kinyitva a szív smaragd kamráját és naponta spirituális harcos imákat mondunk, amelyek megóvják a testet és újra kihangsúlyozzák a jóakaratot és együttérzést. Van valamilyen konkrét instrukciód a kérdezőnk számára?

COBRA - Nincs. Azt mondanám, hogy mindenkinek magában, a belsőjében kell keresni a vezetést, mivel az a legmegbízhatóbb.

Richard - Mi a 7 mentális sík?

COBRA - A mentális sík 7 alsíkkal rendelkezik. A 4 legmagasabb sík az ún. magasabb mentális síkok és a 3 legalacsonyabb sík az alacsonyabb mentális síkok. Az elme, a gondolatok és elképzelések különböző rezgésszintjét írják le.

Richard - A 7 mentális sík ugyanaz, mint a 7 lélekrész?

COBRA - Nem.

Richard - Akkor mi a 7 lélekrész?

COBRA - Vannak, akik ezt 7 sugárként írják le. Ez a 7 sugár 7 különböző energia, amely a Forrástól árad, aki megpróbálta megoldani a kozmikus anomáliát.

Richard - A mi feladatunk, hogy egyensúlyba hozzuk ezt a 7 részt vagy hogy a 7 résszé váljunk vagy hogyan befolyásolja ez az embereket?

COBRA - Mindenkinek saját feladata, hogy a saját lélektervével összehangolva fejlessze ezeket.

Lynn - Mi volt a célja Központi Napból származó minószi emberek időhurokjának a jelenbe, akik létrehozták az ókori krétai civilizációt? (A minószi civilizációról bővebben: https://hu.wikipedia.org/wiki/Min%C3%B3szi_civiliz%C3%A1ci%C3%B3 - érdekesség, hogy az írásukat a mai napig nem tudták megfejteni - a szerk.)

COBRA - Az volt a célja, hogy megerősítsék az Istennői jelenlétet a bolygó felszínén.

Lynn - Ha már Krétánál tartunk, hogy sikerült az ott tartott konferenciád?

COBRA - Fantasztikus volt. Az eddigi konferenciák közül ennek volt a legláthatóbb eredménye.

Richard - Van valami, amit elmondhatsz nekünk a konferenciával kapcsolatban?

COBRA - Nagyon jó, nagyon erőteljes csoport gyűlt össze. Nagy volt a harmónia és rengeteg istennői jelenlét és erős energiák voltak tapasztalhatók, amelyek erős mezőt hoznak létre a planetáris átalakulási folyamat támogatásához.

Richard - A Voice of God (Isten hangja - a szerk.) technológia az emberi elmében megjelenő gondolatokat is blokkolja? (Erről a technológiáról már olvashattunk magyarul a svájci konferencián elhangzott feljegyzésben. http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/felemelkedes-konferencia-osszefoglalo₂8.html- a szerk.)
COBRA - Igen, valóban az egyik aspektusa blokkolja a gondolatokat, vagyis a felsőbb énünkkel való kapcsolatot.
Richard - Van valami módszer a technológia eltávolítására?

COBRA - A leghatékonyabb módszer az, ha kapcsolatba lépsz a felsőbb éneddel és ez a kapcsolat elkezdi eltüntetni ezt a technológiát.

Lynn - Miért van olyan sok harc Kashmirban és Tibetben, ahol a föld alatt agarthai vagy plejádi bázisok találhatók? A jelenlétük nem akadályozza meg ezeket a harcokat?

COBRA - A bázis pontos elhelyezkedése nem a harcok területén van, hanem jóval távolabb. Jelenleg a Föld felszínének ellenőrzése nincs a Fényerők kezében.
Richard - Mi a véleményed a nemzeti/szociális bankrendszerről, mint alternatíva, ahol a kormány a saját akarata szerint alkothatja meg, bocsáthatja ki és terjesztheti az egyetlen nemzeti valutát? Szerinted ez hatékonyabb és kreatívabb lenne, mint a jelenlegi arany alapú valutarendszer?

COBRA - Nem hatékonyabb, mint amit a pénzügyi újraindítást követő időkre készítenek elő. Ez csak egy opció, amit néhányan támogatnak, de nem mondanám, hogy a leghatékonyabb és pozitív opció.

Lynn - Miért mondják, hogy a nap megégeti az ember bőrét? Tényleg a nap éget vagy ez valami arkhón művelet vagy valami más negatív erőé? Mi az oka?

COBRA - Alapvetően a nap kezd sokkal aktívabb lenni a Galaktikus Központi Nap aktivitása miatt és a Fátyol technológiája ezeket a részecskéket rossz céllal használja fel, hogy ún. energetikai égést hoz létre. Úgy mondanám, hogy a Fátyol technológia visszaél a természetes napkitörésekkel, a természetes naptevékenységekkel, ami a Galaktikus Központ megnövekedett aktivitásának eredménye.

Lynn - A napkrémen kívül van még valami, amit használhatunk leégés ellen? A napkrém ugye megakadályozza, hogy D vitamin kerüljön a Napból a bőrünkbe, ami nagyon fontos az immunrendszerünk számára, hogy megvédjen minket az olyan betegségektől, mint a rák, a szívbetegség és a csontritkulás. A kalcium és foszfor szervezetbe kerülését is szabályozza. Segítene, ha láthatatlan páncélt teremtenénk magunk köré?

COBRA - Igen, az segítene és a tiszta víz is segít, mert feloldja a Fátyol által létrehozott negatív technológiákat. Tehát a víz nagyon sokat segít.

Lynn - A napégés meg fog szűnni az Esemény után?

COBRA - Fokozatosan fog megszűnni, ahogy a Fátyol technológia megszűnik és a Nap sugárzása egyensúlyba kerül a Naprendszerben.

Richard - Tudsz nekünk modani valamit az emberi pszichózisról? Földönkívüli vagy arkhón beavatkozás áll a hátterében?

COBRA - Túlnyomó részt a pszichózist az arkhónok és a technológiáik okozzák. A másik oka a poszttraumás stressz szindróma lehet. Ezeket a Cabal és az arkhónok teremtik. Az Esemény után a pszichózisos esetek száma szinte nulla százalékra fog lecsökkeni.

Richard - Mivel tudnánk segíteni azoknak, akik pszichózisban szenvednek? Van rá valami módszer?

COBRA - Léteznek olyan gyógyítók, akik tudnak segíteni. Az alábbi oldalon lehet őket megtalálni: www.ethericliberation.com
Ezen az oldalon sok különféle betegségre találhatunk gyógyítókat, tehát igen létezik már segítség.

Lynn - Az 1940-es, 50-es években egy amerikai tudós, Royal Rife feltalált egy frekvenciagépet (a neve: "Rife gép"), ami alapvetően minden egyes betegség - rák, sclerosis multiplex, vírusok, baktériumok, paraziták okozta betegség - frekvenciáját kimérte.

Dr. Rife meg tudta gyógyítani ezeket a betegségeket a frekvenciagépével, ami csak a beteg sejteket pusztította el. A gép a test egész elektromos mezőjével és plazmaszintjével működött. Szerinted egy ilyen gép annak az előfutára, ami majd az Esemény után vár ránk?

COBRA - Igen, pontosan ez fog történni.

Lynn - Ez a kezelés a test plazma és éteri szintjét befolyásolja?

COBRA - Igen.

Lyn - Jelenleg léteznek olyan gyógymódok, amik sokkal hatékonyabbak, mint a Rife módszer?

COBRA - A tachyon kamrák nagyon hatékonyak és kitűnő eredményt lehet velük elérni.

Lynn - Azt javasoltad, hogy igyunk annyi tiszta vizet, amennyit tudunk. mit tanácsolsz, mit együnk, hogy megszabaduljunk a ráktól és más betegségtől?

COBRA - Nem vagyok táplálkozási szakértő, így nem tudok konkrét tanácsot adni, de a tiszta víz, a jó minőségű étel és sok idő a természetben és friss levegőn segít visszahozni a test egyensúlyát.

Richard - Egyik olvasónk kérdezi: Winston Shrout írta, hogy a Fekete Nemesség tagjai megadták magukat. nem láttam ezzel kapcsolatos cikkeket máshol. Van ennek a hírnek alapja?

COBRA - A Fekete Nemesség tagjai nem adták meg magukat, majd csak az Eseménykor fog ez megtörténni.

Lynn - Írtál a blogodon (http://2012portal.blogspot.com) Xi Wangmu és Dou Mu ázsiai istennőkről. Azt mondtad, hogy Dou Mu jelenleg itt van a Földön, valahol Ázsiában. Azt írtad, hogy a fénytestében van, de ez fizikai forma?

COBRA - Igen.

Lynn - Tudunk ezekkel az istennőkkel beszélgetni vagy telepatikusan kapcsolódni vagy bármilyen módon kommunikálni?

COBRA - Ha a szándékod tiszta, természetesen tudsz hozzájuk kapcsolódni telepatikusan.

Lynn - Az USA-ban vannak Istennő örvények?

COBRA - Igen, elég sok van, de bizonyos okokból nem hozható nyilvánosságra, hogy hol vannak.

Richard - Mi Sedona jelentősége?

COBRA - Sedona jelenleg az egyik legfontosabb energia örvény a világon.

Richard - Tudjuk valamilyen módon segíteni ezt az örvényt?

COBRA - A saját belső vezetődhöz kapcsolódva tudsz kapcsolatot teremteni ezzel az örvénnyel vagy bármely másik örvénnyel és így tudod támogatni a planetáris energiarácsot bármely számodra megfelelő módon.

Lynn - Egyik olvasónk az alábbiakat írta: kb. 2 hónappal ezelőtt volt egy nagyon erős látomásom. Megtörtént az Esemény. A Föld először fölment a 4. majd az 5. majd a 6. dimenzióba. Mialatt ez történt, Jézust és Mária Magdolnát láttam egy lépcsön lemenni. A FÉNY folyamatosan emelkedett és egyre fényesebb lett. A Föld meggyógyult és gyönyörű volt. Jézus és Mária tiszta, feltétel nélküli szeretet voltak. Mögöttük ott volt a Forrás férfi és női lélekrésze. Megláthattam, hogy néz ki a Mennyország, de az meglepett, hogy mi, a Föld a 7. dimenzióba is fel tud jutni. És ami sokkolt, az az volt, hogy éreztem, hogy létezik valami a Forrás fölött, ahogy azt tudjuk. Bármilyen intelligencia is ez, a 7. dimenzióban van. Nem álltam rá készen, hogy megtudjam, mi van a Forrás fölött, mert egyáltalán nem készültem fel rá, hogy ezt a tudást is megkapjam. A kérdésem az, hogy amit láttam, az fog megtörténni és létezik intelligencia a Forrás fölött?

COBRA - Azt mondanám, hogy a Forrás áll mindennek a csúcsán. A Forrás áll a teremtés középpontjában, tehát semmi nem állhat fölötte. Amit az emberek úgy értelmezhetnek, hogy valami a Forrás fölött áll, az az, hogy ha megoldódik a kozmikus anomália problémája, visszatérünk a Forrásba azzal a megértéssel, ami nem volt addig jelen, amíg ebben a dimenzióban inkarnálódtunk.

Richard - Mi a Fényerők terve a BRICS-szel és a brazil elnök, Dilma Rousseff felelősségre vonásával kapcsolatban? Tudjuk, hogy a Cabal el akarja őt távolítani és ez befolyásolni fogja a BRICS szövetséget. Tudnál nekünk információt adni a jelenlegi brazil politikai helyzetről?

COBRA - Meglehetősen heves konfliktus zajlik a Fényerők és a sötét erők között Brazíliában. A végkimenetel pozitív lesz, de előtte nagy feszültség lesz megtapasztalható és sok olyan helyzet, ami nem kimondottan tűnik jónak.

Lynn - Egyik olvasónk Törökországból írja: négy éjjel, amikor kinéztem az ablakon, egy piros felhőt, majd egy kék villámot láttam, de eső nem volt. Van valami információd erről a jelenségről?

COBRA - Nincs.

Richard - Sokfelé lehet olvasni, hoy a Cabal 90%-kal tervezi csökkenteni a Föld népességét. Jelenleg kb. 7,4 milliárd ember él a Földön és ha ezt a 90%-ot nézzük, akkor 6.660.000.000 (hatmilliárd hatszázhatvan millió) embert fognak megölni. Tudsz ehhez hozzáfűzni valamit?

COBRA - Ez csak egy kalkuláció erre a bizonyos jelenlegi szituációra. Ezek a tervek egyébként sem fognak megvalósulni, így ezek a számok semmit nem jelentenek.

Lynn - Az elmúlt néhány hónapban sok olyan eset történt, amikor embereket az utcákon, a földalattin, iskolákban, szupermarketekben "hatalmába kerített" valamilyen entitás. Olyan, mintha valamilyen arkhón fertőzés történne mostanában mindenhol. Tudod, mi lehet ez?

COBRA - Az arkhón hálózat intenzív megtisztításon megy keresztül bolygó szerte. Azok az entitások, akik emberi testekben voltak, most eltávoznak, ami eléggé zavarja őket, mivel egyre több fény érkezik manapság, ami elég kellemetlenül hat rájuk.

Richard - Néhány Fénymunkás és Fényharcos készen áll az első kapcsolatfelvételre. A meditációkon és imákon kívül mit javasolnál még, amivel hatékonyan elérhetjük és felgyorsíthatjuk ezt a régóta esedékes találkozást?

COBRA - A legfontosabb, hogy terjesszük az információt, hogy a lehető legtöbb embert felébresszük az alternatív médián keresztül. Kezdjünk blog írásba, írjunk cikkeket és tegyünk olyan dolgokat, amelyek bármilyen módon segítenek megvalósulni a kapcsolatfelvételet.

Lynn - Mivel a legtöbb törvény és az egész bírósági rendszer meg fog változni az Esemény után, milyen lesz a jövőbeli bírák és ügyvédek helyzete?

COBRA - Más hivatást kell keresniük. Valami mással kell foglalkozniuk.

Lynn - Szóval nem lesz jogrendszer?

COBRA - A jogrendszer nagyban át fog alakulni, le lesz egyszerűsítve és nem lesz szükség bírákra és az ügyvédek száma is drasztikusan csökkenni fog.

Richard - Létezik egy mozgalom arra, hogy közös törvényszéki törvényeket alkossanak meg minden országban. Ez is ennek a rendszernek a része?

COBRA - Igen.

Richard - Múlt héten az RT hírügynökség azt közölte, hogy Argentína beszünteti az RT csatorna argentin "nyilvános közvetítését". A hír sokkolta őket, mert az argentin kormány meglepetésszerűen jelentette ezt be. Úgy tűnik, a Cabal erősen megvetette a helyét Dél-Amerikában. Mit tudsz erről?

COBRA - Nem informáltak engem erről, de utána tudok nézni és következő alkalommal tudok válaszolni.

Lynn - Ha a Földön lévő lelkeket nézzük, miért nincs meg a 144.000 fő, akik ugyanabban az időpontban együtt meditálnak, hogy elérjük a kritikus tömeget és elhozzuk az Eseményt? Rá tudnak venni egymillió diákot a meditálásra, de a 144.000-t nem tudjuk elérni. Miért ilyen nehéz ez?

COBRA - Azért, mert ez a meditáció egy kicsit összetettebb és egy kicsit több elkötelezettséget kíván.

Richard - Brexit a "British exit" rövidítése (Nagy-Britannia kilépése az EU-ból) és a Grexit Görögország kilépése az EU-ból) kifejezést tükrözi. A Brexit annak a lehetőségére utal, hogy Nagy-Britannia kilép az EU-ból. Június 23-án lesz egy népszavazás erről. Van valamilyen véleményed arról, mi fog történni június 23-án?

COBRA - Azt hiszem, június 23-án lesz. Majd meglátjuk, mi fog történni, mert alapvetően a Cabal mindig vagy majdnem mindig megpróbál beavatkozni a szavazásokba. Nagy valószínűséggel ez most is így lesz.

Lynn - Szerinted a kilépés mellett fognak dönteni vagy ragaszkodni fognak az EU-hoz?

COBRA - Ismét azt mondom, hogy nagy valószínűséggel a kilépésre fognak szavazni az emberek, de ennek az eredménynek nem fognak örülni.

Lynn - A teljes szituációt tekintve a a vénuszi hierarchia (Sanat Kumara és a többi kumara) és a felemelkedett mesterek planetáris hierarchiája milyen szerepet játszik a bolygó felszabadításában az Eseménykor?

COBRA - Az energiáikkal segítenek. Felemelik az atmoszférát, inspirálják az embereket és megakadályozzák, hogy sok olyan dolog megtörténjen, ami egyébként elég drámai lenne és eléggé megzavarhatná a bolygó egyensúlyát.

Richard - Van tudomásod azokról a legrégebbi fajokról, akik a belső földön élnek, mint pl. a hyperboreák és a "poláris faj" (Adam Kadmon)?

COBRA - Nagyon sok faj él ott, de a nevek és a leírások nem mindig pontosak.

Lynn - A következő kérdés egy egyedülálló univerzummal kapcsolatos. Nem rég azt mondtad, hogy ebbe az egy univerzumba integrálódott az összes többi univerzum. Mit értesz ezalatt?

COBRA - Ez azt jelenti, hogy egy bizonyos féreglyukon keresztül ez az univerzum elnyelte a többit, mert a kozmikus sík tudatossága elég magas szintű volt ehhez.

Lynn - Ez mikor történt?

COBRA - 1999 körül, amikor megnyílt egy óriási kozmikus portál és ez drasztikus változásokat indított be, amelyek következményei fel fogják szabadítani a Naprendszert és a Földet.

Lynn - Ez rövid idő alatt ment végbe vagy fokozatosan?

COBRA - Ez elég intenzív és gyors volt.

Lynn - Ez az, amit a tudósaink kutatnak és úgy írnak le, mint "az univerzum egyre nagyobb lesz és egyre jobban terjed"?

COBRA - Nem pontosan.

Lynn - Bár nem hiszek az asztrológiában (főleg a nyugati asztrológiában), tudni szeretném, hogy hatással volt-e az asztrológiai grafikonokra az, hogy sok univerzum beleolvadt egyetlen univerzumba?

COBRA - Nem, mivel a nyugati asztrológiában általában a Naprendszer 9 fő bolygóját használják fel, a Napot és néhány fix csillagot és általában nem veszik figyelembe a távolabbi objektumokat, mint más galaxisokat vagy univerzumokat.

Richard - Mi az a hullócsillag?

COBRA - A hullócsillag egy darab törmelék, ami belépett a Föld atmoszférájába és elégett a súrlódás során. Egy ún. meteor.

Lynn - Az utóbbi években néhány változást figyeltem meg az éjszakai égbolton. Pl. a 2015-ös téli napforduló idején észrevettem, hogy a napok 8-10 perccel hosszabbak voltak, mint azelőtt. Úgy tűnik, a Szíriusz sem ott helyezkedik el, mint korábban. Egy másik ilyen változás az volt, hogy eltűnt az Ursa Major/Nagy Göncöl/Nagy Medve. Dél-Kaliforniában élek és már három éve nem látom innen. A Kis Medve ott van, de a Nagy nincs. Tudnál valamit mondani arról, mi az, amit látok?

COBRA - Nem tudok erre a kérdésre részletes bizonyítékkal szolgálni, mint pl. fotókkal, dátumokkal, helyszínekkel, mert az emberek sok dolgot tapasztalnak és látnak részletes bizonyíték nélkül. Lehetetlen szilárd bizonyíték nélkül elbírálni minden egyes esetet.

Lynn - A hallgatónk azt is szeretné tudni, hogy ez a dolog csak ezen a féltekén látható vagy nem látható és hozzáteszi, hogy (talán egy jó minőségű éjszakai szemüvegre van szüksége, hogy jobban lásson?! ;))

COBRA - Azt mondanám, hogy alapvetően mindez nem történik meg, de ha valaki szilárd bizonyítékokkal tud szolgálni, az érdekes lenne.

Lynn - Kik azok a "magvetők"?

COBRA - Ez a központi faj egyik leírása és azért nevezik őket így, mert segítettek a különféle civilizációk kialakításában galaxis szerte.

Richard - Kik az "őrzők"?

COBRA - Ez ugyanannak a csoportnak egy másik elnevezése.

Richard - Mi az az angyal vagy mit érzékelünk angyali lényként?

COBRA - Az angyal vagy angyali lény egy olyan lény, aki részét képezi a Fény evolúciójának és a szabad akarata teljesen összhangban áll a Forrás szabad akaratával.

Richard - Mi a céljuk?

COBRA - A céljuk az, hogy lehorgonyozzák és terjesszék a Fényt bárhova mennek.

Richard - Az emberi tudatossággal dolgoznak vagy bármikor kapcsolatba lépnek velünk?

COBRA - Igen.

Lynn - Mikor és hogy történt a nyelvek keveredése és ki tette ezt?

COBRA - Atlantisz eleste után történt azzal a céllal, hogy még több megosztást teremtsenek a bolygó felszínén és az arkhónok tették.

Richard - Ugyanez az oka annak, hogy létrehozták a vallásokat és kultúrákat? 

COBRA - Igen. 

Richard - Az Egy-ből származunk... Egyek vagyunk... Mindenki szeretve van... Soha nem késő felkapcsolni a Fényt, igaz? Akkor nem az a helyzet, hogy a Sötét Erőknek jelenleg a legnagyobb szükségük van a szeretetünkre? Hogy megmutassuk és megosszuk velük a szeretetünket, hogy érezhessék, fénnyé alakíthassák és a tudásukkal és hatalmukkal mindannyiunk számára nagyszerű forrássá váljanak?

COBRA - Én nem hiszek ebben. Nem értek ezzel egyet. Jelenleg a sötét erőknek szilárd határokat kell szabni, erre van szükségük. "Nem"-et kell nekik mondani, meg kell őket állítani.

Lynn – Jó néhány évvel ezelőtt egy amatőr csillagász, John Lenard Walson olyan fényképeket jelentetett meg ismeretlen űrhajókról, amiket a Föld keringési pályáján fényképezett. Néhányat ezek közül helyesen a Nemzetközi Űrállomásként és űrrepülőgépként azonosítottak, de sok űrhajót nem sikerült beazonosítani. Néhány fotó itt látható: http://www.rense.com/general79/wdx.htm Cobra, tudsz mondani valamit ezekről az űrhajókról?

COBRA - Látnom kellene a képeket, esetleg akkor tudnék mondani valamit róluk.

Richard - Küldjünk szeretetet Yaldabaoth-nak vagy csak vizualizáljuk, hogy eltűnt? Melyik hatékonyabb? Megpróbáljuk meggyógyítani vagy megölni?

COBRA - A leghatékonyabb az, ha azt vizualizáljuk, hogy átalakul és beleolvad az Egybe. Pontosan ez fog történni és ezt rábízhatjátok a Fényerőkre.

Lynn - A következő hallgatónk ezt írja: mindig "láthatatlan fal"-ba ütközöm, ami megakadályozza, hogy azt csináljam, az legyek, azzal rendelkezzek, amiről úgy érzem, hogy kellene. Nem látom ezt a falat, de tudom, hogy ott van. Beszéltem másokkal is, akik ugyanezt tapasztalták. Mi ez a "láthatatlan fal", ami szabotálja az erőfeszítéseimet?

COBRA - Ez az a Fátyol technológia, amiről már beszéltem a blogomon.

Lynn - El tudnád magyarázni, pontosan mi az a Sötét anyag és miért Sötétként utalnak rá?

COBRA - A sötét anyag egy tudományos kifejezés, ami nem teljesen igaz. Így próbálják megmagyarázni a tudósok azt az anyagot, ami hiányzik az univerzumban, anélkül hogy a magasabb energiaszinteket és skaláris mezőket teljes mértékben megértenék.

Lynn - A következő kérdést lehet, hogy viccnek szánták, nem vagyok benne biztos: milyen eszközöket viselnek az amerikai elnökjelöltek, amivel úgy tudnak kinézni, mintha emberek lennének és nem alakváltó gyíkok?

COBRA - Ők nem alakváltó gyíkok. Rendelkeznek különféle eszközökkel, de nem olyanokkal, amik megakadályozzák az alakváltásukat.

Richard - 2014. október 22-én lövöldözés volt a kanadai Ottawa-ban, ami elég nagy nyilvánosságot kapott. Egy kanadai férfi, akinek kapcsolatai voltak a kormányban és aki nem rég váltott át iszlám vallásra, lelőtt és megölt egy kanadai katonát, mielőtt megtámadta a kanadai parlamentet, ahol később a rendőrség lelőtte. Megbízható források azt állították, hogy Denis Lebel-t, a Stephen Harper kormány magasrangú tagját le akarták leplezni egy, a Vatikánban végrehajtott gyermek áldozatbemutatás miatt és ez a lövöldözős incidens csak figyelemelterelés volt. A kérdésem: 1) tényleg lelőttek akkor egy katonát? 2) Igaz a Denis Lebel-ről szóló történet?

COBRA - Mélyebben utána kellene ennek néznem és meg kellene kérdeznem a kapcsolataimat, hogy pontosan tudjak erre a kérdésre válaszolni.

Lynn - Olvastam néhány írást arról, hogy Obama hogy fogja felfedni a földönkívüliekről szóló információkat mielőtt lejár az elnöksége, az elnökválasztás környékén. Ez a Fényerők teljes közzétételi folyamatának része (és ennél fogva valami olyasmi kezdődik, ami mindenki számára látható lesz) vagy megint csak valami átverés?

COBRA - Még nem dőlt el, pontosan hogy fog lezajlani a közzététel folyamata, mivel sok tényező közrejátszik. Lehet, hogy Obama elnök részt fog ebben venni, de az is lehet, hogy nem. Viszont határozottan állíthatom, hogy nem ő lesz a kulcsfigurája ennek a folyamatnak.

Richard - Létezik az első, második és harmadik hullám fogalma? Ez pontos leírása annak, ami történik? (A kérdéssel kapcsolatban további információk itt olvashatók: https://hu.wikipedia.org/wiki/A_harmadik_hull%C3%A1m a szerk.)

COBRA - Nem ez történik most, de ettől eltekintve nem tudok válaszolni erre a kérdésre.

Lynn - Egy hallgatónk ezt írja: a Cobra védelmi protokollt használom (Tükör védelem, csillag csakra örvény) naponta, több hónapja. Beszéltem erről egy sámánnak, akiben megbízom és azt mondta, hogy a Tükör védelem nagyszerű dolog, de nagyon nagy energiába kerül fenntartani. Igaz ez? Tényleg sok energia kell hozzá?

Protection Protocol:

COBRA - Ezt a technikát a Sárkány erőktől kaptam, és sokszor bebizonyosodott mennyire hatékony.

Lynn - Az alternatív médiában sokat beszélnek a tobozmirigyről. Jelenleg a Földön élő embereknek biztonságos aktiválni a harmadik szemüket, ebben az arkhónok által ellenőrzött mátrix technológiában?

COBRA - Biztonságos, ha erős belső vezettetést érzel rá.

Richard - Mit jelent az, hogy a harmadik szemet aktiválni?

COBRA - Ez azt jelenti, hogy speciális elektromágneses mezővel aktiváljuk a fej központi részét belül, hogy hozzáférhetővé váljanak a magasabb dimenziók.

Lynn - Egy aggódó hallgató kérdez az orlandói lövöldözésről. Ismerős az eset?

COBRA - Igen.

Lynn - Mit gondolsz róla?

COBRA - Igen, egy újabb figyelemelterelésről van szó és túl sok energiát adunk neki.

Lynn - Egyetértek. A következő 100 évben várható a Föld valamilyen evakuálása?

COBRA - Nem lenne célszerű jelenleg erre a kérdésre válaszolnom.

Richard - Forrásaid szerint ki felelős a "Biblia" könyv megírásáért? Teljes mértékben emberek találták ki vagy a spirituális erőnk irányította a megírását vagy van abban némi igazság, hogy Isten inspirálására íródott?

COBRA - Ez a könyv ősi szövegek gyűjteménye, amit bizonyos módon állítottak össze és mutattak be, hogy bizonyos pszichológiai hatást érjenek el. Az összeállítást egy arkhónnak, Constantinus-nak az írnoka végezte. Az volt a célja, hogy irányítsa az emberiséget. A könyv egészét tekintve önmagában nincs pozitív hatással az emberiségre, de vannak bizonyos nagyon pozitív részei, melyek a Fényerők inspirálására íródtak. Szóval egy "keverék".

Richard - Azért is hagytak benne kis igazságtartalmat a Cabal tagjai, hogy ezzel azt az érzést keltsék, hogy igaz és lehet, hogy mégsem az, hogy ezzel is irányítsák az emberiséget? Hogy összezavarják őket?

COBRA - Épp az ellenkezője. Amikor ez az összeállítás készült a 4. században, túl nagy volt ahhoz a tudatosság, hogy teljesen kihagyják a jó dolgokat. Túl furcsának tűnne úgy.

Lynn - Tudvalévő, hogy a katonaság vizsgálta az infrahang hatásait és tanulmányozták, hogyan lehetne fegyverként használni. Bemutatták, hogy az infrahang olyan tüneteket okoz a fogadóban, mint félelem, bánat, depresszió, szorongás, émelygés, mellkasi nyomás és hallucináció. Az infrahang olyan hanghullám frekvenciák összessége, amelyek az emberi hallás alsó határa alatt vannak. Tudsz arról, hogy az új hollywood-i filmek és TV műsorok tartalmaznak-e infrahangos filmzenét?

COBRA - Sajnos igen. Ez nem új technológia, évtizedek óta használják. Nem új dologról beszélünk, de az infrahang intenzitása 1996, az arkhón invázió óta növekedett.

Lynn - Csak egy gyors emlékeztető a hallgatóinkhoz: kérlek benneteket, hogy használjátok az "Adományozás" gombot a jobb oldalon. Hozzájárulásotokkal kifejezhetitek, hogy tetszett az elhangzott tartalom.

Lynn - A következő kérdés a régi Tibet Lung-Gom-Pa futóival kapcsolatos. Tudod, mire gondolok?

COBRA - Bizonyos fokig igen.
A Lung-Gom-Pa futók

Évekig elvonultan élnek egy távoli barlangban.
Idejük nagy részét légzőgyakorlatok gyakorlásával és buddhista mantrák kántálásával töltik.
Ülő pozícióból keresztbe tett lábakkal fölfelé való ugrást gyakorolnak anélkül, hogy használnák a kezeiket. Ezt ismétlik a végtelenségig.
Az elszigeteltségi periódus után visszatérnek a társadalomba és pehelykönnyűek, megemelkedett tudatossági állapotban.
Hatalmas távolságokat futnak le, versenyeket nyernek, nem mintha ez lenne a vágyuk.

Lynn - Van ehhez valami hozzáfűznivalód? Szerintem nagyon érdekes, amit csinálnak. Egy nap alatt lefutnak több, mint 300 km-t.

COBRA - Ezek a szerzetesek a régi hagyomány részét képezik, akik az agarthai hálózattal vannak kapcsolatban. Ezt tenném még hozzá.

Lynn - Hamarosan elérkezünk az óránk végére. Tudom, hogy újra lesznek konferenciáid. Szeretnél ezekről mondani valamit?

COBRA - Igen, július első hétvégéjén Thaiföldön, Chiang Mai-ban, majd 14 nappal később Taiwanon, Taipeiben lesz konferenciánk. Mindkét konferencia rendkívül erős lesz, mert a színfalak mögött az energiák már bizonyos dolgokat készítenek elő. Ha szeretne valaki csatlakozni, a linket a blogomon megtalálja http://2012portal.blogspot.com és regisztrálhat. Természetesen mindenkit szeretettel várunk.

Lynn - Nagyszerű. Van még valami amit zárásként el szeretnél mondani a hallgatóinknak?

COBRA - Elmondanám, hogy nagyon érdekes periódusban vagyunk jelenleg, amikor a dolgok kissé jobban felfokozódnak. Már nem olyan unalmasak, így remélhetőleg hamarosan érdekes változásoknak leszünk tanúi és szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy továbbra is szorgalmazza a teljes közzétételt és a Fény Győzelmét.

Lynn - Nagyon köszönjük.

Richard - Nagyon szépen köszönjük, Cobra.

COBRA - Köszönöm, viszlát.

Zárásként szeretném megköszönni az egész csapatnak, akik lehetővé tették ennek az interjúnak az elkészítését:

Cobrának, hogy szívélyes vendégünk volt. A weboldala: http://2012portal.blogspot.com/
DOV-nak a főcímdalunkért: A Világ hangjai-ért,
DaNell-nek, az interjú szöveges átiratában nyilvánított szakértelméért,
társriporteremnek, Richard-nak,
Aaron-nak a hangért,
Untwine-nak a hangmodulációért és szerkesztésért,
Eduardo-nak és Dane-nek a háttérmunkákért
és az összes csodálatos hallgatónknak.
Mindig emlékezzetek rá, hogy.... Mi vagyunk a Világ Hangjai.